facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Συνάντηση Βενιζέλου με τραπεζίτες ενόψει της Συνόδου Κορυφής

Συζητήθηκαν οι επιπτώσεις των νέων ρυθμίσεων στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα

Το επιτελείο του υπουργού Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλου ετοιμάζεται για τα κρίσιμα εικοσιτετράωρα που θα κρίνουν πολλά για το μέλλον της χώρας.
Διαβάστε Περισσότερα » "Συνάντηση Βενιζέλου με τραπεζίτες ενόψει της Συνόδου Κορυφής"

Στη δημοσιότητα η λίστα με τους 9.000 οφειλέτες του Δημοσίου

Το αργότερο την Τετάρτη θα δοθεί στη δημοσιότητα μέσω ανάρτησης στο διαδίκτυο η λίστα με τα περίπου 9.000 πρόσωπα που χρωστούν στο δημόσιο πάνω από 150.000 ευρώ και συνολικά περίπου 5 δισ.

Το πράσινο φως στη δημοσιοποίηση της λίστας, άναψε η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, διευκολύνοντας το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο είχε δρομολογήσει τη δημοσιοποίηση της.
Διαβάστε Περισσότερα » "Στη δημοσιότητα η λίστα με τους 9.000 οφειλέτες του Δημοσίου"

ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ: ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ-ΒΙΝΤΕΟ

Η Δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά, αυτή η συγχρονη Ηρωίδα, που μάχεται για την ορθή διάδωση του Ελληνισμού σε παιδιά που το έχουν ανάγκη, σε παιδιά που θέλουν να γινουν σωστοί ¨Ελληνες, και μάχεται ενάντια στις Τουρκικές "δυνάμεις" που έχουν κατακυριεύσει την Θράκη, σαν να μην υπάρχει το Ελληνικό κράτος...
Διαβάστε Περισσότερα » "ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ: ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ-ΒΙΝΤΕΟ"

Πολεμικά σχέδια στην ΕΛ.ΑΣ. για την Πέμπτη

Του Κώστα Χαρδαβέλλα

Οι πληροφορίες που έχουν φθάσει στην ΕΥΠ και από εκεί στο Αρχηγείο της Αστυνομίας για την Πέμπτη, οπότε διεξάγεται στη Βουλή η ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο, είναι συγκεκριμένες:
Διαβάστε Περισσότερα » "Πολεμικά σχέδια στην ΕΛ.ΑΣ. για την Πέμπτη"

Καταψήφισε στην επιτροπή το άρθρο 37 η Λούκα Κατσέλη

Κλυδωνίζεται η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ

Από αλλεπάλληλους βομβαρδισμούς κλυδωνίζεται η συνοχή της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ καθώς την ώρα που ο κ. Θωμάς Ρομπόπουλος υπέβαλλε την παραίτησή του στον πρόεδρο της Βουλής κ. Φίλιππο Πετσάλνικο,
Διαβάστε Περισσότερα » "Καταψήφισε στην επιτροπή το άρθρο 37 η Λούκα Κατσέλη"

Οι Γερμανοί τινάζουν - ξανά - στον αέρα τις διαπραγματεύσεις για το χρέος !

Την ώρα που πληθαίνουν οι φωνές των ειδικών που απευθύνουν εκκλήσεις προς τους Ευρωπαίους πολιτικούς να καταλήξουν σε μια τελεσίδικη απόφαση για την διαχείριση της ευρωπαϊκής κρίσης – κι όχι μόνο «στενά» της ελληνικής, η Γερμανία δείχνει να συνεχίζει την παρελκυστική τακτική που ουσιαστικά ακολουθεί από το ξέσπασμα της κρίσης και παραπέμπει σε νέες … καλένδες την εξεύρεση της «συνολικής και βιώσιμης λύσης» στο πρόβλημα χρέους της Ευρώπης.
Διαβάστε Περισσότερα » "Οι Γερμανοί τινάζουν - ξανά - στον αέρα τις διαπραγματεύσεις για το χρέος !"

Ανοικτά τα σενάρια για πώληση Εθνικής και ΑΤΕ Ασφαλιστικής

Οι αυξήσεις κεφαλαίου που θα απαιτηθούν για τις ασφαλιστικές εταιρίες, των υπό κρατικό έλεγχο τραπεζών Εθνικής και Αγροτικής Τράπεζας, ιδιαίτερα μετά συμμετοχή τους στην αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους μέσω των κρατικών ομολόγων, ενδεχόμενος να της οδηγήσουν και σε πώληση.
Διαβάστε Περισσότερα » "Ανοικτά τα σενάρια για πώληση Εθνικής και ΑΤΕ Ασφαλιστικής"

Συνάντηση Παπανδρέου- Σαμαρά αύριο το βράδυ

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά θα έχει αύριο το απόγευμα στις 19:00 ο Γιώργος Παπανδρέου στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών από τον πρωθυπουργό, που ανακοίνωσε νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος.
Διαβάστε Περισσότερα » "Συνάντηση Παπανδρέου- Σαμαρά αύριο το βράδυ"

Σόιμπλε: Απαραίτητη η διαγραφή χρέους

«Μία βιώσιμη λύση για την ελληνική κρίση δεν είναι εφικτή χωρίς τη διαγραφή χρέους και αυτή πιθανότατα θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από τη συμφωνηθείσα το καλοκαίρι» δήλωσε στο γερμανικό ριαδιοσταθμό ARD ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Σόιμπλε.
Διαβάστε Περισσότερα » "Σόιμπλε: Απαραίτητη η διαγραφή χρέους"

Και όμως η Ελλάδα αντλεί το 50% των δανείων της από τις αγορές με καταστροφικά επιτόκια 'χάρη' στο Μνημόνιο

Υπάρχει μία γενικότερη αίσθηση και αντίληψη πως η Ελλάδα χάρη στο Μηχανισμό Στήριξης και το Μνημόνιο απέχει από τις αγορές κεφαλαίων όπου τα επιτόκια κρατικού δανεισμού έχουν απογειωθεί σε επίπεδα πτώχευσης και πως προστατεύεται από αυτές καλύπτοντας τις δανειακές της ανάγκες από τα δάνεια της Τρόικας.

Και όμως, αυτό δεν είναι ακριβές και στην πραγματικότητα η Ελλάδα εξακολουθεί τόσο κατά τη διάρκεια του 2010 όσο και του 2011
Διαβάστε Περισσότερα » "Και όμως η Ελλάδα αντλεί το 50% των δανείων της από τις αγορές με καταστροφικά επιτόκια 'χάρη' στο Μνημόνιο"

Ασπίδα ΝΔ για τα ακίνητα

Ποια μέτρα προστασίας της ακίνητης περιουσίας προτείνει η αξιωματική αντιπολίτευση

Αποκατάσταση των αδικιών, κατάργηση του «χαρατσιού» μέσω ΔΕΗ, πάγωμα των αντικειμενικών αξιών για πέντε έτη αλλά και επέκταση της εφαρμογής τους, όπου αυτές δεν υφίστανται, καθώς και μείωση του ΦΠΑ στην οικοδομή, είναι μερικές μόνο από τις παρεμβάσεις Σαμαρά για τη φορολογία της ακίνητης περιουσίας.
Διαβάστε Περισσότερα » "Ασπίδα ΝΔ για τα ακίνητα"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news