facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Ελεύθερος αφέθηκε ο Γιαννίκος

Υποστήριξε πως ήταν αδικαιολόγητη η σύλληψη του.

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε πριν από λίγο, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο διευθύνων σύμβουλος του Alter, Κ. Γιαννίκος, ο οποίος κατηγορείται για μη απόδοση ΦΠΑ ύψους 1,2 εκατ. ευρώ σε βαθμό κακουργήματος.
Διαβάστε Περισσότερα » "Ελεύθερος αφέθηκε ο Γιαννίκος"

Ξεμπλοκάρει η 6η δόση, “ικανοποίηση” εκφράζει το Βερολίνο για την επιστολή Σαμαρά

Το δρόμο για την εκταμίευση της 6ης δόσης άνοιξε η επιστολή του Αντώνη Σαμαρά προς τους δανειστές της χώρας, καθώς οι αντιδράσεις διεθνώς είναι θετικές. Εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών δήλωσε πριν από λίγο : «Είμαστε χαρούμενοι για την υποστήριξη της αντιπολίτευσης. Μαθαίνω ότι ο Αντώνης Σαμαράς έστειλε επιστολή στους δανειστές.
Διαβάστε Περισσότερα » "Ξεμπλοκάρει η 6η δόση, “ικανοποίηση” εκφράζει το Βερολίνο για την επιστολή Σαμαρά"

«Η συγκεκριμένη πολιτική πρέπει να τροποποιηθεί»

Αναλυτικά η επιστολή Σαμαρά που δεσμεύεται να στηρίξει το νέο πρωθυπουργό.

Επιστολή προς τους επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής του Eurogroup, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ στην οποία εκφράζει τις θέσεις του σχετικά με τις έγγραφες εγγυήσεις, όπως αυτές είχαν εκφραστεί και προς τους ηγέτες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, απέστειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς.
Διαβάστε Περισσότερα » "«Η συγκεκριμένη πολιτική πρέπει να τροποποιηθεί»"

Συνάντηση Σαμαρά-Παπαδήμου

Αντικείμενο η επιστολή που απέστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ στην ΕΕ

Συνάντηση θα πραγματοποιήσουν ο πρωθυπουργός, κ. Λουκάς Παπαδήμος, και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, στις 6 το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου.
Διαβάστε Περισσότερα » "Συνάντηση Σαμαρά-Παπαδήμου"

Έβαλαν στους σεισμοπαθείς χαράτσι για τα κοντέινερ

Όσο απίστευτο και αν φαντάζει στον κοινό νου, το τέλος ακινήτων καλούνται να πληρώσουν και οι σεισμοπαθείς τριών οικισμών που μένουν σε κοντέινερ από το 1995. Με εξώδικο στη ΔΕΗ θα απαντήσει ο δήμος

Σεισμοπαθείς τριών οικισμών στα Γρεβενά καλούνται να
Διαβάστε Περισσότερα » "Έβαλαν στους σεισμοπαθείς χαράτσι για τα κοντέινερ"

Η Fitch υποβάθμισε την Τουρκία

Ξαναχτύπησε ο οίκος αξιολόγησης

Σε υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Τουρκίας, προχώρησε σήμερα ο οίκος αξιολόγησης Fitch, τοποθετώντας την πλέον, στην βαθμίδα «σταθερή», από «θετική», έπειτα από την επανεξέταση των «βραχυπρόθεσμων οικονομικών κινδύνων», για την τουρκική οικονομία, που διενήργησε.
Διαβάστε Περισσότερα » "Η Fitch υποβάθμισε την Τουρκία"

Ανάλυση-σοκ:"Η Ελλάδα μόνη της δεν μπορεί να διατηρήσει το Αιγαίο"!

Η ανανεωμένη γεωπολιτική ανάλυση που κάνει το αμερικανικό think tank Stratfor για την Ελλάδα δεν είναι ούτε ευχάριστη ,ούτε αισιόδοξη.Χωρίς τα όσα υποστηρίζουν οι “εγκέφαλοι” του αμερικανικού think tank να πρέπει να αποτελούν θέσφατα,έχει ένα ενδιαφέρον να δούμε τι υποστηρίζουν για τη χώρα και τι μηνύματα προσπαθούν να περάσουν.
Διαβάστε Περισσότερα » "Ανάλυση-σοκ:"Η Ελλάδα μόνη της δεν μπορεί να διατηρήσει το Αιγαίο"!"

«Δεν βγαίνει το πρόγραμμα»

Την εκτίμησή της ότι το οικονομικό πρόγραμμα της κυβέρνησης «δεν βγαίνει» εξέφρασε η Βάσω Παπανδρέου, απευθυνόμενη στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, στη διάρκεια της συνεδρίασης του ΚτΕ, Οικονομικών, του ΠΑΣΟΚ.

«Όλοι θέλουμε να πετύχει αυτή η κυβέρνηση και να δώσει ελπίδα
Διαβάστε Περισσότερα » "«Δεν βγαίνει το πρόγραμμα»"

Ο Κουίκ στη Β’ Αθηνών

Μετά από μια δημόσια δημοσιογραφική διαδρομή, που σπανίως απαντάται στη χώρα μας, και έχοντας στηριχθεί διαχρονικά στην αξιοπιστία και την ευπρέπεια, ως συγκριτικά πλεονεκτήματα του λόγου και των θέσεών του, ο Τέρενς Κουίκ φαίνεται ότι θα πάρει τη μεγάλη απόφαση να ασχοληθεί με την ενεργό πολιτική.

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Contra, θα
Διαβάστε Περισσότερα » "Ο Κουίκ στη Β’ Αθηνών"

"Όχι άλλοι φόροι σε πολίτες και επιχειρήσεις"

Κατηγορηματικός ο Προβόπουλος στην έκθεσή του

Τελευταία ευκαιρία για την Ελλάδα θεωρεί τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου, η Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία συνιστά την αποφυγή με κάθε τρόπο νέων καθυστερήσεων ή αποκλίσεων από τους στόχους και καλεί όλες τις δυνάμεις να επικεντρωθούν στην προσπάθεια υπερκάλυψης των στόχων αυτών.
Διαβάστε Περισσότερα » ""Όχι άλλοι φόροι σε πολίτες και επιχειρήσεις""

Συνελλήφθη ο Φράνκο Αλφόνσο για υπόθεση 250 κιλών χασίς!

Ο πρώην σύντροφος της Αννίτας Πάνια…
ανιψιός του σκηνοθέτη Όμηρου Ευστρατιάδη, τραγουδιστής και ηθοποιός, Φράνκο Αλφόνσο συνελήφθη…
ως μέλος διεθνούς κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών, σε ταυτόχρονες επιχειρήσεις των αστυνομικών σε Ελλάδα αλλά και στο Μπέλφαστ της Ιρλανδίας!

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 250 κιλά χασίς που «ταξίδευαν» με νταλίκες ενώ……..
Διαβάστε Περισσότερα » "Συνελλήφθη ο Φράνκο Αλφόνσο για υπόθεση 250 κιλών χασίς!"

"STOP" στις κινεζικές επενδύσεις στην Ελλάδα από την Dagong Rating

H ελληνική οικονομία θα συρρικνωθεί κατά 7,2% το 2012 και κατά 6,8% το 2013, ενώ η χώρα δεν πρόκειται να μπει σε αναπτυξιακή τροχιά μεσοπρόθεσμα, παρά τις αντίθετες εξαγγελίες της ελληνικής κυβέρνησης εκτιμά ο κινεζικός οίκος αξιολόγησης Dagong Global
Διαβάστε Περισσότερα » ""STOP" στις κινεζικές επενδύσεις στην Ελλάδα από την Dagong Rating"

Ευρωομόλογο υπό τον όρο πτώχευσης

Σκληρό αντίτιμο θέλει η Κομισιόν να έχει η έκδοση ευρωομολόγου, όπως αναφέρεται σε έγγραφο της ΕΕ, που περιήλθε στην κατοχή του Reuters.

Όπως αναφέρει η «Πράσινη Βίβλος», που θα δημοσιευτεί την Τετάρτη, η Κομισιόν θα μπορούσε να θέσει μια χώρα της ευρωζώνης σε καθεστώς επιτροπείας, εάν αυτή αθετεί τις δημοσιονομικές της δεσμεύσεις.
Διαβάστε Περισσότερα » "Ευρωομόλογο υπό τον όρο πτώχευσης"

Παπαρήγα: Επίκαιρη ερώτηση για το «χαράτσι» της ΔΕΗ

Επίκαιρη ερώτηση στον πρωθυπουργό για τον έκτακτο φόρο στα ακίνητα μέσω της ΔΕΗ απηύθυνε την Τρίτη η γενική γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.
Η κα Παπαρήγα ζητά να μάθει τι μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση για την άμεση κατάργηση του νέου φορολογικού χαρατσιού που συνέδεσε με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, για να μην κοπεί το ρεύμα από κανένα λαϊκό σπίτι που δεν πληρώνει το χαράτσι, που αδυνατεί να πληρώσει ακόμη και το ηλεκτρικό ρεύμα.
Διαβάστε Περισσότερα » "Παπαρήγα: Επίκαιρη ερώτηση για το «χαράτσι» της ΔΕΗ"

Ο Μπουτάρης "κάρφωσε" 2 οδηγούς ΙΧ στη Θεσσαλονίκη !

Ήταν 11 η ώρα το βράδυ. Ο Μπουτάρης έκανε τη βόλτα του στη Θεσσαλονίκη και απηύδησε από την ασυνειδησία των οδηγών...

Το περιστατικό το μοιράστηκε πριν λίγο στο δημοτικό συμβούλιο: "Περπατώντας στην Χρυστοστόμου Σμύρνης και Μητροπόλεως είδα ένα αυτοκίνητο παρκαρισμένο φαρδιά πλατιά πάνω σε ράμπα αναπήρων, γιατί έτσι ήθελε! Στην παραλία το ίδιο σκηνικό.
Διαβάστε Περισσότερα » "Ο Μπουτάρης "κάρφωσε" 2 οδηγούς ΙΧ στη Θεσσαλονίκη !"

Λαφαζάνης: Απαράδεκτη η μεταφορά ελληνικών ομολόγων στο αγγλικό δίκαιο

Για «εκβιαστική» και «απαράδεκτη» απαίτηση από την πλευρά των τραπεζών, κάνει λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνης, αναφερόμενος στο θέμα με την ενδεχόμενη μεταφορά των ομολόγων του δημοσίου, που κατέχονται από ιδιώτες, από το ελληνικό στο αγγλικό δίκαιο, μετά την ολοκλήρωση του σχεδίου ανταλλαγής ομολόγων στο πλαίσιο της συμμετοχής του
Διαβάστε Περισσότερα » "Λαφαζάνης: Απαράδεκτη η μεταφορά ελληνικών ομολόγων στο αγγλικό δίκαιο"

ΠΓΔΜ: Ζητούν ημερομηνία έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων

Τον ορισμό ημερομηνίας ενταξιακών διαπραγματεύσεων ζήτησε τη Δευτέρα με επιστολή του προς τους ομολόγους του των χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EE) ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Νίκολα Πόποσκι. Ειδικότερα, ζήτησε ο ορισμός να πραγματοποιηθεί στη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε. τον προσεχή Δεκέμβριο, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως θα εξελίσσονται διαπραγματεύσεις για την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας.
Διαβάστε Περισσότερα » "ΠΓΔΜ: Ζητούν ημερομηνία έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων"

Έκλεψαν 400 λίτρα πετρέλαιο από το γυμνάσιο - λύκειο Ματαράγκας.

Άγνωστοι αφαίρεσαν 400 λίτρα πετρέλαιο τις νυχτερινές ώρες της Κυριακής από το Γυμνάσιο –Λύκειο Ματαράγκας. Είναι η τέταρτη φορά ΄πως δήλωσε ο διευθυντής του σχολείου Γ. Ζέλος, που παραβιάζεται το συγκεκριμένο σχολείο και το κυλικείο, όμως τις προηγούμενες φορές έφυγαν άπραγοι.
Διαβάστε Περισσότερα » "Έκλεψαν 400 λίτρα πετρέλαιο από το γυμνάσιο - λύκειο Ματαράγκας."

Καταργούν βασικά τμήματα και από Νοσοκομεία της Ηπείρου!

Στο πλαίσιο της… αναδιάρθρωσης, οι Κυβερνώντες
Ανάστατοι πολίτες, γιατροί και εργαζόμενοι

Χωρίς όριο φαίνεται ότι είναι οι περικοπές στη δημόσια Υγεία, οι οποίες έχουν ήδη προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στη λειτουργία των Νοσοκομείων. Χθες, ένα έγγραφο που εστάλη από τον κ. Δημήτρη Κατσικόπουλο, Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (στην οποία υπάγεται η Ήπειρος), προκάλεσε αναβρασμό σε πολίτες, γιατρούς και εργαζόμενους των Νοσοκομείων και στην Ήπειρο.
Διαβάστε Περισσότερα » "Καταργούν βασικά τμήματα και από Νοσοκομεία της Ηπείρου!"

Ασθενείς «δύο ταχυτήτων» στο νοσοκομείο του Ρίου

Την έντονη αντίδραση των νοσοκομειακών γιατρών της Αχαΐας προκάλεσε η απόφαση της διοίκησης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας να ενεργοποιήσει τη σύμβαση μεταξύ του Υπουργείου Υγείας και ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών και να ορίσει συγκεκριμένες κλίνες ανά κλινική που θα εκχωρηθούν στους πελάτες των ασφαλιστικών.
Διαβάστε Περισσότερα » "Ασθενείς «δύο ταχυτήτων» στο νοσοκομείο του Ρίου"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news