facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Έναρξη λειτουργίας των πλευρικών σταθμών διοδίων Μώλου και Μπράλου τα μεσάνυχτα

Αρχίζει από τα μεσάνυχτα η λειτουργία των πλευρικών σταθμών των διοδίων στον Μώλο και τον Μπράλο.
Οι τιμές των διοδίων που θα ισχύσουν είναι οι ακόλουθες:
  • Για τα δίκυκλα και τα τρίκυκλα οχήματα της κατηγορίας 1, η τιμή στον Μώλο θα είναι 0,20€ και για τον Μπράλο θα είναι 0,30€.
  • Για τα ελαφρά οχήματα της κατηγορίας 2 η τιμή θα είναι 0,35€ για τα διόδια του Μώλου και 0,45 για τα διόδια του Μπράλου.
  • Για τα φορτηγά και τα λεωφορεία της κατηγορίας 3 η τιομή διαμορφώνεται στα 0,85€ στον Μώλο και 1,15 στον Μπράλο.
  • Για τα φορτηγά και τα λοιπα οχήματα της κατηγορίες με 4 ή περισσότερους άξονες η τιμή θα είναι 1,20 για τον Μώλο και 1,60 στον Μπράλο.
Για τους πλευρικούς σταθμούς εξόδου και εισόδου ισχύουν τα εξής:
  • Σταθμός εξόδου: Το τέλος διοδίου αντιστοιχεί στο μήκος του αυτοκινητοδρόμου που διανύεται από την αρχή της ζώνης χρέωσης μέχρι τον πλευρικό σταθμό διοδίων.
  • Σταθμός εισόδου: Το τέλος διοδίου αντιστοιχεί στο μήκος του αυτοκινητοδρόμου που διανύεται από τον πλευρικό σταθμό διοδίων έως το τέλος της ζώνης χρέωσης.
Σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν χρήστης που πληρώνει διόδιο τέλος σε πλευρικό σταθμό να πληρώσει και σε μετωπικό σταθμό της ίδιας ζώνης ή σε άλλον πλευρικό της ίδιας ζώνης στο ίδιο ταξίδι.
Στον πλευρικό σταθμό Μώλου το τέλος διοδίου αφορά στη χρήση του τμήματος από την αρχή του αυτοκινητοδρόμου(Σκάρφεια) έως και τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μώλου.
Στον πλευρικό σταθμό Μπράλου (Θερμοπυλών) το τέλος διοδίου αφορά στη χρήση του τμήματος από τον Α/Κ Μπράλου (Θερμοπυλών) έως το τέλος της ζώνης χρέωσης του αυτοκινητόδρομου στον Α/Κ Ανθήλης.
newsbomb

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news