facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Χειρουργήθηκε το 20 μηνών κοριτσάκι που είχε δεχθεί επίθεση από ροτβάιλερ -Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα

Κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα για το μόλις 20 μηνών κοριτσάκι, το οποίο είχε δεχθεί επίθεση από ροτβάιλερ, στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, οι γιατροί είναι ιδιαίτερα συγκρατημένοι για το τι μέλει γενέσθαι με την όραση του παιδιού από το ένα του μάτι, καθώς απαιτείται αρκετός χρόνος για την αποκατάσταση της οφθαλμικής βλάβης που έχει υποστεί.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (28/7), το νεαρό κοριτσάκι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, με τη γενική κλινική κατάσταση του να είναι καλή.

Η μικρή είχε υποβληθεί σε απεικονιστικές εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί η έκταση της βλάβης στο αριστερό της μάτι. Η αξονική τομογραφία έδειξε πως η οφθαλμική βλάβη είναι βαριά, ίσως και μη αναστρέψιμη, ωστόσο οι εξειδικευμένοι γιατροί της Οφθαλμολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Παίδων έκριναν πως πρέπει να προχωρήσουν στη χειρουργική πράξη, εξαντλώντας κάθε δυνατότητα που τους δίνει η επιστήμη.

Την ίδια ώρα, είχαν να αντιμετωπίσουν και το κάταγμα ινιακού οστού στο κεφάλι του παιδιού, το οποίο όπως όλα δείχνουν, έχει ήδη αντιμετωπιστεί και ξεπεραστεί.
iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news