facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

«Δεν συμφέρει η χρεοκοπία της Ελλάδας»

Τι είπε ο Σόιμπλε στους Γερμανούς Σοσιαλδημοκράτες

Μια ενδεχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας θα επιβαρύνει επιπλέον τους πιστωτές της χώρας, πρωτίστως όμως απειλεί να «τινάξει στον αέρα» τον προϋπολογισμό της γερμανικής κυβέρνησης καθώς η Γερμανία θα υποχρεωθεί να «βρει» κονδύλια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ για να ενισχύσει τις τράπεζες που θα εξαναγκασθούν σε διαγραφές των ελληνικών ομολόγων που κατέχουν.
Διαβάστε Περισσότερα » "«Δεν συμφέρει η χρεοκοπία της Ελλάδας»"

Και γραπτή επιβεβαίωση του ψεύδους Παπανδρέου περί πραξικοπήματος από τον J. Quatremer - Πραγματική αιτία του δημοψηφίσματος οι τραπεζίτες;

Επιβεβαιώθηκε και γραπτώς από τον Γάλλο δημοσιογράφο Jean Quatremer, η πληροφορία του "Εν Κρυπτώ" ότι ο Γ. Παπανδρέου στις Κάννες προσπάθησε να δικαιολογήσει την προκήρυξη δημοψηφίσματος με την επίκληση δήθεν απειλής πραξικοπήματος, καρατομώντας τους τέσσερις αρχηγούς των Επιτελείων για να δώσει υπόσταση στον ισχυρισμό του.
Διαβάστε Περισσότερα » "Και γραπτή επιβεβαίωση του ψεύδους Παπανδρέου περί πραξικοπήματος από τον J. Quatremer - Πραγματική αιτία του δημοψηφίσματος οι τραπεζίτες;"

6 στους 10 φοβούνται ότι θα χάσουν τη δουλειά τους...

Σύμφωνα με έρευνα της ALCO

Ιδιαιτέρως επιφυλακτική είναι η στάση της κοινωνίας σχετικά με την αποτελεσματικότητα της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου, φοβούμενη ότι θα οδηγήσει την Ελλάδα σε βαθύτερη ύφεση, σύμφωνα με έρευνα της ALCO για λογαριασμό του ΕΒΕΑ.
Διαβάστε Περισσότερα » "6 στους 10 φοβούνται ότι θα χάσουν τη δουλειά τους..."

Ολι Ρεν: Χωρίς υπογραφές δεν θα εκταμιευθεί η έκτη δόση

Η Νέα Δημοκρατία επιμένει σε προφορική και όχι σε γραπτή δέσμευση για την συμφωνία της δανειακής σύμβασης.

Σε ανακοίνωση από τον εκπρόσωπο της ΝΔ κ. Γ. Μιχελάκη, το βράδυ της Τρίτης, που ουσιαστικά ανταπαντά στον Ολι Ρεν, περί αναμονής γραπτών δεσμεύσεων, αναφέρονται τα εξής:
Διαβάστε Περισσότερα » "Ολι Ρεν: Χωρίς υπογραφές δεν θα εκταμιευθεί η έκτη δόση"

Υπό παραίτηση ο Μπερλουσκόνι

Την παραίτησή του θα υποβάλλει ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, δήλωσε ο Πρόεδρος της χώρας, Τζόρτζιο Ναπολιτάνο, μετά από συνάντηση των δύο ανδρών.

Σύμφωνα με τον Ιταλό Πρόεδρο, ο Μπερλουσκόνι θα παραιτηθεί μόλις ψηφιστεί ο προϋπολογισμός και ο νόμος οικονομικής σταθερότητας.
Διαβάστε Περισσότερα » "Υπό παραίτηση ο Μπερλουσκόνι"

Σαρκοζί: Λάθος η ένταξη της Ελλάδας στην ευρωζώνη

Ήταν λάθος να συμφωνήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στην ένταξη της Ελλάδας στην ευρωζώνη, επανέλαβε ο γάλλος πρόεδρος, Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος τάχθηκε υπέρ μιας «Ευρώπης δύο ταχυτήτων».

Με ακροατήριό του φοιτητές του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου, ο Νικολά Σαρκοζί υποστήριξε ότι η Ιταλία θα πρέπει να εφαρμόσει συνταγή σκληρής λιτότητας για να ξεπεράσει την κρίση, ώστε να απαντήσει αποτελεσματικά στις αγορές, που έχουν θέσει τη χώρα στο «στόχαστρό» τους.
Διαβάστε Περισσότερα » "Σαρκοζί: Λάθος η ένταξη της Ελλάδας στην ευρωζώνη"

Υποναύαρχος και αξιωματικοί κάλυπταν μεγάλο κύκλωμα λαθρεμπορίας τσιγάρων

Μεγάλη επιχείρηση για την εξάρθρωση τεσσάρων οργανωμένων κυκλωμάτων εμπορίας λαθραίων τσιγάρων βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αττική, την Πάτρα και τα Ιωάννινα.

Υποναύαρχος του Λιμενικού, που υπηρετούσε σε θέση «κλειδί» στο Αιγαίο και τρεις ακόμα αξιωματικοί του Σώματος πρόσφεραν κάλυψη στο μεγάλο κύκλωμα λαθρεμπορίας τσιγάρων.
Διαβάστε Περισσότερα » "Υποναύαρχος και αξιωματικοί κάλυπταν μεγάλο κύκλωμα λαθρεμπορίας τσιγάρων"

Επίθεση Γεννηματά σε Παπαδήμο και Σαμαρά

Δριμύτατη επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμου εξαπέλυσε από την συχνότητα του Zougla Radio ο πρώην Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Αναπτύξεως, Παναγιώτης Γεννηματάς.
Διαβάστε Περισσότερα » "Επίθεση Γεννηματά σε Παπαδήμο και Σαμαρά"

Καταγγελία για επίθεση αλλοδαπών σε επιβάτες του ηλεκτρικού!

Χτύπησαν τουλάχιστον 15 άτομα και άρπαξαν χρήματα και τιμαλφή

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ομάδα 15 αλλοδαπών επιτέθηκαν σήμερα το μεσημέρι σε επιβάτες του ηλεκτρικού που είχαν επιβιβαστεί στον σταθμό των Κάτω Πατησίων με προορισμό τον Πειραιά, για να τους ληστέψουν.
Διαβάστε Περισσότερα » "Καταγγελία για επίθεση αλλοδαπών σε επιβάτες του ηλεκτρικού!"

Συνελήφθη διάσημος κομμωτής για φοροδιαφυγή!!

Χειροπέδες πέρασαν άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας σε έναν από τους πιο γνωστούς ιδιοκτήτες κομμωτηρίων και κομμωτή στην Αθήνα. Χρωστάει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στο Δημόσιο

Το ποσό των 232.267 ευρώ χρωστάει ένας από τους πλέον γνωστούς κομμωτές στην Αθήνα αλλά και στην Ελλάδα, καθώς διαθέτει αλυσίδα κομμωτηρίων.
Διαβάστε Περισσότερα » "Συνελήφθη διάσημος κομμωτής για φοροδιαφυγή!!"

Επιμένει ο Σαμαράς πως δεν δίνει έγγραφες εγγυήσεις

«Το ότι η Ευρώπη έχει χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας για την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, δεν μπορεί να προσβάλει την εθνική μας αξιοπρέπεια», η σαφής ανταπάντηση Μιχελάκη, στην αποψινή δήλωση Όλι Ρεν, πως δεν θα εκταμιευθεί η 6η δόση ,αν δεν λάβουν οι εταίροι έγγραφες δεσμεύσεις.

«Υπάρχει Εθνική αξιοπρέπεια»
Διαβάστε Περισσότερα » "Επιμένει ο Σαμαράς πως δεν δίνει έγγραφες εγγυήσεις"

Η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ θα εκλέξει νέο πρωθυπουργό

Ο νέος πρωθυπουργός στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας θα εκλεγεί από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ και θα στηριχθεί από τη Νέα Δημοκρατία, τον ΛΑΟΣ και τη ΔΗΣΥ, στη διάρκεια της ψηφοφορίας που θα ακολουθήσει τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης στη Βουλή.
Διαβάστε Περισσότερα » "Η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ θα εκλέξει νέο πρωθυπουργό"

Der Spiegel: "Έτοιμη η ... drahmetta για Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία"!

Το γερμανικό Der Spiegel μετέδιδε αργά το βράδυ της Δευτέρας πως η συμφωνία για το νέο Έλληνα πρωθυπουργό θα οριστικοποιηθεί σήμερα, ενώ είχε στην ιστοσελίδα του το αποκαλούμενο ‘Plan C’ για την Ευρώπη, με εισηγήσεις που χρονολογούνται από το Φεβρουάριο του 2012 για ουσιαστική «δημιουργία μιας ζώνης δεύτερης ταχύτητας του ευρώ» με τις χώρες των PIIGS και με τους τότε εισηγητές να έχουν ουσιαστικά σκιαγραφήσει εδώ και μήνες τα αδιέξοδα, οικονομικά και πολιτικά, που βίωσε τις τελευταίες ημέρες η Ελλάδα!
Διαβάστε Περισσότερα » "Der Spiegel: "Έτοιμη η ... drahmetta για Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία"!"

Αντλήθηκαν 1,3 δισ. ευρώ από τα εξάμηνα έντοκα

Ποσό ύψους 1,3 δισ. ευρώ άντλησε το ελληνικό δημόσιο από την πώληση εντόκων γραμματίων εξάμηνης διάρκειας, με το επιτόκιο να ενισχύεται ελαφρώς σε σχέση με την αντίστοιχη δημοπρασία του Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους ΟΔΔΗΧ , το επιτόκιο ανήλθε στο 4,89% από 4,86% που ήταν στη δημοπρασία της 11ης Οκτωβρίου.
Διαβάστε Περισσότερα » "Αντλήθηκαν 1,3 δισ. ευρώ από τα εξάμηνα έντοκα"

Στην υποβάθμιση τριών κυπριακών τραπεζών προχώρησε η Moody's

Ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Moody's υποβάθμισε την Τράπεζα Κύπρου και τηνΕλληνική κατά μία βαθμίδα και τη Marfin κατά τρεις βαθμίδες, επικαλούμενος την «αυξημένη έκθεση της τελευταίας στην Ελλάδα και την πιθανότητα κρατικής στήριξής της».

Συγκεκριμένα, ο οίκος προχώρησε σε υποβάθμιση του
Διαβάστε Περισσότερα » "Στην υποβάθμιση τριών κυπριακών τραπεζών προχώρησε η Moody's"

Πολύ μεγάλη για να διασωθεί η ιταλική οικονομία

Η κρίση χρέους απειλεί τη Ρώμη

Η ιταλική οικονομία είναι υπερβολικά μεγάλη για να μπορεί η χώρα να έχει να στηριχτεί με ένα σχέδιο διάσωσης σε περίπτωση χρεωκοπίας, δήλωσε η Αυστριακή υπουργός Οικονομικών Μαρία Φέκτερ.
Διαβάστε Περισσότερα » "Πολύ μεγάλη για να διασωθεί η ιταλική οικονομία"

Η Societe Generale «κούρεψε» κατά 60% τα ελληνικά ομόλογά της

Στα 333 εκατ. ευρώ η ζημιά για το τρίτο τρίμηνο

Η γαλλική τράπεζα Societe Generale «κούρεψε» κατά 60% την αξία των ομολόγων του ελληνικού Δημοσίου που κατέχει, όσο δηλαδή είναι η αξία τους στη δευτερογενή αγορά, εγγράφοντας έτσι στον ισολογισμό της για το τρίτο τρίμηνο ζημιά προ φόρων ύψους 333 εκατ. ευρώ.
Διαβάστε Περισσότερα » "Η Societe Generale «κούρεψε» κατά 60% τα ελληνικά ομόλογά της"

Για κακούργημα στον εισαγγελέα ο Λαυρεντιάδης

Ο εισαγγελέας τον καλεί ως ύποπτο διάπραξης κακουργημάτων στο πλαίσιο δράσης εγκληματικής οργάνωσης. Ηταν πολλά τα λεφτά για να καταφέρει να ξεγλιστρήσει από τα δίχτυα του εισαγγελέα.

Τα στοιχεία που προέκυψαν από την εισαγγελική έρευνα σε συνδυασμό με τα πορίσματα της Αρχής κατά του βρόμικου χρήματος και των ενδελεχών ελέγχων της ΤτΕ, καταδεικνύουν ότι τα ποσά που «εξατμίστηκαν»
Διαβάστε Περισσότερα » "Για κακούργημα στον εισαγγελέα ο Λαυρεντιάδης"

Εκπνέει αύριο η προθεσμία για την έκτακτη εισφορά

Λήγει αύριο Τετάρτη η προθεσμία για την καταβολή της δεύτερης δόσης της έκτακτης εισφοράς του τέλους επιτηδεύματος, καθώς και του φόρου εισοδήματος.
Διαβάστε Περισσότερα » "Εκπνέει αύριο η προθεσμία για την έκτακτη εισφορά"

ΝΔ: «Δεν αποτελεί θέσφατο η μη συμμετοχή πολιτικών προσώπων»

Προκειμένου να εξευρεθεί άμεσα λύση και να ολοκληρωθούν σήμερα οι διαπραγματεύσεις ώστε να υπάρξει νέα κυβέρνηση, η ΝΔ αφήνει πλέον ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετέχουν και πολιτικά πρόσωπα στο νέο σχήμα, κάτι που αποτελούσε μέχρι σήμερα το μεγάλο αγκάθι των διαπραγματεύσεων.
Διαβάστε Περισσότερα » "ΝΔ: «Δεν αποτελεί θέσφατο η μη συμμετοχή πολιτικών προσώπων»"

Χρωστάει 3,2 εκατ. ευρώ στο ΙΚΑ η σύζυγος του υπουργού Νίκου Σηφουνάκη!

Την ώρα που η κυβέρνηση- επικαλούμενη τη διάσωση της χώρας, προσβλέπει στην αποκομιδή εσόδων από το υστέρημα των χαμηλόμισθων μέσω έκτακτων εισφορών και επιπρόσθετων φόρων, για μία ακόμη φορά, ταγοί του κράτους εμφανίζονται ως οι μεγαλύτεροι κακοπληρωτές.
Διαβάστε Περισσότερα » "Χρωστάει 3,2 εκατ. ευρώ στο ΙΚΑ η σύζυγος του υπουργού Νίκου Σηφουνάκη!"

Μας έκαναν ριάλιτι! Go Greek for a Week στο βρετανικό Channel 4

Μας έχουν πάρει για τα καλά στο ψιλό! Δεν έφταναν τα δημοσιεύματα και τα σατιρικά βίντεο, τώρα ο τρόπος που οδηγήθηκε η χώρα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας έγινε και ριάλιτι!

Εσείς μπορείτε να ζήσετε με τους φόρους, τις συντάξεις και τις εργασιακές συνθήκες των Ελλήνων;
Διαβάστε Περισσότερα » "Μας έκαναν ριάλιτι! Go Greek for a Week στο βρετανικό Channel 4"

Διευκρινίσεις της ΔΕΗ για το έκτακτο ειδικό τέλος ηλεκτροδοτούμενων δομημένων επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ)



ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

                                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Διαβάστε Περισσότερα » "Διευκρινίσεις της ΔΕΗ για το έκτακτο ειδικό τέλος ηλεκτροδοτούμενων δομημένων επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ)"

Eurogroup: Γραπτές εγγυήσεις από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για τήρηση της συμφωνίας της 27ης Οκτωβρίου

Βενιζέλος: Μετά τις διαβεβαιώσεις της νέας κυβέρνησης η εκταμίευση της 6ης δόσης

Γραπτές εγγυήσεις από το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία, στις οποίες θα δεσμεύονται για τους όρους της συμφωνίας της 27ης Οκτωβρίου, ζητά το Eurgroup, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του συμβουλίου Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.
Διαβάστε Περισσότερα » "Eurogroup: Γραπτές εγγυήσεις από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για τήρηση της συμφωνίας της 27ης Οκτωβρίου"

Τηλεφωνική επικοινωνία Παπανδρέου με Μέρκελ-Μπαρόζο-Γιούνκερ

Η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ τηλεφώνησε τη Δευτέρα τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και του εξέφρασε τον «σεβασμό» της για την απόφασή του να παραιτηθεί, δήλωσε εκπρόσωπος της κυβέρνησης στο Βερολίνο.

Ο κ. Παπανδρέου συνομίλησε αργότερα και με τους Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και Ζοζέ Μπαρόζο.
Διαβάστε Περισσότερα » "Τηλεφωνική επικοινωνία Παπανδρέου με Μέρκελ-Μπαρόζο-Γιούνκερ"

Δύο οικογένειες «κατέστρεψαν» την Ελλάδα, λέει η Αυστριακή υπουργός Οικονομικών

H Μαρία Φέκτερ εκτιμά

Εδώ και πολλά χρόνια η Ελλάδα κυβερνάται από δύο οικογένειες και είναι δύσκολο να πει κανείς ποια από τις δύο ευθύνεται περισσότερο για την καταστροφή, δήλωσε την Κυριακή η υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας Μαρία Φέκτερ (OVP, συντηρητικοί).
Διαβάστε Περισσότερα » "Δύο οικογένειες «κατέστρεψαν» την Ελλάδα, λέει η Αυστριακή υπουργός Οικονομικών"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news