facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Στο 97,33% το ποσοστό του Ευάγγελου Βενιζέλου-Διάτρητη διαδικασία κατήγγειλε ο Τζουμάκας

Με βάση τα τελευταία αποτελέσματα από τη χθεσινή ψηφοφορία για την ανάδειξη του τέταρτου κατά σειρά προέδρου από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος συγκέντρωσε συνολικά 175.885 ψήφους σε σύνολο 180.714 ψηφοφόρων που άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα (ποσοστό 97,33%).

Λευκό ψήφισαν 3.653 και άκυρο 1.174.

Παράλληλα, με καταγεγραμμένο το 75,91% των εκλογικών τμημάτων, τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία ανέρχονται σε 180.000, με την Ιπποκράτους να θεωρεί πως ο συγκεριμένος αριθμός θα ξεπεράσει τους 240.000.

Διάτρητη διαδικασία κατήγγειλε ο Τζουμάκας

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Κυριακής ο Στέφανος Τζουμάκας για την εκλογική διαδικασία.

«Επιβεβαιώθηκαν οι θέσεις που εκφράσαμε στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ:

-για τις συνέπειες των πολιτικών αποκλεισμών
-για την πολιτική αποχή από τη διαδικασία 175 και πλέον μελών του Εθνικού Συμβουλίου
-για το διάτρητο χαρακτήρα της σημερινής διαδικασίας και της ψηφοφορίας για εκλογή προέδρου στο ΠΑΣΟΚ .

Οι μεθοδεύσεις αυτές συνδέονται πολιτικά με μελανές περιόδους της νεότερης Ιστορίας της χώρας. Πρωτοφανής και εκτεταμένη ήταν η νοθεία σε πανελλήνια κλίμακα με κύριες κατευθύνσεις την παραβίαση της αρχής της μυστικότητας και την αλλοίωση του αποτελέσματος. Σε πολλά εκλογικά τμήματα δεν παρέχονταν λευκά ψηφοδέλτια. Το 2007 δίνονταν λευκά ψηφοδέλτια. Επίσης, δεν παρέχονταν φάκελοι γεγονός που συνιστά ευθεία παραβίαση της αρχής μυστικότητας -πολύ περισσότερο τώρα που μόνο το ένα εκ των δύο ψηφοδελτίων ήταν τυπωμένο- Το 2007 δίνονταν φάκελοι.

Δεν εδίδετο απόδειξη για τη συνδρομή και δεν τηρήθηκε ονομαστικός κατάλογος συνδρομών για να μπορεί να «φουσκωθεί», εκ των υστέρων το αποτέλεσμα. Το 2007 εδίδετο απόδειξη και τηρείτο ονομαστικός κατάλογος για την συνδρομή. Περιέφεραν ψηφοφόρους σε περιοχές της Αθήνας.

Μεθόδευση προκειμένου να προστεθούν ψηφοδέλτια ανεξέλεγκτα αποτέλεσε και η μη τήρηση ονομαστικών καταλόγων των ψηφισάντων. Το 2007 τηρούνταν ονομαστικοί κατάλογοι. ψηφισάντων. Συγκεκριμένα, έγκυρο θα πρέπει να είναι μόνο ένα αποτέλεσμα που θα περιλαμβάνει ονομαστικούς καταλόγους ψηφισάντων κατά Νομό και εκλογικό κέντρο. Σε πολλές περιπτώσεις δεν τηρήθηκαν ονομαστικοί κατάλογοι, προκειμένου να «προστεθούν» εκ των υστέρων ψηφοφόροι «μαϊμού» στους υπολογιστές.

Το 2007 προσήλθαν στη ψηφοφορία 770 χιλιάδες. Σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες μέλη και στελέχη δεν συνέπραξαν σε αυτή την αντιδημοκρατική παρακμή, δεν παρακολουθήσαν αυτές τις μεθοδεύσεις και γύρισαν την πλάτη σε αυτές τις αντιδημοκρατικές πρακτικές. .

Τώρα τον αριθμό των ψηφισάντων θα τον προσδιορίσουν οι καλπονοθείες και οι μεθοδεύσεις μέσω των κομπιούτερ.

Αυτή δεν είναι πολιτική αρχών, είναι συνέχεια αντιδημοκρατικών μεθοδεύσεων. Αυτά δεν μπορούν να αποτελούν πολιτικές κατακτήσεις, όπως και η ανακήρυξη ενός υποψηφίου ως αρχηγού, γιατί περί αυτού πρόκειται.

Στο ΠΑΣΟΚ η κρίση θα συνεχίζεται. Γιατί η χώρα χρειάζεται προοδευτική πολιτική ηγεσία και προοδευτική πολιτική εξόδου από τη κρίση που οδήγησαν οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές και τα αποτυχημένα μνημόνια, συγκρότηση προοδευτικής κυβέρνησης, σε αντιδιαστολή με τα σενάρια συγκυβέρνησης με τη Δεξιά που αποτελεί βέβαιη συνταγή για τη διαιώνιση της κρίσης και την αδιέξοδη πολιτική στη χώρα καθώς και η υποστήριξη των κοινωνικών κινημάτων των εργαζομένων για να επανακτήσουν εισοδήματα και δικαιώματα και των ανθρώπων του επιχειρείν για να συγκροτήσουν επιχειρήσεις στο χώρο της πραγματικής οικονομίας.

Η συντριπτική πλειοψηφία των προοδευτικών ανθρώπων του ΠΑΣΟΚ και των Ελλήνων πολιτών γενικότερα, γνωρίζει ότι ο μονόδρομος είναι ένας: Η οργάνωση και η συνέχιση των αγώνων για δημοκρατία, δικαιώματα, εργασία, παραγωγή, δημιουργία και αξιοπρεπή διαβίωση».

zougla.gr
Διαβάστε Περισσότερα » "Στο 97,33% το ποσοστό του Ευάγγελου Βενιζέλου-Διάτρητη διαδικασία κατήγγειλε ο Τζουμάκας"

Μετά την ...μισή Ελλάδα, οι Σκοπιανοί θέλουν και την φέτα μας!!

Θέλουν την Θεσσαλονίκη, θέλουν την Κατερίνη, θέλουν τον …Όλυμπο, αλλά όχι και την φέτα!! 

Κι όμως. Σκοπιανή γαλακτοκομική εταιρεία διαφημίζει την «Μακεδονική φέτα».

Με ένα τηλεοπτικό σποτ αισθητικής του 1970, η χαρούμενη οικογένεια καταναλώνει πανευτυχής την «Μακεδονική» φέτα της συγκεκριμένης εταιρείας σημειώνοντας στο τέλος του διαφημιστικού ότι είναι ποιοτική και …παραδοσιακή!

Ελπίζουμε οι αρμόδιοι να αντιδράσουν, όχι επειδή το σποτ είναι της ΠΓΔτΜ αλλά επειδή η φέτα είναι προστατευόμενο Ελληνικό προϊόν!



Διαβάστε Περισσότερα » "Μετά την ...μισή Ελλάδα, οι Σκοπιανοί θέλουν και την φέτα μας!!"

Ελεγξε ο ίδιος τις δύο βίλες του και βγήκε «πεντακαθαρίδης»

Διευθυντής πολεοδoμίας Μυκόνου

Στην… Μπανανία που λέγεται Ελλάδα, ο προϊστάμενος της Πολεοδομίας Μυκόνου, με μισθό 1.500 ευρώ, χτίζει βίλες σε ένα από τα καλύτερα σημεία του νησιού και όταν τον καταγγέλλουν για πολεοδομικές παραβάσεις, ελέγχει ο ίδιος τον εαυτό του και υπογράφει από πάνω ως αναπληρωτής προϊστάμενος και την έκθεση που τον βρίσκει αθώο και καθαρό!

Θα μπορούσε να είναι σενάριο κωμωδίας του Χόλιγουντ, ωστόσο αυτή είναι η πραγματικότητα σήμερα στην Ελλάδα της διαφθοράς, της διαλυμένης Δημόσιας Διοίκησης και της παρανομίας: ένας δημόσιος υπάλληλος όχι μόνο έχει την οικονομική δυνατότητα να χτίζει βίλες σε ένα από τα κοσμικότερα νησιά της χώρας, αλλά και την τυπική εξουσία να ελέγχει ο ίδιος τον εαυτό του. Η υπόθεση που αποκαλύπτει σήμερα το «ΘΕΜΑ» είναι μία από αυτές που κάνουν τα στελέχη της τρόικας να τραβούν τα μαλλιά τους και να μιλούν, δικαίως, για ένα κράτος διαλυμένο και βουτηγμένο στη διαφθορά.

Στη Μύκονο, όπου τους τελευταίους μήνες παρατηρείται, παρά την οικονομική κρίση, όργιο οικοδομικής δραστηριότητας, κυρίως από επιτήδειους που σπεύδουν να χτίσουν αυθαίρετες κατοικίες και στη συνέχεια να τις νομιμοποιήσουν με τον νόμο Παπακωνσταντίνου περί αυθαιρέτων, δεν έχει συλληφθεί μέχρι σήμερα ούτε ένας στα δεκάδες γιαπιά που σηκώνονται μέρα μεσημέρι ή ακόμα και νύχτα.

Ο κ. Σταύρος Μαντζιβής, αναπληρωτής προϊστάμενος Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μυκόνου, πριν από λίγο καιρό με δηλώσεις του σε εφημερίδες είχε επιβεβαιώσει το πάρτι αυθαιρέτων που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Νησί των Ανέμων, αποκαλύπτοντας μάλιστα και τους τρόπους με τους οποίους προσπαθούν αυτοί που αυθαιρετούν να νομιμοποιήσουν τις παράνομες κατασκευές τους. Ο ίδιος ωστόσο, όπως αποδεικνύεται, δεν χρειάζεται να ανησυχεί και πολύ, αφού γι’ αυτό φροντίζει… η υπογραφή του.

protothema.gr
Διαβάστε Περισσότερα » "Ελεγξε ο ίδιος τις δύο βίλες του και βγήκε «πεντακαθαρίδης»"

Υπολοχαγός σε Μονάδα της 30ης Ταξιαρχίας: "ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ"!

Η επιστολή ενός υπολοχαγού που υπηρετεί σε μονάδα του Έβρου,είναι ενδεικτική των προβλημάτων που έχουν προκληθεί από τα συνεχή και σε πολλές περιπτώσεις απερίσκεπτα μέτρα που έχουν ληφθεί εναντίον στελεχών των ΕΔ απο τα γραφεία των Αθηνών που ίσως ποτέ δεν έχουν περάσει από μονάδα του Έβρου.Ούτε ως επισκέπτες

Ο υπολοχαγός δημοσιοποιεί την επιστολή του στο Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος  για τό πόσο δύσκολα περνάνε όχι μόνο οι στρατιώτες λόγω της οικονομικής κρίσης.

Διαβάστε την επισολή
Καλησπέρα είμαι Υπολοχαγός σε Μονάδα στην 30 Ταξιαρχία. Παρακολουθώ τελευταία κάποιες επιστολές που στέλνουν κάποιοι ΕΠΟΠ και στρατιώτες από την Ταξιαρχία και χαίρομαι που τα παιδιά δεν κοιμόνται σε ύπνο δικαίου αλλά προβληματίζονται για το κάθε τι που βλέπουν παράτυπο (θέματα δικαιώματος σίτισης, θέρμανσης). Όλοι είμαστε με το μέρος τους αλλά λόγω βαθμού και θέσης δεν μπορούμε να εκφέρουμε γνώμη διότι όπως γνωρίζετε κάθε γνώμη στο στρατό που εκθέτει τον προϊστάμενο γίνεται αιτία για την άτυπη τιμωρία μας (υπηρεσίες σε μέρες που έχουμε ζητήσει άδεια, συμμετοχή σε εκπαίδευση ως εκπαιδευτές την ημερομηνία που ζητάμε άδεια προκειμένου να μην την πάρουμε προφασιζόμενοι υπηρεσιακούς λόγους).

Εγώ παίρνοντας το βήμα θα ήθελα να εκφράσω το παράπονο μου από εδώ. Είμαστε στο βόρειο Έβρο και είμαστε σε ετοιμότητα για την υπεράσπιση της πατρίδας όταν αυτή μας το ζητήσει γιατί αυτό είναι το καθήκον μας. Είμαστε μακριά από τις οικογένειες μας οι οποίες σε πολλούς από εμάς αντιμετωπίζουν προβλήματα ( άνεργοι γονείς και αδέλφια, ασθένειες γονέων), αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα για εμάς αφού η αποστολή μας σαν στρατός είναι συγκεκριμένη.

Κάθε μήνα εισπράττουμε από το ταμείο της μονάδας το επίδομα παραμεθορίου το οποίο είναι μεγάλο βοήθημα για εμάς ειδικά τώρα το χειμώνα που οι καιρικές συνθήκες είναι αντίξοες. Το επίδομα αυτό καταβάλλεται με τη λήξη του μήνα αφού έχουν υπηρετηθεί οι μέρες στην μονάδα.

Παρόλα αυτά εδώ και περίπου ένα χρόνο μας καταβάλλεται το ποσό μετά το πέρας του μήνα. Αυτό μας εκθέτει ως προς το κοινωνικό σύνολο γιατί ο διαχειριστής παράδειγμα της πολυκατοικίας έχει απαίτηση για την είσπραξη των κοινοχρήστων και λογικό είναι να μην τον ενδιαφέρει αν η υπηρεσία μας έχει πληρώσει.

Κάποιοι συνάδελφοι ακούγεται να λένε ότι τα χρήματα καταβάλλονται κανονικά από το ΓΕΣ απλά το κάθε ταμείο κρατάει τα χρήματα σε προθεσμιακή κατάθεση σε τράπεζα προκειμένου να εισπραχτούν τόκοι για τα χρήματα αυτά.
Προσωπικά δεν θέλω να το πιστέψω διότι κανείς δεν θέλει να στερεί δεδουλευμένα χρήματα από κάποιον αφού δεν ξέρει καθένας τι ανάγκες, τι προσωπικά και οικογενειακά προβλήματα αντιμετωπίζει.

Προσωπικά έχω 3 παιδιά και όπως καταλαβαίνετε είμαι υποχρεωμένος να τους παρέχω όλα τα βασικά αφού η επιλογή να έρθουν στον κόσμο ήταν δική μου και όχι δική τους, κανείς νομίζω δεν θέλει να έρθει στη θέση να ζητήσει το παιδί του μια σοκολάτα και να βρεθεί στη δύσκολη θέση να αρνηθεί. Με το μισθό και με τεράστιες οικονομικές αλχημείες προσπαθούμε να βγάλουμε εις πέρας τις βασικές οικογενειακές ανάγκες αλλά κάποιες φορές αποδεικνύεται ότι είναι αδύνατον (ειδικά μετά τις τελευταίες περικοπές) αφού μέσα στον οικογενειακό προϋπολογισμό μας υπολογίζουμε και το επίδομα που σας ανέφερα ότι παίρνουμε αφού περάσει ο μήνας (αφήνοντας φυσικά απλήρωτα κοινόχρηστα και λοιπούς λογαριασμούς προκειμένου να μπορέσουμε να έχουμε τα βασικά είδη διατροφής φάρμακα παιδιών, ηλεκτρικό ρεύμα, νερό καθώς και την πληρωμή του ενοικίου αφού ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος που μένω έχει και αυτός οικογένεια και τρέχουν και σε αυτόν ανάλογες υποχρεώσεις και σκεπτόμενος δεν στερώ σε αυτόν τον άνθρωπο χρήματα διότι βιώνω το πόσο δύσκολο είναι να στερείσαι χρήματα τα οποία έχεις για τα προς το ζην της οικογένειας σου).

Καλό είναι να υπάρξει μια ευαισθητοποίηση και να υπάρξει κάποια λύση στο πρόβλημα αυτό προκειμένου να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις βασικές μας ανάγκες και να μην εκτιθέμεθα (αφού τα χρήματα που καθυστερούμε να πάρουμε καθυστερούμε και εμείς με τη σειρά μας να τα καταβάλουμε εκεί που έχουμε προϋπολογίσει).

Κλείνοντας θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου για την τόσο έγκαιρη ενημέρωση που προσφέρετε , καθώς και για την προσπάθειά σας για προβολή κοινωνικών προβλημάτων.
Σας Ευχαριστώ

diktiospartakos.blogspot.com
Διαβάστε Περισσότερα » "Υπολοχαγός σε Μονάδα της 30ης Ταξιαρχίας: "ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ"!"

Εναντίον της Ελλάδας θα προσφύγουν Γερμανοί ομολογιούχοι

Θίγονται από την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους

Στη δικαιοσύνη σκοπεύουν να προσφύγουν πολλοί από τους περίπου 20.000 Γερμανούς επενδυτές που θίγονται από την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung», το οποίο φέρει τον τίτλο «Κύριε Παπαδήμο, θα τα πούμε στο δικαστήριο».

Το ρεπορτάζ αναφέρεται στην πρόθεση ιδιωτών επενδυτών, οι οποίοι θίγονται από την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους να προσφύγουν στην δικαιοσύνη διεκδικώντας πλήρη αποζημίωση για τα ελληνικά ομόλογα που έχουν στην κατοχή τους.

Σημειώνεται ακόμη η δήλωση του προέδρου της Ένωσης Προστασίας Επενδυτών Κεφαλαίου (SdK) Ντάνιελ Μπάουερ ότι η ένωσή του δεν προτίθεται να δεχθεί τις απώλειες αμαχητί.

Οι ενάγοντες, σύμφωνα με το δημοσίευμα, απαιτούν να εξυπηρετηθεί πλήρως η αρχική αξία των ομολόγων τους, ενώ σκοπεύουν να στραφούν και εναντίον των γερμανικών αρχών, επειδή μέλη της ομοσπονδιακής κυβέρνησης επί μακρόν καθησύχαζαν τους επενδυτές ότι δεν θα υπάρξει κούρεμα του χρέους, αλλά και εναντίον κεντρικών τραπεζών, επειδή με την απόφασή τους να μην συμμετέχουν στην αναδιάρθρωση, αυξήθηκε στα ύψη το τίμημα για τους άλλους επενδυτές.

«Έχει ήδη συγκεντρωθεί τριψήφιος αριθμός αυτών που προτίθενται να προσφύγουν», δηλώνει ο κ. Μπάουερ, επισημαίνοντας ότι «οι περισσότεροι από αυτούς βρίσκονται σε ηλικία συνταξιοδότησης και οι διεκδικήσεις τους κυμαίνονται μεταξύ 30.000 και 70.000 ευρώ.

Καθοριστικής σημασίας για τις πιθανότητες επιτυχίας της προσφυγής θα έχει, όπως επισημαίνεται, το ζήτημα του δικαίου που θα εφαρμοστεί στην εκδίκαση της υπόθεσης και υπογραμμίζεται, μεταξύ άλλων, ότι «σε κάθε περίπτωση όποιος αποτυγχάνει ενώπιον του εθνικού δικαστηρίου μπορεί να απευθυνθεί στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για παραβίαση του δικαιώματος ιδιοκτησίας, το οποίο προβλέπεται και στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου».

«Τα δικαιώματα των επενδυτών προστατεύονται μέσω διεθνών συμφωνιών και εάν κανείς καταφύγει σε ρήτρες αναγκαστικής αναδιάρθρωσης του χρέους, όπως επέβαλε η Αθήνα, αυτό κρίνεται ως απαλλοτρίωση και αποτελεί παραβίαση συμβατικού δικαιώματος», υποστηρίζει η δικηγόρος Ντανιέλ Ράντιγκ.

Το δημοσίευμα καταλήγει, πάντως, διευκρινίζοντας ότι μια τέτοια διαδικασία προσφυγής είναι εξαιρετικά μακροχρόνια μέχρι να καταλήξει σε τελεσίδικη ετυμηγορία, φέρνοντας μάλιστα ως παράδειγμα συναφή υπόθεση στην περίπτωση της Αργεντινής, για την οποία χρειάστηκε μια δεκαετία.

newsbeast.gr
Διαβάστε Περισσότερα » "Εναντίον της Ελλάδας θα προσφύγουν Γερμανοί ομολογιούχοι"

Με αριθμούς απαντά η ΕΛ.ΑΣ για την εγκληματικότητα

Την ώρα που εγκληματικότητα «χτυπάει» κόκκινο και ο πολίτης αισθάνεται ανασφάλεια ακόμα και μέσα στο ίδιο του το σπίτι η ΕΛ.ΑΣ δίνει στη δημοσιότητα στοιχεία που έχουν να κάνουν με τη δράση των αρχών το δίμηνο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου του 2012


Δραστηριότητα της Ελληνικής Αστυνομίας (Συλλήψεις – Εξιχνιάσεις – Εξαρθρώσεις – Κατασχέσεις)
Το δίμηνο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2012 συνελήφθησαν συνολικά 27.281 άτομα και εξιχνιάσθηκαν 3.750 υποθέσεις.
Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων, εξαρθρώσεων και κατασχέσεων, για όλη την Επικράτεια.
Επισημαίνεται ότι, σε όλη την επικράτεια το δίμηνο Ιανουάριου - Φεβρουάριου 2012, από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθησαν 27.281 άτομα, ενώ εξιχνιάσθηκαν 3.750 υποθέσεις και εξαρθρώθηκαν 98 σπείρες, για διάφορα αδικήματα.
Ειδικότερα , το μήνα Φεβρουάριο του 2012 συνελήφθησαν 12.841 άτομα, έναντι 14.440 τον Ιανουάριο.
Ειδικότερα:

Το ίδιο χρονικό διάστημα εξιχνιάστηκαν συνολικά 1.992 υποθέσεις, έναντι 1.758 τον Ιανουάριο.
Συγκεκριμένα:



Επιπλέον, εξαρθρώθηκαν συνολικά 43 σπείρες, έναντι 58 τον Ιανουάριο.
Ενδεικτικά:
  • 20 σπείρες που διέπρατταν ληστείες, κλοπές - διαρρήξεις
  • 12 σπείρες που διακινούσαν ναρκωτικά
  • 4 σπείρες που διέπρατταν απάτες
  • 1 σπείρα αγοραπωλησίας βρεφών
  • 1 σπείρα διακίνησης παράνομων μεταναστών
  • 1 σπείρα που διέπραττε παγιδεύσεις Α.Τ.Μ.
  • 1 σπείρα αρπαγής κι εκβίασης αλλοδαπών
  • 1 σπείρα λαθρεμπορίας ποτών
Κατασχέθηκαν ενδεικτικά:
  • Κάνναβη:Περισσότερα απο 500 κιλά
  • Δενδρύλλια κάνναβης: 57
  • Ηρωίνη: περισσότερο από 10 κιλά
  • Κοκαΐνη: 6 ,5 κιλά περίπου
  • Δισκία ναρκωτικών: 10.601
  • Χρηματικό ποσό: 133.515 ευρώ, 63 δολάρια και 368 λέβα
  • Μαχαίρια, γκλοπ κλπ.: 200
  • Κυνηγετικά όπλα: 79
  • Πιστόλια-περίστροφα, REPLICA , κρότου, κλπ: 66
  • Φυσίγγια: 4. 168
  • Κλεψίτυποι Ψηφιακοί δίσκοι (CD - DVD): 12.930
Υπενθυμίζονται ενδεικτικά, σημαντικές υποθέσεις που εξιχνιάστηκαν τον μήνα Φεβρουάριο:
1. 01-02-2012: Εξιχνιάστηκαν 34 περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων οικιών στη Μεσσηνία, ενώ συνελήφθησαν δύο από τους δράστες
2. 02-02-2012: Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών στη Ρόδο. Κατασχέθηκαν περισσότερα από 2 κιλά κάνναβης.
3. 03-02-2012:Συνελήφθη 35χρονη γυναίκα, η οποία εξαπάτησε συνολικά (53) άνεργους πολίτες με το πρόσχημα εύρεσης εργασίας
4. 03-02-2012:Σύλληψη δύο ημεδαπών για ληστεία σε κατάστημα ψιλικών στην Καβάλα. Εξιχνιάστηκαν πέντε (5) ληστείες, μία (1) απόπειρα ληστείας και έξι (6) κλοπές σε Ξάνθη και Θεσσαλονίκη.
5. 04-02-2012: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διέπραττε απάτες με τη χρήση πιστωτικών καρτών σε ΑΤΜ. Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας, ενώ κατασχέθηκαν είκοσι δύο (22) πιστωτικές κάρτες και χρηματικά ποσά νομισμάτων διαφόρων χωρών
6. 07-02-2012:Εξιχνιάστηκαν εννέα (9) περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων σε καταστήματα και ιατρείο στην Μεσσηνία
7. 09-02-2012:Συνελήφθη 70χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατείχε παράνομα, σπάνια αντικείμενα Προϊστορικών, Ρωμαϊκών, Βυζαντινών και Νεότερων Χρόνων
8. 10-02-2012:Σύλληψη δεκατεσσάρων (14) ατόμων για παράνομα τυχερά παίγνια στις Σέρρες και κατάσχεση (24) ηλεκτρονικών υπολογιστών
9. 11-02-2012: Σύλληψη ημεδαπού διωκόμενου με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των Γερμανικών Αρχών για ανθρωποκτονία με πρόθεση
10. 12-02-2012: Εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας που αφαιρούσε μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η. στην Αργολίδα
11. 12-02-2012: Σύλληψη 52χρονου οδηγού Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, στο οποίο βρέθηκαν 2.430.000 τσιγάρα χωρίς ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού
12. 14-02-2012:Εξάρθρωση πολυμελούς κυκλωμάτος διακίνησης λαθραίων τσιγάρων
13. 17-02-2012:Εξαρθρώθηκε τετραμελής εγκληματική οργάνωση που ενέχεται σε πολυάριθμες υποθέσεις απάτης και υπεξαίρεσης πολυτελών οχημάτων
14. 22-02-2012: Σύλληψη ενός αλλοδαπού για λαθρεμπόριο ποτών στις Σέρρες
15. 23-02-2012:Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική ομάδα, που εξαπατούσε ιερείς σε όλη τη χώρα
16. 24-02-2012: Σύλληψη διεθνώς διωκόμενου αλλοδαπού. Καταζητούνταν για συνέργεια σε βιασμό κατ' εξακολούθηση κατά ανηλίκων 14 ετών, με χρήση αλκοόλ
17. 25-02-2012: Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διάπραξη ληστειών στην Ρόδο
18. 27-02-2012: Συνελήφθησαν δύο (2) διακινητές, οι οποίοι οργανωμένα από κοινού, με δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, μετέφεραν δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες
19. 28-02-2012: Σύλληψη εννέα (9) ατόμων σε επεισόδια στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα και μετά τη λήξη αυτού
20. 29-02-2012:Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος πενήντα εννέα (59) αλλοδαπών διαφόρων υπηκοοτήτων για τα αδικήματα της πλαστογραφίας πιστοποιητικών και αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος

Διαβάστε Περισσότερα » "Με αριθμούς απαντά η ΕΛ.ΑΣ για την εγκληματικότητα"

Αδίκαστες μισό εκατομμύριο υποθέσεις

Ρεκόρ εκκρεμοτήτων στη Διοικητική Δικαιοσύνη

Διαλυτικά φαινόμενα στη λειτουργία της Δικαιοσύνης εντοπίζονται εδώ και καιρό από θεσμικούς παράγοντες του δικαστικού σώματος, αλλά και έγκριτους νομικούς που παρακολουθούν με προβληματισμό την ουσιαστική αδυναμία των δικαστηρίων να απονέμουν δίκαιο και να επιλύουν σε εύλογο χρόνο τις διαφορές των πολιτών.

Με συνέπειες που ξεπερνούν κατά πολύ τα όρια της αρνησιδικίας και με δεκάδες, πια, καταδίκες από το Στρασβούργο (Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων), η ελληνική Δικαιοσύνη βρίσκεται στην «εντατική» και αποτελεί μια από τις βασικές αιτίες της προβληματικής Δημόσιας Διοίκησης που επιτείνει κατά πολύ την υπέρβαση της βαθιάς οικονομικής κρίσης.

Οι αριθμοί, όπως αναφέρει η Καθημερινή, κυριολεκτικά ζαλίζουν, καθώς μόνον στα Διοικητικά Δικαστήρια το «στοκ» των εκκρεμών υποθέσεων ξεπερνά τις 500.000, ενώ οι μηνύσεις, κάθε χρόνο, μόνον στην Αθήνα, έχουν σπάσει το ρεκόρ των 400.000, νούμερο που είναι αδύνατον να εκκαθαριστεί, ενώ ανάλογη είναι η κατάσταση σε όλα τα μεγάλα δικαστήρια της χώρας.

newsbeast.gr
Διαβάστε Περισσότερα » "Αδίκαστες μισό εκατομμύριο υποθέσεις"

Τα πάνω - κάτω έρχονται στην Παιδεία

Αλλαγές στο λύκειο και την εξεταστική διαδικασία

Ύστερα από σειρά ετών, δεκάδες μικροαλλαγές, νομοσχέδια που «έφευγαν» και «επέστρεφαν» χωρίς τολμηρές αποφάσεις, το εξεταστικό σύστημα της χώρας αλλάζει. Καθολικό αίτημα εκπαιδευτικών και πολιτικών τα προηγούμενα χρόνια ήταν να αποσυνδεθεί το λύκειο από το σύστημα εισαγωγής στην ανώτατη εκπαίδευση και να εμπλακούν ενεργά τα ανώτατα ιδρύματα της χώρας στον καθορισμό του αριθμού των εισακτέων αλλά και στην επιλογή των φοιτητών τους.

Το νομοσχέδιο κατατίθεται τελικά τις επόμενες ημέρες στη Βουλή και θα ψηφιστεί πριν από τις εκλογές, ενώ σε αυτό περιλαμβάνεται και το νέο εξεταστικό σύστημα που θα εφαρμοστεί ύστερα από τρία χρόνια, δηλαδή θα αφορά τους μαθητές που φοιτούν εφέτος στη Γ' τάξη του Γυμνασίου.

Την ίδια περίοδο θα αλλάξει συνολικά και η λογική της διδασκαλίας στα σχολεία, καθώς εφαρμόζονται νέα αναλυτικά προγράμματα, χωρίς κατευθύνσεις και εξειδικεύσεις, αλλά με πολλά μαθήματα επιλογής, ανάλογα με τις κλίσεις του κάθε υποψηφίου.

Παράλληλα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το Βήμα, απομακρύνεται το λύκειο από τη λογική των εξετάσεων, της πίεσης και της παραπαιδείας, ενώ για πρώτη φορά εμπλέκονται ενεργά στο σύστημα εισαγωγής στην ανώτατη εκπαίδευση τα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

Η διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων θα γίνεται από ανεξάρτητο φορέα εκτός του υπουργείου Παιδείας και πιθανότατα να επιλεγεί η λύση της «τράπεζας θεμάτων» για την εξεταστική διαδικασία.

Όσον αφορά τις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, μειωμένος περίπου κατά 10% θα είναι ο αριθμός των εισακτέων στην ανώτατη εκπαίδευση της χώρας, «επιστρέφει» όμως για δύο χρόνια η κατηγορία των υποψηφίων του 10% (που κάνουν χρήση της βαθμολογίας παλαιότερων ετών).

Από την πλευρά τους οι διοικήσεις των πανεπιστημίων και των ΤΕΙ πρότειναν να μειωθεί ο αριθμός των εισακτέων κατά τουλάχιστον 50%. Δραστικές περικοπές έχουν ζητήσει το Πανεπιστήμιο της Αθήνας (2.000 άτομα λιγότερα από πέρυσι), το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στη Θεσσαλονίκης (3.000 άτομα λιγότερα από πέρυσι),το Πανεπιστήμιο της Πάτρας (περίπου 2.000 άτομα λιγότερα από πέρυσι) κτλ.

Πέρυσι είχαν διατεθεί 66.400 θέσεις για τη γενική σειρά και 8.040 θέσεις για τις ειδικές κατηγορίες εισακτέων (τρίτεκνοι, πολύτεκνοι κ.ά.). Συνολικά δηλαδή οι θέσεις ήταν 74.440. Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η μείωση των εισακτέων στις στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές, με το δεδομένο ότι έχουν μειωθεί οι προσφερόμενες θέσεις στο Ελληνικό Δημόσιο.

Πιθανότατο, τέλος, θεωρείται να ενταχθεί ξανά στο μηχανογραφικό των υποψηφίων το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, που «κόπηκε» πέρυσι από τον τότε υφυπουργό κ. Γ. Πανάρετο, λόγω εμπλοκής καθηγητών του Τμήματος σε σκάνδαλο οικογενειοκρατίας.

newsbeast.gr
Διαβάστε Περισσότερα » "Τα πάνω - κάτω έρχονται στην Παιδεία"

Ο ελληνικός ήλιος θα τροφοδοτεί με ρεύμα την Ευρώπη

Το πρόγραμμα ηλιακής ενέργειας «Ήλιος» είναι το κεντρικό θέμα της συνέντευξης που παραχώρησε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής στο οικονομικό περιοδικό «WirtschaftsWoche».

Ο κ. Παπακωνσταντίνου, συναντήθηκε την Πέμπτη στο Βερολίνο με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και με εκπροσώπους του Συνδέσμου Γερμανών Βιομηχάνων, και τόνισε την ανάγκη να δοθεί έμφαση στα συγκριτικά πλεονεκτήματα, όπως η ηλιοφάνεια, η οποία στην Ελλάδα είναι κατά περίπου 50% μεγαλύτερη από ό,τι στην Γερμανία.

Το ελληνικό ηλιακό ρεύμα θα συμφέρει και τους Γερμανούς αφού θα παράγεται σε σαφώς καλύτερη τιμή και έτσι θα αποδίδει περισσότερα για τους επενδυτές. Ο κ. Παπακωνσταντίνου τόνισε πως στην περίπτωση του «Ήλιος» θα αποφευχθούν κωλυσιεργίες που έχουν να κάνουν με την αδειοδότηση και την ακίνητη περιουσία.

Ο υπουργός ΠΕΚΑ τονίζει ακόμη ότι οι Βρυξέλλες προτίθενται να προωθήσουν την επέκταση του δικτύου μεταφοράς με κοινοτικούς πόρους, ενώ εξηγεί ότι έχει συσταθεί ομάδα εργασίας με τα γερμανικά υπουργεία Περιβάλλοντος και Οικονομίας, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και τον γερμανικό Σύνδεσμο Βιομηχάνων και διευκρινίζει ότι υπάρχει συζήτηση και με άλλες χώρες, αλλά η Γερμανία παραμένει ο σημαντικότερος εταίρος για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικώς με το αν η Ελλάδα είναι έτοιμη για το πρόγραμμα, ο κ. Παπακωνσταντίνου εκφράζει την βεβαιότητα ότι το δίκτυο επαρκεί πλήρως για την πρώτη φάση και επισημαίνει ότι με νόμο θα απλοποιηθεί η διαδικασίας αδειοδότησης για τα σημαντικά σχέδια. Αναφέρει ακόμη ότι ο επενδυτής λαμβάνει από το ελληνικό κράτος την πλήρως εγκεκριμένη περιοχή, η οποία βρίσκεται στην ιδιοκτησία του Δημοσίου και μπορεί να ξεκινήσει αμέσως. Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα του προγράμματος, ο υπουργός δηλώνει ότι ως το τέλος του χρόνου θα έχουν ολοκληρωθεί οι διοικητικές προετοιμασίες, ως το τέλος του 2013 θα τεθεί σε λειτουργία η πρώτη εγκατάσταση 300 Megawatt για να καταδειχθεί ότι το σχέδιο λειτουργεί, στην πρώτη φάση θα εγκατασταθούν 1,5 Gigawatt και πριν από το 2015 θα πρέπει να χρησιμοποιείται το πρώτο ελληνικό ρεύμα στη κεντρική Ευρώπη.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου απαντά και σε ερώτηση του περιοδικού, εάν τον ανησυχεί το ενδεχόμενο να υπάρξουν διαμαρτυρίες για το γεγονός ότι το ελληνικό ηλιακό ρεύμα δεν θα χρησιμοποιείται στην Ελλάδα, αλλά θα διοχετεύεται στην κεντρική Ευρώπη, λέγοντας: «Κάποιοι στην Ελλάδα λένε ότι πουλάμε τον ήλιο μας στους Γερμανούς. Η απάντησή μου είναι ότι τον κρατάμε και πάντα μπορούμε να πάμε στην παραλία. Και μάλιστα λαμβάνουμε κάτι για αυτό - θέσεις εργασίας, φόρους, ξένες επενδύσεις. Είναι μια καινοτόμα αφετηρία, ένα άγνωστο πεδίο. Αλλά η πολιτική βούληση είναι εδώ, για να εισέλθουμε σε αυτή την άγνωστη γη».

newsit.gr
Διαβάστε Περισσότερα » "Ο ελληνικός ήλιος θα τροφοδοτεί με ρεύμα την Ευρώπη"

Σκληρή γλώσσα Μιχελάκη για τις απεργίες της ΠΝΟ

Πυρά κατά της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, αλλά και των κομμάτων της Αριστεράς, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης με αφορμή τις επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες της ΠΝΟ από τη Δευτέρα.

«Στις δύσκολες αυτές ώρες, η πραγματοποίηση επαναλαμβανόμενων απεργιών από τους ναυτεργάτες θα έχει σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις στους νησιώτες μας και ιδιαίτερα στους αγρότες, που δεν θα έχουν τη δυνατότητα διάθεσης των προϊόντων τους στην αγορά», προειδοποίησε ο κ. Μιχελάκης.

Όπως τόνισε, «η εμπειρία του πρόσφατου παρελθόντος παραπέμπει σε καταλήψεις πλοίων από μικροομάδες της Αριστεράς, που θέλουν να επιβάλλουν, με τη βία, τις αποφάσεις τους και να φέρνουν σε σύγκρουση τους ανθρώπους του μόχθου».

«Οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν καταλάβει τι συμβαίνει, ούτε στην οικονομία, ούτε στην κοινωνία» υπογράμμισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Το Σάββατο οι συνομιλίες της υπουργού Ανάπτυξης Άννας Διαμαντόπουλου και του συναρμόδιου υπουργού Εργασίας Γιώργου Κουτρουμάνη με την εκτελεστική επιτροπή της ΠΝΟ κατέληξε σε αδιέξοδο.

Στο Λασίθι και την Ιεράπετρα, αγρότες προχώρησαν σε κατάληψη εκλογικών κέντρων που είχαν ετοιμαστεί για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ διαμαρτυρόμενοι για τις κυλιόμενες 48ωρες απεργίες των ναυτεργατών.

protothema.gr
Διαβάστε Περισσότερα » "Σκληρή γλώσσα Μιχελάκη για τις απεργίες της ΠΝΟ"

Με συνταγή Πολυτεχνείου η φρούρηση των επισήμων

«Αστακός» το Σύνταγμα, ερημώνουν τα αστυνομικά τμήματα

Με συνταγή Πολυτεχνείου θα γίνει φέτος, στον εορτασμό για την 25η Μαρτίου, η φρούρηση των επισήμων. Αυτό αναφέρει η εφημερίδα Τύπος της Κυριακής, επισημαίνοντας τα σκληρά μέτρα περιφρούρησης που ετοιμάζουν οι αρχές ενόψει της επετείου, για αποφυγή επεισοδίων, όπως εκείνα της τελευταίας 28ης Οκτωβρίου.

Στις υπηρεσίες των επισήμων και όχι τυ πολίτη θα βρίσκεται το σύνολο των αστυνομικών δυνάμεων της Αττικής για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, υπό το φόβο ακύρωσης των παρελάσεων από επεισόδια μπροστά στα μάτια της κυβέρνησης που θα βρίσκεται σύσσωμη στις εξέδρες που θα στηθούν στο Σύνταγμα, αναφέρει το δημοσίευμα.

οι εντολές που έχουν δοθεί από την ηγεσία της Αστυνομίας και έχουν φτάσει στους διοικητές των υπηρεσιών προβλέπουν την «διακοπή» των ρεπό και των αδειών ου προσωπικού με σκοπό την αποτροπή τυχόν δράσης «ακραίων ομάδων». Οι αλλεπάλληλες, σημειώνει, συσκέψεις που γίνονται στην ΓΑΔΑ αλλά και στην Κατεχάκη θυμίζουν την προετοιμασία για την περιφρούρηση του Πολυτεχνείου στις επετείους της 17ης Νοέμβρη.

Η αίσια έκβαση των παρελάσεων αποτελεί και το πρώτο μεγάλο στοίχημα για τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη εξάλλου, όπως αναφέρεται.

Τα μέτρα που θα ληφθούν στον χώρο της παρέλασης θυμίζουν «πολεμικό σκηνικό». Ο κόσμος που θα κατέβει στο Σύνταγμα εκείνη την ημέρα θα «οριοθετηθεί» με κιγκλιδώματα που θα τοποθετηθούν σε κομβικά σημεία που έχουν ήδη επιλεγεί από την Αστυνομία. Πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ότι θα διατεθούν για τον έλεγχο των παρευρισκομένων πάντως περίπου 300-500 προσκλήσεις των οποίων οι κάτοχοι θα πρέπει να επιδεικνύουν την ταυτότητά τους για να περνούν στο χώρο.

newsbeast.gr
Διαβάστε Περισσότερα » "Με συνταγή Πολυτεχνείου η φρούρηση των επισήμων"

Φεύγουν οι πρώτοι 500 ταξιτζήδες για Αυστραλία

Αυτό αναφέρει η εφημερίδα Herald Sun που φιλοξενεί δηλώσεις του ομογενή ιδιοκτήτη της εταιρίας Taxilink, Ηρακλή Κατσιαμπάνη, η οποία μαζί με την «Ambassador Taxis» του Γιάννη Βλασόπουλου και την «Cabways» των αδερφών Σικαβίτσα έχουν σήμερα στην ιδιοκτησία τους και διαχειρίζονται περισσότερα από 500 ταξί, σε σύνολο 5.000 στη Μελβούρνη.

Η Μελβούρνη αυτή την εποχή αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα έλλειψης οδηγών ταξί, αλλά εκφράζονται αμφιβολίες αν το εγχείρημα των ομογενών πετύχει, καθώς η μετανάστευση στην Αυστραλία είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Για να μεταναστεύσει κανείς στην Αυστραλία είναι χρονοβόρο και δαπανηρό και η χώρα δέχεται μόνο ειδικευμένους εργαζόμενους

Ο κ. Κατσιαμπάνης δηλώνει πως από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι επιδιώκεται η «εισαγωγή» χιλίων οδηγών ταξί από την Ελλάδα το τηλέφωνό του «πήρε φωτιά». «Ήταν αδύνατο να τους ενημερώσουμε όλους τηλεφωνικά» είπε και πρόσθεσε πως ήδη έγιναν εκατοντάδες αιτήσεις.

«Ενισχύσαμε την ιστοσελίδα μας για να μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να πάρουν από εκεί όλες τις πληροφορίες και να κάνουν σχετική αίτηση» είπε ο κ. Κατσιαμπάνης. Η διεύθυνση της ιστοσελίδας είναι: http://www.australiantaxiacademy.com.au/

Υπογραμμίζεται ότι, σύμφωνα με δήλωση εκπροσώπου του αυστραλιανού υπουργείου Μετανάστευσης, «έως τώρα δεν έχει εγκριθεί από την κυβέρνηση της χώρας μας κανένα πρόγραμμα που να προβλέπει τη μαζική μετακίνηση από την Ελλάδα ενδιαφερομένων να εργαστούν στα ταξί της Αυστραλίας».

Ο κ. Κατσιαμπάνης επιμένει πως οι πρώτοι Έλληνες οδηγοί ταξί θα βρίσκονται στη Μελβούρνη σε ένα δεκαπενθήμερο.

Για την υλοποίηση του εγχειρήματος, μάλιστα, προτίθεται να λειτουργήσει από τις 2 Απριλίου και δική του «Ακαδημία Ταξί», για την επιμόρφωση κάθε ενδιαφερόμενου στα πρότυπα άλλων παρόμοιων σχολών.

«Έλληνες εκπαιδευτές θα τους διδάξουν όλα τα απαραίτητα. Η παρακολούθηση των σεμιναρίων αυτών είναι δωρεάν. Μοναδική υποχρέωση όσων εκπαιδευτούν θα είναι να δουλέψουν μαζί μας τουλάχιστον για τρεις μήνες. Θα βγάζουν καθαρά έως και 1.000 δολάρια την εβδομάδα, δουλεύοντας εξαήμερο από 10-12 ώρες καθημερινά», υποστηρίζει ο κ. Κατσιαμπάνης.

newsit.gr
Διαβάστε Περισσότερα » "Φεύγουν οι πρώτοι 500 ταξιτζήδες για Αυστραλία"

Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις τους οι δικηγόροι της Θεσσαλονίκης

Με απόφαση του δικηγορικού συλλόγου

Την αναστολή των κινητοποιήσεων για τα μέλη του αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του δικηγορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης, το οποίο συνεδρίασε σήμερα.

Μετά και από αυτή την απόφαση, ολοκληρώνεται ο κύκλος των τριών μεγαλυτέρων δικηγορικών συλλόγων της χώρας, οι οποίοι αποφάσισαν να μην συνταχθούν με τη χθεσινή απόφαση της Ολομέλειας των Προέδρων των δικηγορικών συλλόγων, αναστέλλοντας τις κινητοποιήσεις τους.

newsbeast.gr
Διαβάστε Περισσότερα » "Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις τους οι δικηγόροι της Θεσσαλονίκης"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news