facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Στη Δικαιοσύνη για τα πόθεν έσχες και οι Χυτήρης - Τσιπλάκος

Εκτός από το «καυτό» ζήτημα του Γιώργου Καρατζαφέρη και με τις offshore στις οποίες φέρεται να είχαν μεταφερθεί χρήματα από μίζες για τα εξοπλιστικά, η επιτροπή πόθεν έσχες ασχολήθηκε και με άλλες υποθέσεις.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις της Επιτροπής, παραπέμπονται στη Δικαιοσύνη και οι Αριστείδης Τσιπλάκος, πρώην βουλευτής της ΝΔ και Τηλέμαχος Χυτήρης, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, καθώς ο αναδρομικός έλεγχος έδειξε αναντιστοιχίες.

Οι ελεγκτές εντόπισαν διαφορές μεταξύ δηλωθέντων εισοδημάτων και καταθέσεων, που ξεπερνούν το σχετικό όριο των 40.000 ευρώ.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή αποφάσισε να εξετάσει εκ νέου την περίπτωση του πρώην προέδρου τουΣυνασπισμού Νίκου Κωνσταντόπουλου, ο οποίος ελέγχεται για δάνειο ύψους 70.000 ευρώ τα οποία αρχικά δεν μπορούσε να καλύψει. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κωνσταντόπουλος είχε ισχυριστεί ότι προσκόμισε τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην Επιτροπή και ότι το θέμα είχε λήξει. Η επιτροπή ωστόσο στην επόμενη συνεδρίασή της αναμένεται να τον καλέσει για εξηγήσεις.

Για εξηγήσεις όσον αφορά σε ποσά που δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει στη δήλωση του πόθεν έσχες θα κληθεί και η Μαριέττα Γιαννάκου-Κουτσίκου

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news