facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Επιβεβαιώνεται η ανάθεση του λογισμικού για τις τηλεοπτικές άδειες σε θυγατρική της Eurobank

Επιβεβαιώνουν στελέχη της Eurobank το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ ότι η Singular Logic επιστράτευσε την τεχνογνωσία της Eurobank Business Exchanges, θυγατρικής της τράπεζας, για να αναπτύξει το αναγκαίο λογισμικό για τη δημοπράτηση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών.

Είχε προηγηθεί ένας άγονος διαγωνισμός, μία επιχείρηση να γίνει ο διαγωνισμός από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και εν τέλει μια θολή απόφαση να αναλάβει το διαγωνισμό η Singular Logic – θυγατρική του ομίλου MIG.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν από τις παλινωδίες και την προσπάθεια της κυβέρνησης να ελέγξει τον διαγωνισμό, είναι πολλά:

Πρώτον, γιατί η κυβέρνηση δεν πήγε κατευθείαν στην Eurobank Business Exchanges που διαθέτει το επίμαχο λογισμικό;

Δεύτερον, τι ακριβώς κερδίζει η Singular Logic, του ομίλου MIG, που αναγκάζεται να συνεργαστεί με την Eurobank για να πάρει τη δημοπράτηση;

Ο ΣΚΑΪ από τις 4 Αυγούστου, οπότε και ανακοινώθηκε η ανάθεση του έργου στη Singular Logic, είχε θέσει σειρά ερωτημάτων που αφορούσαν το επίμαχο λογισμικό τη διαδικασία επιλογής του παρόχου, και τα κενά διαφάνειας που υπήρχαν.

Το Μέγαρο Μαξίμου είχε τότε αντιδράσει με ένα άτυπο σημείωμα, χωρίς όμως να απαντά στην ουσία των ερωτημάτων, και επικαλέστηκε την εμπειρία της Singular Logic στις εθνικές εκλογές.

skai

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news