facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Το βούλευμα - καταπέλτης για τον οδηγό του ταχύπλοου στην τραγωδία της Αίγινας

Ολόκληρο το βούλευμα- καταπέλτης του Συμβουλίου του Πειραιά κατά του 77χρονου Θ. Λυκουρέζου, που αποφάσισε την προφυλάκισή του δημοσιεύει το «Βήμα».

Όπως αποκάλυψε σήμερα η «Καθημερινή» ο δράστης, όχι μόνο δεν έκανε σινιάλο σε παραπλέοντα πλοία να βοηθήσει τους ναυαγούς, αλλά έκανε «προπαρασκευαστικές» ενέργειες μόνο για τη διαφυγή του.

Μάλιστα συγκλονιστική είναι η μαρτυρία ενός αυτόπτη που άκουγε ναυαγό να του φωνάζει «πέτα μας ένα σωσίβιο ρε» και αυτός τους αγνόησε!

Παράλληλα αποκαλύπτεται ότι μετά το ναυάγιο πρώτα τηλεφώνησε στον φίλο του Ν. Λ. πρώην Πρόεδρο του Ναυτικού Ταμείου Αίγινας και Δημοτικό Σύμβουλο, προκειμένου να διασωθεί ο ίδιος και οι συνεπιβάτες του.

Αίσθηση προκαλεί ότι ο ίδιος έμεινε μέχρι τη ρυμούλκηση του ταχύπλοου, ο δύτης Μ. μετέφερε τους άλλους τρεις επιβάτες στην Πέρδικα με φουσκωτό...

Κατά το βούλευμα ο Λυκουρέζος «θα ανέμενε κανείς να ειδοποιήσει πρώτα το Λιμενικό και να μεταβεί ο ίδιος στο Λιμάνι της Πέρδικας ... και όχι να καταλήξει σε άλλο μέρος όπου αναμένει να τον παραλάβει αυτοκίνητο».

Διαβάστε ολόκληρο το βούλευμα

tovima

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news