facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Συγκλονιστικό ξέσπασμα καρκινοπαθούς:"Δεν είμαι πειραματόζωο του ΕΣΥ.Θέλω να ζήσω"!

Απελπισία ζουν χιλιάδες ασθενείς, που έχουν να αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα υγείας και δεν βρίσκουν τα φάρμακα τους.

Καρκινοπαθείς και άνθρωποι με άλλες ασθένειες αναγκάζονται να τρέχουν από φαρμακείο σε φαρμακείο, για να προμηθευτούν το φάρμακο που θα τους κρατήσει στην ζωή και πάλι… «τρώνε πόρτα».

Συγκλονιστική είναι η ιστορία της 40χρονης Άννας, που πάσχει από καρκίνο και με δάκρυα στα μάτια λέει: «δεν είμαι πειραματόζωο του ΕΣΥ, είμαι άνθρωπος».

«Η περιπέτεια μου άρχισε τον περασμένο Αύγουστο, που ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της θεραπείας μου. Μετά την ακτινοθεραπεία έπρεπε να συνεχίσω την χημειοθεραπεία, κάθε 20 μέρες. Το φάρμακο μου ωστόσο δεν ήταν πάντοτε διαθέσιμο στα νοσοκομειακά φαρμακεία, από τα οποία χορηγούνται τα υψηλού κόστους σκευάσματα όπου ανήκουν και οι αντικαρκινικές θεραπείες. Στην αρχή με βοήθησε πολύ ο φαρμακοποιός μου. Όταν ήρθε η ώρα να κάνω την επαναληπτική θεραπεία στις αρχές Μαΐου, πήγα στο φαρμακείο του 6ου Θεραπευτηρίου ΙΚΑ και με το που μπήκα μέσα βρήκα τοιχοκολλημένο ένα χαρτί με τίτλο «Στερείται», όπου αναγράφονται τα σκευάσματα σε έλλειψη. Μέσα σε αυτά ήταν και το δικό μου. Έφυγα άπρακτη και πήγα πρώτα στον «Άγιο Σάββα» όπου και εκεί το φαρμακείο μου απάντησε «Στερείται».

Η ιστορία της κοπέλας είναι συγκλονιστική. Εξηγεί ότι αναγκάζεται να παίρνει άδεια από την δουλειά της και να τρέχει να παρακαλάει για να βρει το φάρμακο της. Είναι θλιβερό…

«Με παρακάλια και κλάματα εξασφάλισα την επόμενη δόση του σκευάσματος για τις 8 Ιουνίου. Έχω άλλες 18 θεραπείες μέσα στο 2012 και μόνο που σκέφτομαι πως θα πρέπει να περάσω το ίδιο μαρτύριο παραλύω», λέει και καταλήγει «Δεν είμαι πειραματόζωο. Είμαι 40 ετών. Θέλω να ζήσω!».

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος μέσω του star.gr
Διαβάστε Περισσότερα » "Συγκλονιστικό ξέσπασμα καρκινοπαθούς:"Δεν είμαι πειραματόζωο του ΕΣΥ.Θέλω να ζήσω"!"

Τι γράφει ο Ακης για τον Παπανδρέου, τον Παπαδήμο, τον Μιλτιάδη Παπαιωάννου

Τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Λουκά Παπαδήμο και τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαιωάννου αναφέρει στο ημερολόγιό του ο Ακης Τσοχατζόπουλος αποδεικνύοντας ότι έψαχνε στηρίγματα και διαμεσολαβητές προκειμένου να διασωθεί, ως την τελευταία στιγμή!

Για τον πρώην Πρωθυπουργό αναφέρεται μάλλον αρνητικά αφού, όπως ο ίδιος ομολογεί, περίμενε «διαφορετικό κλίμα μετά την αποχώρηση ΓΑΠ» στην προσπάθειά του να επηρεάσει υπέρ του τη Δικαιοσύνη. Σύμφωνα με τα όσα γράφει, επιχειρεί να επηρεάσει τη Δικαιοσύνη μέσω του τότε υπουργού Μιλτιάδη Παπαιωάννου.

Ωστόσο, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που καταγράφει στο προσωπικό του αρχείο ο πρώην υπουργός, η προσπάθειά του αυτή πέφτει στο κενό προτού καν ξεκινήσει. Και αυτό, παρά το γεγονός ότι ο κ. Παπανδρέου είχε αποχωρήσει από την Πρωθυπουργία, όπως ο ίδιος αναφέρει, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η πολιτική κατάσταση νωρίτερα δεν τον ευνοούσε.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος σε χειρόγραφο με τον τίτλο «Νέα Κυβέρνηση» αναφέρει και το όνομα του πρώην Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου και τονίζει: «Δικαιοσύνη – Τώρα παρέμβαση εφόσον υπάρχει δυνατότητα. Το κλίμα κατάλληλο, μέχρι τέλος του χρόνου, μέσα Γενάρη (εννοεί 2012). Υπάρχει σοβαρή προοπτική ακυρότητας και γενικά το κλείσιμο της υπόθεσης».

Από τις σημειώσεις αυτές αφήνεται να εννοηθεί ότι ο πρώην υπουργούς είχε βρει διαύλους στη Δικαιοσύνη και στην κυβέρνηση που του επέτρεπαν να ελπίζει ότι μπορεί να διασωθεί χωρίς να του απευθυνθούν κατηγορίες. Η προσδοκία αυτή αποδεικνύεται από την εξέλιξη των γεγονότων που κατέληξαν στη φυλάκισή του, ότι έπεσε στο κενό.

«Ο Μιλ. (εννοεί προφανώς τον κ. Παπαιωάννου) μας αποκαλύπτει ότι η δομή του Πρωτοδικείου Αθηνών, με την κ. Ελ. Ρ. (εννοεί Ελένη Ράικου) στην κορυφή της, τις κκ Κυβ/Σίσκου/Παπανδρέου (αναφέρεται στις εισαγγελείς Πρωτοδικών Ευγενία Κυβέλου, Ελένη Σίσκου και Πόπη Παπανδρέου) και τον αντιεισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος Γ. Πεπόνη, είναι μια αυτοτελής και αυτονομημένη εξουσία που ρυθμίζει θέματα κατά το δοκούν», ισχυρίζεται ο κ. Τσοχατζόπουλος, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είχε ανακαλύψει τον τρόπο να ελιχθεί στην πυραμίδα της Δικαιοσύνης και να την ελέγξει. Αυτό όμως δεν κατέστη δυνατό.

Ενήμερος για το πολιτικό παρασκήνιο εμφανίζεται ο πρώην υπουργός στις σημειώσεις του. «Ο Π. (ίσως εννοεί πάλι τον Μ. Παπαιωάννου) δεν έχει την πρόθεση να συγκρουστεί μαζί τους. Παρόλο που θα μείνει υπουργός Δικαιοσύνης όσο υπάρχει Λουκάς Παπαδήμος (φίλος του). Δηλώνει ότι δεν θα κατέβει στις επόμενες εκλογές, γι'αυτό δεν έχει δεσμεύσεις σε κανέναν ! Ούτε στον Παπανδρέου που τελείωσε, ούτε σε κανέναν άλλο».

Ενήμερος δείχνει ο Ακης Τσοχατζόπουλος και για τις υποθέσεις της Δικαιοσύνης που βρίσκονταν στην επικαιρότητα. Μια τέτοια υπόθεση ήταν τα CDS που ερευνά ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης και αναφέρεται σε κάποιο άγνωστο πρόσωπο για το οποίο σημειώνει «δηλώνει την αδυναμία του να παρέμβει για το θέμα του Αντρίκου (εννοεί Παπανδρέου) στην Εισαγγελία Αθηνών μέσω του κ. Πεπόνη».

iefimerida.gr
Διαβάστε Περισσότερα » "Τι γράφει ο Ακης για τον Παπανδρέου, τον Παπαδήμο, τον Μιλτιάδη Παπαιωάννου"

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε τεράστιο κύκλωμα νονών της νύχτας

Γνωστά ονόματα της νύχτας αλλά και ένας παλιος γνώριμος της Αστυνομίας, ο οποίος είχε εμπλακεί στην απαγωγή και δολοφονία του επιχειρηματία Γιώργου Νικολαϊδη και της φίλης του Σούλας Καλαθάκη, βρίσκονται ανάμεσα στους 15 συλληφθέντες για συμμετοχή σε δυο ομάδες νονών της νύχτας.

Μάλιστα, ο 47χρονος, ο οποίος είχε κατηγορηθεί αλλά τελικά απαλάχτηκε για την υπόθεση της απαγωγής και δολοφονίας των Νικολαΐδη - Καλαθάκη το Νοέμβιο του 1997, θεωρείται από τις αρχές ως αρχηγός της πρώτης ομάδας. Ανάμεσα στους 15 συλληφθέντες βρίσκονται και η πρώην σύζυγός του, ο κουμπάρος του αλλά και δύο αδέλφια τουρκικής καταγωγής,

Την παράνομη δράση, φαίνεται ότι έκρυβε του πίσω από επιχειρήσεις τροφοδοσίας νυχτερινών καταστημάτων με ποτά.

Αφορμή για τη διερεύνηση της υπόθεσης αποτέλεσαν καταγγελίες καταστηματαρχών, ενώ για την εξάρθρωσή της χρησιμοποιήθηκε και ο σούπερ κοριός της ΕΥΠ που κατέγραψε δεκάδες συνομιλίες.

Οι δύο πολυμελείς εγκληματικές οργανώσεις, που λυμαίνονταν τα τελευταία χρόνια 70 καταστήματα της Αττικής εξαρθρώθηκαν ύστερα από πολύμηνες έρευνες της Δίωξης Εκβιαστών - με αρχή το Σεπτέμβριο του 2011.

Τα μέλη των δύο εγκληματικών οργανώσεων εμπλέκονται και σε άλλες πράξεις, με κυριότερες την εκβιαστική είσπραξη επιταγών, την παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών, τη διακίνηση γυναικών με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση, τη διακίνηση ναρκωτικών, τη διάπραξη πλαστογραφιών, τα παράνομα παίγνια, καθώς και τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 20 ατόμων ενώ συνελήφθησαν μέχρι τώρα δεκαπέντε μέλη των δυο εγκληματικών οργανώσεων μεταξύ των οποίων και τα αρχηγικά μέλη.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε πως «πωλούσαν προστασία» σε τουλάχιστον 70 καταστήματα όπως νυχτερινά κέντρα, εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες σε διάφορες περιοχές της Αττικής ενώ εισέπρατταν από 100 έως 1.000 ευρώ την εβδομάδα ανάλογα το κατάστημα και την τοποθεσία του.

Κατά την έρευνα οι αστυνομικοί κατάφεραν μεταξύ άλλων να εξακριβώσουν το ρόλο του κάθε μέλους, τον τρόπο δράσης και οι μεταξύ των σχέσεις, τα άτομα που λειτουργούσαν ως «εισπράκτορες» _στους οποίους οι επιχειρηματίες κατέβαλαν διάφορα χρηματικά ποσά_ ενώ καταγράφηκαν σε οπτικοακουστικό υλικό (φωτογραφίες, βίντεο) οι κινήσεις των μελών κατά την διάρκεια των συναντήσεων που είχαν με τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων και με τους «αρχηγούς».

iefimerida.gr
Διαβάστε Περισσότερα » "Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε τεράστιο κύκλωμα νονών της νύχτας"

Με άγαλμα του Φίλιππου «απαντούν» στο ΝΑΤΟ τα Σκόπια!

Μία μέρα μετά την ψυχρολουσία στο ΝΑΤΟ, που επανέλαβε ότι τα Σκόπια δεν θα ενταχθούν στη Συμμαχία, αν δεν επιλυθεί η διαφορά της ονομασίας με την Ελλάδα, η εθνικιστική κυβέρνηση Γκρούεφσκι συνεχίζει τις προκλήσεις, με την τοποθέτηση του... ανδριάντα του Βασιλιά Φίλιππου της Μακεδονίας, σε  πλατεία μπροστά από το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Προκειμένου να ρίξουν… στάχτη στα μάτια της Ελλάδας, οι Σκοπιανοί «βάφτισαν» το άγαλμα... «πολεμιστή». Το ίδιο είχαν πράξει και με του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που επίσημα αποκαλούν «έφιππο πολεμιστή»

Ο ανδριάντας του Φιλίππου θα τοποθετηθεί σε βάθρο ύψους 15 μέτρων και στη βάση του θα υπάρχει ένα σιντριβάνι. Δημιουργός του έργου είναι η γλύπτρια Βαλεντίνα Στεβανόσβκα, που είχε φιλοτεχνήσει επίσης το άγαλμα του Μεγ. Αλεξάνδρου, αλλά και τα γλυπτά στη λεγόμενη «Πύλη της Μακεδονίας».

Παρά τις αντιδράσεις, η εθνικιστική κυβέρνηση Γκρούεφσκι συνεχίζει την πολιτική «αρχαιομακεδονοποίησης» της χώρας, μετατρέποντας τα Σκόπια σε απέραντη Disneyland, που πλέον θυμίζει περισσότερο αρχαία Ελλάδα, με αγάλματα, μνημεία και κτίρια στο πλαίσιο του φαραωνικού προγράμματος «Σκόπια 2014». 

Την ίδια ώρα, η φτώχεια και ανεργία αγγίζουν το 32% του πληθυσμού.


protothema.gr
Διαβάστε Περισσότερα » "Με άγαλμα του Φίλιππου «απαντούν» στο ΝΑΤΟ τα Σκόπια!"

Άκαρπη η πρώτη σύσκεψη στο Μαξίμου με τους φαρμακοποιούς

Ακαρπη απέβη η πρώτη συνάντηση των εκπροσώπων των φαρμακοποιών με τους υπουργούς Υγείας Χρ.Κίττα και Εργασίας Αντ.Ρουπακιώτη και τον πρόεδρο του Ενιαίου Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) κ. Γ.Βουδούρη, στο Μέγαρο Μαξίμου. Σε ανοιχτή ακρόαση ήταν ο πρωθυπουργός κ. Π.Πικραμμένος, καθώς δεν μπορούσε να παραστεί.

Οι δύο υπουργοί ζήτησαν από τους φαρμακοποιούς να τερματίσουν ακόμη και τώρα την κινητοποίηση φοβούμενοι ότι θα δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα με τους ασθενείς – ασφαλισμένους του Ταμείου που δεν μπορούν, βάσει του κανονισμού του ΕΟΠΥΥ, να εισπράξουν τα χρήματά τους επιδεικνύοντας την απόδειξη του φαρμακείου.

Οι φαρμακοποιοί, από την πλευρά τους, είπαν ότι οι κινητοποιήσεις τους θα συνεχιστούν κανονικά, άφησαν όμως ένα «παράθυρο» στην περίπτωση που ξεκινήσει η αποπληρωμή των χρεών. Οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης δεσμεύθηκαν ότι μέχρι τις 31 Μαΐου θα έχει καταβληθεί μέρος των χρεών στους φαρμακοποιούς. Μέχρι τα μέσα Ιουνίου, τους είπαν, θα έχουν εξοφληθεί.

O διοικητής του ΙΚΑ Ρ.Σπυρόπουλος έχει δεσμευθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, να χορηγηθούν στον ΕΟΠΥΥ 80 εκατ. ευρώ μέχρι τις 31 Μαϊου και άλλα 130 εκατ. ευρώ έως τα μέσα Ιουνίου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρμόδιοι του ΕΟΠΥΥ θα ζητήσουν χρήματα και από τα άλλα Ταμεία που έχουν ενταχθεί στον Οργανισμό (ΟΑΕΕ, ΟΠΑΔ, ΟΓΑ, Οίκος Ναύτου, ΤΑΥΤΕΚΩ).

Ωστόσο, το πρόβλημα των παλαιών οφειλών των Ταμείων (του 2011) δεν επιλύθηκε. Οι φαρμακοποιοί ζήτησαν να γίνει συμψηφισμός των χρεών. Ο υπουργός Εργασίας όμως, αρνήθηκε τονίζοντας ότι η διαδικασία αυτή είναι παράνομη.

Πάντως, ο κ. Πικραμμένος δεσμεύθηκε ότι αμέσως μετά την επιστροφή του από τη Σύνοδο Κορυφής, την Πέμπτη, θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους των φαρμακοποιών για τη διευθέτηση των θεμάτων.

tanea.gr
Διαβάστε Περισσότερα » "Άκαρπη η πρώτη σύσκεψη στο Μαξίμου με τους φαρμακοποιούς"

«Τελεσίγραφο» Λαγκάρντ στην Ελλάδα

Η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ εκτίμησε την Τρίτη, στη διάρκεια εμφάνισής της σε βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο, ότι θα ήταν πιο συνετό για την Ελλάδα, εάν επιθυμεί να παραμείνει στην Ευρωζώνη, «να ακολουθήσει τις συμβουλές του ΔΝΤ, παρά να τις απορρίψει».

Η κα Λαγκάρντ ρωτήθηκε σχετικά με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, που, όπως λέει το Γαλλικό Πρακτορείο, θέλει να κρατήσει το ευρώ, αλλά να μην τηρήσει τις δεσμεύσεις της χώρας προς το ΔΝΤ και τους Ευρωπαίους εταίρους της.

«Για να κάνουν τι; Πιθανώς για να λάβουν πιο δύσκολα μέτρα, τα οποία οπωσδήποτε θα πρέπει να ληφθούν» απάντησε η κα Λαγκάρντ, μιλώντας στο δίκτυο ITV News.

«Υπάρχει ένα τίμημα συμμετοχής στην Ευρωζώνη. Το τίμημα συνίσταται στη βελτίωση της παραγωγικότητας του εργατικού δυναμικού. Είναι οι διαρθρωτικές αλλαγές. Είναι η επανεξισορρόπηση των μεγεθών του προϋπολογισμού, όταν πρόκειται για μια χώρα με τόσο υψηλό δημόσιο έλλειμμα. Το τίμημα όμως σε μια ορισμένη χρονική φάση συνίσταται και στην επιστροφή στις χρηματοπιστωτικές αγορές, προκειμένου να χρηματοδοτείται το κρατικό χρέος» υπογράμμισε η διευθύντρια του ΔΝΤ.

«Αυτό που βρίσκω ότι είναι ενθαρρυντικό, είναι κατά πρώτον ότι, απ΄ό,τι φαίνεται, ο ελληνικός πληθυσμός θέλει η Ελλάδα να παραμείνει στην Ευρωζώνη και κατά δεύτερον ότι οι Ευρωπαίοι πολιτικοί ηγέτες θέλουν να κρατήσουν στην Ευρωζώνη την Ελλάδα» τόνισε επίσης.

«Αυτή είναι μια περίπλοκη συγκυρία εξαιτίας της εχθρότητας για τη λιτότητα», αλλά «η λιτότητα δεν είναι το παν, πρέπει να συνοδευτεί από μέτρα που θα βελτιώσουν την ανάπτυξη» και «τα μέτρα αυτά πρέπει να ληφθούν», επέμεινε τέλος η αξιωματούχος.

zougla.gr
Διαβάστε Περισσότερα » "«Τελεσίγραφο» Λαγκάρντ στην Ελλάδα"

BBC: Νοσοκομείο στην Ελλάδα δεν έδωσε βρέφος σε μητέρα που δεν πλήρωσε

Άλλο ένα δημοσίευμα του διεθνούς Τύπου έρχεται να δυσφημίσει την χώρα μας, με το BBC αυτήν την φορά να ισχυρίζεται πως σε ελληνικό νοσοκομείο, μία μητέρα δεν μπορούσε να πάρει το βρέφος της επειδή... δεν είχε πληρώσει.

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ με του βρετανικού δικτύου, ελληνική μαιευτική κλινική απείλησε μητέρα ότι δεν θα της έδινε το νεογέννητο μωρό της αν δεν πλήρωνε τα έξοδα της γέννας. Όπως δημοσιεύεται η Άννα (δεν είναι το πραγματικό της όνομα), γέννησε προ ολίγων ημερών με καισαρική τομή, η οποία θα κόστιζε 1200 ευρώ. Μετά το πέρας της γέννας η μητέρα ενημέρωσε πως δεν μπορούσε να πληρώσει το ποσό αυτό, και η απάντηση που έλαβε ήταν λίγο πολύ, μία απειλή πως δεν θα παραλάβει το νεογέννητο εάν δεν εξοφλήσει!

«Η μητέρα όπως και χιλιάδες άνθρωποι στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή είτε είναι άνεργοι, είτε εργάζονται ανασφάλιστοι. Η ελληνική πολιτεία παρέχει νοσοκομειακή περίθαλψη μόνο σε όσους έχουν ασφάλεια», αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

Τελικά η έκβαση του περιστατικού ήταν αίσια, καθώς μία γιατρός τηλεφώνησε στον διοικητή του νοσοκομείου και τον έπεισε να παραδώσει το παιδί. Με δηλώσεις της, η ιατρός τόνισε πως δεν φταίνε τα νοσοκομεία για τέτοιου είδους περιστατικά αλλά η πολιτεία η οποία δεν έχει μεριμνήσει για τους εκατομμύρια ανθρώπους που είναι άνεργοι και συνεπώς ανασφάλιστοι.

Για την ιστορία, η Άννα ζει σε ένα ερείπιο στην Λούτσα και όπως δημοσιεύει το BBC κανόνισε να πληρώσει τα έξοδα του νοσοκομείου με δόσεις, από τα πενιχρά έσοδά της. Τέλος σύμφωνα με πολλούς γιατρούς η Αννα δεν είναι η πρώτη μητέρα που έχει έρθει αντιμέτωπη με την απειλή να μην πάρει το παιδί της μόλις γεννηθεί.

iefimerida.gr
Διαβάστε Περισσότερα » "BBC: Νοσοκομείο στην Ελλάδα δεν έδωσε βρέφος σε μητέρα που δεν πλήρωσε"

«Βραδιές Μέρκελ» στα Τρίκαλα

Οι Τρικαλινοί έχουν την ευκαιρία να διασκεδάζουν σε προσιτές τιμές

Άρχισε να παίρνει «σάρκα και οστά» η πρόταση που είχε καταθέσει δημοτικός σύμβουλος για «βραδιές Μέρκελ» στα Τρίκαλα.

Η πρόταση, την οποία παρουσιάζει το trikalanews.gr, αφορά συνεργασία του Δήμου με τους τοπικούς επαγγελματίες εστίασης, ώστε μέσα από τις «βραδιές Μέρκελ», οι Τρικαλινοί καταναλωτές, να διασκεδάζουν με προσιτές τιμές.

Την ευκαιρία άδραξε Τρικαλινός επιχειρηματίας που βλέπει γεμάτο το μαγαζί του κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη με τις «βραδιές Μέρκελ», προσφέροντας πλήρες μενού με ποτό και με επιδόρπιο στα 10 ευρώ.

newsbeast.gr
Διαβάστε Περισσότερα » "«Βραδιές Μέρκελ» στα Τρίκαλα"

Αίτημα από ΣΥΡΙΖΑ ώστε να γίνει κόμμα

Ιδρυτική δήλωση ως νέο πολιτικό κόμμα -αντί για συνασπισμός κομμάτων- υπέβαλε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με την ιδρυτική δήλωση, το νέο κόμμα φέρει το όνομα «ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο» με το ίδιο έμβλημα και προβλέπεται ότι διοικείται και εκπροσωπείται από 19μελή διοικούσα επιτροπή που αποτελείται από τους: Αλέξιο Τσίπρα, πρόεδρο του κόμματος και της διοικούσας επιτροπής και τους Εμμανουήλ Γλέζο, Κωνσταντίνο Αθανασίου, Νικόλα Μανιό, Γεώργιο Νικολακάκη, Αντώνιο Νταβανέλλο, Αναστασία Χριστοδουλοπούλου, Γεράσιμο Σπαθή, Νικόλαο Μπουζάνη, Ιωάννη Θεωνά, Παναγιώτη Λάμπρου, Γεώργιο Σαπουνά, Ευγένιο Αγγελόπουλο, Κωνσταντίνο Πουλάκη, Αλέξανδρο Καλίδη, Σοφία Σακοράφα, Ευσταθία Κωτσάκη, Σπυρίδωνα Κότσια και Δημήτριο Βίτσα.

Διαβάστε Περισσότερα » "Αίτημα από ΣΥΡΙΖΑ ώστε να γίνει κόμμα"

Στο ΣτΕ οι συνταξιούχοι της ΑΤΕ για το ψαλίδι στις συντάξεις

Ζητούν να ακυρωθούν οι αποφάσεις του υπουργείου Εργασίας

Την ακύρωση των αποφάσεων του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με τις οποίες επιβλήθηκε μείωση των κύριων και επικουρικών συντάξεων, ζητά ο Σύλλογος Συνταξιούχων Αγροτικής Τράπεζας και 17 μέλη του, με αίτηση που κατέθεσε στο Συμβούλιο της Επικρατείας .

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην προσφυγή, οι μειώσεις στις κύριες (σε ποσοστό 12% για το ποσό πέραν των 1.300 ευρώ) και στις επικουρικές συντάξεις (σε ποσοστά που αυξάνονται σταδιακά, π.χ. 10% για σύνταξη έως 250 ευρώ, 15% από 250 έως 300 ευρώ κ.λπ.) είναι αντισυνταγματικές και αντίθετες σε διεθνείς κανόνες δικαίου και του δικαίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως διαμορφώθηκε μετά την έναρξη ισχύος της συνθήκης της Λισαβόνας.

Πιο συγκεκριμένα, οι προσφεύγοντες υποστηρίζουν ότι παραβιάζονται οι συνταγματικές διατάξεις που κατοχυρώνουν το δικαίωμα στην ασφάλιση, την αρχή της αναλογικότητας, την αρχή της ισότητας και ταυτόχρονα παραβιάζονται το πρώτο πρόσθετο πρωτόκολλο της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ), ο Ευρωπαϊκός Κοινωνικός Χάρτης και το Διεθνές Σύμφωνο για τα οικονομικά, πολιτιστικά και κοινωνικά δικαιώματα των Ηνωμένων Εθνών.

Ακόμη, αναφέρουν στην προσφυγή τους πως οι μειώσεις στις συντάξεις είναι παράνομες γιατί δεν προβλέπεται ότι έχουν προσωρινό, μόνο, χαρακτήρα, ενώ δεν έχει προηγηθεί αναλογιστική μελέτη.

Επιπρόσθετα, ισχυρίζονται ότι το όριο των 1.300 ευρώ είναι αυθαίρετο, τονίζοντας ότι δεν συναρτάται με κάποιο λόγο δημοσίου συμφέροντος. Τέλος, σημειώνουν ότι με τις μειώσεις αυτές ο νομοθέτης φαίνεται σαν να εκδικείται μία μόνο κατηγορία συνταξιούχων, θεωρώντας τους υπεύθυνους για το δημοσιονομικό έλλειμμα της χώρας λόγω των σχετικά υψηλών συντάξεών τους.

newsbeast.gr
Διαβάστε Περισσότερα » "Στο ΣτΕ οι συνταξιούχοι της ΑΤΕ για το ψαλίδι στις συντάξεις"

Kόβουν στο μισό την κρατική επιχορήγηση των κομμάτων

Τη μείωση του κόστους της εκλογικής δαπάνης κατά 30% σε σχέση με τις εκλογές της 6ης Μαΐου και της εκλογικής χρηματοδότησης των κομμάτων κατά τουλάχιστον 50% αποφάσισε η Διακομματική Επιτροπή Εκλογών.

Συγκεκριμένα, το κόστος θα μειωθεί από τα συνολικά 60 εκατομμύρια ευρώ στα περίπου 40 και η εκλογική χρηματοδότηση από 6 εκατ. σε 3 εκατ. συνολικά.

Επιπλέον, συζητήθηκε το θέμα του χρόνου προβολής των κομμάτων κατά την προεκλογική περίοδο από τους δημόσιους και ιδιωτικούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς και συμφωνήθηκε να γίνει η κατανομή με βάση τα εκλογικά αποτελέσματα των εκλογών της 6ης Μαΐου.

Μάλιστα για το θέμα της προβολής των υποψηφίων βουλευτών επειδή δεν υπάρχει αυτή τη φορά η σταυροδοσία θα εφαρμοστούν οι κανόνες της δεοντολογίας μεταξύ των κομμάτων και των καναλιών υπό την εποπτεία του ΕΣΡ.

newsbeast.gr
Διαβάστε Περισσότερα » "Kόβουν στο μισό την κρατική επιχορήγηση των κομμάτων"

Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του Άκη Τσοχατζόπουλου

Δεν κάνει βήμα πίσω η δικαιοσύνη στην μέχρι τώρα ποινική αντιμετώπιση του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου. Έτσι, η απάντηση του Τριμελούς Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, αρμόδιου για θέματα διαφθοράς, στο αίτημα αποφυλάκισής του είναι ένα ξερό «όχι», με την επίκληση της βαρύτητας των αδικημάτων που αντιμετωπίζει.

Οι δικαστές υιοθέτησαν ουσιαστικά την πρόταση της εισαγγελέως Ευγενίας Κυβέλου, η οποία επικαλείται τη βαρύτητα της πράξης που αντιμετωπίζει ο Άκης Τσοχατζόπουλος για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, την οποία μάλιστα, όπως επισημαίνει, μπορεί να συνεχίσει, παρότι δεν είναι πλέον υπουργός και δεν έχει τη δυνατότητα να δέχεται «δώρα». Εάν όμως υπάρχουν χρήματα στο εξωτερικό από τις «μίζες» των εξοπλιστικών προγραμμάτων που φέρεται ότι πήρε ο πρώην υπουργός, σύμφωνα με την εισαγγελέα, είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί το απαραίτητο περιβάλλον για να συνεχίσει εγκληματική πράξη του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

Επιπλέον, η κα Κυβέλου θεωρεί ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος εξακολουθεί να είναι ύποπτος φυγής, όπως είχε κρίνει ο ανακριτής, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι δεν είναι αποτελεσματική η φύλαξη των συνόρων της χώρας μας. Οι δικαστές έκαναν δεκτά τα επιχειρήματα του πρώην υπουργού και του «έκλεισαν» την πόρτα των φυλακών.

Στην αίτηση αποφυλάκισής του πάντως ο πρώην υπουργός υποστήριζε ότι δεν είναι ύποπτος φυγής αλλά και ούτε ύποπτος διάπραξης νέων αξιοποίνων πράξεων για να εξακολουθεί να παραμένει προφυλακισμένος.

Άλλωστε, όπως ανέφερε, έχει ήδη παραδώσει το διαβατήριο του στις αρχές ενώ του έχει επιβληθεί παράλληλα και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Επίσης, στην προσφυγή επεσήμανε ότι σε καμία φάση της 20μηνης διαδικασίας η οποία είναι σε εξέλιξη, ο κ. Τσοχατζόπουλος δεν έδειξε ασυνέπεια στην εμφάνιση του ενώπιον των αστυνομικών ή δικαστικών αρχών. Εξάλλου, σύμφωνα με τους συνηγόρους του πρώην υπουργού, λόγω της αναγνωσιμότητάς του θα ήταν αδύνατο να διαφύγει από τη χώρα χωρίς να γίνει αντιληπτός.

capital.gr
Διαβάστε Περισσότερα » "Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του Άκη Τσοχατζόπουλου"

Τον σκότωσαν επειδή ο σκύλος του "ήταν επιθετικός"

Τη ζωή του στοίχισε μια παρεξήγηση που σημειώθηκε έξω από το σπίτι του ενός 29χρονου στην Πάτρα και αφορούσε την επιθετική συμπεριφορά του σκύλου του απέναντι σε τρεις αλλοδαπούς.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Έθνους, το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, στη θέση Ιτιές της Πάτρας.

Ένας 17χρονος Αφγανός και δύο συμπατριώτες του πήγαιναν στον καταυλισμό που έχει στηθεί στο πρώην εργοστάσιο της Πειραϊκής Πατραϊκής.

Ο Αθανάσιος Λαζανάς είχε μόλις επιστρέψει από κατάστημα αναψυχής της περιοχής και καθόταν στην αυλή.

Όταν οι αλλοδαποί πέρασαν μπροστά από το σπίτι του, φέρεται να του ζήτησαν εξηγήσεις γιατί ο σκύλος του επιχείρησε να επιτεθεί σε έναν από αυτούς.

Τότε ξεκίνησε η διένεξη, με αποτέλεσμα ο 29χρονος να ξεψυχήσει λίγα μέτρα από το σπίτι του.

Το θύμα δέχθηκε συνολικά έξι μαχαιριές, εκ των οποίων οι δύο στη θωρακική χώρα και οι υπόλοιπες στα χέρια. Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο τα χτυπήματα να προήλθαν όχι από ένα, αλλά από δύο, ίσως και τρία μαχαίρια.

Ο 17χρονος Αφγανός συνελήφθη και ομολόγησε ότι συμμετείχε στη δολοφονία του άτυχου άνδρα μαζί με έναν 18χρονο, τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά, και ένα ακόμα άτομο αγνώστων στοιχείων, οι οποίοι αναζητούνται.

Οι δύο από τους δράστες είχαν συλληφθεί πριν από λίγο καιρό. Ο 17χρονος στις 11 Μαρτίου του 2012 και ο 18χρονος στις 4 Απριλίου, γιατί δεν είχαν ταξιδιωτικά έγγραφα και ήταν παράνομη η είσοδός τους στη χώρα. Ομως, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, αφέθηκαν ελεύθεροι.

nooz.gr
Διαβάστε Περισσότερα » "Τον σκότωσαν επειδή ο σκύλος του "ήταν επιθετικός""

Τουρκικές εταιρείες μετέχουν στην κατασκευή του φράκτη του Eβρου

Η προσφορά των τουρκικών εταιρειών θεωρείται η πλέον συμφέρουσα


Η συμμετοχή και τουρκικών εταιρειών στην κατασκευή του φράχτη στον Έβρο εξετάζεται σοβαρά από την ανάδοχο εταιρεία

«Τουρκικός» θα είναι -κατά ένα μεγάλο μέρος του- ο φράχτης του Eβρου! Η κατασκευή του φράκτη, μήκους 10,3 χιλιομέτρων και ύψους τριών μέτρων, που δημιουργείται με σκοπό την ανακοπή του κύματος των λαθρομεταναστών, θα ανατεθεί κατά ένα μεγάλο μέρος σε τουρκικές εταιρείες, έτσι ώστε να περιορισθεί το κόστος.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, τουλάχιστον 1,5 έως δύο εκατομμύρια ευρώ από τα 3,2 εκατομμύρια ευρώ που θα κοστίσει ο φράχτης του Έβρου, θα καταλήξουν στα ταμεία τουρκικών εταιρειών. Η ανάθεση σε τουρκικές εταιρείες της κατασκευής των μεταλλικών τμημάτων αλλά και το επονομαζόμενο «γαλβάνισμα» τους, δηλαδή η εμβάπτιση τους σε ειδικά υγρά για την προστασία τους από τη διάβρωση, θεωρείται εξαιρετικά πιθανή εξέλιξη.

Οπως ανέφεραν στο «Βήμα» οι υπεύθυνοι της ελληνικής εταιρείας που συμμετέχει στην κατασκευή του φράκτη στον Εβρο, «έχουμε καταλήξει ότι το σύστημα αντιδιάβρωσης του μεταλλικού πλέγματος που αφορά ποσοστό περίπου 30-40% του έργου, θα δοθεί σε τουρκική εταιρεία, καθώς εκτιμάται ότι το κόστος θα περιοριστεί περίπου στο μισό. Η προσφορά της εν λόγω εταιρείας είναι περίπου στο 50% από την προσφορά δύο ελληνικών εταιρείων».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, εξετάζεται σοβαρά και η πρόταση τουρκικών εταιρειών να αναλάβουν την κατασκευή και των μεταλλικών τμημάτων αφού και σ΄αυτήν τη περίπτωση η προσφορά τους θεωρείται καλύτερη.

tovima.gr
Διαβάστε Περισσότερα » "Τουρκικές εταιρείες μετέχουν στην κατασκευή του φράκτη του Eβρου"

Προς λουκέτο το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης!

Υλικά ...υπάρχουν, αλλά μόνο για τα έκτακτα!


Τραγική είναι πλέον η κατάσταση στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης το οποίο βρίσκεται ένα βήμα πριν το λουκέτο καθώς πλέον θα εξυπηρετεί μόνο τα έκτακτα περιστατικά.

Φρένο στα προγραμματισμένα χειρουργεία, έβαλε το Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, λόγω έλλειψης υλικών. Υλικά υπάρχουν μόνο για τα έκτακτα περιστατικά τα οποία χρήζουν άμεσης χειρουργικής επέμβασης.
Η κατάσταση είναι δραματική πλέον σύμφωνα με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Νίκο Ραπτόπουλο. «Έχουμε 100 χιλιάδες ευρώ, ενώ χρειαζόμαστε τα 20πλάσια χρήματα για να λειτουργήσουμε. Μόνο για πετρέλαιο χρειαζόμαστε 600 χιλιάδες ευρώ το μήνα», τονίζει ο κ.Ραπτόπουλος.

«Υλικά δεν υπάρχουν, οι εταιρείες δεν δίνουν με πίστωση και όσα φάρμακα ή υλικά είναι αποθηκευμένα θα χρησιμοποιηθούν για έκτακτα περιστατικά, για να μην κινδυνέψουν άνθρωποι. «Σήμερα παραδίνομαι, σηκώνω ψηλά τα χέρια, δεν μπορώ να κάνω άλλα ταχυδακτυλουργικά κόλπα. Η κατάσταση γίνεται ανεξέλεγκτη.».

Στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όλα τα προγραμματισμένα χειρουργεία αναβάλλονται και η προσπάθεια γίνεται μήπως και εξασφαλισθούν χρήματα και υλικά, για να συνεχίσει την λειτουργία του απρόσκοπτα το Νοσοκομείο, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

iatropedia.com
Διαβάστε Περισσότερα » "Προς λουκέτο το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης!"

Το ΣΔΟΕ υποκλίνεται στην 92χρονη ρακοσυλλέκτρια!

Οικονομικό “θαύμα” ή κάτι άλλο;


Η 92χρονη ρακοσυλλέκτρια με τις καταθέσεις των 3 εκατομμυρίων ευρώ, τα 16 ακίνητα που της άρεσε να τζογάρει σε αμοιβαία κεφάλαια και να κλέβει την Εφορία! Η μυστηριώδης «κυρα-Αννα» αποτελεί έναν πραγματικό γρίφο για τα λαγωνικά του ΣΔΟΕ και η ιστορία της είναι όχι μόνο πρωτοφανής για τα ελληνικά χρονικά αλλά ικανή να σταθεί ακόμη και στο βιβλίο Γκίνες.

Το protothema.gr αποκαλύπτει όλο το πόρισμα του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος για την 92χρονη Αννα Β. και παρουσιάζει την «αφήγηση» του γιου της και μοναδικού κληρονόμου, για το πώς μια γυναίκα που έμεινε χήρα το 1962 με μια μικρή σύνταξη και δήλωνε οικιακά κατάφερε να γίνει εκατομμυριούχος και μάλιστα να κλέβει με αριστοτεχνικό τρόπο για πολλά χρόνια την Εφορία.

Η ηλικιωμένη δεν πρόλαβε να δώσει εξηγήσεις στα στελέχη του ΣΔΟΕ καθώς «έσβησε» τον περασμένο Σεπτέμβριο μόνη και έρημη σε ένα μικρό διαμέρισμα της Ομόνοιας περιτριγυρισμένη από δεκάδες αντικείμενα που μάζευε στα σκουπίδια αλλά και βιβλιάρια τραπεζών με καταθέσεις-μαμούθ που όμως ποτέ δεν άγγιξε. «Επειδή είχε βιώσει δύσκολές εποχές (Κατοχή, πείνα κ.λπ.), ζούσε εντελώς λιτά και ανέξοδα. Όλα δε τα εισοδήματά της τα αποταμίευε παρά χρήμα χωρίς να ξοδεύει το παραμικρό για τα ατομικά της έξοδα και ανάγκες μέχρις αρρωστημένου βαθμού. Τα τελευταία χρόνια, προφανώς λόγω της μεγάλης ηλικίας της και λόγω ψυχικής διαταραχής, ζούσε ως ρακοσυλλέκτρια», περιγράφει ο γιος της Γιώργος Β. στο υπόμνημα που κατέθεσε στο ΣΔΟΕ, προσθέτοντας πως «είχε πάθος να επενδύει σε τραπεζικά προϊόντα υψηλής απόδοσης, όπως προθεσμιακές καταθέσεις, αμοιβαία κεφάλαια, προθεσμιακές καταθέσεις σε ξένο νόμισμα κ.λπ.».

Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ, στο πόρισμά τους που εξέδωσαν πριν από λίγες ημέρες, δεν μπορούν να καταλήξουν σε ασφαλή συμπεράσματα για το πώς μια ηλικιωμένη γυναίκα, ρακοσυλλέκτρια, με γνώσεις δημοτικού, χειριζόταν άψογα τα οικονομικά μοντέλα, διέθετε 16 πανάκριβα ακίνητα σε όλη την Αθήνα χωρίς να δηλώνει το παραμικρό στην Εφορία. Ισως, λένε, πίσω από την υπόθεση να κρύβεται κάτι πιο βαθύ και περιμένουν και την εισαγγελική έρευνα για να ξεδιαλύνουν το μυστήριο και να λύσουν το οικονομικό «θαύμα» που έκανε η Αννα Β.




Εκατομμύρια στα σκουπίδια

Η «κυρα-Αννα», όπως τη φώναζαν όλοι στη μικρή γειτονιά της Ομόνοιας, φαίνεται να είχε πάθος με το χρήμα. «Η μητέρα μου υπήρξε χήρα από νεαρή ηλικία, όμως τα συγκεκριμένα ποσά που βρέθηκαν στους λογαριασμούς της προέρχονται από τις οικονομίες μιας ζωής. Συγκεκριμένα από το εφάπαξ που έλαβε λόγω θανάτου του πατέρα μου που ήταν υπάλληλος της ΔΕΗ και απεβίωσε το 1962, από τη σύνταξη που ελάμβανε μέχρι και το θάνατό της ως χήρα και μητέρα ανήλικου παιδιού καθώς δεν ξαναπαντρεύτηκε, από μια κληρονομιά του θείου μου Δημήτρη Γυφτέα ο οποίος πέθανε στη Μεσσήνη αλλά είχε δημιουργήσει μεγάλη περιουσία στην Αμερική, από τα εισοδήματα που προέρχονται από την εργασία της καθώς είχε απασχοληθεί ως πλασιέ καλλυντικών και ιδιωτική υπάλληλος στα προηγούμενα χρόνια, αλλά και από τα ενοίκια που έπαιρνε από διάφορα ακίνητα που είχε και τους τόκους των αποταμιεύσεων», υποστηρίζει ο γιος και μοναδικός κληρονόμος της.
Ο ίδιος λέει ότι τα τελευταία χρόνια δεν είχε καμία σχέση με τη μητέρα του καθώς ζούσε μονίμως στο εξωτερικό και επέστρεψε στην Ελλάδα λίγο μετά τον θάνατό της.

Το ΣΔΟΕ πριν από μερικούς μήνες άρχισε να ψάχνει την υπόθεση της εκατομμυριούχου ρακοσυλλέκτριας όταν από το πληροφορικό σύστημα ICIS ήρθαν πληροφορίες ότι έχει καταθέσεις 3 εκατομμυρίων ευρώ και 16 ακίνητα που δεν δηλώνει στην Εφορία. Οι ελεγκτές διαπίστωσαν ότι σε πολλούς λογαριασμούς που είχε σε διάφορες ελληνικές και ξένες τράπεζες έμπαιναν μικρά και μεγάλα χρηματικά ποσά από διάφορους καταθέτες, που άλλες φορές δήλωναν και άλλες όχι το ονοματεπώνυμό τους. Από το πόρισμα προκύπτει πως η 92χρονη, από το 2000 έως το 2010, είχε δηλώσει συνολικά στην Εφορία ως εισόδημα το ποσό των 27.888,91 (!) ευρώ. Το ΣΔΟΕ δεν έχει καταφέρει να εξακριβώσει αν πραγματικά η ρακοσυλλέκτρια κληρονόμησε την περιουσία του πλούσιου θείου από την Αμερική, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει κάνει καμία ανάληψη (ούτε ένα ευρώ) από τη σύνταξη που έπαιρνε ή τα ενοίκια των ακινήτων. Οπως χαρακτηριστικά λέει ο γιος της, «ζούσε στα όρια της επαιτείας από επιλογή της, παρόλο που διέθετε μεγάλη περιουσία». Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν υπάρχει τίποτε περίεργο στην υπόθεση και ότι τα 3 εκατομμύρια στις τράπεζες προέρχονται από τις οικονομίες των τελευταίων 50 ετών!

Η «κυρα-Αννα» έζησε μια ζωή γεμάτη στερήσεις, ζητιανεύοντας χρήματα από περαστικούς και ψάχνοντας στα σκουπίδια για πολύτιμα αντικείμενα. Αν και είχε 16 σπίτια, έμενε σε ένα άθλιο μικρό διαμέρισμα στην οδό Βούλγαρη στην Ομόνοια και περνούσε την ημέρα της τριγυρίζοντας σαν σκιά στα βρόμικα στενά της περιοχής. Με τους συγγενείς της δεν είχε καμία επαφή και τελικά απεβίωσε στις 28 του περασμένου Σεπτέμβρη μέσα στο σπίτι της χωρίς κανένας να καταλάβει τίποτα. Μια ζωή μοναχική γεμάτη αντιφάσεις και μυστήριο…

Στο αρμόδιοι υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν πώς αυτή η γυναίκα, παρά το κοινωνικό της προφίλ, χειριζόταν με τόσο άψογο τρόπο τα οικονομικά της ζητήματα και προσπαθούν να καταλάβουν αν πράγματι είχε αυτές τις «μαγικές» ικανότητες ή κάτι άλλο κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία.

protothema.gr
Διαβάστε Περισσότερα » "Το ΣΔΟΕ υποκλίνεται στην 92χρονη ρακοσυλλέκτρια!"

Αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν σε βουλευτή της Χρυσής Αυγής

Τον χτύπησαν και του έσκισαν τα ρούχα

Επίθεση εναντίον του βουλευτή Αχαΐας της Χρυσής Αυγής Μιχάλη Αρβανίτη εξαπέλυσαν απόψε άγνωστα άτομα έξω από τα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού «Σούπερ Μπι» στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μόλις ο βουλευτής είχε ολοκληρώσει την συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, άγνωστα άτομα τον πλησίασαν και άρχισαν να τον χτυπούν.

Επίσης οι δράστες χτύπησαν τον δημοσιογράφο και πρόεδρο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου και Νήσων Απόστολο Βουλδή, ο οποίος είναι συνεργάτης του τηλεοπτικού σταθμού και μετείχε στην συζήτηση με τον βουλευτή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

protothema.gr
Διαβάστε Περισσότερα » "Αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν σε βουλευτή της Χρυσής Αυγής"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news