facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Τα νεοταξικά βιβλία Δημοτικού και Γυμνασίου (παραδείγματα από την ύλη!) (ΒΙΝΤΕΟ)

Απόσπασμα από την εκδήλωση "ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ" που έγινε στις 23/3/2014 στην Έδεσσα.



Δείτε ολόκληρο το βίντεο από την εκδήλωση ΕΔΩ

Διαβάστε Περισσότερα » "Τα νεοταξικά βιβλία Δημοτικού και Γυμνασίου (παραδείγματα από την ύλη!) (ΒΙΝΤΕΟ)"

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες από τη Δευτέρα

Προβλήματα αναμένεται να δημιουργηθούν από τη Δευτέρα το πρωί στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες καθώς η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδία αποφάσισε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες.

Αφορμή γι' αυτή την απόφαση της ΠΝΟ, στάθηκε η ρύθμιση στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης που συζητείται και θα ψηφισθεί αύριο στη βουλή, στην οποία αναφέρεται στις συλλογικές διαπραγματεύσεις στη ναυτική εργασία και παρέχει τη δυνατότητα να καθορίζονται και με την υπογραφή επιχειρησιακών συλλογικών συμβάσεων.

Έως τώρα η σύμβαση εργασίας των ναυτικών βασιζόταν στη συλλογική σύμβαση εργασίας που συμφωνούσε η ΠΝΟ με τους ακτοπλόους.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού Γιώργος Βλάχος, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για τη σημερινή απόφαση της ΠΝΟ για κινητοποιήσεις, είπε ότι το υπουργείο Ναυτιλίας με τη συγκεκριμένη ρύθμιση στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης θέλει να καταργήσει κεκτημένα χρόνων και να διαλύσει τον Έλληνα ναυτικό και σε καμία περίπτωση η συνομοσπονδία δεν πρόκειται να το δεχτεί και θα αντιδράσει με κάθε τρόπο.

Η ΠΝΟ ζητεί επίσης την απόσυρση συγκεκριμένων διατάξεων από το νομοσχέδιο «Τουριστικά Πλοία και Άλλες Διατάξεις» αναφέροντας ότι όχι μόνο δεν δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας για τους Έλληνες ναυτικούς αλλά αντίθετα προστίθεται πληθώρα νέων ανέργων ναυτικών η οποία έχει φθάσει στα εφιαλτικά ποσοστά του 55% και άνω) .

Επίσης ζητεί την απόσυρση του άρθρου 25 του νομοσχεδίου περί «προγράμματος δρομολογίων έκτακτης ασφαλείας» στα πλοία της ακτοπλοΐας, αναφέροντας ότι με αυτόν τον τρόπο, καταργούνται συνταγματικά και θεμελιώδη δικαιώματα των εργαζομένων.

Σημειώνεται ότι ΠΝΟ έχει προγραμματίσει για τη Δευτέρα, 31 Μαρτίου, συγκέντρωση στις 8:00 το πρωί, έξω από το πλοίο «European Express». Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί πορεία διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Ναυτιλίας ενώ έχει ζητήσει συνάντηση και με τον υπουργό

Διαβάστε Περισσότερα » "Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες από τη Δευτέρα"

Κλειστά και τη Δευτέρα τα φαρμακεία

Στη λήψη έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί από την απεργία των φαρμακοποιών προχωρά ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής.

Όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος του ΦΣΑ Γιάννης Δαγρές, ο αριθμός των φαρμακείων που εφημερεύουν αυξάνεται από 50 σε 150 στο Λεκανοπέδιο Αττικής, ενώ ξεκίνησε ήδη μηχανισμός βάσει του οποίου ομάδες φαρμακοποιών θα είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμες, ώστε να επέμβουν σε περιοχές όπου παρατηρείται οξύ πρόβλημα, είτε με ουρές στα φαρμακεία, είτε ελλείψεων, για να προσφέρουν φάρμακα.

Πάντως, όπως επεσήμανε ο κ.Δαγρές, η απεργία των φαρμακοποιών συνεχίζεται μέχρι και τη Δευτέρα, οπότε θα συγκληθεί η γενική συνέλευση του κλάδου για τον προσδιορισμό της περαιτέρω πορείας του

Διαβάστε Περισσότερα » "Κλειστά και τη Δευτέρα τα φαρμακεία"

Αυξήσεις στο λογαριασμό της ΔΕΗ

Αύξηση του τέλους χρηματοδότησης των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας («ΕΤΜΕΑΡ»), που πληρώνουν οι καταναλωτές, μέσω των λογαριασμών ρεύματος κατά 5 ευρώ ανά μεγαβατώρα για το 2014, προκύπτει από τις διατάξεις για την εξάλειψη του ελλείμματος του λογαριασμού ΑΠΕ, που κατατέθηκαν στη Βουλή με το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών.

Το τέλος ΕΤΜΕΑΡ καθορίζεται από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, η οποία ήδη με απόφασή της προχώρησε σε υπερδιπλασιασμό του για όλες τις κατηγορίες καταναλωτών, με ισχύ από την προσεχή Τρίτη 1η Απριλίου.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, για τους οικιακούς καταναλωτές π.χ. το τέλος κατά την απόφαση αυτή αυξάνεται κατά 114 % (από 20,8 σε 44,42 ευρώ ανά μεγαβατώρα), για τις αγροτικές χρήσεις 150 % (από 7,33 σε 18,36 ευρώ ανά μεγαβατώρα), κλπ).

Όμως, η απόφαση αυτή θεωρείται βέβαιο ότι θα επανεξετασθεί με βάση τα νέα δεδομένα που δημιουργούν οι διατάξεις του πολυνομοσχεδίου, ώστε η αύξηση να περιοριστεί μεσοσταθμικά, σύμφωνα με την εισηγητική έκθεση του νομοσχεδίου, στα 5 ευρώ ανά μεγαβατώρα. Δηλαδή η μεσοσταθμική τιμή του τέλους θα διαμορφωθεί γύρω στα 20 ευρώ ανά μεγαβατώρα έναντι 14,96 ευρώ που είναι σήμερα και 33,68 ευρώ που θα πήγαινε, αν δεν λαμβάνονταν τα μέτρα που προβλέπει το νομοσχέδιο.

Τα μέτρα, που περιλαμβάνονται στο τελικό κείμενο, προβλέπουν για αρκετές κατηγορίες επενδύσεων (π.χ. οικιακά και αγροτικά φωτοβολταϊκά) μικρότερη μείωση στις εγγυημένες τιμές απορρόφησης της ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές (φωτοβολταϊκά, αιολικά, κλπ) σε σχέση με το νομοσχέδιο που είχε δοθεί σε διαβούλευση.

Η μείωση των «ταριφών» προβλέπεται ότι θα εξοικονομήσει περί τα 470 εκατ. ευρώ, ετησίως, στο λογαριασμό χρηματοδότησης των ΑΠΕ. Προβλέπεται, επίσης ότι οι επιστροφές εσόδων από τους παραγωγούς «πράσινης» ενέργειας προς το λογαριασμό θα γίνουν με κλίμακα και όχι οριζόντια.

Συγκεκριμένα, αυτές κλιμακώνονται από 20 έως 34% των εσόδων του 2013 για τα φωτοβολταϊκά (ανάλογα με την περίοδο σύνδεσης) και 10% για τις λοιπές ΑΠΕ, ενώ με το αρχικό κείμενο η επιστροφή ήταν οριζόντια, 35% για όλους. Διατηρείται πάντως η εξαίρεση των οικιακών φωτοβολταϊκών από την επιστροφή τζίρου.

Ωστόσο, δεδομένου ότι υπήρχε δέσμευση προς την τρόικα για μηδενισμό του ελλείμματος του λογαριασμού ΑΠΕ στο τέλος του 2014, οι διαφορές που προκύπτουν καλύπτονται με την αύξηση του τέλους ΕΤΜΕΑΡ.

Διαβάστε Περισσότερα » "Αυξήσεις στο λογαριασμό της ΔΕΗ"

Οι 75 δήμαρχοι και περιφερειακοί σύμβουλοι με «προβληματικά» πόθεν έσχες στη «λίστα Νικολούδη»

Παραδόθηκε στη Βουλή η περίφημη «λίστα Νικολούδη», όπου αναφέρονται τα ονόματα συνολικά 75 δημάρχων και περιφερειακών συμβούλων, οι οποίοι εντοπίστηκαν με «προβληματικά» πόθεν έσχες.

Η λίστα παραδόθηκε στα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, και περιλαμβάνει όσους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν κατέθεσαν καν πόθεν έσχες ή το κατέθεσαν ελλιπές, με λάθη. Σύμφωνα με πληροφορίες, όσοι διαπιστώθηκε πως έχουν πόθεν έσχες, όπου εντοπίστηκαν λάθη, είναι σε «δυσμενέστερη θέση» από αυτούς που δεν το κατέθεσαν καθόλου.

Ο Παναγιώτης Νικολούδης έστειλε στη Βουλή τον κατάλογο με τους 75 δημάρχους και περιφερειακούς συμβούλους για τους οποίους έχει επέμβει ο εισαγγελέας σχετικά με τη δήλωση πόθεν έσχες.

Η αποκάλυψη της «λίστας Νικολούδη», μεταξύ άλλων αναδεικνύει τους δημάρχους ως «πρωταθλητές» στο «σπορ» της φοροδιαφυγής και του μαύρου χρήματος. Η δημοσιοποίηση των ονομάτων των εκλεγμένων τοπικών αρχόντων, γίνεται λίγο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς οι δήμαρχοι με τα «προβληματικά» πόθεν έσχες βρίσκονται υπό εισαγγελική έρευνα.

Η ΠΛΗΡΗΣ ΛΙΣΤΑ

ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΛΟΙΠΑ, ΕΤΟΣ 2013


ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΙΔΙΟΤΗΤΑ, ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ


ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΙΩΓΚΟΣ, ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΧΑΛΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΣΣΙΑΝΟΣ, ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΘΑΚΗΣ, ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ, ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ

ΜΑΡΙΟΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ, ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΤΥΡΙΝΘΑΣ, ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝΟΥ, ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ

ΘΩΜΑΣ ΓΙΑΝΟΥΣΗΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ, ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ, ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ

ΜΙΧΑΗΛ ΑΔΑΜΗΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΛΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.ΔΟΞΑΤΟΥ ΔΡΑΜΑΣ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ, ΜΕΛ. ΟΙΚ. ΕΠ. Δ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΒΑΓΓΕΛΑΚΟΣ, ΜΕΛ. ΟΙΚ. ΕΠ. Δ. ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΕΛΕΘΕΡΙΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΣΒΟΥ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝ ΜΕΛΟΣ ΟΙΚ/ΚΗΣ ΕΠ. ΤΟΠΕΙΡΟΥ ΞΑΝΘΗΣ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΟΥΣΙΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΔΗΜ. ΕΠ. ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΖΟΥΜΠΟΥΛΗΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΚΕΩΝ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΘΩΔΑΣ , ΠΡ.Δ. ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΣ, Τ.Μ ΟΙΚ/ΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΠΟΥΛΑΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΡΛΕΣ, ΠΡ. ΟΙΚ. ΕΠ. ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΣΙΜΗΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΕΛΕΝΗ ΚΑΥΚΑΛΑ, ΜΕΛΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΝΤΟΛΙΑΣ, ΑΝ. Μ. ΕΠ. ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ ΞΑΝΘΗΣ,ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΤΖΑΓΙΩΡΓΗΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.ΔΟΞΑΤΟΥ ΔΡΑΜΑΣ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΟΥΛΗΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΓΚΑΔΙΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡ. ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΟΥΡΑΜΙΔΗΣ, ΑΝ. ΟΙΚ/ΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ ΞΑΝΘΗΣ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΡΣΑΡΑΚΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΛΕΙΤΟΡΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΔΗΜ. ΕΠ. ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΜΕΛΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Δ.ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ -ΣΑΠΩΝ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΥΤΣΟΜΙΧΑΛΗΣ, Α.Μ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ ΞΑΝΘΗΣ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ, Τ.Μ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΥΚΩΝΑ ΣΕΡΡΩΝ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΟΙΚ. ΕΠ. Δ. ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΝΑΘΑΝΑΗΛ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΣΣΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΟΙΚ. ΕΠ. Δ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΝΙΚΟΛΑΣ ΛΙΟΛΙΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΟΚΡΩΝ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΕΠ. ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΚΡΑΝΤΩΝΑΚΗΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΣΥ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΑΛΩΛΑΚΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΟΙΚ. ΕΠ. Δ.ΠΕΙΡΑΙΑ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΥΝΔΡΟΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΜΗΡΟΥΠΟΛΗΣ ΧΙΟΥ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΜΙΧΑΗΛ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΗΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΡΟΥΤΣΑΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΚΟΛΩΝΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΛΟΥΚΙΑ ΜΠΙΖΙΟΥΡΑ, Τ.Μ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΩΚΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΟΙΚ. ΕΠ. Δ.ΛΟΚΡΩΝ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΜΟΡΑΝΤ ΛΑΜΠΙΛ, ΜΕΛΟΣ ΟΙΚ. ΕΠ. Δ. ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΥ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΔΗΜ. ΕΠ., ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ. ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ, ΚΥΛΛΗΝΗΣ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΑΣΣΙΑΝΟΥ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ 30/8/12, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.ΔΟΞΑΤΟΥ ΔΡΑΜΑΣ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΜΕΛΟΣ ΔΗΜ. ΕΠ. Δ.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ ΈΩΣ 2010 ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΟΙΚ. ΕΠ. Δ.ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ -ΣΑΠΩΝ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ,ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡ. ΔΗΜ. ΕΠ., ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΥΛΙΔΑΚΗ, ΜΕΛΟΣ ΟΙΚ. ΕΠ., ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΤΡΥΦΩΝ ΠΕΡΔΙΚΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΟΙΚ. ΕΠ. Δ. ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΕΠ. ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΕΛΕΝΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΟΥ, Τ.Μ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Δ. ΤΟΠΕΙΡΟΥ ΞΑΝΘΗΣ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΑΜΟΙΛΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΕΠ. ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ


ΑΝΕΣΤΗΣ ΣΕΡΕΤΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΟΙΚ. ΕΠ. Δ. ΔΟΞΑΤΟΥ ΔΡΑΜΑΣ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΚΡΙΜΠΟΝΗΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΤΡΥΦΩΝ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΔΗΜ. ΕΠ. Δ. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΛΟΥΚΑΣ ΤΖΑΝΗΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΖΕΛΕΠΑΚΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΕΠ. ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΠΕΙΡΟΥ ΞΑΝΘΗΣ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΙΩΤΗΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΙΡΛΑΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.ΔΟΞΑΤΟΥ ΔΡΑΜΑΣ,ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΚΕΩΝ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ ΤΣΙΜΗΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΥΜΦΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΟΙΚ. ΕΠ. Δ. ΛΕΣΒΟΥ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΦΥΝΙΡΙΔΗΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.ΔΟΞΑΤΟΥ ΔΡΑΜΑΣ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΟΥ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.ΔΟΞΑΤΟΥ ΔΡΑΜΑΣ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΜΙΧΑΗΛ ΖΟΡΠΙΔΗΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ



ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΛΟΙΠΑ, ΕΤΟΣ 2013

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΡΑΜΠΑΣ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ, Γ.Γ ΑΠΟΚ. ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟΥ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΙΑΠΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΡ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΙΩΝ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ-ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΟΥΡΗΣ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΙΩΝ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΙΩΝ, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ


Διαβάστε Περισσότερα » "Οι 75 δήμαρχοι και περιφερειακοί σύμβουλοι με «προβληματικά» πόθεν έσχες στη «λίστα Νικολούδη»"

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών- Κορίνθου

Λόγω εργασιών όδευσης σωληνώσεων για την τοποθέτηση καλωδίων οπτικών ινών, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα και στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, στο τμήμα της από τη χ/θ 33+500 έως τη χ/θ 59+800, περιοχής Δήμου Μεγαρέων, για το χρονικό διάστημα από 1-4-2014 έως και 31-12-2014, κατά τις ώρες 07.00΄ έως 19.00΄.

Μετά το πέρας των εργασιών, η δεξιά λωρίδα θα αποδίδεται στην κυκλοφορία, ενώ η Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) θα παραμένει κλειστή όλο το 24ωρο.

Τις Παρασκευές από ώρα 15.00΄ και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, καθώς και τις ακόλουθες ημερομηνίες δεν θα πραγματοποιούνται εργασίες και το οδόστρωμα θα αποδίδεται εξ ολοκλήρου στην κυκλοφορία: Από 17 έως 23-4-2014 (Πάσχα), από 30-4-2014 έως 4-5-2014 (Πρωτομαγιά), από 6-6-2014 έως 9-6-2014 (Πεντηκοστή), από 14-7-2014 έως 17-7-2014, την 28-10-2014, από 24-12-2014 έως 31-12-2014 (Χριστούγεννα).

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Διαβάστε Περισσότερα » "Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών- Κορίνθου"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news