facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Ο Πάγκαλος ομολογεί αποτυχία μνημονίου και τους "στολίζει" όλους...

"Το μνημόνιο απέτυχε γιατί εμείς αποτύχαμε και στη μείωση των εξόδων και στην αύξηση των εσόδων από τον περιορισμό της φοροδιαφυγής", αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στην "Καθημερινή της Κυριακής" ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, παραδεχόμενος ουσιαστικά την αδιέξοδη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και επιρρίπτοντας τις αντίστοιχες ευθύνες στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Διαβάστε Περισσότερα » "Ο Πάγκαλος ομολογεί αποτυχία μνημονίου και τους "στολίζει" όλους..."

Αντιπαράθεση Α. Γεωργιάδη – Χ. Παπουτσή για τις αρμοδιότητες

Αντιπαράθεση πολλών... μποφόρ ξέσπασε το Σάββατο μεταξύ του υφυπουργού Ανάπτυξης και Ναυτιλίας Άδωνι Γεωργιάδη και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή, μετά από νομοσχέδιο που δημοσιοποίησε ο δεύτερος για την αντιμετώπιση της πειρατείας.
Διαβάστε Περισσότερα » "Αντιπαράθεση Α. Γεωργιάδη – Χ. Παπουτσή για τις αρμοδιότητες"

Κατεπείγουσες αλλαγές στις συνθήκες της ΕΕ προωθούν Μέρκελ-Σαρκοζί

Με την Ευρωζώνη να πιέζεται από όλες τις πλευρές και το κίνδυνο κατάρρευσης το ευρώ περισσότερο ορατό από ποτέ, οι ηγέτες της ΕΕ καλούνται να πάρουν μέτρα που θα ανατρέψουν την δυσμενή κατάσταση που επικρατεί σήμερα. Μέρκελ και Σαρκοζί εμφανίζονται δε έτοιμοι να προτείνουν αλλαγές-εξπρες στις συνθήκες ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Διαβάστε Περισσότερα » "Κατεπείγουσες αλλαγές στις συνθήκες της ΕΕ προωθούν Μέρκελ-Σαρκοζί"

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Βρετανικό σχέδιο εκκένωσης από την Ελλάδα!

Άκρως απόρρητο ενημερωτικό σημείωμα που έφτασε στην βρετανική πρεσβεία της Αθήνας όπως αναφέρουν πληροφορίες του defencenet.gr, δίνει οδηγίες έτσι ώστε ότι η διπλωματική αντιπροσωπεία της χώρας στην Αθήνα, πρέπει να είναι έτοιμη να
Διαβάστε Περισσότερα » "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Βρετανικό σχέδιο εκκένωσης από την Ελλάδα!"

Στο μικροσκόπιο της BlackRock και oι offshore εταιρείες

Για την ποινική διερεύνηση τυχόν προβληματικών ευρημάτων που θα προκύψει από τον έλεγχο που διενεργεί η ΒlackRock στα χαρτοφυλάκια δανείων των τραπεζών προειδοποίησε ο υπουργός Οικονομικών και αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος.
Διαβάστε Περισσότερα » "Στο μικροσκόπιο της BlackRock και oι offshore εταιρείες"

Οι δέκα προτάσεις Σαμαρά για τον Τουρισμό

Δέκα μέτρα για τον αναπροσανατολισμό και την αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος παρουσίασε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς κατά το χαιρετισμό του στη γενική συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ).
Διαβάστε Περισσότερα » "Οι δέκα προτάσεις Σαμαρά για τον Τουρισμό"

Σφοδρές αποδοκιμασίες κατά Μ.Χρυσοχοΐδη από τους ξενοδόχους

Αντικείμενο σφοδρών αποδοκιμασιών έγινε από τους ξενοδόχους ο υπουργός Ανάπτυξης και "δελφίνος" στο ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην γενική συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ). Ο υπουργός δέχθηκε φραστικές επιθέσεις από ξενοδόχους οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τα μέτρα που πλήττουν τον κλάδο, όπως το ειδικό τέλος της ΔΕΗ.
Διαβάστε Περισσότερα » "Σφοδρές αποδοκιμασίες κατά Μ.Χρυσοχοΐδη από τους ξενοδόχους"

Μ. Παπαιωάννου : «Η Δικαιοσύνη βουλιάζει όλο και περισσότερο στη συνείδηση των πολιτών»

Η ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα διαλέξεων του Εφετείου Αθηνών.

Στην συνέλευση παραβρέθηκαν οι υπουργοί Δικαιοσύνης και Υποδομών Μιλτ. Παπαϊωάννου και Μάκης Βορίδης, αντίστοιχα, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Νικ. Κανελλόπουλος, ο ειδικός
Διαβάστε Περισσότερα » "Μ. Παπαιωάννου : «Η Δικαιοσύνη βουλιάζει όλο και περισσότερο στη συνείδηση των πολιτών»"

Σε κατάσταση πανικού η Ευρώπη - Τρίζουν τα θεμέλια του κοινού νομίσματος



Ήδη, ο ιός του χρέους έχει προσβάλλει την Ισπανία και τη Γαλλία, χώρες με σαφώς πολύ μεγαλύτερα οικονομικά μεγέθη από την Ελλάδα και την Πορτογαλία, με άπαντες να τρέμουν μπροστά σε ένα ενδεχόμενο ο νέος Ισπανός
Διαβάστε Περισσότερα » "Σε κατάσταση πανικού η Ευρώπη - Τρίζουν τα θεμέλια του κοινού νομίσματος"

Βενιζέλος: Κανένα νέο μέτρο το 2012, αν εφαρμοστούν όσα έχουν ψηφιστεί

Ολα τα μέτρα που απαιτούνται προκειμένου η Ελλάδα να αντιμετωπίσει επιτυχώς τις προκλήσεις τόσο για φέτος όσο και για το επόμενο έτος έχουν ήδη ψηφιστεί στη Βουλή, επανέλαβε ο υπουργός Οικονομικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος.
Διαβάστε Περισσότερα » "Βενιζέλος: Κανένα νέο μέτρο το 2012, αν εφαρμοστούν όσα έχουν ψηφιστεί"

Συγκέντρωση για το χαράτσι έξω απο το Συμβούλιο της Επικρατείας

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας εκδικάζεται την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011 η προσφυγή του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας για το χαράτσι ακινήτων στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.
Διαβάστε Περισσότερα » "Συγκέντρωση για το χαράτσι έξω απο το Συμβούλιο της Επικρατείας"

Στον αέρα το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους

«Βέτο» στη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στο Μηχανισμό Στήριξης από Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία και «άλλες» χώρες της περιφέρειας. Αμφισβητείται η συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου

«Κίνημα» κατά της μελλοντικής συμμετοχής του ιδιωτικού τομέα στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης, το οποίο απειλεί να ανατρέψει τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου, εκδηλώθηκε στο
Διαβάστε Περισσότερα » "Στον αέρα το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους"

Αγορά ΙΧ: Βόμβα 7 δισ. ευρώ έτοιμη να σκάσει!

Σε ωρολογιακή βόμβα που είναι έτοιμη να σκάσει χαρακτηρίζουν την αγορά αυτοκινήτου στελέχη του τραπεζικού κλάδου καθώς ο συνολικός δανεισμός των εισαγωγέων, αντιπροσώπων και εμπόρων ανέρχεται σε 7 δισ. ευρώ!
Στα παραπάνω θα πρέπει να συνυπολογίσει κανείς πως το 50% των δανειακών συμβάσεων έχει σταματήσει να εξυπηρετείται ενώ οι εκτιμήσεις για το άμεσο μέλλον είναι επιεικώς δυσοίωνες.
Διαβάστε Περισσότερα » "Αγορά ΙΧ: Βόμβα 7 δισ. ευρώ έτοιμη να σκάσει!"

Καθησυχαστικός για ευρώ και Ιταλία ο Ρεν, νέο πακέτο μέτρων ετοιμάζει ο Μόντι

Κάθε πιθανότητα κατάρρευσης του ευρώ απέκλεισε ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, Όλι Ρεν, ο οποίος συναντήθηκε με τον νεό Ιταλό πρωθυπουργό, Μάριο Μόντι και τον διαβεβαίωσε ότι η Ιταλία ήταν και θα παραμείνει στο κέντρο της Ευρωζώνης. Ο Μόντι ετοιμάζεται να παρουσιάσει επίσημα στους Ιταλούς το νέο έκτακτο πακέτο οικονομικών μέτρων.
Διαβάστε Περισσότερα » "Καθησυχαστικός για ευρώ και Ιταλία ο Ρεν, νέο πακέτο μέτρων ετοιμάζει ο Μόντι"

ΕΕ: Παρελήφθη και εξετάζεται η επιστολή Σαμαρά

Ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ολιβιέ Μπαγί, επιβεβαίωσε ότι ο πρόεδρος της Επιτροπής, Ζοζέ Μπαρόζο, έχει λάβει την επιστολή του προέδρου της ΝΔ, κ. Αντώνη Σαμαρά, σχετικά με τις έγγραφες δεσμεύσεις που ζητά η Ευρωζώνη, ως προϋπόθεση για την καταβολή της 6ης δόσης των δανείων προς την Ελλάδα.
Διαβάστε Περισσότερα » "ΕΕ: Παρελήφθη και εξετάζεται η επιστολή Σαμαρά"

«Να τελειώνουμε με την Ελλάδα»

Οι Γερμανοί ανυπομονούν να ασχοληθούν με πιο σοβαρά θέματα

Την αποστολή να πείσει τους σκληροπυρηνικούς της ευρωζώνης, ώστε να ανάψουν και αυτοί πράσινο φως για την οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα, ανέλαβε ο Βόλφγκανκ Σόιμπλε.
Διαβάστε Περισσότερα » "«Να τελειώνουμε με την Ελλάδα»"

Η Ευρωζώνη ή θα προχωρήσει ή θα ρισκάρει την καταστροφή της

Οι επενδυτές εμφανίζονται όλο και πιο δύσπιστοι απέναντι στα ομόλογα των κρατών-μελών της Ευρωζώνης. Ίσως αυτό είναι ό,τι πιο σημαντικό πρέπει να αντιληφθούμε αυτή τη στιγμή. Πολλοί Ευρωπαίοι πολιτικοί θα ήθελαν να κηρύξουν σήμερα τον πόλεμο απέναντι στις αγορές. Δεν πρέπει να ξεχνούν όμως ότι θέλουν κάποιους για να αγοράζουν το χρέος τους.
Διαβάστε Περισσότερα » "Η Ευρωζώνη ή θα προχωρήσει ή θα ρισκάρει την καταστροφή της"

«Όχι» στη συμμετοχή ιδιωτών στον ΕΜΣ από Γαλλία-Ιταλία

Η Γαλλία και η Ιταλία ζητούν να αποσυρθεί ένας από τους όρους που αφορούν τη δημιουργία του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ΕΜΣ), ο οποίος προβλέπει τη συμμετοχή ιδιωτών επενδυτών στην περίπτωση συντεταγμένης χρεοκοπίας ενός κράτους μέλους της ευρωζώνης.
Διαβάστε Περισσότερα » "«Όχι» στη συμμετοχή ιδιωτών στον ΕΜΣ από Γαλλία-Ιταλία"

Λουκέτο στο εργοστάσιο της Σικελίας έβαλε η Fiat αφήνοντας 1.600 ανέργους

Μετά από 41 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία Fiat αποφάσισε να βάλει λουκέτο στο εργοστάσιό της στο Τέρμινι Ιμερέζε στην Σικελία, οδηγώντας στην ανεργία 1.600 άτομα.
Εκτάκτως σήμερα, Σάββατο, πρόκειται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο υπουργείο Εργασίας της Ρώμης σε αναζήτηση λύσεων.
Διαβάστε Περισσότερα » "Λουκέτο στο εργοστάσιο της Σικελίας έβαλε η Fiat αφήνοντας 1.600 ανέργους"

Άρθρο-επιστολή Καρατζαφέρη προς τον ελληνικό λαό και την Ευρωζώνη

Με άρθρο-επιστολή που κοινοποιεί στους ευρωπαίους εταίρους, όπως είχε υποσχεθεί μετά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, για «να μην υπάρχει άλλοθι για μη εκταμίευση της έκτης δόσης» ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης δηλώνει σήμερα την στήριξή του προς την τρικομματική κυβέρνηση και τους στόχους της.
Διαβάστε Περισσότερα » "Άρθρο-επιστολή Καρατζαφέρη προς τον ελληνικό λαό και την Ευρωζώνη"

Εισαγγελέας στη Τράπεζα της Ελλάδος

Ερευνάται ο τρόπος διαχείρισης των αποθεματικών του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολούμενων (ΕΤΑΑ)

Την επείγουσα ποινική διερεύνηση του τρόπου διαχείρισης από την Τράπεζα της Ελλάδος των αποθεματικών του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολούμενων (ΕΤΑΑ) ζητά με μηνυτήρια αναφορά
Διαβάστε Περισσότερα » "Εισαγγελέας στη Τράπεζα της Ελλάδος"

«Ο Ψωμιάδης είναι ο μεγαλύτερος απατεώνας της Ελλάδας»

Αφιέρωμα της Bild: Συμβολική φιγούρα για την Ελλάδα της κρίσης και της διαφθοράς

Μέχρι και τη Γερμανία έφτασε η φήμη του πολυσυζητημένου Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος παραμένει έγκλειστος στις φυλακές των Σκοπίων.
Διαβάστε Περισσότερα » "«Ο Ψωμιάδης είναι ο μεγαλύτερος απατεώνας της Ελλάδας»"

ΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΗΝ 1Η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Τη συμμετοχή της στην 24ωρη γενική απεργία της ΓΣΕΕ, την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου, αποφάσισε η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας «με απεργία στο λιμάνι του Πειραιά των πληρωμάτων σε όλες...
Διαβάστε Περισσότερα » "ΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΗΝ 1Η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ"

«Ισοσκελισμένο το έλλειμμα της Γερμανίας το 2012»

Σόιμπλε: Θα πιάσουμε τους στόχους του Πακέτου Σταθερότητας

Την πεποίθηση του, ότι το 2012 το δημόσιο έλλειμμα της Γερμανίας θα είναι, σχεδόν, ισοσκελισμένο εξέφρασε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Διαβάστε Περισσότερα » "«Ισοσκελισμένο το έλλειμμα της Γερμανίας το 2012»"

Ακατάλληλοι να κρατούν όπλο οι Ελληνες αστυνομικοί

Οπλοφορούν χωρίς να έχουν περάσει από ψυχιατρικό έλεγχο

Αξιωματικός κατηγορείται ότι δολοφόνησε τη σύντροφο του… Συνάδελφος του με το υπηρεσιακό όπλο και με μια χούφτα χάπια tavor στην τσέπη του εισβάλει σε πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ, αρπάζει τις εισπράξεις και συλλαμβάνεται από γυναίκα αστυνομικό…
Διαβάστε Περισσότερα » "Ακατάλληλοι να κρατούν όπλο οι Ελληνες αστυνομικοί"

Δανία: Η προκλητική ακροδεξιά πολιτικός που φοροδιαφεύγει

Ένα σκάνδαλο φοροδιαφυγής στο οποίο πρωταγωνιστεί η ακροδεξιά πρόεδρος του «Λαϊκού Κόμματος της Δανίας» και η... Σαντορίνη απασχολεί τον Τύπο της βόρειας ευρωπαϊκής χώρας.

Η Πία Κγερσγκάαρντ, όταν χαρακτηρίζει τους Έλληνες ως
Διαβάστε Περισσότερα » "Δανία: Η προκλητική ακροδεξιά πολιτικός που φοροδιαφεύγει"

Το Τεχνικό Επιμελητήριο ζητά 6 δισ. ευρώ από την Τράπεζα της Ελλάδος

Μηνυτήρια αναφορά κατά της Τράπεζας της Ελλάδος με την οποία ζητείται «η άμεση επείγουσα ποινική διερεύνηση του ζητήματος της διαχείρισης των αποθεματικών» του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολούμενων (ΕΤΑΑ), που φθάνουν τα 6 δισεκατομμύρια ευρώ κατέθεσε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών ο πρόεδρος του ΤΕΕ Χρήστος Σπιρτζής.
Διαβάστε Περισσότερα » "Το Τεχνικό Επιμελητήριο ζητά 6 δισ. ευρώ από την Τράπεζα της Ελλάδος"

Δύσκολη η νέα παράταση για τα αγροτικά φωτοβολταϊκά

«Η δίμηνη παράταση που δώσαμε πρόσφατα θα είναι δύσκολο να επεκταθεί ακόμα περισσότερο», τόνισε μιλώντας στη βουλή ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, κ. Γιάννης Μανιάτης, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θανάση Παπαγεωργίου.

Ο κ. Μανιάτης έδωσε πληροφορίες για την πορεία των αιτήσεων των
Διαβάστε Περισσότερα » "Δύσκολη η νέα παράταση για τα αγροτικά φωτοβολταϊκά"

Σπάνιο στέλεχος του ιού HIV διαδόθηκε στην κεντρική Αφρική

Ένα πολύ σπάνιο στέλεχος του ιού HIV, του οποίου ελάχιστα κρούσματα είχαν καταγραφεί μέχρι σήμερα μόνο σε ασθενείς στο Καμερούν, φαίνεται ότι διαδόθηκε και σε άλλες χώρες της κεντρικής Αφρικής, σύμφωνα με γάλλους γιατρούς.
Διαβάστε Περισσότερα » "Σπάνιο στέλεχος του ιού HIV διαδόθηκε στην κεντρική Αφρική"

Τρίτεκνος πατέρας διαζευγμένος δικαιούται... επίδομα

Ανεξάρτητα από το αν λαμβάνει μηνιαία διατροφή από τη μητέρα των παιδιών.

Πατέρας χωρισμένος με τρία παιδιά δικαιούται... επίδομα! Αυτή είναι η γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (υπ. αριθμ. 371/2011).
Διαβάστε Περισσότερα » "Τρίτεκνος πατέρας διαζευγμένος δικαιούται... επίδομα"

Τα Γιάννενα αποκτούν χριστουγεννιάτικο πάρκο!

Ελεύθερη είσοδος για μικρούς και μεγάλους

Στη «Λίμνη των ξωτικών» καλούνται να κάνουν φέτος βόλτες μικροί και μεγάλοι στα Γιάννενα για να ζήσουν το πνεύμα των Χριστουγέννων στο νέο χριστουγεννιάτικο πάρκο που αποκτά η πόλη!
Διαβάστε Περισσότερα » "Τα Γιάννενα αποκτούν χριστουγεννιάτικο πάρκο!"

Δελτίον Κρίσης: 25.11.11

1. Γιατί η Γερμανία δυσκολεύτηκε να δανειστεί;

Το γεγονός της εβδομάδας ήταν η αποτυχία της πρόσφατης δημοπρασίας Γερμανικών ομολόγων.
Η Κρίση έφτασε στα πρόθυρα του πιο σκληρού μέρους του σκληρού πυρήνα της ευρωζώνης, όπως ήταν αναμενόμενο σε όποιον (πλην ευρωπαίων ηγετών) είχε μάτια και έβλεπε.
 Τι ακριβώς συνέβη; Έχασε η κραταιά Γερμανία την αξιοπιστία της; Όχι βέβαια.
Διαβάστε Περισσότερα » "Δελτίον Κρίσης: 25.11.11"

Mειωμένος έως 700 ευρώ ο μισθός υπαλλήλων του ΙΚΑ τον Δεκέμβριο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του ΙΚΑ στην Αγίου Κωνσταντίνου πραγματοποιούν την Παρασκευή οι εργαζόμενοι στο 7ο Θεραπευτήριο ΙΚΑ.

Όπως καταγγέλλουν, ενημερώθηκαν ότι όλες οι αναδρομικές περικοπές θα κρατηθούν εφάπαξ στο μισθό του Δεκεμβρίου, καθώς λόγω της συγχώνευσης με το νοσοκομείο Αγία Όλγα από την 1η Ιανουαρίου οι κρατήσεις θα γίνουν ένα μήνα νωρίτερα.
Διαβάστε Περισσότερα » "Mειωμένος έως 700 ευρώ ο μισθός υπαλλήλων του ΙΚΑ τον Δεκέμβριο"

Απευθείας συζητήσεις με τους εγγυητές ξεκίνησε η Ελλάδα

Το IIF έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις για την ανταλλαγή ομολόγων
Παρά το γεγονός ότι το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ταμείο (IIF) έχει ήδη αναλάβει τις διαπραγματεύσεις για το κρίσιμο θέμα της ανταλλαγής ομολόγων, ύστερα από τη σχετική συμφωνία για τη
Διαβάστε Περισσότερα » "Απευθείας συζητήσεις με τους εγγυητές ξεκίνησε η Ελλάδα"

Στάσεις εργασίας το Σαββατοκύριακο σε Μετρό, Ηλεκτρικό και τραμ

Ταλαιπωρία θα υποστούν το Σαββατοκύριακο οι επιβάτες των μέσων σταθερής τροχιάς, καθως οι ηλεκτροδηγοί του Μετρό, του Ηλεκτρικού και του τραμ θα προχωρήσουν σε στάσεις εργασίας κατά τις βραδυνές ώρες.
Διαβάστε Περισσότερα » "Στάσεις εργασίας το Σαββατοκύριακο σε Μετρό, Ηλεκτρικό και τραμ"

Πώς το δημόσιο χάρισε 3,9 εκατ. σε μεγαλοοφειλέτη

Οι φοροφυγάδες και η στάση τους είναι η μία όψη του νομίσματος για τα ανείσπρακτα χρέη προς το Δημόσιο. Για τί η άλλη όψη είναι ... η μή λειτουργία του κρατικού μηχανισμού και η αδυναμία σε πολλές περιπτώσεις είσπραξης των χρεών.

Την ώρα που οι οικονομικοί εισαγγελείς σε συνεργασία με το ΣΔΟΕ, επιδίδονται σε σαφάρι για την τιμωρία των μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου και την είσπραξη των χρεών, το ίδιο το κράτος ...
Διαβάστε Περισσότερα » "Πώς το δημόσιο χάρισε 3,9 εκατ. σε μεγαλοοφειλέτη"

Βολές Μπεγλίτη κατά βουλευτών του ΠΑΣΟΚ

Βολές κατά των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που ζήτησαν από τον Γ. Παπανδρέου «να παραιτηθεί και να δηλώσει εκ των προτέρων ότι θα παραιτηθεί προκειμένου να δημιουργηθεί κυβέρνηση συνεργασίας ώστε να του δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης», εξαπέλυσε μέσω του flash o Πάνος Μπεγλίτης
Διαβάστε Περισσότερα » "Βολές Μπεγλίτη κατά βουλευτών του ΠΑΣΟΚ"

Τους συνέλαβαν για μόλυνση του περιβάλλοντος

Στη σύλληψη δύο ατόμων για παράβαση του Ν. περί προστασίας του περιβάλλοντος προχώρησαν οι αρχές μετά από ειδικούς ελέγχους στα όρια του Δήμου Αλιάρτου του Νομού Βοιωτίας.

Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν σε μονάδα επεξεργασίας βαμβακόσπορου και διαπιστώθηκε ότι επικίνδυνα βιομηχανικά απόβλητα, που παράγονταν από τη μονάδα αυτή διοχετεύονταν
Διαβάστε Περισσότερα » "Τους συνέλαβαν για μόλυνση του περιβάλλοντος"

Στο Eurogroup της Τρίτης η απόφαση για εκταμίευση της 6ης δόσης, λέει ο Σόιμπλε

Τριμερής σε προετοιμασία της συνόδου

Στην προσεχή συνεδρίαση του Εurogroup τη Τρίτη θα αποφασιστεί η εκταμίευση της έκτης δόσης ύψους 8 δισεκατομμυρίων ευρώ για την Ελλάδα, δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Διαβάστε Περισσότερα » "Στο Eurogroup της Τρίτης η απόφαση για εκταμίευση της 6ης δόσης, λέει ο Σόιμπλε"

Κόβουν μισθούς αλλά ψάχνουν και για νέα μέτρα 13,7 δισ. ευρώ!

Θυσίες που ξεπερνάνε τα 16 δισ. ευρώ, με νέες αυξήσεις στους φόρους αλλά κυρίως περικοπές στους μισθούς, φέρνει το επικαιροποιημένο Μεσοπρόθεσμο για την τετραετία 2012 – 2015.

Το νέο Μεσοπρόθεσμο που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών κρύβει πρόσθετα μέτρα ύψους
Διαβάστε Περισσότερα » "Κόβουν μισθούς αλλά ψάχνουν και για νέα μέτρα 13,7 δισ. ευρώ!"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news