facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Σαντορίνη: 48ωρο «λουκέτο» σε κεντρικό κοσμηματοπωλείο στα Φηρά

«Λουκέτο» για 48 ώρες έβαλε σε κεντρικό κοσμηματοπωλείο στα Φηρά της Σαντορίνης κλιμάκιο της ΓΓΔΕ, όταν μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε πως οι υπάλληλοι δεν έκοβαν αποδείξεις για αγορές ακόμα και πολλών χιλιάδων ευρώ.

Συγκεκριμένα, 2 ελεγκτές της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, προσποιούμενοι το ζευγάρι, παρακολούθησαν τουρίστα να αγοράζει κόσμημα αξίας 4.300 ευρώ, με χρήση πιστωτικής κάρτας, χωρίς ωστόσο να λαμβάνει την απαραίτητη απόδειξη αγοράς.

Οι ελεγκτές παρενέβησαν επί τόπου και έκλεισαν την επιχείρηση για 2 ημέρες. Να σημειωθεί ότι είναι το πολλοστό «λουκέτο» που μπαίνει σε επιχείρηση, μετά και την ενεργοποίηση της διάταξης για άμεσο κλείσιμο της επιχείρησης σε περίπτωση φοροαποφυγής, που υπογράφηκε στις αρχές του Αυγούστου.

«Πειραγμένο» POS σε εστιατόριο στη Μύκονο

Στη σύλληψη του υπεύθυνου κεντρικού εστιατορίου της Μυκόνου προχώρησε η αστυνομία, έπειτα από έλεγχο που πραγματοποίησε κλιμάκιο της ΔΟΥ Σύρου.

Διαπιστώθηκε ότι το POS του καταστήματος ήταν συνδεδεμένο με τράπεζα του εξωτερικού, παρακάμπτοντας με αυτόν τον τρόπο τα capital controls.

Ο εξοπλισμός κατασχέθηκε πάραυτα ενώ ενεργοποιήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου για τον συλληφθέντα.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news