facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Έρευνα για το βίντεο με το... αλισβερίσι εφοριακών με ιδιοκτήτη καντίνας

Έρευνα για την συμπεριφορά δύο εφοριακών που εμφανίζονται να κάνουν κανονικό... αλισβερίσι με ιδιοκτήτη καντίνας ο οποίος αρνείται τον έλεγχο και απειλεί να ζητήσει από την ΕΛΑΣ την σύλληψη των κρατικών υπαλλήλων διέταξε ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής.

Αφού πρώτα διαπίστωσε ότι οι δύο εικονιζόμενοι είναι πράγματι εφοριακοί της ΔΟΥ Τρικάλων, ο επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων ζήτησε έρευνα και ενημέρωση για την υπόθεση που έχει προκαλέσει σάλο. Κι αυτό διότι οι δύο εφοριακοί όχι μόνο υποχωρούν μπροστά στις απαιτήσεις της καντίνας... «Σανίδα» αλλά και δίνουν επί της ουσίας... σανίδα σωτηρίας στον καταστηματάρχη στο οποίο και προτείνουν να του κόψουν πρόστιμο 100 ευρώ, σαν να συνελήφθη ότι δεν είχε κόψει μία απόδειξη, ενώ ο καντινιέρης είχε την ταμειακή εκτός λειτουργίας! Το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι οι δύο εφοριακοί φαίνεται πως γνώριζαν ότι η συνδιαλλαγή τους καταγραφόταν από κάμερα, κάτι που ομολογεί η γυναίκα υπάλληλος της ΔΟΥ Τρικάλων, ωστόσο παρ' όλα αυτά προτείνουν στον ύποπτο για φοροδιαφυγή διάφορες ντρίπλες για να γλυτώσει το βαρύ πρόστιμο!

Το χρονικό της απίστευτης υπόθεσης

Καλοκαίρι στην Ελλάδα... Δύο εφοριακοί, «μεταμφιεσμένοι» σε... τουρίστες, αιφνιδιάζουν έναν ιδιοκτήτη καντίνας σε παραλία και του ζητούν να κάνουν έλεγχο, αφού πρώτα έχουν διαπιστώσει ότι δεν έχει κόψει καμία απόδειξη.

Οι δύο ελεγκτές, άνδρας και γυναίκα, πλησιάζουν τον ιδιοκτήτη της καντίνας και τότε ξεκινά ο διάλογος που κατέγραψαν θαμώνες και που έκανε το γύρο του διαδικτύου...
Στην αρχική παρατήρηση από τους εφοριακούς ότι δεν έχει κόψει αποδείξεις, ο καντινιέρης απαντά: «Τις κόβω όλες στο τέλος της ημέρας» και συνεχίζει σε άκρως «επαναστατικό» τέμπο: «Είναι όλα παράνομα. Οι αποδείξεις είναι παράνομες, οι εφορίες είναι παράνομες. Όλα είναι παράνομα».

«Δεν σου δίνω τίποτα... γράψε ό,τι θες, κάνε ό,τι θες», λέει ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού απευθυνόμενος στους εφοριακούς, κάνοντας χειρονομίες «αγανάκτησης». «Να μόλις άνοιξα, τώρα, τώρα, ακόμη και την ταμειακή μηχανή δεν την έχω βάλει στην πρίζα», δηλώνει, σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει την απουσία αποδείξεων στα τραπέζια, τα οποία, ωστόσο, είχε προλάβει να σερβίρει.

«Είστε μηνυόμενοι (sic) που δεν παίρνετε τα 27 του Σώρρα», συνεχίζει ο καντινιέρης, ανεβάζοντας το θέμα σε άλλο επίπεδο και προσθέτει: «να συνεργαστώ μαζί σας που θα σας θεωρώ δυνάμεις κατοχής; Που πάτε σε μαγαζιά και παθαίνει ο κόσμος εγκεφαλικά και καρδιές; Εγώ αυτή τη στιγμή τρέμω. Θέλω να σας αρπάξω. Αν πάθω κακό θα υποτροπιάσω και θα ξεσπάσω σε σας».

Οι εφοριακοί του ζητούν να βάλει την πρίζα στη μηχανή, για να την ελέγξουν. Εκείνος απαντά: «όχι δεν κάνω τίποτα, κάντε ό,τι γουστάρετε».

«Από τη μηχανή μπορούμε να κόψουμε κάτι;», ρωτά ο εφοριακός, για να πάρει την απάντηση: «μπορούμε, αλλά με αυτή τη συμπεριφορά δεν κόβω τίποτα» και συμπληρώνει: «Θα πάρω την αστυνομία να σας πάει αυτόφορο»!

Στο τέλος, μετά από τόση ένταση, καταλήγουν να συζητούν για τα... κοινά τους ενδιαφέροντα γύρω από το πανεπιστήμιο Καρδίτσας!

Δείτε το βίντεο...


protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news