facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Συμφωνία για συγκρότηση νέας κυβέρνησης

Αύριο θα αποφασιστεί το όνομα του νέου πρωθυπουργού καθώς και η σύνθεση του νέου υπουργικού συμβουλίου όπως ανακοινώθηκε μετά το τέλος της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια με τον πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αντώνη Σαμαρά.
Διαβάστε Περισσότερα » "Συμφωνία για συγκρότηση νέας κυβέρνησης"

Στις 20:30 η συνάντηση Παπανδρέου - Παπούλια - Σαμαρά στο Προεδρικό Μέγαρο

Στις 20:30 έφτασαν στο Προεδρικό Μέγαρο οι δύο πολιτικοί αρχηγοί. Ψυχροί και οι δύο χωρίς καν να χαμογελούν μπήκαν στην αίθουσα που τους περίμενε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ουτε κουβέντα δεν αντάλλαξαν μέχρι να κλείσουν οι πόρτες. Το κλίμα είναι παγωμένο.
Διαβάστε Περισσότερα » "Στις 20:30 η συνάντηση Παπανδρέου - Παπούλια - Σαμαρά στο Προεδρικό Μέγαρο"

ΕΒΕΑ: "Ως εδώ και μη παρέκει"

''Απαιτείται άμεσα λύση, διαφορετικά αύριο η χώρα κινδυνεύει να βρεθεί εκτός Ευρωζώνης'' δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Κ. Μίχαλος σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις.
Διαβάστε Περισσότερα » "ΕΒΕΑ: "Ως εδώ και μη παρέκει""

Αναστέλλουν οι εισαγγελείς τις κινητοποιήσεις τους

Το αποφάσισαν στη γενική τους συνέλευση, λόγω των πολιτικών εξελίξεων.

Με ομόφωνο ψήφισμά τους στην ετήσια γενική τους συνέλευση, οι εισαγγελείς αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις τους εν όψει των περιστάσεων που επέρχεται η χώρα, ενώ παράλληλα προβάλλουν επτά αιτήματα.
Διαβάστε Περισσότερα » "Αναστέλλουν οι εισαγγελείς τις κινητοποιήσεις τους"

ΣΕΒ: "Εθνικά επικίνδυνη η μετατροπή της κρίσης σε πολιτική περιπέτεια"

"Χρέος των υπόλογων κομματικών ηγεσιών είναι να διασφαλίσουν την ευρωπαϊκή μας προοπτική, συγκλίνοντας σε ένα γενναίο συμβιβασμό πολιτικής ωριμότητας και εθνικής ευθύνης", αναφέρει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών.

Σε ανακοίνωση, που εξέδωσε με αφορμή τις πολιτικές εξελίξεις, ο ΣΕΒ υπογραμμίζει:
Διαβάστε Περισσότερα » "ΣΕΒ: "Εθνικά επικίνδυνη η μετατροπή της κρίσης σε πολιτική περιπέτεια""

Aρχιεπίσκοπος: "Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για λάθη"

Παρέμβαση, με αφορμή τις πολιτικές εξελίξεις, κάνει ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών, Ιερώνυμος, μέσω της ιστοσελίδας της Αρχιεπισκοπής. Πολιτικό θάνατο χαρακτήρισε μια πιθανή έξοδο απο ευρώ, ο μητροποιλίτης Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Ιερώνυμος αναφέρεται στις κρίσιμες ώρες, που περνά ο τόπος, και ζητεί από τις πολιτικές δυνάμεις να επιτελέσουν το εθνικό τους καθήκον
Διαβάστε Περισσότερα » "Aρχιεπίσκοπος: "Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για λάθη""

Τελεσίγραφο Ρεν για κυβέρνηση σωτηρίας σήμερα

Η EE αύξησε την πίεση προς την Ελλάδα ζητώντας άμεσα κυβέρνηση εθνικής ενότητας, η οποία θα εφαρμόσει το πρόγραμμα διάσωσης, όπως δήλωσε στο Ρόιτερς, ο Όλι Ρεν.

"Ζητήσαμε μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας και παραμένουμε πεπεισμένοι ότι αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη και να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις", δήλωσε ο κ. Ρεν στη συνέντευξή του.
Διαβάστε Περισσότερα » "Τελεσίγραφο Ρεν για κυβέρνηση σωτηρίας σήμερα"

Σαμαράς: «Εφόσον παραιτηθεί ο Παπανδρέου, όλα θα πάρουν το δρόμο τους»


Διαψεύδουν στη ΝΔ τα περί προτάσεων για Μολυβιάτη - Δήμα

«Όσο δεν παραιτείται ο κ. Παπανδρέου, εμποδίζει την οποιαδήποτε λύση» σχολίασε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, μετά τη συνάντηση περίπου 15 λεπτών που είχε το μεσημέρι της Κυριακής με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, στο προεδρικό μέγαρο.
Διαβάστε Περισσότερα » "Σαμαράς: «Εφόσον παραιτηθεί ο Παπανδρέου, όλα θα πάρουν το δρόμο τους»"

«Η άμεση απειλή έχει περάσει. Αλλά η κρίση δεν έχει τελειώσει»


Tα χειρότερα σενάρια για την Ελλάδα αναλύει το CNN

«Η άμεση απειλή για την Ελλάδα έχει περάσει. Αλλά η κρίση δεν έχει τελειώσει». Με αυτό τον τρόπο ξεκινά το άρθρο του αμερικανικού δικτύου CNN, αναφερόμενο στις ραγδαίες εξελίξεις στην Ελλάδα και την κρίση στην Ευρωζώνη, και το τί αυτό μπορεί να φέρει στο μέλλον. 
Διαβάστε Περισσότερα » "«Η άμεση απειλή έχει περάσει. Αλλά η κρίση δεν έχει τελειώσει»"

Έντοκα γραμμάτια αντί μισθών στο Δημόσιο!


Εναλλακτικό σχέδιο, το οποίο προβλέπει να πληρωθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι με έντοκα γραμμάτια αντί με μετρητά στην περίπτωση που εξαιτίας των εξελίξεων μείνουν άδεια τα κρατικά θησαυροφυλάκια, επεξεργάζεται μυστικά η κυβέρνηση. Κορυφαία στελέχη του υπουργείου Οικονομικών εδώ και λίγα 24ωρα έλαβαν εντολή να διερευνήσουν τρόπους πληρωμής μισθών και συντάξεων στην περίπτωση που δεν εκταμιευτεί η 6η δόση των 8 δισ. ευρώ από την τρόικα τις επόμενες  κρίσιμες εβδομάδες, εξαιτίας των εσωτερικών ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων. 
Διαβάστε Περισσότερα » "Έντοκα γραμμάτια αντί μισθών στο Δημόσιο!"

Δημοσκόπηση – σοκ ! Οι Γάλλοι «κουράστηκαν» να μας πληρώνουν!


Το 89% των Γάλλων εκτιμούν πως η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να αποπληρώσει τις υποχρεώσεις της, το 63% διαφωνούν με την προοπτική της αύξησης της συμμετοχής της Γαλλίας στο νέο πακέτο χρηματοδότησης και στήριξης της χώρας μας και ένα ποσοστό της τάξης του 32% δηλώνουν απολύτως ενάντιοι, «εχθρικοί» σωστότερα, απέναντι στην Ελλάδα, είτε ως μέλος της ΕΕ, είτε ακόμα κι αν αυτή αποχωρήσει από την Ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση!
Διαβάστε Περισσότερα » "Δημοσκόπηση – σοκ ! Οι Γάλλοι «κουράστηκαν» να μας πληρώνουν!"

ΧΟΥΝΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ



Διαβάστε Περισσότερα » "ΧΟΥΝΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news