facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Αλλα... κόλπα σε ψαροταβέρνα της Πάρου: Δεν έκοβε αποδείξεις, χρέωνε και το πάρκινγκ [εικόνα]

Τελικά αποδεικνύεται ότι το... δαιμόνιο της φυλής είναι ανεξάντλητο σε έμπνευση, ειδικά όταν πρόκειται για φοροδιαφυγή.

Όλα τα είχαν δει οι ελεγκτές της ΓΓΔΕ, που βγήκαν στη γύρα για το κυνήγι των αποδείξεων, αλλά αυτό που συνάντησαν σε πασίγνωστη ψαροταβέρνα της Πάρου ήταν μάλλον πρωτοφανές. Παρά το επιχειρηματικό... δαιμόνιο δεν δίστασαν, πάντως, να επιβάλουν το νόμο και να βάλουν ένα ωραίο 48ωρο “λουκέτο”με τη γνωστή πλέον σήμανση “κλειστόν λόγω φοροδιαφυγής” στα ελληνική και στα αγγλικά.

Η “επίσκεψη” των ελεγκτών έγινε για προφανείς λόγους. Πρόκειται για μια πάρα πολύ γνωστή ταβέρνα, στη Νάουσα της Πάρου, που ειδικεύεται στη ψαροφαγία και που σύμφωνα με όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, αποτελεί στέκι για την αποκαλούμενη “υψηλή κοινωνία” ήτοι για “βαριά” πορτοφόλια που δεν “καίγονται” ιδιαιτέρως για το αν ο λογαριασμός συνοδεύεται από απόδειξη.

Ο έλεγχος έβγαλε, όμως, άλλο... λαβράκι, καθώς οι εφοριακοί διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι η ταβέρνα εκτός από ψάρια πουλούσε και... πάρκινγκ, χρεώνοντας, μάλιστα, τους πελάτες της με 10 ευρώ για κάθε αυτοκίνητο! Μήπως έκοβε αποδείξεις; Όχι βέβαια. Ουρά η “φραγκάτη” πελατεία, ουρά και τα 10ευρα, αλλά απόδειξη “μηδέν” και το “λουκέτο” αναπόφευκτο, χωρίς αντιρρήσεις και διαμαρτυρίες όπως σε άλλες περιπτώσεις.

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news