facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Για πρώτη φορά στα χρονικά ματαιώθηκε η στρατιωτική παρέλαση - "Είναι ο Παπούλιας προδότης;" αναρωτήθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και αποχώρησε



Για πρώτη φορά στα χρονικά, αποχώρησε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας από το χώρο από όπου θα παρακολουθούσε την στρατιωτική παρέλαση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, η οποία ματαιώθηκε εξαιτίας κινητοποιήσεων πολιτών. Ωστόσο, κάποια τμήματα εφέδρων και σωματείων έκαναν παρέλαση ανάμεσα στον κόσμο χωρίς την ύπαρξη επισήμων. Μάλιστα οι διαδηλωτές κατέλαβαν τις εξέδρες των επισήμων.
Διαβάστε Περισσότερα » "Για πρώτη φορά στα χρονικά ματαιώθηκε η στρατιωτική παρέλαση - "Είναι ο Παπούλιας προδότης;" αναρωτήθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και αποχώρησε"

Ο Ευ. Βενιζέλος για τη ματαίωση της παρέλασης

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφερόμενος στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που συνέβησαν ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη, δήλωσε τα εξής:
Διαβάστε Περισσότερα » "Ο Ευ. Βενιζέλος για τη ματαίωση της παρέλασης"

Για την ανάκριση

Σήμερα πήγα για ανάκριση στο Πταισματοδικείο, να εξετασθώ ως μάρτυρας σε μία από τις καταγγελίες που έχω κάνει στην κυβέρνηση (η καταγγελία μου εδώhttp://tonoikaipnevmata.wordpress.com/2011/02/28/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF-%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%8D%CE%BD%CE%B7%CF%82/
Διαβάστε Περισσότερα » "Για την ανάκριση"

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Το ΥΕΘΑ πληρώνει υπερωρίες σε υπαλλήλους ...βουλευτών!

Απαράδεκτοι! Την ίδια ώρα που έχουν κόψει από τους στρατιωτικούς ότι μπορεί να περικοπεί και ετοιμάζονται για νέα “χαράτσια” στο ΥΕΘΑ με πολύ ευκολία πληρώνουν χιλιάδες ευρώ υπερωρίες σε υπαλλήλους οι οποίοι έχουν αποσπαστεί σε βουλευτές (σ.σ αν είναι δυνατόν να υπάρχουν ακόμη τέτοιες αποσπάσεις)!
Διαβάστε Περισσότερα » "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Το ΥΕΘΑ πληρώνει υπερωρίες σε υπαλλήλους ...βουλευτών!"

Η Μέρκελ εκβίασε μέχρι και με πτώχευση της Ελλάδας

Ήταν ένα από τα βράδια που αν χαρακτηρίζονταν «θρίλερ», μάλλον δεν θα απέδιδαν σε όλο τους το …μεγαλείο τα όσα εξελίχθηκαν.

Ο λόγος αφορά στη χθεσινή νύχτα, που «έβγαλε» τελικώς το haircut του 50% του ελληνικού χρέους.
Διαβάστε Περισσότερα » "Η Μέρκελ εκβίασε μέχρι και με πτώχευση της Ελλάδας"

Ολομέτωπη η σύγκρουση κυβέρνησης – τραπεζών

Είναι πλέον σαφές: Η κυβέρνηση αποφάσισε να ρίξει το γάντι για τα καλά προς τις τράπεζες, στοχοποιώντας την αντίδραση τους στην προοπτική να κρατικοποιηθούν, προκειμένου να σωθούν.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ακόμα και σήμερα τα ξημερώματα, λίγο μετά την ανακοίνωση του «γενναίου» haircut στο ελληνικό χρέος, ο πρωθυπουργός έσπευσε να προειδοποιήσει όλους εκείνους τους ...
Διαβάστε Περισσότερα » "Ολομέτωπη η σύγκρουση κυβέρνησης – τραπεζών"

Τσόμσκι: «Η τρόικα θέλει να σας καταστρέψει»

Ο κορυφαίος αμερικανός διανοητής Νόαμ Τσόμσκι σε μια εκ βαθέων και εξαιρετικά επίκαιρη συνέντευξη στο ΒΗΜagazino.
Τον έχουν χαρακτηρίσει «Αϊνστάιν της γλωσσολογίας», «Δαρβίνο της εποχής μας» και «κορυφαίο διανοούμενο του κόσμου». Είναι ένας από τους σημαντικότερους ακτιβιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κάτι που του έδωσε και τον χαρακτηρισμό «ο αντιαμερικανός εξτρεμιστής», τον οποίο χρησιμοποιούν κυρίως οι Αμερικανοί. 
Διαβάστε Περισσότερα » "Τσόμσκι: «Η τρόικα θέλει να σας καταστρέψει»"

«Κούρεψαν» το χρέος, όχι τη μνήμη και τη λογική μας

Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο sday.gr για το «κούρεμα» του χρέους και εξηγεί για ποιο λόγο ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να πανηγυρίζει.

Τουλάχιστον όταν μπήκε ο πρωθυπουργός στην αίθουσα του υπουργικού συμβουλίου, δεν τράνταξαν οι υπουργοί το κτήριο από τα χειροκροτήματα. Όπως είχαν κάνει - αν θυμάστε - την επόμενη
Διαβάστε Περισσότερα » "«Κούρεψαν» το χρέος, όχι τη μνήμη και τη λογική μας"

«ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟ» το ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης! Kράζει την κυβέρνηση- Ακυρώθηκε εκδήλωση με ομιλητή τον Λοβέρδο


Σε ένα κείμενο 1.752 λέξεων η νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ Α΄ Θεσσαλονίκης, αναφέρει επί λέξει πως δεν μπορεί να ανεχτεί άλλο αυτό την κατάσταση! «Οι πολίτες αισθάνονται προδομένοι και εμείς ΔΕΝ μπορούμε να ανεχτούμε άλλο αυτή την κατάσταση. Είμαστε πρώτα απ’ όλα ενεργά μέλη της κοινωνίας και ενταχθήκαμε στο ΠΑΣΟΚ για να την κάνουμε καλύτερη και δικαιότερη.
Διαβάστε Περισσότερα » "«ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟ» το ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης! Kράζει την κυβέρνηση- Ακυρώθηκε εκδήλωση με ομιλητή τον Λοβέρδο"

«Γελοίοι οι ηγέτες της ΕΕ»

Σαρωτικός εναντίον των ηγετών της Ευρώπης και της οικονομικής πολιτικής που ακολουθούν στο θέμα της κρίσης ήταν στο τελευταίο του άρθρο που δημοσιεύθηκε προχτές στους "Τάιμς της Νέας Υόρκης" ο Αμερικανός νομπελίστας της Οικονομίας Πολ Κρούγκμαν.
Διαβάστε Περισσότερα » "«Γελοίοι οι ηγέτες της ΕΕ»"

ΚΡΗΤΗ:Σχέδιο...διαφυγής από την Κρήτη για τον Παπανδρέου !

Για την περίπτωση που οι διαμαρτυρόμενοι "μπλοκάρουν" τον πρωθυπουργό κατά την σημερινή άφιξή του στο Λασίθι για τις εργασίες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Στο «κόκκινο» θα βρίσκονται, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τα μέτρα ασφαλείας της Αστυνομίας ενόψει της καθόδου του πρωθυπουργού στην Κρήτη, σήμερα Παρασκευή, προκειμένου να παραστεί στις διήμερες εργασίες του συνεδρίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, στο ξενοδοχείο «Daios Cove», στον Άγιο Νικόλαο.
Διαβάστε Περισσότερα » "ΚΡΗΤΗ:Σχέδιο...διαφυγής από την Κρήτη για τον Παπανδρέου !"

Ένα προς ένα τα ψέματα της κυβέρνησης


Επί δύο χρόνια όμως ο κ. Παπανδρέου και οι συνεργάτες του δεν έκαναν τίποτε άλλο παρά να ψεύδονται δημιουργώντας μια σειρά από ανακολουθίες που μετέτρεψαν τη χώρα μας στον πιο αναξιόπιστο συνομιλητή.

• Πριν τις εκλογές του 2009: «Λεφτά υπάρχουν»....

Ενώ σε όλη τη Ευρώπη γνώριζαν ότι η Ελλάδα έχει τεράστιο πρόβλημα χρέους, το ΠΑΣΟΚ έταζε προεκλογικά στους Έλληνες… λαγούς με πετραχήλια

Διαβάστε Περισσότερα » "Ένα προς ένα τα ψέματα της κυβέρνησης"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news