facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

«Αν δεν υπάρξει συμφωνία, η ΕΚΤ διακόπτει τον ELA»

Υπό το φόβο ότι ένα κράτος της ευρωζώνης ίσως εγκαταλείψει τη νομισματική ένωση, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, παρέχει οικονομική στήριξη προσπαθώντας να την κρατήσει εντός ευρώ, αλλά ένα Grexit θα έδινε μια νέα τροπή στα γεγονότα, αναφέρει το πρακτορείο Reuters.

Η Ελλάδα πρέπει να καταβάλει στο τέλος Ιουνίου 1,6 δισ. ευρώ στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, εάν θέλει να αποφύγει μία χρεοκοπίοα που θα την βγάλει εκτός ευρώ. Η κατάσταση γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη μεταξύ των πολιτικών ηγετών, καθώς και μεταξύ των 19 κεντρικών τραπεζιτών της ευρωζώνης, που μαζί με τα στελέχη της ΕΚΤ ενέκρινα τη ρευστότητα 83 δισ. ευρώ για τις ελληνικές τράπεζες, συμπληρώνει το πρακτορείο.

Αξιωματούχοι προσκείμενοι στις συνομιλίες αυτών των ομάδων δήλωσαν στο Reuters, ότι οι κεντρικοί τραπεζίτες ετοιμάζονται να σταματήσουν τον ELA προς την Ελλάδα, εάν δεν επιτευχθεί συμφωνία.

«Όσο οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη με μία κάποια ελπίδα συμφωνίας, θα ήταν τρελό από πλευράς ΕΚΤ να διακόψει τον ELA. Εάν όμως η Ελλάδα χρεοκοπήσει, τα πράγματα θα αλλάξουν. Θα είναι πολύ δύσκολο για την ΕΚΤ να συνεχίσει τη χρηματοδότηση με εγγύηση έναν οφειλέτη που έχει χρεοκοπήσει», δήλωσε μία πηγή.

Άλλη πηγή ανέφερε ότι «μία διακοπή του ELA και μία επιβολή ελέγχου κεφαλαίων είναι θέμα χρόνου».

Οπως σχολιάζει το Reuters, «η προοπτική μίας διακοπής της στήριξης από την ΕΚΤ ανησυχεί τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, να καταλήξει σε μία συμφωνία με την ευρωζώνη και με αντάλλαγμα την εφαρμογή μεταρρυθμίσεων, καθώς χωρίς στήριξη από την ΕΚΤ - την ώρα που το bank run συνεχίζεται- η επιβολή κεφαλαιακών ελέγχων είναι αναπόφευκτη».

Reuters/ethnos
Διαβάστε Περισσότερα » "«Αν δεν υπάρξει συμφωνία, η ΕΚΤ διακόπτει τον ELA»"

Μέτρα 5,8 δισ. ευρώ ζητούν οι δανειστές

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, στην τελευταία τους πρόταση αναφέρουν ότι οι συντελεστές ΦΠΑ θα πρέπει να στοχεύουν στην επιπλέον αύξηση των εσόδων κατά 2,2 δισεκατομμύρια ευρώ ώστε το καθαρό εισπράξιμο ποσό που θα μπει στα ταμεία να φθάνει το 1,8 δισεκατομμύρια ευρώ.

Η πλευρά των δανειστών επιμένει σε περικοπές στο ΕΚΑΣ και σε κοινωνικά επιδόματα συνολικού ύψους 1,1 δισεκατομμυρίων ευρώ και αντιπροτείνει την ενίσχυση του προγράμματος του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος για την προστασία των αδυνάμων.

Τέλος, βαρύ αναμένεται να είναι το φορολογικό πακέτο που αφορά στους αγρότες, καθώς υπολογίζεται ότι θα φτάνει τα 500 εκατομμύρια ευρώ, με τον συντελεστή φόρου εισοδήματος να αυξάνεται από το 13%, που είναι σήμερα, έως και το 33%.

skai
Διαβάστε Περισσότερα » "Μέτρα 5,8 δισ. ευρώ ζητούν οι δανειστές"

Στη γερμανική βουλή στις 18 Ιουνίου το θέμα της Ελλάδας

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ συγκαλεί την Πέμπτη 18 Ιουνίου το γερμανικό κοινοβούλιο με θέμα την Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι την ίδια μέρα είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση του Eurogroup στο Λουξεμβούργο.

Νωρίτερα, την Παρασκευή η Γερμανίδα καγκελάριος αναφερόμενη στις διαπραγματεύσεις με την ελληνική πλευρά, δήλωσε πως "όταν θέλουμε, μπορούμε, αλλά η βούληση πρέπει να προέρχεται από όλες τις πλευρές".

"Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε τις μεταξύ μας συνομιλίες", ανέφερε η κ. Μέρκελ, μιλώντας σε συνέδριο στο Βερολίνο, προσθέτοντας ότι "δεν είναι η πρώτη φορά που πρέπει να γίνουν διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις σε μια ευρωπαϊκή χώρα".

Παράλληλα, επανέλαβε για μια ακόμα φορά ότι "οι ατομικές προσπάθειες και η αλληλεγγύη λειτουργούν από κοινού στην Ευρώπη".

zougla
Διαβάστε Περισσότερα » "Στη γερμανική βουλή στις 18 Ιουνίου το θέμα της Ελλάδας"

Μαξίμου: Ετοιμοι να καταθέσουμε αντιπροτάσεις

Απέναντι στις πιέσεις που ασκούν οι δανειστές η κυβέρνηση αποφάσισε να καταθέσει αντιπροτάσεις έτσι ώστε να γεφυρωθεί το χάσμα. Για το λόγο αυτό αντιπροσωπεία της μεταβαίνει αύριο στις Βρυξέλλες για επαφές με τους επικεφαλής των θεσμών. Από τις διαρροές στο Μέγαρο Μαξίμου φαίνεται πως οι βασικές διαφορές εντοπίζονται σε δυο θέματα:

Α) τα πρωτογενή πλεονάσματα, τα οποία όπως αναφέρεται η διαφορά είναι 0,25% του ΑΕΠ (σ.σ. η ελληνική πλευρά εισηγείται 0,75% του ΑΕΠ για φέτος, οι δανειστές 1%)

Β) τα εργασιακά. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται «δεν θα μπορούσε άλλωστε να φανταστεί κανείς ότι η ευρωπαϊκή πολιτική ηγεσία θα οδηγούσε την Ευρώπη σε διχασμό (...) για την επιμονή να μην εφαρμοστεί στην Ελλάδα το θεσμικό πλαίσιο των συλλογικών διαπραγματεύσεων που ισχύει στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες».

Όπως λένε πηγές του Μεγάρου Μαξίμου «η ελληνική πλευρά είναι έτοιμη να καταθέσει αντιπροτάσεις, προκειμένου να γεφυρωθούν οι εναπομείνασες διαφορές, όπως ακριβώς συμφωνήθηκε στις συναντήσεις του Πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες, τόσο με τους ηγέτες της Γερμανίας και της Γαλλίας όσο και με τον Πρόεδρο Γιούνκερ».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, λίγο νωρίτερα συνομίλησε τηλεφωνικά ο Αλέξης Τσίπρας με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ με τον οποίο εξετάστηκαν τα επόμενα βήματα της διαπραγμάτευσης.

Επίσης, εκπρόσωποι του Έλληνα Πρωθυπουργού θα βρίσκονται αύριο το πρωί στις Βρυξέλλες, προκειμένου να συναντηθούν με εκπροσώπους των επικεφαλής των θεσμών.

«Η εκτίμηση της ελληνικής κυβέρνησης είναι ότι βρισκόμαστε περισσότερο από άλλοτε κοντά σε συμφωνία, αφού η διαφορά στα πρωτογενή πλεονάσματα είναι μόνο της τάξης του 0,25%», αναφέρουν οι ίδιες πηγές και συμπληρώνουν: αυτό που χρειάζεται είναι πολιτική βούληση αλληλοκατανόησης. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να φανταστεί κανείς ότι η ευρωπαϊκή πολιτική ηγεσία θα οδηγούσε την Ευρώπη σε διχασμό για μία τόσο μικρή διαφορά και για την επιμονή να μην εφαρμοστεί στην Ελλάδα το θεσμικό πλαίσιο των συλλογικών διαπραγματεύσεων που ισχύει στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.

euro2day
Διαβάστε Περισσότερα » "Μαξίμου: Ετοιμοι να καταθέσουμε αντιπροτάσεις"

Γιούνκερ : Οι Ελληνες με εμπιστεύονται δεν με θεωρούν «κόμη Δράκουλα»

Ο Ζ. Κ. Γιουνκέρ σε συνέντευξή του σε γαλλικό ραδιόφωνο στέλνει και νέα μηνύματα στην Αθήνα επισημαίνοντας πως ο πρωθυπουργός θα πρέπει να τα βγάλει πέρα με την δική του πλειοψηφία και τις προεκλογικές του υποσχέσεις.

Μιλά για τους φίλους του στην Ελλάδα που δυσκολεύονται να αγοράσουν τα φάρμακά τους και στην κατάληξη θεωρεί πως οι έλληνες όχι μόνο δεν τον θεωρούν ως τον Κόμη Δράκουλα αλλά τον εμπιστεύονται.

Ολόκληρη η συνέντευξη

Το αρχικό ερώτημα του δημοσιογράφου ήταν αν «εάν κοιμήθηκε καλά χθες καθώς ο πρόεδρος της Κομισιόν έχει πει ότι το θέμα της Ελλάδας δεν τον αφήνει να κοιμηθεί.

Απάντηση : «Ναι, κοιμήθηκα καλά. Εξέτασα επισταμένα το θέμα, είδα τον Έλληνα πρωθυπουργό για δύο ώρες, αφού τον έχω ήδη δει πάρα πολλές φορές, διατύπωσα μερικές παρατηρήσεις, προτάσεις στις οποίες επικεντρώθηκε η ελληνική κυβέρνηση χθες».

Στην επισήμανση ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός άλλα λέει μαζί του και άλλα όταν επιστρέφει στη χώρα απαντά:

Απάντηση «Αυτό είναι πραγματικό πρόβλημα, που δεν είναι αποκλειστικότητα της Ελλάδος... οι πρωθυπουργοί απευθύνονται με διαφορετικές εκφράσεις. Εγώ πάντοτε προσπάθησα να μη μπαίνω σε αυτή τη διελκυστίνδα και να λέω τα ίδια πράγματα με τις ίδιες εκφράσεις παντού. Συνεπώς, ο Έλληνας πρωθυπουργός θα πρέπει να τα βγάλει πέρα με τη δική του πλειοψηφία, που διαφέρει από τα άλλα κόμματα, γιατί δεν είναι ένα κόμμα, αλλά ένα σύνολο από διαφορετικά κινήματα. Από την πλευρά του πρέπει να βρει τον καλύτερο τρόπο ώστε να πείσει τους οπαδούς του».

Ερώτηση : Μήπως του λέτε καμιά φορά «δεν πρέπει να τηρείς τις υποσχέσεις του φίλε Αλέξη»;

Απάντηση: «Όχι, δεν του λέω τέτοια πράγματα» απάντησε ο πρόεδρος της Κομισιόν και προσέθεσε: «Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις υποσχέσεις που δίνει, οι οποίες δεσμεύουν εκείνους τους οποίους τις διατυπώνουν. Δεν υπεισέρχομαι στον ελληνικό εσωτερικό πολιτικό διάλογο. Αυτό είναι ζήτημα της ελληνικής κυβέρνησης, του ελληνικού Κοινοβουλίου, να κάνουν τα απαραίτητα βήματα σε σχέση με αυτά που έλεγαν στην προεκλογική καμπάνια. Δεν είναι δικό μου πρόβλημα, δεν είναι δική μου ανησυχία, αλλά είναι ένα στοιχείο το οποίο δεν διαφεύγει της παρατήρησής μου».

Ερώτηση: Πώς μπορεί να νιώθει κανείς, όταν ένα μέρος της ευρωπαϊκής κοινής γνώμης σε βλέπει σαν τον κόμη δράκουλα, σαν τον στραγγαλιστή των κοινωνιών του Νότου της Ευρώπης και χωρίς ευαισθησία για τα κοινωνικά και ανθρωπιστικά ζητήματα; ρώτησε ο δημοσιογράφος.

Απάντηση: «Θα περίμενα το ερώτημά σας πιο εμπεριστατωμένο, γιατί σας έχει ξεφύγει ότι είμαι από τους πιο δημοφιλείς πολιτικούς στην Ελλάδα, κάτι που είναι επίτευγμα μετά από τα προγράμματα που οι φίλοι Έλληνες χρειάστηκε να εφαρμόσουν, και είμαι μεταξύ εκείνων τους οποίους οι Έλληνες εμπιστεύονται» είπε ο κ. Γιούνκερ.

Σχετικά με την περίπτωση εξόδου της Ελλάδας, και εάν αυτό θα ήταν η χειρότερη λύση, ο πρόεδρος της Επιτροπής ανέφερε: «Έχω μια μεγάλη έγνοια, τα προγράμματα προσαρμογής που τέθηκαν σε εφαρμογή οδήγησαν ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού της Ελλάδας στο όριο της φτώχειας. Το 25% των Ελλήνων δεν έχουν πλέον ασφάλιση, η ανεργία, και κυρίως των νέων, είναι πολύ αυξημένη, οι Έλληνες είναι δυστυχισμένοι, υπάρχουν πάρα πολλοί Έλληνες που είναι κάτω από το όριο της φτώχιας και δεν θέλουν να βλέπουν πλέον την πολιτική λιτότητας να συνεχιστεί και να εντατικοποιηθεί».

»Η μόνη δικιά μου έννοια είναι οι Έλληνες, όχι η ελληνική κυβέρνηση, όχι το ελληνικό Κοινοβούλιο. Εγώ όταν λέω ότι η Ελλάδα με εμποδίζει να κοιμηθώ είναι γιατί έχω πολλές επαφές στην Ελλάδα. Τηλεφωνώ τρεις φορές την εβδομάδα σε Έλληνες φίλους για να μου πουν τι συμβαίνει στους δρόμους, "πείτε μου πως ζούνε οι φίλοι σας" και μου λένε δεν έχουν λεφτά για να πληρώσουν τα φάρμακα, οι γυναίκες δεν μπορούν να αγοράσουν φάρμακα -και θα μπορούσα να συνεχίσω τον κατάλογο των προβλημάτων. Συνεπώς, αισθάνομαι πολύ κοντά στους Έλληνες που υποφέρουν».

Στο τελευταίο ερώτημα, εάν φοβάται από μια «ακαμψία» στις θέσεις της καγκελαρίου της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, ο κ. Γιούνκερ δήλωσε: «Δεν φοβάμαι τίποτα από την κυρία Μέρκελ. Και θα σας το πω μια και καλή, αλλά είναι ένα μήνυμα που δεν περνάει: η Γερμανία δεν είναι από τις πιο απαιτητικές χώρες απέναντι στην Ελλάδα. Η Φινλανδία, η Αυστρία, η Ολλανδία, η Σλοβακία, η Σλοβενία, η Μάλτα ήταν και είναι πάντα πιο απαιτητικές από τη Γερμανία, και για ένα λόγο που θεωρώ κατανοητό: ο κατώτατος μισθός σε αυτές τις χώρες είναι κατώτερος απ’ ό,τι στην Ελλάδα, οι συντάξεις σε ορισμένες από αυτές τις χώρες είναι κατώτερες απ’ ό,τι στην Ελλάδα. Είναι δύσκολο επομένως το να απαιτήσουμε από τον Σλοβάκο υπουργό Οικονομικών να πάει στο Κοινοβούλιο της Μπρατισλάβα και να ζητήσει την έγκρισή του για ένα πρόγραμμα, το οποίο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα της Σλοβακίας, η οποία είναι πολύ χειρότερη από την ελληνική πραγματικότητα».

thetoc
Διαβάστε Περισσότερα » "Γιούνκερ : Οι Ελληνες με εμπιστεύονται δεν με θεωρούν «κόμη Δράκουλα»"

Το Μαξίμου διαψεύδει Bloomberg και Reuters για «τελεσίγραφο» και «χρεοκοπία»

Σε διπλή διάψευση προχώρησε την Παρασκευή το Μέγαρο Μαξίμου για δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για χρεοκοπία της Ελλλάδας και για τελεσίγραφο των δανειστών προς την κυβέρνηση. Το Μαξίμου συγκεκριμένα, διέψευσε δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters περί χρεοκοπίας...

της Ελλάδας. Όπως ανέφεραν κορυφαίοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι το σημερινό δημοσίευμα του Reuters, περί δήθεν συζήτησης για χρεοκοπία της Ελλάδας, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Οι ίδιοι αξιωματούχοι διέψευσαν και το δημοσίευμα του Bloomberg περί τελεσιγράφου των δανειστών προς την κυβέρνηση.

Νωρίτερα, το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο δηλώσεις αρκετών αξιωματούχων, μετέδιδε πως ανώτατοι αξιωματούχοι της Ε.Ε. συζήτησαν για πρώτη φορά επισήμως το ενδεχόμενο μιας ελληνικής χρεοκοπίας, καθώς οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Αθήνας και των πιστωτών της έχουν φτάσει σε τέλμα.

directnews
Διαβάστε Περισσότερα » "Το Μαξίμου διαψεύδει Bloomberg και Reuters για «τελεσίγραφο» και «χρεοκοπία»"

Νικολούδης: Εντολή για έρευνα στις διαφημιστικές δαπάνες της ΔΕΗ

Εντολή για διενέργεια ελέγχου έδωσε στο Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) και στο Σώμα Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ), ο Υπουργός Επικρατείας, Παναγιώτης Ε. Νικολούδης, όσον αφορά διαφημιστικές δαπάνες της ΔΕΗ, έως το 2014.

Η εντολή ελέγχου αναφέρεται συγκεκριμένα στη δράση ορισμένων στελεχών και υπαλλήλων της ΔΕΗ, οι οποίοι σύμφωνα με καταγγελίες φέρονται να χορηγούσαν εκατομμύρια για διαφημιστικές καταχωρήσεις ακόμα και σε μη υπάρχοντα ΜΜΕ.

ΑΠΕ - ΜΠΕ/enikonomia

Διαβάστε Περισσότερα » "Νικολούδης: Εντολή για έρευνα στις διαφημιστικές δαπάνες της ΔΕΗ"

Γλέζος: Κάθε μέρα θα σας λέω κάτω τα χέρια από την Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ

Τα χειροκροτήματα από όλες τις πτέρυγες του ευρωκοινοβουλίου απέσπασε ο Μανώλης Γλέζος, κατά την παρέμβασή του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

«Κάθε μέρα θα ακούτε από μένα: "Κάτω τα χέρια από την Ελλάδα" είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Στη ρωμαϊκή σύγκλητο κάθε πρωί ακουγόταν το «Hannibal ante portas!». Και από μένα κάθε μέρα θα ακούτε «Κάτω τα χέρια από την Ελλάδα, δεν επιτρέπεται να επεμβαίνετε στη χώρα μου, όπου χαράζει ο λαός της το δικό της το δρόμο!» Δεν έχετε κανένα δικαίωμα όσοι υπερασπίζεστε τους δανειστές να βοηθάτε τους δανειστές. Η μόνη λύση είναι να ισχύσει για ένα χρόνο το πάγωμα όλων των υποχρεώσεων της Ελλάδας και ο ελληνικός λαός είναι σε θέση να βρει μόνος του το δρόμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γλέζος.


enikos
Διαβάστε Περισσότερα » "Γλέζος: Κάθε μέρα θα σας λέω κάτω τα χέρια από την Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ"

Γερμανικό ΥΠΟΙΚ: Αδιανόητη μία λύση για την Ελλάδα χωρίς το ΔΝΤ

«Είναι αδιανόητο να θεωρούμε ότι μπορεί να υπάρξει λύση για την Ελλάδα χωρίς το ΔΝΤ», δηλώνει ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, Μάρτιν Γέγκερ και ερμηνεύει την απόφαση του Ταμείου ως προειδοποίηση στην Ελλάδα να εντατικοποιήσει τις διαπραγματεύσεις.

Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι οι θεσμοί έχουν ήδη δείξει μεγάλη ελαστικότητα απέναντι στην Ελλάδα, ενώ επισήμανε ότι δεν υπάρχουν άλλες έκτακτες συναντήσεις για την Ελλάδα, πέραν του προγραμματισμένου για τις 18 Ιουνίου, Eurogroup.

Την ίδια ώρα, ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης Στέφεν Ζάιμπερτ, τόνισε ότι η απόφαση του ΔΝΤ να αποσύρει τους αντιπροσώπους της από τις συζητήσεις με την Αθήνα είναι μια προειδοποίηση για την Ελλάδα ώστε να εντείνει τις διαπραγματεύσεις, επισήμανε ωστόσο πως το Ταμείο δεν είχε διακόψει τις συνομιλίες με την Ελλάδα.

Επίσης, διέψευσε ότι η θέση της Γερμανίας έχει αλλάξει, μετά το δημοσίευμα της Bild που ανέφερε ότι η κυβέρνηση Μέρκελ ετοιμάζεται για ένα Grexit. Όπως είπε, η Γερμανία εργάζεται για να κρατήσει την Ελλάδα στην Ευρωζώνη.

imerisia
Διαβάστε Περισσότερα » "Γερμανικό ΥΠΟΙΚ: Αδιανόητη μία λύση για την Ελλάδα χωρίς το ΔΝΤ"

«Αυτός ο Πούτιν δεν είναι ο αληθινός – Ο πραγματικός δολοφονήθηκε»

Σε μια απίστευτη δήλωση, η πρώην σύζυγος του Βλαντιμίρ Πούτιν, ισχυρίζεται ότι ο πραγματικός Πούτιν έχει δολοφονηθεί εδώ και καιρό ενώ ο άνθρωπος που κυβερνά τη χώρα είναι απλά ένας σωσίας του.

"Ο σύζυγός μου είναι νεκρός εδώ και καιρό. Ένα βράδυ μπήκαν στο σπίτι τα έκαναν γυαλιά καρφιά και τον άρπαξαν. Μετά από ένα μήνα επέστρεψε ένας άλλος άνθρωπος, ο σωσίας του" είπε χαρακτηριστικά η πρώην σύζυγος του Πούτιν, Λουντμίλα σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική εφημερίδα Die Welt.

Μάλιστα όπως πρόσθεσε, την απείλησαν πως αν μιλήσει θα σκοτώσουν τις κόρες της.

Οι αποκαλύψεις της όμως δε σταματούν εδώ.

Όπως δήλωσε, η ίδια δραπέτευσε ενώ ετοίμαζαν τη δική της σωσία και ότι τώρα που ζει στο εξωτερικό αποφάσισε να μιλήσει παρά το γεγονός ότι απειλείται η ζωή της, διότι δεν μπορεί να βλέπει τι κάνουν στο όνομα του Πούτιν αυτοί οι "τρομεροί άνθρωποι οι οποίοι τον δολοφόνησαν και δε σταματούν πουθενά".

koutipandoras
Διαβάστε Περισσότερα » "«Αυτός ο Πούτιν δεν είναι ο αληθινός – Ο πραγματικός δολοφονήθηκε»"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news