facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Μποϋκοτάζ στα γερμανικά προϊόντα

Σε δυναμικές ενέργειες αποφάσισαν να προβούν από κοινού οι δικηγορικοί σύλλογοι της χώρας, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθήνας.

Στην κοινή τους ανακοίνωση μεταξύ άλλων καλούν τους πολίτες σε «μποϋκοτάζ» στα γερμανικά προϊόντα «ως ελάχιστη και συμβολική ένδειξη διαμαρτυρίας στην έλλειψη αλληλεγγύης που ως Ευρωπαίοι εταίροι θα αναμέναμε από τη Γερμανία».

Παράλληλα ανακοίνωσαν ότι θα αρχίσουν ελέγχους σε κτήρια πραγματικά κλειστών αγορών (τραπεζικά καταστήματα, supermarkets, κλπ) για θέματα υγιεινής και ασφάλειας πολιτών και εργαζομένων και χωροταξικών και πολεοδομικών παραβάσεων!

Στην κοινή τους ανακοίνωση καταδικάζουν επίσης:

-τη φαλκίδευση των δικαιωμάτων του πολίτη, η οποία συνιστά αποτέλεσμα μιας πρωτόγνωρης επίθεσης κατά του κράτους δικαίου

- τον αναμφισβήτητα στρεβλό τρόπο με τον οποίο γίνεται αντιληπτό ο «εκσυγχρονισμός» δήθεν της ελληνικής κοινωνίας και των κρατικών δομών

-την ανεξέλεγκτη δράση εξωθεσμικών και δημοκρατικά ανομιμοποίητων παραγόντων οι οποίοι – υπό την ανοχή δυστυχώς της πολιτικής ηγεσίας του τόπου – καταλήγουν να υποκαθιστούν τις συνταγματικά προβλεπόμενες εξουσίες.

enikos.gr
Διαβάστε Περισσότερα » "Μποϋκοτάζ στα γερμανικά προϊόντα"

Συλλατήριο του ΠΑΜΕ στις 9 Φεβρουαρίου

Στις 5:30 το απόγευμα στο Πεδίο του Άρεως

H Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ αποφάσισε την πραγματοποίηση συλλαλητηρίων διαμαρτυρίας σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας μας στις 9 Φλεβάρη 2012 στις 5.30 το απόγευμα στο Πεδίον του Άρεως.

Η ανακοίνωση του σωματείου αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Το ΠΑΜΕ σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές καλεί κάθε σωματείο, κάθε εργαζόμενο, σε κάθε τόπο δουλειάς να πάρει τις ευθύνες του. Μπορούμε να σταματήσουμε το νέο έγκλημα που συντελείται με τη συμμετοχή της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ που απαρτίζουν την πλειοψηφία στη ΓΣΕΕ και σε άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις.

Στην κατεύθυνση αυτή της οργάνωσης της αντίστασης στα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα, της καταγγελίας της προδοτικής στάσης του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού, που μεταθέτει τη συνεδρίαση της ΓΣΕΕ από εβδομάδα σε εβδομάδα και την προετοιμασία για γενική πανελλαδική απεργία, η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ αποφάσισε την πραγματοποίηση συλλαλητηρίων διαμαρτυρίας σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας μας στις 9 Φλεβάρη 2012 στις 5.30 το απόγευμα στο Πεδίον του Άρεως.

Καλεί τις τοπικές γραμματείες και τα συνδικάτα να προχωρήσουν στις απαραίτητες δράσεις για την επιτυχία τους.

Να γίνει καθολικό αίτημα του λαού: Να φύγει τώρα η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου. Να σταματήσει τώρα κάθε συζήτηση για νέα μετρά. Όχι σε νέα δανειακή σύμβαση. Όχι σε νέα μνημόνια. Να πληρώσει η πλουτοκρατία».

newsbeast.gr
Διαβάστε Περισσότερα » "Συλλατήριο του ΠΑΜΕ στις 9 Φεβρουαρίου"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news