facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Ο Κυρίτσης ξαναχτυπά: Είμαι απολύτως κατά των ιδιωτικοποιήσεων

Σε νέα παρέμβαση που θα προκαλέσει «πονοκέφαλο» για την κυβέρνηση προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης δύο ημέρες μετά την ανάρτησή του για «αλληλεγγύη ή δίκαιη δίκη» των συλληφθέντων Κώστα Σακκά και Μάριου Σεϊσίδη.

Αυτή τη φορά ο κ. Κυρίτσης αναφέρθηκε στο θέμα των ιδιωτικοποιήσεων δηλώνοντας «απολύτως» αντίθετος με αφορμή το θέμα του Ελληνικού και της μικρής ΔΕΗ.

«Από που κι ως που στην Ελλάδα για μια επένδυση πρέπει να πάει πίσω το θέμα των αρχαιολογικών ευρημάτων; αν ήταν έτσι το μετρό θα είχε γίνει εδώ και δεκαετίες και θα είχαν καταστραφεί τα αρχαία» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Παράλληλα υποστήριξε ότι η κυβέρνηση υποχρεώθηκε να συμφωνήσει στις ιδιωτικοποιήσεις, αλλά, όπως είπε, οφείλει να προσπαθεί να κάνει διορθωτικές κινήσεις.

Κοινός τόπος στον ΣΥΡΙΖΑ αυτά που λέω για Σακκά-Σεϊσίδη

Όσον αφορά τις δηλώσεις του για την υπόθεση Σακκά-Σεϊσίδη τη δίωξη των οποίων χαρακτήρισε «φρονηματικού χαρακτήρα» ο κ. Κυρίτσης υποστήριξε στην ίδια συνέντευξη ότι «αυτά που λέω είναι κοινός τόπος στον ΣΥΡΙΖΑ, και σε μεγάλο βαθμό κυβερνητική πολιτική».

Παράλληλα είπε ότι ο ίδιος δεν είναι από τους ανθρώπους που καταδικάζουν επί παραγγελία λέγοντας «ας χτυπήσουν άλλη πόρτα».

Παρατήρησε, τέλος, ότι «δεν είναι κυβερνητική πολιτική πρακτικές που πρέπει να ξεριζωθούν όπως οι καταγγελίες για κακοποίηση συλληφθέντων», ενώ χαρακτήρισε ευφάνταστα τα σενάρια ότι στην κυβέρνηση υπάρχει πολιτικό σχέδιο για αντιεξουσιαστικό φύλλο συκής με αιχμή τον ίδιον για να ικανοποιηθεί ένα τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκτίμησε δε ότι μερικά πειστήρια είναι «τελείως παγίδα, όπως το αποτύπωμά σου σε μια σακούλα». «Εγώ ιδεολογικά δεν ξέρω που βρίσκονται οι άνθρωποι εμείς ΣΥΡΙΖΑ είμαστε» πρόσθεσε.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news