facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Μειωμένες κατά 70% οι αφίξεις τουριστών στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου

Τα χθεσινά στοιχεία που έδειξαν την καταστροφή του τουριστικού προϊόντος της Λέσβου ως αποτέλεσμα της περσινής προσφυγικής κρίσης, ήρθαν να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία, τα σχετικά με τη Χίο. Στοιχεία που στο σύνολό τους μιλούν για μείωση αφίξεων στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου που φτάνει το 70%.

Τα στοιχεία που έδωσε χθες στη δημοσιότητα η διεύθυνση του αεροδρομίου της Μυτιλήνης έδειχναν μείωση αφίξεων στη Λέσβο επιβατών εξωτερικού τον μήνα Ιούλιο, κατά 62,8%. Συγκεκριμένα στη Λέσβο τον Ιούλιο ήρθαν 6.841 Ευρωπαίοι τουρίστες με 47 πτήσεις εξωτερικού όταν τον αντίστοιχο μήνα του 2015, είχαν έλθει 18.373 άτομα με 130 πτήσεις!

Σήμερα Πέμπτη, η διεύθυνση του αεροδρομίου της Χίου έδωσε με τη σειρά της στοιχεία σχετικά με την κίνηση επιβατών εξωτερικού.

Αυτά δείχνουν ότι στη Χίο τον Ιούλιο ήρθαν 535 επισκέπτες με 18 πτήσεις αντί των 1887 με 50 πτήσεις τον περσινό Ιούλιο (μείωση 71,65%). Στον αντίποδα της Λέσβου και της Χίου η Σάμος, η οποία τον Ιούλιο παρουσίασε μειωμένη μεν, αλλά σε ποσοστό 16%, επιβατική κίνηση επισκεπτών από Ευρωπαϊκές χώρες.

ΑΠΕ - ΜΠΕ/huffingtonpost
div align="center">

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news