facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Δέκα μήνες κλειστή η λεωφόρος Λάμπρου Κατσώνη στους Αγίους Αναργύρους

Ακόμα και το περίφημο Γιοφύρι της Άρτας που «ολημερίς το χτίζαμε το βράδυ γκρεμιζόταν» θα είχε ολοκληρωθεί μέσα σε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τη λεωφόρο Λάμπρου Κατσώνη στους Αγίους Αναργύρους η οποία παραμένει κλειστή εδώ και τουλάχιστον δέκα μήνες μετά και τις καταστροφικές βροχές που είχαν στοιχίσει ακόμα και τη ζωή μίας γυναίκας τον περασμένο Οκτώβριο!

Η έλλειψη υποθυνότητας του δήμου αλλά και της Περιφέρειας είναι τέτοια, που ενώ υπάρχει ταμπέλα η οποία επιτρέπει τη διέλευση στους κατοίκους της περιοχής, λίγα μέτρα αργότερα ο δρόμος μετατρέπεται σε... γκρεμός, γεγονός που εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους.

Η υπομονή των κατοίκων του Καματερού και των Αγίων Αναργύρων έχει φτάσει στα όριά της, αφού και τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα δεν έχουν γίνει, αλλά και κανείς δεν είναι σε θέση να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση. Ο φόβος είναι ακόμα μεγαλύτερος τώρα που ο χειμώνας πλησιάζει και η εκτέλεση αντιπλημμυρικών έργων έχει διακοπεί εξαιτίας γραφειοκρατικών κωλυμάτων ή κακής σχεδίασης, ενώ άλλα βρίσκονται ακόμα στα χαρτιά.
 
Ο εκνευρισμός των κατοίκων έχει φτάσει στο ζενίθ, αφού κανείς δεν φαίνεται να ασχολείται με το συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου μίας βιομηχανικής περιοχής, τον οποίο δεκάδες κόσμου χρησιμοποιούν, προκειμένου να μεταβούν στις δουλειές τους.

Στο μεταξύ τα πρανή έργα  σε μεγάλο μήκος του Κηφισού δεν έχουν ολοκληρωθεί, γεγονός που αυξάνει τον κίνδυνο στην επόμενη δυνατή νεροποντή, να υπάρξουν και πάλι καταστροφικές πλημμύρες στην παρακείμενη εθνική οδό και τη λεωφόρο Λάμπρου Κατσώνη. 

Κάτοικος της περιοχής μάλιστα δήλωσε ότι «κάθε φορά που περνάμε από το σημείο τρέμουμε να μην υποχωρήσει το έδαφος, αφού φαίνεται η σαθρότητα του» ενώ επιχειρηματίες που διατηρούν τις επιχειρήσεις του στη Λ. Κατσώνη, τονίζουν ότι υπάρχει τεράστιο πρόβλημα, αφού οι πελάτες δεν έχουν πρόσβαση, γεγονός που τους οδηγεί στο «λουκέτο»!









protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news