facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

ΑΔΕΔΥ: Η κυβέρνηση μοιράζει ψίχουλα στις κοινωνικές ομάδες που η ίδια εξαθλίωσε

Ψίχουλα και μάλιστα προσωρινά μοιράζει η κυβέρνηση σε κοινωνικές ομάδες, τις οποίες η ίδια οδήγησε σε εξαθλίωση, επισημαίνει η ΑΔΕΔΥ σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για την κοινωνική πολιτική.

Ενάμιση χρόνο μετά την ανάληψη της κυβερνητικής εξουσίας, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, ενώ κλιμάκωσε την αντιλαϊκή πολιτική ψηφίζοντας το 3ο μνημόνιο, εμφανίστηκε χτες να μιλάει για τη δημιουργία του «νέου κοινωνικού κράτους» σημείωνει σε ανακοίνωσή της και προσθέτει:

Με πρόσχημα το ότι παρέλαβε από τους προηγούμενους «καμένη γη», ο Πρωθυπουργός της χώρας ανακοίνωσε χτες, κατά τη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Κοινωνικής Πολιτικής (ΚΥΣΚΟΙΠ), κάποια ελάχιστα και προσωρινά ψίχουλα για ορισμένες κοινωνικές ομάδες που και η δική του πολιτική οδήγησε σε συνθήκες εξαθλίωσης.

Ουσιαστικά, επιχειρεί να εκπαιδεύσει το λαό να αποδεχτεί να ζει με τα ελάχιστα, να αποδεχτεί τη βαρβαρότητα και τη μιζέρια ως αναγκαίο κακό, να συμβιβαστεί με τη φτώχεια και την ανέχεια, να κατεβάσει και άλλο τον πήχη των απαιτήσεών του. Έφτασε στο σημείο να παρουσιάσει ως έναν εκ των 7 πυλώνων της κοινωνικής πολιτικής της κυβέρνησης μέχρι και το νόμο - λαιμητόμο για την Κοινωνική Ασφάλιση καθώς και τις νέες ανατροπές στα Εργασιακά που μαζί με το κουαρτέτο προωθεί!

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν το παρών στο Παλλαϊκό Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016, στη Θεσσαλονίκη.

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news