facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΕΦΕΤ: Ανάκληση κρουασάν από την αγορά

Ο ΕΦΕΤ, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, διαπίστωσε τη διακίνηση κρουασάν με ανάπτυξη μούχλας πρασινωπής χροιάς στην επιφάνεια του προϊόντος.

Πρόκειται για το τρόφιμο «Croissant Panini dolce» με γέμιση πραλίνας φουντουκιού, σε συσκευασία των 150g, με ημερομηνία λήξης 22/03/2014. Το προϊόν παρασκευάζεται από την εταιρεία PANINI Α.Ε. στο 1ο χλμ Βέροιας – Άμμου Τ.Θ. 140 Τ.Κ. 59100.

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε από την εταιρεία την άμεση ανάκληση / απόσυρση της εν λόγω παρτίδας από την αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, η απεικόνιση του οποίου φαίνεται κάτωθι, να μην το καταναλώσουν.

Διαβάστε Περισσότερα » "ΕΦΕΤ: Ανάκληση κρουασάν από την αγορά"

Στους 79 οι νεκροί από τη γρίπη στην Ελλάδα

Σε υψηλά επίπεδα βρίσκεται ακόμη η δραστηριότητα της γρίπης στην Ελλάδα. Συνολικά έχουν χάσει τη ζωή τους 79 άνθρωποι από εργαστηριακά επιβεβαιωμένη γρίπη.

Σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, στην πλειοψηφία τους τα θύματα έπασχαν από υποκείμενο νόσημα και δεν είχαν εμβολιαστεί.

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας 63 άτομα, ενώ συνολικά από τον περασμένο Οκτώβριο έως σήμερα έχουν νοσηλευθεί σε ΜΕΘ 211 άτομα.

Το ΚΕΕΛΠΝΟ συστήνει στους πολίτες να λαμβάνουν αντιική αγωγή, με την εμφάνιση των πρώτων συμπτωμάτων.

tanea
Διαβάστε Περισσότερα » "Στους 79 οι νεκροί από τη γρίπη στην Ελλάδα"

Έντονες αντιδράσεις με τη συμπεριφορά του Γ. Μιχελάκη στη Δημόσια Τηλεόραση

Την χειρότερη εντύπωση άφησε η στάση του υπουργού Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη, στη σημερινή παρουσία του στην πρωινή εκπομπή της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες τηλεθεατών για τον τρόπο με τον οποίο μίλησε ο κ. Μιχελάκης στους παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής της ΔΤ, απαγορεύονταν ουσιαστικά στους δημοσιογράφους να κάνουν ερωτήσεις!

Απευθυνόμενος στη Μάριον Μιχελιδάκη, της είπε πως «δεν καταλαβαίνει τι της λέει», ενώ στον Γιάννη Σκάλκο, όταν τον ρώτησε εάν η τρόικα θα ζητήσει κι άλλες απολύσεις, του απάντησε με επικριτικό ύφος πως «δεν υπάρχει το ερώτημα αυτό, πού το βρήκατε;»

Τέλος, ο κ. Μιχελάκης έκανε παρατήρηση στους δημοσιογράφους πως τα θέλουν όλα ή άσπρα ή μαύρα και πως αν… συνεχίσουν έτσι, οι υπουργοί δεν θα έρχονται στη Δημόσια Τηλεόραση.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει αντίδραση, ωστόσο η ΕΣΗΕΑ θα έπρεπε ήδη να έχει εκδώσει ανακοίνωση γι’ αυτήν την συμπεριφορά του υπουργού και επί σειρά ετών εργαζόμενου στην τηλεόραση από θέσεις ευθύνης.

Διαβάστε Περισσότερα » "Έντονες αντιδράσεις με τη συμπεριφορά του Γ. Μιχελάκη στη Δημόσια Τηλεόραση"

Έκοψαν το επίδομα πρόνοιας και τα φάρμακα σε άνεργο ασθενή, επειδή… είναι ζωντανός!

Είναι άνεργος από το 2009, με μηδενικό εισόδημα, και η Πρόνοια του δήμου Ηρακλείου του έκοψε το μικρό επίδομα που έπαιρνε επειδή διαθέτει ένα παλιό αυτοκίνητο που θεωρείται τεκμήριο. Όπως «τεκμήριο» θεωρείται επειδή είναι… ζωντανός! Έτσι, σύμφωνα με το νόμο, υπερβαίνει τα 6.000 ευρώ εισόδημα το χρόνο και δεν δικαιούται επίδομα πρόνοιας, αν και δεν έχει ούτε ευρώ εισόδημα…

Τον απάνθρωπο παραλογισμό περιγράφει ο ίδιος ο άνθρωπος με επιστολή του στους βουλευτές του νομού Ηρακλείου. Διαβάστε πώς μεταφέρει το πρόβλημα, που δεν είναι δικό του μόνο, καθώς στην ίδια κατηγορία ανήκουν πολλοί άλλοι
Κύριοι,

Εξ ανάγκης οδηγούμενος, σας παρουσιάζω το πρόβλημα που πρόσφατα ήρθε για μένα και στην πορεία ανακάλυψα ότι απασχολεί ένα σημαντικό αριθμό συμπολιτών μας.

Είμαι χρόνια ασθενής και έχω ανάγκη από μόνιμη φαρμακευτική αγωγή και θεραπεία.

Έως πρόσφατα τα αναγκαία για την ασθένεια μου φάρμακα όπως και τις ανάλογες ιατρικές εξετάσεις μου τα παρείχε το τμήμα πρόνοιας του Δήμου Ηρακλείου, στα κρατικά νοσοκομεία με το βιβλιάριο ασθενείας.

Δυστυχώς όπως με ενημέρωσαν από το τμήμα πρόνοιας το βιβλιάριο μου δεν μπορεί πλέον να ισχύει επειδή έχω υπερβεί τα εισοδηματικά όρια των 6000 ευρώ.

Είμαι άνεργος από το 2009, μεγαλώνω ένα ανήλικο παιδί, έχω ένα παλιό αυτοκίνητο 11 ετών και 0 ευρώ πραγματικό εισόδημα.
Το αυτοκίνητο κοστολογείται 4000 ευρώ και επειδή ζω και αναπνέω ακόμα, τεκμήριο διαβίωσης 3500 ευρώ. Σύνολο 7500 ευρώ, άρα για τον νόμο δεν δικαιούμαι πλέον να έχω ασφάλιση.

Αυτό είναι εν συντομία το θέμα».

candianews
Διαβάστε Περισσότερα » "Έκοψαν το επίδομα πρόνοιας και τα φάρμακα σε άνεργο ασθενή, επειδή… είναι ζωντανός!"

Ακίνητα: Ο νέος φόρος υπεραξίας

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή νομοσχέδιο με τις μειώσεις στα εξοντωτικά πρόστιμα, αλλά και την επιβολή του φόρου υπεραξίας.

Σημειώνεται ότι το τελευταίο δίμηνο δεν γίνεται καμία αγοραπωλησία στην αγορά ακινήτων, καθώς είναι αδύνατον να εφαρμοστεί, όπως είχε σχεδιάσει το υπουργείο οικονομικών το φόρο. Οι συμβολαιογράφοι κατέβασαν τα μολύβια , καθώς δεν μπορούν να υπολογίσουν το φόρο υπεραξίας, με αποτέλεσμα αγοραστές, πωλητές, δικηγόροι και μεσίτες να είναι στην αναμονή.

Σύμφωνα με το τελικό σχέδιο που επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών, ο φόρος υπεραξίας θα υπολογίζεται επί του πραγματικού τιμήματος που θα αναγράφεται στο συμβόλαιο και όχι επί της αντικειμενικής αξίας.

Επίσης, για τον υπολογισμό του φόρου προωθούνται και οι ακόλουθες αλλαγές:

-Δεν θα επιβάλλεται φόρος στα ακίνητα που αποκτήθηκαν πριν από 25 χρόνια

-Η υπεραξία, δηλαδή η τιμή πώλησης του ακινήτου μείον την τιμή αγοράς, θα απομειώνεται με βάση έναν συντελεστή αποπληθωρισμού για τον καθορισμό του οποίου θα λαμβάνεται υπόψη ο δείκτης τιμών καταναλωτή. Ο συντελεστής αυτός θα διαφοροποιείται ανάλογα με τα χρόνια που μεσολαβούν από την απόκτηση μέχρι την πώληση του ακινήτου.

Για τα ακίνητα που έχουν διακρατηθεί περισσότερα από πέντε χρόνια, από την υπεραξία -μετά και την εφαρμογή του συντελεστή απομείωσης- θα αφαιρείται και το ποσό των 25.000 ευρώ.

-Για τα ακίνητα για τα οποία δεν είναι δυνατόν να βρεθεί η τιμή κτήσης, θα προβλέπεται προσέγγιση της τιμής κτήσης με βάση μαθηματικό τύπο.

-Ο φόρος υπεραξίας θα υπολογίζεται με συντελεστή 15%.

-Ο φόρος θα παρακρατείται από τον συμβολαιογράφο κατά την υπογραφή των συμβολαίων και θα αποδίδεται στην εφορία.

-Το σχέδιο του ΠΑΣΟΚ για φόρο 7% στον πωλητή δεν προκρίνεται από το υπουργείο οικονομικών

news
Διαβάστε Περισσότερα » "Ακίνητα: Ο νέος φόρος υπεραξίας"

Διαμαρτυρία των αγελαδοτρόφων από όλη την Ελλάδα στην Αθήνα, στις 5 Μαρτίου

Αγωνιστικό ραντεβού στην Αθήνα δίνουν σήμερα Τετάρτη, 5 Μαρτίου, οι αγελαδοτρόφοι γαλακτοπαραγωγής από όλη την Ελλάδα, διαμαρτυρόμενοι για την επιχειρούμενη επιμήκυνση της διάρκειας ζωής του φρέσκου γάλακτος, από το υπουργείο Ανάπτυξης.

Οι αγελαδοτρόφοι θα ξεκινήσουν με πούλμαν από διάφορες περιοχές της χώρας, κυρίως από τη Μακεδονία και τη Θράκη, περιοχές που καλύπτουν πάνω από το 60% της γαλακτοπαραγωγής και θα επιδιώξουν συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη, τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Αθανάσιο Τσαυτάρη και τον αναπληρωτή υπουργό, Μάξιμο Χαρακόπουλο.

Αντιπροσωπεία των κτηνοτρόφων, με επικεφαλής το προεδρείο του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ), θα επισκεφθεί τη Βουλή προκειμένου να επιδώσει επιστολή στους βουλευτές.

newsbeast
Διαβάστε Περισσότερα » "Διαμαρτυρία των αγελαδοτρόφων από όλη την Ελλάδα στην Αθήνα, στις 5 Μαρτίου"

Άδωνις: Έχει γίνει μεγάλη παρεξήγηση

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε στον RealFm και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή, για τα 5 ευρώ στα ιατρεία αλλά και τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

«Έχει γίνει μια μεγάλη παρεξήγηση. Δεν έχω κάνει πουθενά πίσω, δεν έχω αλλάξει καμία θέση. Ένας ιατρός από τη Θεσσαλονίκη, επεσήμανε ότι αφού τα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ γίνονται κέντρα υγείας του ΕΣΥ, άρα ισχύει το 5ευρω. Το 5ευρω ισχύει στα κέντρα υγείας του ΕΣΥ, από τον κ. Ανδρέα Λοβέρδο, επί κυβερνήσεως Γιώργου Παπανδρέου», σχολίασε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε:

«Μέχρι το τέλος του 2014, θα πρέπει να αποφασίσουμε πως θα πρέπει να λειτουργεί το νέο σύστημα. Αυτό το κομμάτι για τα 5 ευρώ το είχα πει και μια εβδομάδα πριν και δεν έγινε τίποτα».

«Η Ελλάδα ασχολήθηκε 48 ώρες με ένα θέμα που δεν υφίσταται αυτή τη στιγμή», είπε ακόμα και πρόσθεσε:

«Εάν δεν έβγαινε αυτή η ανακοίνωση του κυβερνητικού μας εταίρου και δεν είχε γίνει αυτή η παρεξήγηση, θα είχαμε γλιτώσει αυτή τη φασαρία του διημέρου».

«Πρώτα θα προσλάβουμε τους ιατρούς που πρέπει να προσλάβουμε, πρώτα θα βάλουμε τον οικογενειακό ιατρό και όταν όλο αυτό ισορροπήσει, είμαστε εδώ να δούμε και το θέμα του εισιτήριου», σημείωσε.

«Μετά από έξι μήνες, υπάρχει στον νόμο νέος χωροταξικός σχεδιασμός. Τα δύο συστήματα ενώνονται», είπε.

«Αν και στο 25 ευρώ υπήρχε μια διαφωνία από το ΠΑΣΟΚ παρότι ήταν ένα ψηφισμένο μέτρο, στην προκειμένη περίπτωση είναι ένας νόμος όχι μνημονιακός, που ψηφίστηκε σε δύο βάσεις. Πρώτα επί Σημίτη, όπου ήταν τρίευρω και μετά, έγινε πεντάευρω από τον Α. Λοβέρδο», συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε:

«Αυτός είναι ένας νόμος του ΠΑΣΟΚ. Εμένα να με υβρίσετε και να μου ασκήσετε όση κριτική θέλετε και να με υβρίζετε για τους νόμους τους δικούς μου. Αλλά να το κάνετε για τους νόμους του ΠΑΣΟΚ;».
«Εάν με είχαν πάρει τηλέφωνο, δεν θα χρειαζόταν να γίνει αυτή η φασαρία».

Ακούστε το ηχητικό:



enikos
Διαβάστε Περισσότερα » "Άδωνις: Έχει γίνει μεγάλη παρεξήγηση"

Όλες οι Διευθύνσεις του Υπηρεσιών ΕΟΠΥΥ ανά περιοχή (πίνακας)

Τη διεύθυνση και τα τηλέφωνα όλων των Περιφερειακών Διευθύνσεων του ΕΟΠΥΥ ανά περιοχή, ανακοίνωσε ο ΕΟΠΥΥ:

ΠΕ.ΔΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ  (ΑΧΑΡΝΩΝ 96, ΑΘΗΝΑ) τηλ: 21082805-802-829
ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΒΥΡΩΝΑΣ, ΓΑΛΑΤΣΙ, ΔΑΦΝΗ, ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ, ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ, ΤΑΥΡΟΣ, ΥΜΗΤΤΟΣ

ΠΕ.ΔΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Λεωφ. Μαραθώνος& Κρήτης 2, ΠΑΛΛΗΝΗ) τηλ: 2106663645
ΑΥΛΩΝΑ, ΑΧΑΡΝΑΙ, ΒΑΡΗ, ΓΕΡΑΚΑΣ, ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, ΒΟΥΛΑ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΚΡΩΠΙΑ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΜΕΣΟΓΕΙΑ, ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, ΠΑΙΑΝΙΑ, ΠΑΛΛΗΝΗ, ΣΠΑΤΑ, ΑΓ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, ΑΝΘΟΥΣΑ, ΑΝΟΙΞΗ, ΑΡΤΕΜΙΔΑ(ΛΟΥΤΣΑ), ΑΦΙΔΝΑΙ, ΒΑΡΝΑΒΑ, ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ, ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΡΟΣΙΑ, ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔOΝΕΣ, ΚΑΛΑΜΟΣ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΚΑΠΝΔΡΙΤΙ, ΚΟΥΒΑΡΑΣ, ΚΡΥΟΝΕΡΙ, ΜΑΛΑΚΑΣΑ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΩΡΟΠΟΥ, ΝΕΑ ΠΑΛΑΤΙΑ, ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ, ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ, ΡΑΦΗΝΑ, ΡΟΔΟΠΟΛΗ, ΣΑΡΩΝΙΔΑ, ΣΚΑΛΑ ΩΡΟΠΟΥ, ΣΤΑΜΑΤΑ, ΣΥΚΑΜΙΝΟΣ, ΩΡΟΠΟΣ

ΠΕ.ΔΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (Γούναρη 22, ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) τηλ: 2106019805/803/808
ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΜΑΡΟΥΣΙ, ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΚΗΦΙΣΙΑ, ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ, ΜΕΛΙΣΣΙΑ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ, Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, Ν.ΨΥΧΙΚΟ, ΠΑΠΑΓΟΥ, ΠΕΥΚΗ, ΦΙΛΟΘΕΗ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΧΟΛΑΡΓΟΣ, ΨΥΧΙΚΟ, ΕΚΑΛΗ, ΠΑΛΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ

ΠΕ.ΔΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (Μπότσαρη 14, ΑΙΓΑΛΕΩ) τηλ: 2105317186/5319119
ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ, ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΚΑΜΑΤΕΡΟ, ΛΙΟΣΙΑ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΧΑΪΔΑΡΙ

ΠΕ.ΔΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Δήμητρος 59, ΕΛΕΥΣΙΝΑ) τηλ: 2105565501/502
ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ, ΖΕΦΥΡΙ, ΦΥΛΗ, ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ, ΒΙΛΙΑ, ΕΛΕΥΣΙΝΑ, ΕΡΥΘΡΑΙ, ΜΑΝΔΡΑ, ΜΕΓΑΡΑ, ΜΑΓΟΥΛΑ, ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ, ΟΙΝΟΗ

ΠΕ.ΔΙ ΠΕΙΡΑΙΑ (Ηρ. Πολυτεχνείου 19, ΠΕΙΡΑΙΑΣ) τηλ: 2104139363/365
ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΣΠΕΤΣΕΣ, ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ, ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, ΝΙΚΑΙΑ, ΠΕΡΑΜΑ, ΑΙΓΙΝΑ, ΚΥΘΗΡΑ, ΥΔΡΑ, ΣΑΛΑΜΙΝΑ
           
ΠΕ.ΔΙ ΝΟΤΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ (Κολοκοτρώνη 47, ΚΑΛΛΙΘΕΑ) τηλ: 2109485620/650
ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ(ΜΠΡΑΧΑΜΙ), ΑΛΙΜΟΣ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΓΛΥΦΑΔΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΜΟΣΧΑΤΟ, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Πίνακας με τις Περιφερειακές Διευθύνσεις του ΕΟΠΥΥ πανελλαδικά


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΟΠΥΥ
ΠΕΔΙ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Τ.Κ.
ΠΟΛΗ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Περιφερειακή Διεύθυνση - 001  Μεσολόγγι, Αιτωλοακαρνανίας
Χαριλάου Τρικούπη & Κύπρου
30200
Μεσολόγγι
26310- 55683/ 55618
Περιφερειακή Διεύθυνση – 002 Ναύπλιο - Αργολίδας
Ικονίου 6
21100
Ναύπλιο
27520-97568 , 97571
Περιφερειακή Διεύθυνση - 003 Τρίπολη - Αρκαδίας
Ελ. Βενιζέλου 4
22100
Τρίπολη
2710-230194 , 230189
Περιφερειακή Διεύθυνση - 004 Άρτα - Άρτας
Σκουφά 97
47100
Άρτα
26810-21293-8
Περιφερειακή Διεύθυνση - 006 - Κεντρική Αθήνα - Αττικής
Αχαρνών 96
10434
Αθήνα
2108202802/805/829
Περιφερειακή Διεύθυνση - 007 Πειραιάς - Αττικής
Ηρώων Πολυτεχνείου 19
18532
Πειραιάς
210-4139363 , 210-4139365
Περιφερειακή Διεύθυνση - 008 - Ανατολική Αττική
Λεωφόρος Μαραθώνος και Κρήτης
15351
Παλλήνη
210-6663645
Περιφερειακή Διεύθυνση - 009 - Δυτική Αττική
Δήμητρας 59
19200
Ελευσίνα
210-5565501 -2
Περιφερειακή Διεύθυνση - 056 - Ανατολική Αθήνα - Αττικής
Γούναρη 22
15343
Αγία Παρασκευή
210-6019805(803 , 808)
Περιφερειακή Διεύθυνση - 057 - Δυτική Αθήνα - Αττικής
Μάρκου Μπότσαρη 14
12210
Αιγάλεω
210-5317186 , 5319118
Περιφερειακή Διεύθυνση - 058 - Νότια Αθήνα - Αττικής
Κολοκοτρώνη 47
17675
Καλλιθέα
210-9485620 , 210-9485650
Περιφερειακή Διεύθυνση - 010 - Πάτρα - Αχαΐας
Αλ. Υψηλάντου 270
26110
Πάτρα
2610-361310/ 361311
Περιφερειακή Διεύθυνση - 011 - Λεβαδία - Βοιωτίας
Σοφοκλέους 40
32100
Λειβαδιά
22610-87580
Περιφερειακή Διεύθυνση - 012 - Γρεβενά - Γρεβενών
Ευαγγελιστρίας 4
51100
Γρεβενά
24620-87739
Περιφερειακή Διεύθυνση - 013 - Δράμα - Δράμας
Διοικητήριο Δράμας
66100
Δράμα
2521351128
Περιφερειακή Διεύθυνση - 014 - Ρόδος - Δωδεκανήσου
Γεωργίου Παπανικολάου 8 - 10
85100
Ρόδος
22410- 43281 , -43180
Περιφερειακή Διεύθυνση - 015 - Αλεξ/πολη - Έβρου
Βενιζέλου 38
68100
Αλεξανδρούπολη
2551084833
Περιφερειακή Διεύθυνση - 016 - Χαλκίδα - Εύβοιας
Προμαχώνος& Σ. Καπνίση
34100
Χαλκίδα
22210-62792-3 / 6308
Περιφερειακή Διεύθυνση - 017 - Καρπενήσι - Ευρυτανίας
Ρήγα Φεραίου & Αθανασίου Κυριαζή
36100
Καρπενήσι
22370-80092
Περιφερειακή Διεύθυνση - 018 - Ζάκυνθος - Ζακύνθου
Τεμπονέρα 24
29100
Ζάκυνθος
26950-43987 , 26950-43986
Περιφερειακή Διεύθυνση - 019 - Πύργος - Ηλείας
Μανωλοπούλου 31 (Διοικητήριο)
27100
Πύργος
26210-20170-3
Περιφερειακή Διεύθυνση - 020 - Βέροια - Ημαθίας
Κωτουνίου 8
59100
Βέροια
23310-78180 , 78190
Περιφερειακή Διεύθυνση - 021 - Ηράκλειο - Ηρακλείου
Καζάνη 4
71201
Ηράκλειο
2810-246777
Περιφερειακή Διεύθυνση - 022 - Ηγουμενίτσα - Θεσπρωτίας
23ης Φεβρουαρίου 21
46100
Ηγουμενίτσα
26650-24771 , 27663 , 25673
Περιφερειακή Διεύθυνση - 023 - Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκης
Σαπφούς 3
54627
Θεσσαλονίκη
2310 - 594800
Περιφερειακή Διεύθυνση - 024 - Ιωάννινα - Ιωαννίνων
Πυρσινέλλα 4
45332
Ιωάννινα
2651079738-2651083085
Περιφερειακή Διεύθυνση - 025 - Καβάλα - Καβάλας
Εθνικής Αντιστάσεως 20
65403
Καβάλα
2510-291248 , 250 , 251 , 636
Περιφερειακή Διεύθυνση - 026 - Καρδίτσα - Καρδίτσας
Νικ. Πλαστήρα 62
43100
Καρδίτσα
24410-80150
Περιφερειακή Διεύθυνση - 027 - Καστορια - Καστοριάς
Λ. Κύκνων 28 - Αθανασίου Διάκου
52100
Καστορια
24670-21132
Περιφερειακή Διεύθυνση - 028 - Κέρκυρα - Κερκύρας
Θεοτόκη 154, 7η Πάροδος
49100
Κέρκυρα
26610-81267 , 26610-81262
Περιφερειακή Διεύθυνση - 029 - Αργοστόλι - Κεφαλληνίας
Σταύρου Μεταξά 8
28100
Αργοστόλι
26710-29049

Περιφερειακή Διεύθυνση - 030 - Κιλκίς - Κιλκίς

Μητροπόλεως 42

61100

Κιλκίς

23410-27888 , 23410-75326
Περιφερειακή Διεύθυνση - 031 - Κοζάνη - Κοζάνης
Διοικητήριο Κοζάνης
50100
Κοζάνη
2461029839
Περιφερειακή Διεύθυνση - 032 - Κόρινθος - Κορινθίας
Αγίου Νικολάου 29
20100
Κόρινθος
27410-73284 , 27410-73285
Περιφερειακή Διεύθυνση - 033 - Ερμούπολη - Κυκλάδων

Πετρίδη,Πετρίτση, Πλουτάρχου

84100
Ερμούπολη
22810-79205 , -80925
Περιφερειακή Διεύθυνση - 034 - Σπάρτη - Λακωνίας
Λυκούργου 104-106
23100
Σπάρτη
27310-89173 , 27310-82536
Περιφερειακή Διεύθυνση - 035 - Λάρισα - Λάρισας
Κύπρου 12
41221
Λάρισα
2410-539920
Περιφερειακή Διεύθυνση - 036 - Αγ. Νικόλαος - Λασιθίου
Λασθένους 15
72100
Άγιος Νικόλαος
28410-89050 , -82843
Περιφερειακή Διεύθυνση - 037 - Μυτιλήνη - Λέσβου
Π. Βοστάνη 28
81100
Μυτιλήνη
22510-48310-48320
Περιφερειακή Διεύθυνση - 038 - Λευκάδα - Λευκάδας
Στράτου Τσέλιου 16
31100
Λευκάδα
26450-23985 , 26450-26743
Περιφερειακή Διεύθυνση - 039 - Βόλος - Μαγνησίας
Κουντουριώτου 4 & Θρακών
38333
Βόλος
24210-94110
Περιφερειακή Διεύθυνση - 040 - Καλαμάτα - Μεσσηνίας
Θεμιστοκλέους 106 & Πλατεία Αναλήψεως
24100
Καλαμάτα
27210-63596 , 27210-63680 , -63599
Περιφερειακή Διεύθυνση - 041 - Ξάνθη - Ξάνθης
Μ.Καραολή& Σμύρνης
67100
Ξάνθη
25410-84063 , -65416
Περιφερειακή Διεύθυνση - 042 - Έδεσσα - Πέλλας
Αγ. Δημητρίου 17
58200
Έδεσσα
23810-51580
Περιφερειακή Διεύθυνση - 043 - Κατερίνη - Πιερίας
Βότση 2
60100
Κατερίνη
23510-47210
Περιφερειακή Διεύθυνση - 044 - Πρέβεζα - Πρέβεζας
Εθνικής Αντίστασης 121
48100
Πρέβεζα
26820-89632
Περιφερειακή Διεύθυνση - 045 - Ρέθυμνο - Ρεθύμνου
Δημοκρατίας 10
74100
Ρέθυμνο
28310-20837 , 28310-20838
Περιφερειακή Διεύθυνση - 046 - Κομοτηνή - Ροδόπης
Χαριλάου Τρικούπη 50
69100
Κομοτηνή
25310-81730
Περιφερειακή Διεύθυνση - 047 - Σάμος - Σάμου
Θεμ. Σοφούλη & Γράμμου
83100
Σάμος
22730-89657
Περιφερειακή Διεύθυνση - 048 - Σέρρες - Σερρών
Βενιζέλου 26
62100
Σέρρες
23210-68012
Περιφερειακή Διεύθυνση - 049 - Τρίκαλα - Τρικάλων
Πλούτωνος 8
42100
Τρίκαλα
24310-77141
Περιφερειακή Διεύθυνση - 050 - Λαμία - Φθιώτιδας
Βύρωνος 28
35100
Λαμία
22310-66000 , 66001
Περιφερειακή Διεύθυνση - 051 - Φλώρινα - Φλώρινας
25ης Μαρτίου 9
53100
Φλώρινα
23850-44646
Περιφερειακή Διεύθυνση - 052 - Άμφισσα - Φωκίδας
Ι. Γάτου 38
33100
Άμφισσα
22650-79345 , 22650-72583
Περιφερειακή Διεύθυνση - 053 - Πολύγυρος - Χαλκιδικής
Ασκληπιού 28
63100
Πολύγυρος
23710-21895 , -21893
Περιφερειακή Διεύθυνση - 054 - Χανιά - Χανίων
Μπονιαλή 2
73133
Χανιά
28210-47101 , 28210-47100
Περιφερειακή Διεύθυνση - 055 - Χίος - Χίου
Κουντουριώτου 15
82100
Χίος
22710-40155 , 22710-81073 , -81074



Επιμερισμός των Περιφερειακών Διευθύνσεων σε Υγειονομικές Επιτρο

  1. Οι ΠΕ.ΔΙ. Λάρισας, Τρικάλων, Γρεβενών, Κοζάνης, Καστοριάς, Πιερίας, Ημαθίας, Φλώρινας, Πέλλας και Κιλκίς να αποστέλλουν τα αιτήματά τους στην ΠΕ.ΔΙ. Θεσσαλονίκης και να εξετάζονται από την Α΄ Υγειονομική  Επιτροπή.

  1. Οι ΠΕ.ΔΙ. Χαλκιδικής, Σερρών, Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης, Ροδόπης, Έβρου να αποστέλλουν τα αιτήματά τους στην ΠΕ.ΔΙ. Θεσσαλονίκης όπου θα εξετάζονται από την Β΄ Υγειονομική  Επιτροπή η οποία θα εξετάζει και τα αιτήματα της ΠΕ.ΔΙ. Θεσσαλονίκης.

  1. Οι ΠΕ.ΔΙ. Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνου, Χανίων να αποστέλλουν τα αιτήματά τους στην ΠΕ.ΔΙ. Πειραιά προκειμένου να εξεταστούν από την Υγειονομική Επιτροπή.

  1. Οι ΠΕ.ΔΙ. Ερμούπολης-Κυκλάδων, Λέσβου, Χίου, Σάμου, Ρόδου-Δωδεκανήσου  να αποστέλλουν τα αιτήματά τους στην ΠΕ.ΔΙ. Αχαρνών – Κεντρικού Τομέα Αθήνας, προκειμένου να εξεταστούν από την Υγειονομική Επιτροπή.

  1. Οι ΠΕ.ΔΙ. Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας, Άρτας, Πρέβεζας, Κέρκυρας, Λευκάδας, Κεφαλληνίας, Ζακύνθου να αποστέλλουν τα αιτήματά τους στην ΠΕ.ΔΙ. Παλλήνης προκειμένου να εξεταστούν από την Υγειονομική  Επιτροπή.

  1. Οι ΠΕ.ΔΙ. Αχαΐας, Ηλείας, Αρκαδίας να αποστέλλουν τα αιτήματά τους στην ΠΕ.ΔΙ. Καλλιθέας προκειμένου να εξεταστούν από την Υγειονομική  Επιτροπή.

  1. Οι ΠΕ.ΔΙ. Αργολίδας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας να αποστέλλουν τα αιτήματά τους στην ΠΕ.ΔΙ. Ελευσίνας προκειμένου να εξεταστούν από την Υγειονομική  Επιτροπή

  1. Οι ΠΕ.ΔΙ. Καρδίτσας, Μαγνησίας, Αιτωλοακαρνανίας, Ευβοίας να αποστέλλουν τα αιτήματά τους στην ΠΕ.ΔΙ.  Αγ. Παρασκευής προκειμένου να εξεταστούν από την Υγειονομική  Επιτροπή

  1. Οι ΠΕ.ΔΙ. Ευρυτανίας, Φωκίδας, Βοιωτίας, Φθιώτιδας να αποστέλλουν τα αιτήματά τους στην ΠΕ.ΔΙ.  Αιγάλεω προκειμένου να εξεταστούν από την Υγειονομική  Επιτροπή

onmed


Διαβάστε Περισσότερα » "Όλες οι Διευθύνσεις του Υπηρεσιών ΕΟΠΥΥ ανά περιοχή (πίνακας)"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news