facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Κομπίνα με φάρμακα στη Μεσσηνία

Μεγάλη κομπίνα με την εξαγωγή φαρμάκων ανακάλυψε το Σ.Δ.Ο.Ε. στη Μεσσηνία. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κόλπο εμπλέκονται μικρός αριθμός φαρμακοποιών και εξαγωγείς φαρμάκων, τόσο στη Μεσσηνία όσο και στην Αττική, όπου έφθασε η έρευνα, ακολουθώντας τα ίχνη της απάτης.
Διαβάστε Περισσότερα » "Κομπίνα με φάρμακα στη Μεσσηνία"

Πτώση τζίρου 4,1% στο λιανικό εμπόριο

Τι δείχνουν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Πτώση της τάξης του 4,1% εμφάνισε τον Σεπτέμβριο ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στο Λιανικό Εμπόριο, χωρίς τα καύσιμα, ενώ ο Δείκτης Όγκου στο Λιανικό Εμπόριο, χωρίς τα καύσιμα, μειώθηκε κατά 5,2%, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η ΕΛΣΤΑΤ.
Διαβάστε Περισσότερα » "Πτώση τζίρου 4,1% στο λιανικό εμπόριο"

Από σήμερα ελεύθερα τα diesel σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Με μόλις 90 λέξεις, απελευθερώνεται από σήμερα η πετρελαιοκίνηση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Σε μόλις 90 λέξεις διορθώνεται μία κατάφορη αδικία, από ένα νόμο που ισχύει από την δεκαετία του ’90.
Διαβάστε Περισσότερα » "Από σήμερα ελεύθερα τα diesel σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη"

Ο Παντελής Καψής είναι ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος

Ο δημοσιογράφος Παντελής Καψής- ο οποίος έχει διατελέσει διευθυντής της εφημερίδας «Τα ΝΕΑ»- επιλέχθηκε από τον νέο πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο να είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης συνεργασίας.

Όσο για τις υπόλοιπες θέσεις των συμβούλων του πρωθυπουργού,
Διαβάστε Περισσότερα » "Ο Παντελής Καψής είναι ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος"

Διάψευση ΕΛ.ΑΣ. για πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ., διαψεύδοντας το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Έθνος» που κυκλοφορεί σήμερα.

«Σχετικά με το περιεχόμενο δημοσιεύματος σημερινής ημερήσιας εφημερίδας, που αφορά πληροφορίες επικείμενης επίθεσης σε στόχους υψηλού ενδιαφέροντος, ανακοινώνεται ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

Γνωρίζατε ότι υπάρχουν περισσότερα από 2.5 εκατομμύρια Έλληνες που ροχαλίζουν? Το Snore Defense είναι μία από τις λίγες αγωγές κατά του ροχαλητού, οι οποίες πραγματικά δουλεύουν! Πατήστε εδώ
Διαβάστε Περισσότερα » "Διάψευση ΕΛ.ΑΣ. για πρωτοσέλιδο εφημερίδας"

Συνεργασία της Αριστεράς προτείνει ο Μανώλης Γλέζος

Συνεργασία όλων των δυνάμεων της Αριστεράς και ενωμένη δράση πρότεινε ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος απηύθυνε παράλληλα ανοιχτή πρόσκληση στο Κ.Κ.Ε. για δημόσιο διάλογο μπροστά στον λαό.

Ο κ. Γλέζος κατήγγειλε τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο πως θέλει να γονατίσει οικονομικά τον λαό και ζήτησε άμεση προσφυγή στις κάλπες.
Διαβάστε Περισσότερα » "Συνεργασία της Αριστεράς προτείνει ο Μανώλης Γλέζος"

Αναβλήθηκε η δίκη του προέδρου της ΓΕΝΟΠ

Για τις 10 Ιανουαρίου αναβλήθηκε η δίκη του πρόεδρου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Νίκου Φωτόπουλου, εννέα ακόμα συνδικαλιστών της επιχείρησης και πέντε πολιτών, οι οποίοι συνελήφθησαν ύστερα από επιχείρηση της αστυνομίας την περασμένη εβδομάδα με την κατηγορία της κατάληψης στο κτίριο της ΔΕΗ στο Χολαργό.
Διαβάστε Περισσότερα » "Αναβλήθηκε η δίκη του προέδρου της ΓΕΝΟΠ"

Φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα μέχρι τα Χριστούγεννα

Σε κινητοποίηση βρίσκονται οι δυνάμεις της αστυνομίας στην Αττική, εξαιτίας πληροφοριών που υπάρχουν για επικείμενη τρομοκρατική ενέργεια σε πολιτικό ή οικονομικό στόχο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομική πηγή, στις Αρχές ασφαλείας έχουν περιέλθει πληροφορίες ότι ενδέχεται να υπάρξει τρομοκρατικό χτύπημα τις επόμενες ημέρες.
Διαβάστε Περισσότερα » "Φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα μέχρι τα Χριστούγεννα"

Είναι δυνατό να βγει μία χώρα από το ευρώ;

Ο εφιάλτης της διάσπασης τη ευρωζώνης.

Υπάρχει όλο και αυξανόμενη φημολογία για το ενδεχόμενο διάσπασης της ευρωζώνης ή για έξοδο μίας ή περισσότερων χωρών από το ευρώ ή για πλήρη εγκατάλειψη του ενιαίου νομίσματος από τις χώρες της ευρωζώνης και επιστροφή στα εθνικά νομίσματα.
Διαβάστε Περισσότερα » "Είναι δυνατό να βγει μία χώρα από το ευρώ;"

Κέντρο Αποτέφρωσης Νεκρών στο Μαρκόπουλο

Με ομόφωνη απόφασή του, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μαρκοπούλου ενέκρινε τη δημιουργία (χωροθέτηση, κατασκευή και λειτουργία) Κέντρου Αποτέφρωσης Νεκρών και Οστών, πλησίον του υφιστάμενου κοιμητηρίου και σε χώρο που ανήκει στον δήμο.
Διαβάστε Περισσότερα » "Κέντρο Αποτέφρωσης Νεκρών στο Μαρκόπουλο"

Μεγάλη ήττα για το Facebook

To Facebook μην μπορώντας να κάνει διαφορετικά υποχώρησε κα γνώρισε την μεγαλύτερη ήττα της... ιστορίας του!

Τα κενά ασφαλείας που συνεχώς αποκαλύπτονται ανάγκασαν την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου (FTC) να κατηγορήσει το Facebook για παραπλανητικές τεχνικές.
Διαβάστε Περισσότερα » "Μεγάλη ήττα για το Facebook"

Ενώνουν τις φωνές τους για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Συναυλία στο ΟΑΚΑ στις 18/12.

Στο Κλειστό Γήπεδο Καλαθοσφαίρισης του ΟΑΚΑ θα ενώσουν τις φωνές τους για το «Το Χαμόγελο του Παιδιού» οι Δέσποινα Βανδή, Έλλη Κοκκίνου, Νίνο, Κώστας Μαρτάκης, Goin’Through, ΝΕΒΜΑ, Ήβη Αδάμου, Ελισάβετ Σπανού, Tus και OGE με την Αντιγόνη Ψυχράμη.
Διαβάστε Περισσότερα » "Ενώνουν τις φωνές τους για το «Χαμόγελο του Παιδιού»"

Καλώς ήρθε το... δολάριο

Ανάσα στις αγορές δίνουν οι Κεντρικές Τράπεζες.

Τη διάσωση του παγκόσμιου χρηματοοικονομικού συστήματος με δολάρια συμφώνησαν οι πέντε μεγαλύτερες κεντρικές τράπεζες του κόσμου. Αυτό θα γίνει με απεριόριστη ρευστότητα σε δολάρια και με μηδενικά επιτόκια δανεισμού.
Διαβάστε Περισσότερα » "Καλώς ήρθε το... δολάριο"

Στο μικροσκόπιο οι υπόχρεοι υποβολής «πόθεν έσχες»

Μετά τους μεγαλοκαταθέτες του εξωτερικού, σφίγγει ο ελεγκτικός κλοιός και για τους υπόχρεους σε «πόθεν έσχες», μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται πολιτικοί, δικαστικοί, στελέχη τραπεζών αλλά και πρόεδροι και μέλη επιτροπών για τις κρατικές προμήθειες.
Διαβάστε Περισσότερα » "Στο μικροσκόπιο οι υπόχρεοι υποβολής «πόθεν έσχες»"

Μαζικές μετατάξεις για τις «τρύπες» λόγω εφεδρείας

Με μαζικές μετακινήσεις υπαλλήλων θα επιδιωχθεί να καλυφθούν τα κενά που δημιουργεί το άδικο αλλά αναγκαίο μέτρο, όπως χαρακτήρισε χθες την εφεδρεία, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δημήτρης Ρέππας.
Διαβάστε Περισσότερα » "Μαζικές μετατάξεις για τις «τρύπες» λόγω εφεδρείας"

ΠΓΜΔ: Πιέσεις για τον καθορισμό χρονοδιαγράμματος στο ζήτημα της ονομασίας

Έντονες είναι οι πιέσεις της ΠΓΔΜ για τον καθορισμό χρονοδιαγράμματος προκειμένου να δοθεί μια οριστική λύση στο θέμα της ονομασίας της κατά τη διάρκεια των αρχικών σταδίων των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της χώρας με την Ευρωπαϊκή Ένωσης.
Διαβάστε Περισσότερα » "ΠΓΜΔ: Πιέσεις για τον καθορισμό χρονοδιαγράμματος στο ζήτημα της ονομασίας"

ΕΚΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ: "¨Κόβονται¨ όλοι οι βουλευτές που ψήφισαν το Μεσοπρόθεσμο"

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ!
Διαβάστε Περισσότερα » "ΕΚΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ: "¨Κόβονται¨ όλοι οι βουλευτές που ψήφισαν το Μεσοπρόθεσμο""

Βενιζέλος… ο αναντικατάστατος

«Μόνο εγώ είμαι αρμόδιος να απαντήσω σ’ αυτή σας την ερώτηση και δεν αντικαθίσταμαι από κανέναν» είπε στον ερωτώντα βουλευτή Δημήτρη Παπαδημούλη ο υπουργός Οικονομικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πέταξε σαν πουλάκι για τις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο του Eurogroup. Έτσι, η λίστα… Βενιζέλου με τους μεγαλοοφειλέτες πέταξε κι εκείνη μέχρι νεωτέρας.
Διαβάστε Περισσότερα » "Βενιζέλος… ο αναντικατάστατος"

Δύο νέες συλλήψεις για χρέη στο Δημόσιο

ΣΕ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΡΟΔΟ
Ακόμη δύο επιχειρηματίες συνελήφθησαν χθες από την Οικονομική Αστυνομία για χρέη προς το Δημόσιο.

Στον Διόνυσο Αττικής, οι αστυνομικοί της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας συνέλαβαν τον 56χρονο επιχειρηματία Παναγιώτη Τρικεργιώτη, ιδιοκτήτη της εταιρείας Φοίνιξ Τυποεκδοτική, καθώς
Διαβάστε Περισσότερα » "Δύο νέες συλλήψεις για χρέη στο Δημόσιο"

Πώς θα κρατήσετε τη γρίπη σε… απόσταση

Με φρούτα, λαχανικά και μπαχαρικά

Όλοι ξέρουμε πως τα φρούτα και τα λαχανικά είναι τροφές με ευεργετικά συστατικά που ενισχύουν σημαντικά την άμυνα του οργανισμού μας. Έρευνες μάλιστα έχουν αποδείξει ότι οι δυο αυτές κατηγορίες τροφών εμπεριέχουν ουσίες που βοηθούν τον οργανισμό να καταπολεμά τη γρίπη.
Διαβάστε Περισσότερα » "Πώς θα κρατήσετε τη γρίπη σε… απόσταση"

Γιατί ο Αϊνστάιν "κοροϊδεύει" το φωτογραφικό φακό

Διάβασε την ιστορία που κρύβεται πίσω από την πιο γνωστή φωτογραφία του μεγαλοφυούς επιστήμονα.Είναι μια από τις πιο διάσημες φωτογραφίες του κόσμου, παρόλα αυτά λίγοι γνωρίζουν την ιστορία της.
Διαβάστε Περισσότερα » "Γιατί ο Αϊνστάιν "κοροϊδεύει" το φωτογραφικό φακό"

Επιτόκια χρεοκοπίας σε Ιταλική δημοπρασία

Οι χειρότεροι φόβοι επαληθεύτηκαν με την εκτίναξη στα ιταλικά επιτόκια και ο ''γύπας'' Ρουμπινί ζητάει άμεσο ''κούρεμα'' χρέους για να αποφευχθεί ανεξέλεγκτη ιταλική χρεοκοπία.

Από τότε που χρησιμοποιείται το ευρώ η Ιταλία δεν είχε ''πληρώσει'' τόσο ακριβά επιτόκια όπως σήμερα που άντλησε από τις αγορές 7,5 δις ευρώ.
Διαβάστε Περισσότερα » "Επιτόκια χρεοκοπίας σε Ιταλική δημοπρασία"

Από τις 15 Δεκεμβρίου το εορταστικό ωράριο

Από τις 15 Δεκεμβρίου τίθεται σε ισχύ το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων, όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών και Νήσων Αιγαίου, σε συνεννόηση με τους εμπορικούς συλλόγους του λεκανοπεδίου Αττικής.
Διαβάστε Περισσότερα » "Από τις 15 Δεκεμβρίου το εορταστικό ωράριο"

Οι πρώτοι βιονικοί φακοί επαφής

Γεγονός είναι πλέον οι πρώτοι βιονικοί φακοί επαφής οι οποίοι σε λίγο καιρό θα δίνουν τη δυνατότητα της προβολής πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο.

Οι ερευνητές δύο πανεπιστημίων σε ΗΠΑ και Φινλανδία , που δημοσίευσαν τα αποτελέσματα της έρευνάς τους στο περιοδικό
Διαβάστε Περισσότερα » "Οι πρώτοι βιονικοί φακοί επαφής"

Μύθοι και αλήθειες για το αλάτι

Όλα με μέτρο. Αυτό έρχεται να καταδείξει μία νέα καναδική επιστημονική μελέτη για το αλάτι και το πόσο επικίνδυνο είναι για το καρδιαγγειακό σύστημα.

Οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το πολύ αλάτι, αλλά και το πολύ λίγο, κάνει κακό στην καρδιά.
Διαβάστε Περισσότερα » "Μύθοι και αλήθειες για το αλάτι"

Ρεκόρ υψηλών θερμοκρασιών για τα τελευταία 13 χρόνια

Ιδιαίτερα ανησυχητικό ρεκόρ καταγράφει η τελευταία 15ετία, καθώς από το 1997 έως σήμερα σημειώθηκαν 13 χρονιές με τις υψηλότερες θερμοκρασίες που έζησε ο πλανήτης, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Παγκόσμιος Μετεωρολογικός Οργανισμός στο περιθώριο των συζητήσεων της ετήσιας διάσκεψης του ΟΗΕ για τις κλιματικές αλλαγές.
Διαβάστε Περισσότερα » "Ρεκόρ υψηλών θερμοκρασιών για τα τελευταία 13 χρόνια"

Καμπανάκι κινδύνου για το κτηματολόγιο

Για λάθη που μπορεί να κοστίσουν... περιουσίες, μιλούν οι Υποθηκοφύλακες

Σήμα κινδύνου για λάθη στο κτηματολόγιο, που κάποιοι ενδεχομένως μπορεί να τα...
Διαβάστε Περισσότερα » "Καμπανάκι κινδύνου για το κτηματολόγιο"

Και σε ΕΛΤΑ η πληρωμή τελών κυκλοφορίας

Και από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία θα γίνει και φέτος η είσπραξη των τελών κυκλοφορίας Ι.Χ. αυτοκινήτων και μοτοσικλετών καθώς και η διάθεση στους δικαιούχους του ειδικού σήματος έτους 2012, με βάση σχετική απόφαση του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.
Διαβάστε Περισσότερα » "Και σε ΕΛΤΑ η πληρωμή τελών κυκλοφορίας"

Αποσύρει τους διπλωμάτες της η Βρετανία από το Ιράν

Λεηλάτησαν τη βρετανική πρεσβεία. Το Ιράν οδηγεί στα άκρα τις ήδη επικίνδυνα τεταμένες σχέσεις του με το Λονδίνο

Όπως μετέδωσε σήμερα το πρώι το BBC, η Βρετανία αποφάσισε να αποσύρει από το Ιράν όλους τους διπλωμάτες της μετά την λεηλασία χθες το απόγευμα στην Βρετανική πρεσβεία.
Διαβάστε Περισσότερα » "Αποσύρει τους διπλωμάτες της η Βρετανία από το Ιράν"

Οι Έλληνες προτιμούν τις αγορές μέσω Διαδικτύου

Αύξηση 30% σε σχέση με το 2010 σημείωσαν, παρά τις σταθεροποιητικές τάσεις το δεύτερο εξάμηνο, οι συνολικές διαδικτυακές (online) αγορές για προϊόντα και υπηρεσίες των Ελλήνων καταναλωτών και διαμορφώθηκαν το 2011 στα 1,7 δισ. ευρώ.

Το παραπάνω συμπέρασμα προκύπτει από την ετήσια έρευνα του
Διαβάστε Περισσότερα » "Οι Έλληνες προτιμούν τις αγορές μέσω Διαδικτύου"

Νέα επιβράδυνση στον «Εκσυγχρονισμό Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων»

Μετά τις καθυστερήσεις στην προκήρυξη του Μέτρου 121 για τον «Εκσυγχρονισμό Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων» (Σχέδια Βελτίωσης) του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης «Αλ. Μπαλτατζής» 2007-2013, καθώς και τις διαδοχικές παρατάσεις της προθεσμίας υποβολής των σχετικών αιτήσεων από τους αγροτοκτηνοτρόφους, φαίνεται να παρουσιάζεται και νέα επιβράδυνση στην εφαρμογή του, σύμφωνα με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ηρώ Διώτη.
Διαβάστε Περισσότερα » "Νέα επιβράδυνση στον «Εκσυγχρονισμό Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων»"

Στα μέσα Δεκεμβρίου οι Κανόνες Απεικόνισης Συναλλαγών

Στα μέσα Δεκεμβρίου θα κατατεθεί στη Βουλή το μίνι φορολογικό νομοσχέδιο που προβλέπει την κατάργηση του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων και την αντικατάστασή του από τους Κανόνες Απεικόνισης Συναλλαγών.
Διαβάστε Περισσότερα » "Στα μέσα Δεκεμβρίου οι Κανόνες Απεικόνισης Συναλλαγών"

Παρίσταναν τους κωφάλαλους για να μαζέψουν χρήματα

Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην πλατεία Συντάγματος τέσσερις ανήλικοι αλλοδαποί, υπήκοοι Ρουμανίας ηλικίας 9,13,14 και 16 ετών για απάτη κατά συναυτουργία.

Οι ανήλικοι κατά το τελευταίο πενθήμερο, λάμβαναν θέσεις στην είσοδο του σταθμού του μετρό στο Σύνταγμα και παρίσταναν τους
Διαβάστε Περισσότερα » "Παρίσταναν τους κωφάλαλους για να μαζέψουν χρήματα"

Το Δεκέμβριο η δίκη του Focus

Για το απρεπές πρωτοσέλιδο με την Αφροδίτη της Μήλου

Στις 9 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει επί της ουσίας η δίκη για τους επτά από τους δεκατρείς Γερμανούς δημοσιογράφους και αρθρογράφους του περιοδικού Focus
Διαβάστε Περισσότερα » "Το Δεκέμβριο η δίκη του Focus"

ΒΕΑ: Διαχωρισμός πραγματικών και πλασματικών συντάξιμων ετών στο ΤΕΒΕ

Το διαχωρισμό του πραγματικού χρόνου άσκησης επαγγελματικής δραστηριότητας προ εγγραφής από τους πλασματικούς συντάξιμους χρόνους των ασφαλισμένων στο πρώην ΤΕΒΕ, ζητά η διοίκηση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας.
Διαβάστε Περισσότερα » "ΒΕΑ: Διαχωρισμός πραγματικών και πλασματικών συντάξιμων ετών στο ΤΕΒΕ"

Κόντρα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για την εφεδρεία

Σε αυστηρό τόνο είναι η απάντηση του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στη Νέα Δημοκρατία, για το θέμα της εφεδρείας, τονίζοντας πως “είναι κυβερνητικός εταίρος”.
Διαβάστε Περισσότερα » "Κόντρα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για την εφεδρεία"

«Ευρωπαϊκό Γαϊδουράγκαθο» στη Bild

Το βραβείο "Ευρωπαϊκό Γαϊδουράγκαθο" για "το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό ατόπημα της χρονιάς" παρέλαβε για λογαριασμό της εφημερίδας Bild στο Βερολίνο ο αρχισυντάκτης Νίκολαους Μπλόμε. Αφορμή για τη βράβευση η προτροπή της εφημερίδας προς την Ελλάδα να πουλήσει τα νησιά της για να επιστρέψει τα χρέη της.
Διαβάστε Περισσότερα » "«Ευρωπαϊκό Γαϊδουράγκαθο» στη Bild"

Ανεβάζει τους τόνους η Νέα Δημοκρατία για την εφεδρεία

Την κάθετη αντίθεση της με το μέτρο της εφεδρείας εξέφρασε απόψε η ΝΔ λίγες ώρες πριν την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου...
του πρώτου νομοσχεδίου που θα κλιθεί να αποφασίσει η κυβέρνηση Παπαδήμου.
Διαβάστε Περισσότερα » "Ανεβάζει τους τόνους η Νέα Δημοκρατία για την εφεδρεία"

«Εξαφάνισαν» το Καστελλόριζο από χάρτη της Κομισιόν

Ερώτηση προς τον υπουργό Εξωτερικών με θέμα την «απουσία» του Καστελλόριζου από χάρτη που εξέδωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατέθεσαν ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φ. Κουβέλης και οι βουλευτές του κόμματος Θ. Λεβέντης, Ν. Τσούκαλης και Γρ. Ψαριανός.

Όπως επισημαίνουν οι βουλευτές, σε χάρτη με θεματικό τίτλο «Η ζώνη του ευρώ, ένα νόμισμα με πολλά πλεονεκτήματα» όπου αποτυπώνονται όλες οι ευρωπαϊκές χώρες της ζώνης του ευρώ, η
Διαβάστε Περισσότερα » "«Εξαφάνισαν» το Καστελλόριζο από χάρτη της Κομισιόν"

Παραβιάσεις του εναερίου χώρου και από το τουρκικό ναυτικό

Αλωνίζουν τα τουρκικά αεροσκάφη

Παραβιάσεις με αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας πραγματοποίησε σήμερα το τουρκικό Ναυτικό, λόγω της αδυναμίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας να χρηματοδοτήσει και να εντάξει στο δυναμικό του Π.Ν. ένα αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας!
Διαβάστε Περισσότερα » "Παραβιάσεις του εναερίου χώρου και από το τουρκικό ναυτικό"

Μας έδεσαν χειροπόδαρα για να μας δώσουν την 6η δόση

- Προίκα στην... επόμενη κυβέρνηση οι δεσμεύσεις για την 6η δόση
- Θα ισχύουν και μετά τις επόμενες εκλογές είπε ο Γιούνκερ
- Ο πρόεδρος του Eurogroup ετοιμάζει επιστολή σε Παπαδήμο
- Μέσα Δεκεμβρίου φτάνουν τα λεφτά και η... τρόικα
- Στις 5/12 συνεδριάζει το ΔΝΤ, τι απαιτεί για να ανάψει και το δικό του "πράσινο φως"
Διαβάστε Περισσότερα » "Μας έδεσαν χειροπόδαρα για να μας δώσουν την 6η δόση"

Από τα εορτoδάνεια στα... φοροδάνεια για τα χαράτσια!

Μέχρι πόσα χρήματα μπορείτε να δανειστείτε και με τι επιτόκιο. Ποιος είναι ο χρόνος αποπληρωμής. Προγραμμάτα και με πιστωτικές κάρτες για πληρωμή φόρων.
Οι εποχές που δανειζόμασταν για να πάμε διακοπές στην Αράχωβα και στη Μύκονο αποτελούν παρελθόν.
Διαβάστε Περισσότερα » "Από τα εορτoδάνεια στα... φοροδάνεια για τα χαράτσια!"

Πολίτες θέλουν να εξαγοράσουν το 40% της ΕΥΑΘ

Σκοπός να μην πουληθεί σε ιδιώτες.

Τα βασικά σημεία της πρότασης για την εξαγορά, από συνεταιρισμούς πολιτών, του 40% και του management της ΕΥΑΘ, που πωλείται από το Δημόσιο παρουσίασαν χτες τα μέλη της «Κίνησης 136».
Διαβάστε Περισσότερα » "Πολίτες θέλουν να εξαγοράσουν το 40% της ΕΥΑΘ"

«Παραλύουν» και τα νοσοκομεία

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν αύριο, Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, τα νοσοκομεία, τα κέντρα υγείας, το ΕΚΑΒ και οι υπηρεσίες υγείας πρόνοιας, αφού η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.
Διαβάστε Περισσότερα » "«Παραλύουν» και τα νοσοκομεία"

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Πάτρας συμμετέχει στην αυριανή απεργία

Οι δικηγόροι της Πάτρας αποφάσισαν να απέχουν από τα καθήκοντα τους, συμμετέχοντας στην πανελλαδική - πανεργατική απεργιακή κινητοποίηση της Πέμπτης 1ης Δεκεμβρίου.

Με αυτόν τον τρόπο εκφράζουν την διαμαρτυρία τους για την κυβερνητική
Διαβάστε Περισσότερα » "Ο Δικηγορικός Σύλλογος Πάτρας συμμετέχει στην αυριανή απεργία"

«Αναβαθμίζονται» τα μουσεία σε όλη την Ελλάδα

Από τα 170 μνημεία για τα οποία ο επισκέπτης πληρώνει αντίτιμο, τα 117 στερούνταν βασικών υπηρεσιών...

Ο επισκέπτης δεν έβρισκε κάποιο φυλλάδιο ενημέρωσης, ερχόταν αντιμέτωπος με θλιβερούς χώρους υγιεινής, αλλά και τα τραγικά της ελληνικής πραγματικότητας, όπως χώροι που είχαν μεν πωλητήριο αλλά δεν είχαν πωλητέα ή πωλητές κ.λπ..
Διαβάστε Περισσότερα » "«Αναβαθμίζονται» τα μουσεία σε όλη την Ελλάδα"

Απεργία στα μέσα μαζικής ενημέρωσης σήμερα Τετάρτη 30 Νοεμβρίου

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν από τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης έως τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ενώ την Πέμπτη, ημέρα της γενικής απεργίας, θα πραγματοποιήσουν τετράωρη στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 15:00.
Διαβάστε Περισσότερα » "Απεργία στα μέσα μαζικής ενημέρωσης σήμερα Τετάρτη 30 Νοεμβρίου"

Σωσίβιο στη ρύθμιση χρεών αναζητούν 55.000 Έλληνες

Και αναμένεται αύξηση των αιτήσεων!

Την προστασία του νόμου αναζητούν περίπου 55.000 Έλληνες για να μειώσουν τις τραπεζικές τους οφειλές, στις οποίες δεν μπορούν πλέον να ανταποκριθούν. Το σκηνικό αυτό μάλιστα φαίνεται πως είναι μόνο η αρχή καθώς καταναλωτικές οργανώσεις και δικηγόροι
Διαβάστε Περισσότερα » "Σωσίβιο στη ρύθμιση χρεών αναζητούν 55.000 Έλληνες"

«Καμπανάκι» της Fitch στις ΗΠΑ

Παρά το γεγονός ότι διατηρεί στο ΑΑΑ την πιστοληπτική ικανότητα των ΗΠΑ, ο αμερικανικός οίκος αξιολόγησης Fitch ανέφερε με ανακοίνωσή του, ότι ενδέχεται να υποβαθμίσει την προοπτική σε "αρνητική" από "σταθερή".
Διαβάστε Περισσότερα » "«Καμπανάκι» της Fitch στις ΗΠΑ"

Η εκταμίευση της 6ης δόσης ανάβει τις εκλογικές μηχανές της Ν.Δ.

Αναμένεται να θέσει με μεγαλύτερη ένταση το θέμα της προσφυγής στις κάλπες

Σε εκλογική τροχιά βρίσκεται πλέον η Νέα Δημοκρατία και η αντίστροφη μέτρηση για τον χρόνο των εκλογών έχει σημάνει για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά τη χθεσινοβραδινή
Διαβάστε Περισσότερα » "Η εκταμίευση της 6ης δόσης ανάβει τις εκλογικές μηχανές της Ν.Δ."

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news