facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Σάμος:Είχε άγιο η γυναίκα!!! Ο δρόμος ''ρούφηξε'' μηχάνημα!

Είχε πραγματικά άγιο μια γυναίκα σήμερα στις 12 το μεσημέρι, στην περιοχή Προσφυγικά (Πλάτανος) Σάμου στη πρωτεύουσα του νησιού, όταν ένας βαρύς εκσκαφέας που βρισκόταν εν κινήσει (σε πολύ αργό ρυθμό) και μια γυναίκα που ακολουθούσε πεζή από πίσω, κυριολεκτικά άνοιξε ο δρόμος με αποτέλεσμα να τους "ρουφήξει" και τους δυο σε βάθος 2 μέτρων!!!.

Η άτυχη γυναίκα ευτυχώς τραυματίστηκε από την πτώση ελαφρά στο πόδι ενώ το μηχάνημα (όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες) κρατήθηκε από μια κολώνα της ΔΕΗ!

Στο σημείο επικράτησε πανικός και άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο όπου και παρέλαβε την γυναίκα, ενώ μέχρι και αυτή την ώρα γίνονται προσπάθειες από συνεργεία του δήμου και της ΔΕΗ να απομακρυνθεί το βαρύ όχημα.

Το σημείο που έγινε το ατύχημα περνά από κάτω το Ηγεμονικό ρέμα και βρίσκεται 300 περίπου μέτρα από το Δημοτικό Σχολείο Άνω Βαθέως όπου στην μεγάλη νεροποντή πριν λίγες ημέρες είχε πέσει ο πέτρινος τοίχος καταπλακώνοντας 3 αυτοκίνητα και ένα δίκυκλο χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανένα παιδί!

Να σημειώσουμε επίσης ότι λίγα μέτρα μόλις πιο πέρα που έγινε το σημερινό ατύχημα, στις 10 περίπου το πρωί, είχαμε και άλλο ατύχημα με ένα δίκυκλο και τον νεαρό αναβάτη του που έπεσαν μέσα σε μια μεγάλη λακούβα που είχε "ανοίξει" από την νεροποντή, με αποτέλεσμα τον τραυματιμό του νεαρού !

Ανοχύρωτη πόλη και πολίτες που κυριολεκτικά δεν ξέρουν από που θα τους έρθει;

Τα σχόλια δικά σας...



i-samos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news