facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Μητσοτάκης: Βαρύ λάθος το δημοψήφισμα

"Είμαι έκπληκτος και αγανακτισμένος" δήλωσε ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ για την απόφαση του πρωθυπουργού να προτείνει δημοψήφισμα για τη νέα δανειακή σύμβαση, χαρακτηρίζοντας την ενέργειά αυτή ως μια "πράξη ακραίας ανευθυνότητας και παραλογισμού".
Διαβάστε Περισσότερα » "Μητσοτάκης: Βαρύ λάθος το δημοψήφισμα"

Τι ισχύει για το δημοψήφισμα

Από την κρίση του ελληνικού λαού θα περάσει η έγκριση της νέας δανειακής σύμβασης καθώς ο πρωθυπουργός αποφάσισε την διενέργεια δημοψηφίσματος.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών κ. Χάρη Καστανίδη, ως πιθανότερος μήνας διεξαγωγής κρίνεται ο ερχόμενος Ιανουάριος καθώς οι λεπτομέρειες του κειμένου αναμένεται να οριστικοποιηθούν έως το τέλος του έτους.
Διαβάστε Περισσότερα » "Τι ισχύει για το δημοψήφισμα"

Όλη η αντιπολίτευση ζητά εκλογές

Για τυχοδιωκτικό δημοψήφισμα κάνει λόγο το ΛΑΟΣ

Το αίτημα για εκλογές τώρα ήταν η απάντηση του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση της πρόθεσης του πρωθυπουργού να διενεργηθεί δημοψήφισμα για να αποφανθούν οι πολίτες αν συμφωνούν με τη σύναψη της νέας δανειακής σύμβασης.
Διαβάστε Περισσότερα » "Όλη η αντιπολίτευση ζητά εκλογές"

Σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας ζητά ο Λιντζέρης

"Η κυβέρνηση δεν υλοποιεί αποφάσεις της"

Ανοιχτή επιστολή, στην οποία επαναλαμβάνει την πρότασή του για συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, απέστειλε στον Πρωθυπουργό ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δ. Λιντζέρης.
Διαβάστε Περισσότερα » "Σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας ζητά ο Λιντζέρης"

Le Monde: Ο Παπανδρέου απαντά με δημοψήφισμα στις διαδηλώσεις

«Οι Έλληνες τάσσονται κατά της συμφωνίας για κούρεμα του χρέους»

«Εν μέσω διαδηλώσεων ενάντια στην πολιτική λιτότητας της σοσιαλιστικής κυβέρνησης ο έλληνας πρωθυπουργός προκήρυξε δημοψήφισμα για τη νέα ευρωπαϊκή βοήθεια προς τη χώρα» αναφέρει η γαλλική εφημερίδα Le Monde σε μία από τις πρώτες αντιδράσεις του διεθνούς Τύπου στις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας.
Διαβάστε Περισσότερα » "Le Monde: Ο Παπανδρέου απαντά με δημοψήφισμα στις διαδηλώσεις"

Δημοκρατική Συμμαχία: O Πρωθυπουργός θέτει σε κίνδυνο την Ελλάδα

«Για μια ακόμη φορά ο κ. Παπανδρέου επέλεξε να βάλει τη χώρα σε μια μεγάλη περιπέτεια για να διασώσει το μέλλον το δικό του και του ΠΑΣΟΚ», υποστηρίζει η Δημοκρατική Συμμαχία, με αφορμή την προαναγγελία δημοψηφίσματος για τη νέα δανειακή σύμβαση.
Διαβάστε Περισσότερα » "Δημοκρατική Συμμαχία: O Πρωθυπουργός θέτει σε κίνδυνο την Ελλάδα"

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την Τρίτη ο Αντώνης Σαμαράς

Στο κόκκινο το πολιτικό θερμόμετρο


Έκτακτη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ζήτησε για την Τρίτη ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς, αμέσως μετά την ομιλία του κ. Γιώργου Παπανδρέου στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, όπου ο πρωθυπουργός εξήγγειλε διενέργεια δημοψηφίσματος για τη νέα δανειακή σύμβαση και ότι θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή.
Διαβάστε Περισσότερα » "Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την Τρίτη ο Αντώνης Σαμαράς"

Το νέο έτος το δημοψήφισμα, μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, λέει ο Ευ.Βενιζέλος

Εκλογές σε περίπτωση ενός «όχι»

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την υλοποίηση της νέας συμφωνίας θα διεξαχτεί το δημοψήφισμα είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος σε τηλεοπτική συνέντευξη του στον Ant1.
Διαβάστε Περισσότερα » "Το νέο έτος το δημοψήφισμα, μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, λέει ο Ευ.Βενιζέλος"

Δημοψήφισμα: «Ναι» ή «όχι» στη νέα δανειακή σύμβαση

Δημοψήφισμα: «Ναι» ή «όχι» στη νέα δανειακή σύμβασηΑρχές Ιανουαρίου η διεξαγωγή και προτού πάει για ψήφιση στη Βουλή - Την Τετάρτη ξεκινά η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση

Ψήφο εμπιστοσύνης εντός των επομένων ημερών και δημοψήφισμα μόλις καταρτιστεί η νέα δανειακή σύμβαση (νέου μνημονίου) και ενόψει της υλοποίησης της συμφωνίας της προηγούμενης εβδομάδας στις Βρυξέλλες, ζήτησε ο Πρωθυπουργός πριν από λίγη ώρα μιλώντας στην συνεδρίαση της ΚΟ του ΠαΣοΚ.
Διαβάστε Περισσότερα » "Δημοψήφισμα: «Ναι» ή «όχι» στη νέα δανειακή σύμβαση"

Εκλογές ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Η προσφυγή στη λαΪκή ετυμηγορία η μόνη λύση για κοινωνική ομαλότητα, ανέφερε

Εμμεση προτροπή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αναλάβει τις ευθύνες που έχει και απορρέουν από το Σύνταγμα απηύθυνε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας στην σαρανταπεντάλεπτη συνάντηση που είχε με τον κ. Κάρολο Παπούλια.
Διαβάστε Περισσότερα » "Εκλογές ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας"

Εξάντας, ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΒΙΝΤΕΟ

ΤΟ Δ.Ν.Τ. βρίσκεται στη Γουατεμάλα από το 1984. Τα τελευταία εφτά χρόνια η χώρα εμφανίζει εντυπωσιακή οικονομική ανάπτυξη που θα ζήλευαν πολλά ανεπτυγμένα κράτη.
Διαβάστε Περισσότερα » "Εξάντας, ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΒΙΝΤΕΟ"

Νέα μορφή προσλήψεων στους Δήμους


Βάσει πολυνομοσχεδίου που θα ψηφίσει σύντομα η Βουλή
Καθιέρωση μιας νέας μορφής προσλήψεων στους δήμους προβλέπεται από το άρθρο 209 του πολυνομοσχεδίου «Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, ενιαίο μισθολόγιο - βαθμολόγιο, εργασιακή εφεδρεία και άλλες διατάξεις εφαρμογής του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012-2015», που αναμένεται να ψηφίσει σύντομα η Βουλή.

Διαβάστε Περισσότερα » "Νέα μορφή προσλήψεων στους Δήμους"

Eμφύλιος στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων...


Με βαριές αλληλοκατηγορίες συνεχίζεται η αντιπαράθεση μέσα στους κόλπους της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων στον απόηχο της απόφασης της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για κινητοποιήσεις στα ποινικά και πολιτικά δικαστήρια. Οι σκληρές εκφράσεις για «πολτικολογούντες - κομματικολογούντες» αλλά και...
Διαβάστε Περισσότερα » "Eμφύλιος στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων..."

Οι ελληνικές τράπεζες να απαιτήσουν προνομιούχες μετοχές από το ΤΧΣ – Στην αντίθετη περίπτωση να μην δεχθούν την εθελοντική συμμετοχή στο haircut 50% και εκβιασμούς - Μεταξύ 16-18 δισ οι νέες κεφαλαιακές ανάγκες των τραπεζών….

Οι ελληνικές τράπεζες να απαιτήσουν από την κυβέρνηση….που δεν διαπραγματεύτηκε αλλά απλά ήταν αυτήκοος μάρτυς στις Βρυξέλλες και στην Σύνοδο Κορυφής της 26ης Οκτωβρίου, το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας να εκδίδει και προνομιούχες μετοχές….
Αν η κυβέρνηση δεν κάνει αποδεκτό το αίτημα αυτό τότε όλες οι ελληνικές τράπεζες και οι κρατικές να μην αποδεχθούν την εθελοντική συμμετοχή στο χρέος.
Διαβάστε Περισσότερα » "Οι ελληνικές τράπεζες να απαιτήσουν προνομιούχες μετοχές από το ΤΧΣ – Στην αντίθετη περίπτωση να μην δεχθούν την εθελοντική συμμετοχή στο haircut 50% και εκβιασμούς - Μεταξύ 16-18 δισ οι νέες κεφαλαιακές ανάγκες των τραπεζών…."

H Ελλάδα υποβαθμίζεται έως τις 10-14 Νοεμβρίου σε default event !

Η Ελλάδα μετά την αποδοχή του haircut 50% στο χρέος πλέον έχει χρεοκοπήσει.
Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι οι οίκοι αξιολόγησης θα χαρακτηρίσουν την όλη διαδικασία default event αλλά λόγω του γεγονότος ότι είναι αδιανόητο να απομειωθεί το χρέος 50% και αυτό να θεωρείται εθελοντική διαδικασία.
Είναι ξεκάθαρο ότι με εκβιασμούς απέσπασαν την συμμετοχή των τραπεζών στο haircut και αυτό παρουσιάζεται ως εθελοντική συμμετοχή.
Διαβάστε Περισσότερα » "H Ελλάδα υποβαθμίζεται έως τις 10-14 Νοεμβρίου σε default event !"

Εκτίμηση-σοκ Telegraph: "Η συμφωνία για την Ελλάδα θα καταρρεύσει προσεχώς"!

Η έγκυρη βρετανική εφημερίδα Telegraph δημοσιεύει ένα ιδιαίτερα απαισιόδοξο άρθρο, του Λίαμ Χάνιγκαν, σχετικά με τα αποτελέσματα της συμφωνίας στην οποία κατέληξαν οι ηγέτες της ευρωζώνης την προηγούμενη Τετάρτη, 26/10, για την αντιμετώπιση της κρίσης του ελληνικού χρέους (και όχι μόνο), εκτιμώντας ότι όχι μόνο η "συμφωνία" είναι καταδικασμένη να αποτύχει, αλλά και ότι αυτό θα συμβεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες!
Διαβάστε Περισσότερα » "Εκτίμηση-σοκ Telegraph: "Η συμφωνία για την Ελλάδα θα καταρρεύσει προσεχώς"!"

Συνεχίζονται οι προσφυγές για το χαράτσι της ΔΕΗ

Στη δικαιοσύνη υποβάλλοντας παράλληλα και αίτημα πενίας,ζητώντας δηλαδή η Πολιτεία να του ορίσει δικηγόρο, προσέφυγε ιδιοκτήτης διαμερίσματος 48 τετραγωνικών μέτρων
που καλείται να πληρώσει ειδικό τέλος στη ΔΕΗ 350 ευρώ ,την ώρα που το μηνιαίο εισόδημά του ανέρχεται στα 361 ευρώ!

Ο ιδιοκτήτης λόγω οικονομικής αδυναμίας συνέταξε μόνος του την προσφυγή του υποστηρίζοντας ότι η πληρωμή του ειδικού τέλους στη ΔΕΗ αποτελεί γι αυτόν δυσβάσταχτο οικονομικό βάρος λόγω του πενιχρού εισοδήματός του. Σε περίπτωση μάλιστα που η ΔΕΗ προχωρήσει στη διακοπή ρεύματος η ζημιά που θα υποστεί, όπως λέει, θα είναι ανεπανόρθωτη, ειδικά μέσα στους χειμερινούς μήνες. Ο προσφεύγων ζητά να κριθεί από το δικαστήριο παράνομος και αντισυνταγματικός ο νέος φόρος.

Εξάλλου, τόσο στο ΣτΕ όσο και στο Διοικητικό Πρωτοδικείο συνεχίζεται η κατάθεση ανάλογων προσφυγών για το «χαράτσι» στη ΔΕΗ . Συγκεκριμένα ο δικηγόρος των Αθηνών Αντώνης Αργυρός προσέφυγε στο Διοικητικό Πρωτοδικείο ζητώντας την ακύρωσή του, ενώ ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας κατέθεσε ανάλογη αίτηση στο ΣτΕ.

newsbeast
Διαβάστε Περισσότερα » "Συνεχίζονται οι προσφυγές για το χαράτσι της ΔΕΗ"

Λένε «όχι» στο «κούρεμα» και στους πολιτικούς ηγέτες


Με δυσπιστία και αρνητική διάθεση υποδέχθηκε η κοινή γνώμη τις αποφάσεις των ευρωπαίων ηγετών για την αντιμετώπιση της κρίσης στην Ελλάδα, όπως προκύπτει από δημοσκόπηση της Κάπα Research που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του «Βήματος της Κυριακής» την επομένη των σχετικών ανακοινώσεων. 
Διαβάστε Περισσότερα » "Λένε «όχι» στο «κούρεμα» και στους πολιτικούς ηγέτες"

Τον σεβασμό δεν τον επιβάλεις τον ακτινοβολείς.

Ο Κλεισθένης γράφει.

Ο καλός διαδικτυακός φίλος Μπαρμπανίκος μου έστειλε το ακόλουθο μήνυμα.
«Μόλις πήρα τη πληροφορία, ότι το διεφθαρμένο φασιστικό καθεστώς, θα ξεσπάσει όλη του την οργή, εναντίον του ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥ Λαρισαίου μαθητή, που τόλμησε και φασκέλωσε τους καραγκιόζηδες της εξέδρας, που μιλούσαν στα κινητά τους ενώ περνούσε η Ελληνική σημαία από μπροστά τους.
Διαβάστε Περισσότερα » "Τον σεβασμό δεν τον επιβάλεις τον ακτινοβολείς."

Νέα αρχή για τον Φλωρίδη


Πώς ο πρώην υπουργός απειλεί τη δεξιά του ΠΑΣΟΚ

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, στο Μουσείο Μπενάκη, την προηγούμενη εβδομάδα, ο Γιώργος Φλωρίδης και άλλες προσωπικότητες από το χώρο των επιχειρήσεων, των γραμμάτων και της δημοσιογραφίας, παρουσίασαν μια νέα πολιτική πρωτοβουλία που φέρει το όνομα
Διαβάστε Περισσότερα » "Νέα αρχή για τον Φλωρίδη"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news