facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Επιδοτείται με 500 ευρώ επιπλέον η θέση του γιατρού σε απομακρυσμένες περιοχές

Επιπλέον κίνητρο για να δουλέψουν σε απομακρυσμένες περιοχές που χρειάζονται ιατρική κάλυψη δίνει σε γιατρούς η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, επιδοτώντας την σίτιση και στέγασή τους.

Η περιφερειάρχης Χριστιάνα Καλογήρου -με επιστολή της στην αρμόδια 2η Υγειονομική Περιφέρεια σχετικά με τις προκηρυσσόμενες θέσεις επικουρικών και αγροτικών ιατρών για την κάλυψη των κενών θέσεων σε περιφερειακά Ιατρεία των νησιών- κάνει γνωστό ότι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου προτίθεται να παρέχει δωρεάν σίτιση ή και στέγαση, ανερχόμενη σε ποσό έως 500 ευρώ τον μήνα, ως πρόσθετο κίνητρο, και για όλο το χρονικό διάστημα που θα υπηρετεί ο γιατρός.

Συγκεκριμένα επιδοτεί γιατρούς για τις παρακάτω θέσεις που πρόκειται να προκηρυχθούν:

Μια θέση αγροτικού γιατρού σε κάθε ένα από τα περιφερειακά ιατρεία:
Συκαμνιάς Λέσβου
Αγιάσου Λέσβου
Σιγρίου Λέσβου
Κλειούς Λέσβου
Θύμαινας Ικαρίας
Χρυσομηλιάς Ικαρίας
Καρκιναγρίου Ικαρίας
Καλλιθέας Σάμου
Ψαρών Χίου

Από μια θέση επικουρικού γιατρού στα περιφερειακά ιατρεία
Ψαρών
Οινουσών
Φούρνων
Θύμαινας και
Άη Στράτη

Στην ίδια επιστολή, η περιφερειάρχης ζήτησε επίσης να προκηρυχθούν τρεις θέσεις ιατρών, τις οποίες η Περιφέρεια επίσης προτίθεται να επιδοτήσει. Πρόκειται για τις θέσεις γιατρών στα περιφερειακά ιατρεία Καρδαμύλων Χίου, Βολισού Χίου και Άγρας Χίου.

«Η Περιφέρεια Βορείου είναι η πρώτη Περιφέρεια που αξιοποιεί τη δυνατότητα που παρέχει ο νόμος, με στόχο τα νησιά να αποτελέσουν επιλογή για τους γιατρούς και έτσι να γίνει πράξη η υγειονομική θωράκιση των κατοίκων τους» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η περιφερειάρχης Χριστιάνα Καλογήρου.

ethnos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news