facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Ryanair: «Οι Έλληνες, ας πληρώσουν με κατσίκες…»

Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair διάλεξε μια μάλλον ατυχή μέρα για να παρουσιάσει τις νέες πτήσεις της προς την Ελλάδα. Χθες, και εν μέσω σεναρίων περί εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, ο διευθύνων σύμβουλός της, Michael O’ Leary θέλησε να διαφημίσει τις απευθείας πτήσεις από το Leeds Bradford προς την Κω, την Κέρκυρα και την Κρήτη.
Διαβάστε Περισσότερα » "Ryanair: «Οι Έλληνες, ας πληρώσουν με κατσίκες…»"

Βουλγαρία: Εγκρίθηκε η ΜΠΕ για τον Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη

Υπό τον τίτλο «Πράσινο φως για την κατασκευή του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη», η βουλγαρική οικονομική εφημερίδα «Κλάσα» αναφέρει ότι το υπουργείο Περιβάλλοντος και Υδάτων της Βουλγαρίας, αξιολόγησε θετικά τη μελέτη περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων ΜΠΕ για το έργο του αγωγού.
Διαβάστε Περισσότερα » "Βουλγαρία: Εγκρίθηκε η ΜΠΕ για τον Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη"

Εκτός ατζέντας του Eurogroup η 6η δόση;

Εκτός ατζέντας του Eurogroup της Δευτέρας, τέθηκε η έγκριση της εκταμίευσης της 6ης δόσης της βοήθειας προς την Ελλάδα σύμφωνα με πληροφορίες από διεθνή πρακτορεία. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επικαλείται τις πολιτικές διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στη χώρα.
Διαβάστε Περισσότερα » "Εκτός ατζέντας του Eurogroup η 6η δόση;"

Υπό κράτηση οι ακτιβιστές στο Ισραήλ

Από το λιμάνι του Ασντότ στη φυλακή μεταφέρθηκαν οι 27 ακτιβιστές που επέβαιναν στα δύο πλοία, με προορισμό τη Λωρίδα της Γάζας.

Οι ακτιβιστές, σύμφωνα με πηγή του ισραηλινού στρατού, θα έχουν τη δυνατότητα μόλις αύριο να έρθουν σε επαφή με τους πρεσβευτές των χωρών τους.
Διαβάστε Περισσότερα » "Υπό κράτηση οι ακτιβιστές στο Ισραήλ"

"Γιατί πρέπει να φύγει η κυβέρνηση".Απλά...μαθηματικά από ένα στρατηγό

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΥΡΟΜΑΓΕΙΡΟΣ


Να μου επιτρέψτε

Εχω πει κατ επανάληψη ότι δεν είμαι οικονομολόγος[κανείς οικονομολόγος μέχρι στιγμή δεν με έχει πείσει..ίσως φταίω εγώ..]

Όμως νομίζω ότι τα πράγματα είναι απλή αριθμητική [ούτε καν μαθηματικά..]
Διαβάστε Περισσότερα » ""Γιατί πρέπει να φύγει η κυβέρνηση".Απλά...μαθηματικά από ένα στρατηγό"

O Ομπάμα κατηγορεί τον Παπανδρέου


Από τη σύνοδο των 20 πλουσιότερων χωρών του κόσμου ο ''πλανητάρχης''χαιρέτισε ως θετική εξέλιξη την αποδοχή του νέου δανείου από τον Αντώνη Σαμαρά.

"Οι ενέργειες του κ. Παπανδρέου και το θέμα του δημοψηφίσματος τις τελευταίες ημέρες έκαναν πολύ κόσμο νευρικό" είπε ευθέως για τον Έλληνα Πρωθυπουργό ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, στη συνέντευξη Τύπου μετά τη σύνοδο των ηγετών της G-20.
Διαβάστε Περισσότερα » "O Ομπάμα κατηγορεί τον Παπανδρέου"

Μέρκελ: Οι μεγαλύτερες τράπεζες παγκοσμίως πρέπει να «αναδιοργανωθούν»

Η Γερμανίδα καγκελάριος επεσήμανε ότι η G20 συμφώνησε με την ανακεφαλοποίηση των τραπεζών.

Η Ομάδα των Είκοσι (G20) συμφώνησε σήμερα ότι οι μεγαλύτερες τράπεζες σε διεθνές επίπεδο πρέπει να αναδιοργανωθούν για να διασφαλιστεί ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να «διασωθούν», δήλωσε η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ.
Διαβάστε Περισσότερα » "Μέρκελ: Οι μεγαλύτερες τράπεζες παγκοσμίως πρέπει να «αναδιοργανωθούν»"

Χρησμός Βενιζέλου

«Θεωρώ ότι είναι επαρκής ο αριθμός των υπευθύνων» ήταν ο χρησμός του υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου, στην ερώτηση που του έκαναν βουλευτές συνάδελφοί του για την κρίσιμη ψηφοφορία.

Οι βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Θανάσης Οικονόμου, Ιωάννης Βλατής, Νίκος Τσιώνης και Αχμέτ Χατζη-Οσμάν, Μιχάλης Παντούλας έπιναν το καφεδάκι τους στο καφενείο της Βουλής, όταν είδαν μπροστά τους τον υπουργό Οικονομικών.
Διαβάστε Περισσότερα » "Χρησμός Βενιζέλου"

Πάνω από 10 επιχειρηματίες συνελήφθησαν για μη καταβολή ΦΠΑ

Άλλες τουλάχιστον 10 δικογραφίες με μεγάλους χρεοοεφειλέτες του δημοσίου έχουν φτάσει στα γραφεία της Οικονομικής Αστυνομίας.

Έχει αρχίσει κύκλος ερευνών, ώστε όσοι ξέχασαν να καλύψουν τις οικονομικές υποχρεώσεις τους έναντι του δημοσίου να συλληφθούν και να παραπεμφθούν στο αυτόφωρο.
Διαβάστε Περισσότερα » "Πάνω από 10 επιχειρηματίες συνελήφθησαν για μη καταβολή ΦΠΑ"

Ζαν Λεονετί: Μη αποδοχή του σχεδίου ισούται με έξοδο από ευρώ και Ε.Ε.

Δηλώσεις του υπουργού στο ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1

Μια μη αποδοχή του σχεδίου της 27ης Οκτωβρίου από την Ελλάδα σημαίνει έξοδο από το ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, προειδοποίησε ο Γάλλος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Ζαν Λεονετί, διευκρινίζοντας πάντως ότι απεύχεται κάτι τέτοιο.
Διαβάστε Περισσότερα » "Ζαν Λεονετί: Μη αποδοχή του σχεδίου ισούται με έξοδο από ευρώ και Ε.Ε."

Δύο μείζονα σφάλματα τακτικής και ουσίας από τον Α.Σαμαρά

"Στριμωγμένη" βρίσκεται σήμερα τόσο η πολιτική ηγεσία της Ν.Δ., όσο και το ίδιο το κόμμα που χθες προχώρησε σε δύο μείζονα σφάλματα. Πολιτικής τακτικής το ένα και πολιτικής ουσίας το δεύτερο: Σε ότι αφορά το πρώτο δε νομίζουμε να αμφιβάλει κανείς ότι η απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να βγει πριν το υπουργικό συμβούλιο και να δηλώσει ότι δέχεται την δανειακή σύμβαση και η οποία στηρίχθηκε σε εντελώς λάθος εισηγήσεις των συμβούλων του, όπως πληροφορούμαστε έγκυρα, μόχλευσε το χρόνο πολιτικής ζωής του Γ.Παπανδρέου και της κυβέρνησής του.
Διαβάστε Περισσότερα » "Δύο μείζονα σφάλματα τακτικής και ουσίας από τον Α.Σαμαρά"

Μπαίνει η Ιταλία στο ΔΝΤ;

Η Ιταλία συμφώνησε να έχει ως ελεγκτές τους ΔΝΤ και Ευρωπαϊκή Ένωση, όσο αυτή θα προσπαθεί να πετύχει τους στόχους για τις μεταρρυθμίσεις στο συνταξιοδοτικό και στο ασφαλιστικό, που συμφωνήθηκαν με τους Ευρωπαίους ηγέτες την προηγούμενη εβδομάδα, αναφέρει πηγή της ΕΕ στο Reuters.
Διαβάστε Περισσότερα » "Μπαίνει η Ιταλία στο ΔΝΤ;"

Παραιτήθηκε ο Α.Βγενόπουλος από την προεδρία της Μarfin Bank

Παραιτήθηκε από την προεδρία και το διοικητικό συμβούλιο της Marfin Bank ο Ανδρέας Βγενόπουλος, "για λόγους αρχής" όπως τόνισε ο ίδιος, ο οποίος φέρεται να είπε ότι ''εδώ και δυόμισι χρόνια με μεγάλο προσωπικό κόστος και αντιπαραθέσεις, είχε αποφασιστεί διάλογος για τη στρατηγική της Κύπρου για το τραπεζικό σύστημα. Ο διάλογος δεν έγινε ποτέ για το θεσμικό πλαίσιο. Με την απουσία μου ίσως ο διάλογος να διευκολυνθεί''...
Διαβάστε Περισσότερα » "Παραιτήθηκε ο Α.Βγενόπουλος από την προεδρία της Μarfin Bank"

"Εποπτευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία",το πολίτευμά μας


Του Ρουσσάκης Σαρ. Πολυχρόνης

Τα γεγονότα τρέχουν και δεν τα προλαβαίνουμε! Εδώ και δύο χρόνια, κάθε τρεις μήνες περίπου, ο πρωθυπουργός, μας σώζει απο την καταστροφή! Καλά να τον έχει ο Θεός! Γερό και δυνατό!!!
Διαβάστε Περισσότερα » ""Εποπτευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία",το πολίτευμά μας"

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ: Για να θυμηθούν οι παλαιότεροι και να μάθουν οι νεότεροι.


Υπέγραψε λήξη του εμπάργκο το 1995 για τα Σκόπια.
Δήλωσε ότι οι ένδοξοι Αρβανίτες είναι Τουρκαρβανοί.
Δήλωσε ότι είναι Αλβανικής καταγωγής.

Υπέγραψε το 1987, ως υπουργός Εξωτερικών, την μονομερή άρση του εμπολέμου με την Αλβανία υπό την συνοδεία των ....
συνθημάτων: <<ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΠΡΟΔΟΤΗ, ΑΛΒΑΝΕ>>.
Διαβάστε Περισσότερα » "ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ: Για να θυμηθούν οι παλαιότεροι και να μάθουν οι νεότεροι."

Μερικές αλήθειες για τα CDS του ελληνικού χρέους

Με αφορμή την ελληνική κρίση, τα credit default swaps (CDS) βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεων παγκοσμίως για την επιβολή αυστηρότερων κανόνων και εποπτικού πλαισίου στις χρηματοοικονομικές αγορές. Οι απόψεις διίστανται αν πρέπει να καταργηθούν ή να θεσπιστούν αυστηρότεροι κανόνες εποπτείας της συγκεκριμένης αγοράς.
Διαβάστε Περισσότερα » "Μερικές αλήθειες για τα CDS του ελληνικού χρέους"

Θεσσαλονίκη: Νέες συλλήψεις επιχειρηματιών για παρακράτηση ΦΠΑ

Χειροπέδες φόρεσε την Πέμπτη το ΣΔΟΕ σε άλλους δύο επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης, που φέρονται ότι είχαν παρακρατήσει μεγάλα ποσά ΦΠΑ από τον Απρίλιο μέχρι σήμερα.

Πρόκειται, για μία 47χρονη ιδιοκτήτρια εργοστασίου κουφωμάτων και εναν 63χρονο επιχειρηματία από το χώρο του έτοιμου ενδύματος, που φέρονται να μην απέδωσαν ΦΠΑ ύψους 143.000 ευρώ και 146.000 ευρώ, αντίστοιχα.
Διαβάστε Περισσότερα » "Θεσσαλονίκη: Νέες συλλήψεις επιχειρηματιών για παρακράτηση ΦΠΑ"

Συνελήφθη ο Π. Πανούσης για οφειλές 8 εκατομμυρίων ευρώ στο Δημόσιο !

Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά 8 εκατομμύρια ευρώ (!) είναι τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο, για τα οποία συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία, ο 62χρονος Παναγιώτης Πανούσης.
Διαβάστε Περισσότερα » "Συνελήφθη ο Π. Πανούσης για οφειλές 8 εκατομμυρίων ευρώ στο Δημόσιο !"

Το ΣΔΟΕ καίει τον εφοπλιστή και μεγαλομέτοχο στο «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» Αναστάσιο Πάλλη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Πόρισμα του ΣΔΟΕ εμπλέκει τον εφοπλιστή Αναστάσιο Πάλλη – ο οποίος κατέχει και το 40% των μετοχών της εφημερίδας το «Πρώτο Θέμα» - σε μία από τις μεγαλύτερες κομπίνες με "ροζ κλήσεις" που έχουν σημειωθεί σε βάρος του ΟΤΕ.
Διαβάστε Περισσότερα » "Το ΣΔΟΕ καίει τον εφοπλιστή και μεγαλομέτοχο στο «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» Αναστάσιο Πάλλη"

Αποκάλυψη taxalia: Κανένας συγγενής Υπουργού δεν μένει αδιόριστος!


Ο Γιάννης Ραγκούσης είναι σήμερα Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Όπως ξέρετε κατάγεται από την Πάρο και ο πεθερός του ήταν ...ταξιτζής. Θα το ακούγατε με τις απεργίες των ταξιτζήδων. Ο πεθερός του ονομάζεται Παντελής Ρούσσος κι έχει δυό παιδιά: τη σύζυγο του Υπουργού Κατερίνα Ρούσσου (στη φωτογραφία με τον κ.Ραγκούση), που γεννήθηκε το 1972 και τον...
Διαβάστε Περισσότερα » "Αποκάλυψη taxalia: Κανένας συγγενής Υπουργού δεν μένει αδιόριστος!"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news