facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΕΛΤΑ: Μια φορά την εβδομάδα θα κάνουν πλέον διανομές οι ταχυδρόμοι

Στην κινηματογραφική εκδοχή, ο ταχυδρόμος χτυπάει πάντα δυο φορές. Μόνο που στην Αθήνα δεν έχουμε να κάνουμε με τον Τζακ Νίκολσον και την Τζέσικα Λανγκ, αλλά με τη σκληρή πραγματικότητα.

Σύμφωνα με όσα λέει το Σωματείο Διανομέων ΕΛΤΑ της Αθήνας, μόλις μια φορά την εβδομάδα θα μπορεί να γίνεται πλέον η διανομή της αλληλογραφίας στους παραλήπτες. Και αυτό διότι, βάσει του νέου οργανογράμματος της εταιρείας, αναμένεται να περικοπούν 240 θέσεις διανομέων στην Αθήνα και 45 θέσεις στον Πειραιά.

Οι ταχυδρόμοι αναφέρουν ότι από τους 1.094 διανομείς που απασχολούνταν στην Αττική πριν από έναν χρόνο, ύστερα από τις πρώτες περικοπές έμειναν οι 974, ενώ με τις νέες μειώσεις ο αριθμός τους δεν θα ξεπερνά τους 734 για το μεγαλύτερο μέρος της Αττικής. Εξάλλου, στον Πειραιά ο αριθμός των ταχυδρόμων σχεδιάζεται να μειωθεί από τους 190 σε περίπου 145.

Η διοίκηση των ΕΛΤΑ απαντάει ότι, πρώτον, το οργανόγραμμα βρίσκεται σε διαβούλευση και δεν είναι ακόμα οριστικό και, δεύτερον, η μείωση του προσωπικού είναι ανάλογη με τη γενική μείωση της αλληλογραφίας, που πλέον αποτελείται κατά κύριο λόγο από λογαριασμούς.

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news