facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

ΠΟΕΔΗΝ κατά Πολάκη: Τι να περιμένει κανείς από μια κυβέρνηση που δεν έχει τσίπα

Συνέχεια στην κόντρα της με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη εμπλέκοντας και τον Αλέξη Τσίπρα δίνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) που ξεκίνησε με την απογραφή των προβλημάτων του ΕΣΥ από την ομοσπονδία.

Η ΠΟΕΔΗΝ στην ανακοίνωσή της χαρακτηρίζει τον κ. Πολάκη ως «αναλώσιμο υπουργό» και «τυφεκιοφόρο της κυβέρνησης» που έχει επιλεγεί από τον πρωθυπουργό προκειμένου όπως λέει «να καταστείλει την αντίσταση του λαού ενάντια στην κοινωνική διάλυση».

Γίνεται επίσης λόγος για «αλλοπρόσαλλες δηλώσεις» του αναπληρωτή υπουργού Υγείας επισημαίνοντας ότι «στο Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Υγείας πέρα των ύβρεων δεν απαντούν επί της ουσίας στα επιχειρήματα της ΠΟΕΔΗΝ που αποδεικνύει με στοιχεία την κατάρρευση του ΕΣΥ».

«Τι να περιμένει κανείς από μία κυβέρνηση που δεν έχει τσίπα πάνω της» καταλήγει η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ προσθέτοντας «καλές κορδέλες στα κουφάρια του ΕΣΥ κυρίες και κύριοι της κυβέρνησης» σε μια έμμεση αναφορά στον πανηγυρικό τρόπο με τον οποίο έγιναν πριν από μερικές εβδομάδες τα εγκαίνια του νοσοκομείου Σαντορίνης από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα.

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ έχει ως εξής:

Ο κος Τσίπρας επέλεξε τον κο Πολάκη στο ρόλο του αναλώσιμου Υπουργού , του τυφεκιοφόρου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -. ΑΝΕΛ ΝΑ πολεμάει ΣΤΗΝ Πρώτη Γραμμή προκειμένου ΝΑ καταστείλει ΤΗΝ Αντίσταση ΤΟΥ λαού ενάντια ΣΤΗΝ κοινωνική διάλυση

ΜΕ τις αλλοπρόσαλλες Δηλώσεις ΤΟΥ επιδιώκει ΝΑ απορροφήσει ΤΗΝ κοινωνική κατακραυγή ΓΙΑ ΤΗΝ προστασία του ηγέτη και των στρατηγών της κυβέρνησης. Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει με στοιχεία τη διάλυση του ΕΣΥ που προκαλούν οι πολιτικές του κου Τσίπρα , των Υπουργών Υγείας και συνολικά της κυβέρνησης.

Στο Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Υγείας πέρα των ύβρεων δεν απαντούν επί της ουσίας στα επιχειρήματα της ΠΟΕΔΗΝ που αποδεικνύει με στοιχεία την κατάρρευση του ΕΣΥ.

Τι να περιμένει κανείς από μία κυβέρνηση που δεν έχει τσίπα πάνω της . Από μία κυβέρνηση που δεν δίστασε να κόψει ακόμη και το ΕΚΑΣ από τους πιο ανήμπορους συμπολίτες μας .
Καλές κορδέλες στα κουφάρια του ΕΣΥ κυρίες και κύριοι της κυβέρνησης .

Με νέες ύβρεις απαντά ο Πολάκης για τα νοσοκομεία

Είχαν προηγηθεί οι αναρτήσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στο Facebook - κατά τον προσφιλή του τρόπο - με ύβρεις κατά πάντων για τους χειρισμούς του στο θέμα των προσλήψεων στα νοσοκομεία.

Ο κ. Πολάκης συνεχίζει στο ίδιο ύφος την κόντρα που έχει ανοίξει με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία, καθώς μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Τετάρτης όπου τους κατηγορεί για καθοδήγηση «από συγκεκριμένα κομματικά συμφέροντα», ειρωνεύεται «την παρέα της ΠΟΕΔΗΝ», όπως γράφει και τον πρόεδρο του ΙΣΑ μέσω Facebook.

«Kαλώ την παρέα της ΠΟΕΔΗΝ, τον πρόεδρο του ΙΣΑ και κάποιους υπέρ αριστερούς να κάνουν το λογαριασμό (αν ξέρουν διαίρεση και πολλαπλασιασμό) για το πόσα κρεβάτια ΜΕΘ ανοίγουν με το μέχρι στιγμής προσληφθέν προσωπικό», έγραψε.

Την Τετάρτη ο αναπληρωτής υπουργός έφτασε στο σημείο να καταλογίσει στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας ότι «δεν αποτελεί ντροπή να είσαι χειρουργός (και) αιμορροΐδων, αποτελεί όμως διπλή ντροπή να είσαι συνδικαλιστής μόνο της ανατομικής περιοχής στην οποία ανήκουν οι αιμορροΐδες».

Από την νέα ανάρτηση του κ. Πολλάκη δεν ξέφυγαν όπως άλλωστε συνηθίζει οι ύβρεις κατά των Μέσων Ενημέρωσης.

«Σκαι ,Αντενα ,Μεγκα,Πρώτο Φλεμα κλπ βοθροκαναλα και ΜΜΕ της διαπλοκής περιμένω αύριο να το κάνετε πρώτο θέμα καθώς όταν αλλάζαμε τη διοίκηση του Κεελπνο που την πιάσαμε να κάνει "λάθος" μοριοδοτήσεις των υποψηφίων είχατε ρίξει ποταμούς τα δάκρυα για τους ανθρώπους που "πεθαίνουν" χωρίς κρεββάτι Μεθ . ΥΓ4 (για να μην ξεχνιόμαστε):
ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΠΡΟΧΩΡΑ», έγραψε.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news