facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Με 3.62 εκ. ευρώ παίρνουν μπρος τα... λεωφορεία στην Κρήτη για τη μεταφορά 10.000 μαθητών

Τη σύμβαση για το μεταφορικό έργο των μαθητών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ηρακλείου-Λασιθίου υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Ανατολικής Κρήτης Μανόλη Χαχλιούτη.

Η πρώτη δόση της σύμβασης ανέρχεται στα 3,62 εκ. ευρώ, και αφορά το χρονικό διάστημα Σεπτέμβριος 2014 - Φεβρουάριος 2015. Μάλιστα η Περιφέρεια Κρήτης είναι η πρώτη σε πανελλαδικό επίπεδο που εντός χρονοδιαγράμματος, υπογράφει σύμβαση για την μεταφορά των μαθητών από και προς τις σχολικές μονάδες.

Την ικανοποίηση του εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης επισημαίνοντας: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι σήμερα γιατί η Περιφέρεια Κρήτης είναι η πρώτη Περιφέρεια πανελλαδικά που ολοκλήρωσε εγκαίρως τις διαδικασίες για το μεταφορικό έργο των μαθητών.

Τα επόμενα 3 χρόνια δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη μεταφορά των μαθητών μας. Ευχαριστώ τα ΚΤΕΛ της Κρήτης, για την εξαίρετη συνεργασία που είχαμε και έχουμε, παρά το γεγονός ότι κάποιες φορές δεν υπήρχαν οι αναγκαίες πιστώσεις και όμως η μεταφορά των μαθητών συνεχιζόταν κανονικά».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου Μανόλης Χαχλιούτης αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία με την Περιφέρεια τονίζοντας: «Είμαστε η πρώτη Περιφέρεια στη χώρα που υπογράφει σύμβαση, και αυτό οφείλεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη που υπάρχει ανάμεσα στις δυο πλευρές». Με τη νέα σύμβαση που υπογράφτηκε σήμερα, υπολογίζεται ότι θα μεταφέρονται περί τους 10.000 μαθητές από και προς τις σχολικές μονάδες, με 350 οχήματα του ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου. Τις επόμενες ημέρες εξάλλου, αναμένεται να υπογραφεί ανάλογη σύμβαση και με το ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου.

Στην σημερινή υπογραφή στη Περιφέρεια Κρήτης παραβρέθηκαν επίσης περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Κρήτης Απόστολος Κλινάκης, ο διευθυντής του ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου Γιώργος Χαλεπάκης, το στέλεχος του ΚΤΕΛ Γιάννης Πατεράκης, καθώς επίσης η προϊσταμένη Οικονομικού της Περιφέρειας Κρήτης Μαρία Ραπτάκη.

creteplus

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news