facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Τέλος στο αφορολόγητο των νέων επιχειρηματιών Στο εκκαθαριστικό του εισοδήματος και το τέλος επιτηδεύματος

Κάθε μέρα σβήνει και τουλάχιστον μια φοροαπαλλαγή ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Με σημερινή του τροπολογία, ο υπουργός Οικονομικών, βάζει τέλος (αναδρομικά από 1/1/2011) στη διάταξη που έφερε ο προκάτοχος του, Γιώργος Παπακωνσταντίνου και έδινε αφορολόγητο 30.000 για τρία χρόνια σε νέους επιχειρηματίες.
Διαβάστε Περισσότερα » "Τέλος στο αφορολόγητο των νέων επιχειρηματιών Στο εκκαθαριστικό του εισοδήματος και το τέλος επιτηδεύματος"

Θ. Ρομπόπουλος: Παραιτούμαι!

Την παραίτησή του ανακοίνωσε ότι θα υποβάλει τη Δευτέρα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ...

Θωμάς Ρομπόπουλος, μιλώντας σήμερα το πρωί στο ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο Θεσσαλονίκη».
Διαβάστε Περισσότερα » "Θ. Ρομπόπουλος: Παραιτούμαι!"

Συνήγορος του Διαβόλου

Ο Γιάννης Πρετεντέρης στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Τα Νέα» αναφέρεται με πολύ οξύ, αλλά απόλυτα δικαιολογημένο ύφος στην ανομία και στην κατάσταση διάλυσης που παρουσιάζει η χώρας μας και οι κυβερνώντες της. Επειδή το θεωρήσαμε σημαντικό, το αναδημοσιεύουμε αυτούσιο:
Διαβάστε Περισσότερα » "Συνήγορος του Διαβόλου"

Γ.Βρούτσης: Φορολογικό «ριφιφί»

«Μόνο ως φορολογικό “ριφιφί” θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η νέα τροπολογία Βενιζέλου, με την οποία καλούνται όλοι οι Έλληνες να πληρώσουν, για το 2012, διπλές έκτακτες εισφορές. Μία για το 2011 και άλλη μία για το 2012», σχολιάζει ο αρμόδιος σε θέματα
Διαβάστε Περισσότερα » "Γ.Βρούτσης: Φορολογικό «ριφιφί»"

Προπηλακισμοί σε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη Σύρο

Φραστική επίθεση δέχθηκε ο βουλευτής Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπαμανώλης, στο ίδιο του το νησί, τη Σύρο.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που ζει και έχει επιχειρηματική δραστηριότητα στο νησί, κατά την επίσκεψή του στην Εμπορική τράπεζα, έγινε αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών των απεργών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Διαβάστε Περισσότερα » "Προπηλακισμοί σε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη Σύρο"

Άρχισε η αποκομιδή σκουπιδιών από ιδιώτες - Απειλούνται με απόλυση οι εργαζόμενοι - Οδοφράγματα έχουν στηθεί στον ΧΥΤΑ


- Η αποκομιδή θα ξεκινήσει από τα νοσοκομεία με την συνοδεία αστυνομικών και εισαγγελέα
- Πέντε διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονται κοντά στο σημείο της χωματερής έτοιμες για παρέμβαση
- Οι εργαζόμενοι απειλούν να χυθεί αίμα εάν προσπαθήσει κάποιος να εισέλθει στη χωματερή
- Τι προβλέπει η υγειονομική διάταξη του Λοβέρδου για τα σκουπίδια

Διαβάστε Περισσότερα » "Άρχισε η αποκομιδή σκουπιδιών από ιδιώτες - Απειλούνται με απόλυση οι εργαζόμενοι - Οδοφράγματα έχουν στηθεί στον ΧΥΤΑ"

Σύμφωνα με πηγή του G20. Οι δανειστές (ΔΝΤ) ζητούν... δανεικά για την Ελλάδα

Σε αύξηση των κεφαλαίων του κατά 350 δισ. δολάρια ενδεχομένως να χρειαστεί να προχωρήσει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), προκειμένου να μπορέσει να βοηθήσει την Ελλάδα, σύμφωνα με υψηλόβαθμη πηγή του G20, την οποία επικαλείται το Reuters.
Διαβάστε Περισσότερα » "Σύμφωνα με πηγή του G20. Οι δανειστές (ΔΝΤ) ζητούν... δανεικά για την Ελλάδα"

Με λαθρομετανάστες σπάσανε την απεργία της καθαριότητας

Πριν από λίγα λεπτά ιδιωτικά συνεργεία αποτελούμενα από λαθρομετανάστες στην πλειοψηφία τους, ξεκίνησαν να συλλέγουν υπό την προστασία των αστυνομικών και των εισαγγελέων τα σκουπίδια από τους δρόμους.

Οι εταιρείες που διαθέτουν τα συνεργεία έχουν υπογράψει σχετικές συμβάσεις έργου με την Περιφέρεια για λογαριασμό του υπουργείου Εσωτερικών.
Διαβάστε Περισσότερα » "Με λαθρομετανάστες σπάσανε την απεργία της καθαριότητας"

Αφιερωμένο σε όσους κατηγορούν άδικα τα ΜΑΤ και κατ΄επέκταση την ΕΛΛΑΣ.


Αφιερωμένο σε όσους κατηγορούν άδικα τα ΜΑΤ και κατ΄επέκταση την ΕΛΛΑΣ. 

Δείτε μια άλλη εκδοχή που σίγουρα δεν είχατε σκεφτεί ποτέ...
Διαβάστε Περισσότερα » "Αφιερωμένο σε όσους κατηγορούν άδικα τα ΜΑΤ και κατ΄επέκταση την ΕΛΛΑΣ."

Στη φυλακή τα ανθρωπόμορφα κτήνη με τα καλάσνικοφ

Το δρόμο για τις φυλακές πήραν μετά τις απολογίες τους στον 14ο τακτικό ανακριτή τα πέντε από τα έξι φερόμενα ως μέλη της συμμορίας με τα καλάσνικοφ, που σκόρπιζαν τον τρόμο στην Αθήνα, καθώς πέρα από τις ληστείες που διέπρατταν, κακοποιούσαν τα θύματά τους.
Διαβάστε Περισσότερα » "Στη φυλακή τα ανθρωπόμορφα κτήνη με τα καλάσνικοφ"

Διπλή η έκτακτη εισφορά το 2012

Του Κωνσταντίνου Ρομποτή

Διπλό θα είναι το χαράτσι της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης για εκατομμύρια φορολογούμενους μέσα στο 2012. Σύμφωνα με τροπολογία που καταθέτει το υπουργείο Οικονομικών στη Βουλή από το 2012 θα παρακρατείται σε μηνιαία βάση από μισθούς και από συντάξεις η έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης.
Διαβάστε Περισσότερα » "Διπλή η έκτακτη εισφορά το 2012"

ΠΟΙΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ; ΟΙ ΕΥΡΩ…ΚΑΠΗΛΟΙ (!) ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !

Μας τρομοκρατούν, γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι, μόνο έτσι, θα γλυτώσουν από τους τρομακτικούς τους εφιάλτες! Μας εκφοβίζουν, γιατί η ταπεινή δραχμούλα μας αποτελεί την φοβερή εκδίκησή μας !!!

Μας δημιουργούν τον τεχνητό πανικό της »εξόδου από το ευρώ», γιατί αυτή η έξοδος σημαίνει γι’ αυτούς ταφόπλακα!!! Μας κρατάνε σιδηροδέσμιους της αδιέξοδης οικονομικής φόρμουλας που…
Διαβάστε Περισσότερα » "ΠΟΙΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ; ΟΙ ΕΥΡΩ…ΚΑΠΗΛΟΙ (!) ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !"

Eως 5.000 ευρώ το πρόστιμο για απασχόληση παράνομου μετανάστη !...

ΠΡΟΣΤΙΜΟ 5.000 ευρώ ανά μετανάστη θα κληθούν να καταβάλουν οι εργοδότες που τους απασχολούν παράνομα.

Τα αυστηρότερα μέτρα για τους εργοδότες που απασχολούν παράνομους μετανάστες τρίτων χωρών περιλαμβάνονται σε σχέδιο νόμου του Yπουργείου Εργασίας, για την εναρμόνιση της ελληνικής νομοθεσίας προς την Οδηγία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχετικά με την επιβολή ελάχιστων προτύπων, που συζητήθηκε χθες στο Yπουργικό Συμβούλιο.

Παράλληλα οι εργοδότες θα πρέπει να καταβάλλουν τις εισφορές και τα ημερομίσθια στους μετανάστες τουλάχιστον για 3 μήνες, αν ο εργοδότης δεν μπορεί να αποδείξει το διάστημα που τον απασχολεί.

Ακόμη η συγκεκριμένη επιχείρηση θα αποκλείεται από επιδοτήσεις και από συμβάσεις με το Δημόσιο ως και 5 χρόνια, ενώ θα επιβάλλεται και προσωρινό ή οριστικό κλείσιμο ανάλογα με την περίπτωση.

express
Διαβάστε Περισσότερα » "Eως 5.000 ευρώ το πρόστιμο για απασχόληση παράνομου μετανάστη !..."

ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ!

Ο κουμπαράς υπήρχε αλλά τα αποθεματικά έχουν κάνει φτερά εδώ και καιρό...

Τίποτα δεν έχουν αφήσει όρθιο οι κυβερνώντες. Ακόμη και τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί στο «Ταμείο Μολυβιάτη» για τους πυρόπληκτους νομούς της χώρας τα «δέσμευσαν» για να καλύψουν άλλες τρύπες του προϋπολογισμού με αποτέλεσμα να έχουν ξεσηκωθεί όλοι οι βουλευτές από Ηλεία και Μεσσηνία.
Διαβάστε Περισσότερα » "ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ!"

Η Τρόικα αδειάζει την κυβέρνηση !

Ένα πολύ μεγάλο άδειασμα για την ελληνική κυβέρνηση επιφύλασσε ο Ματίς Μορς , επικεφαλής της Τροικας εκ μέρους της Ευρωπαικής Επιτροπής, σε συνέντευξη του.
Διαβάστε Περισσότερα » "Η Τρόικα αδειάζει την κυβέρνηση !"

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
- Ερώτηση που κατέθεσε στην Βουλή, ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς του ΛΑ.Ο΄.Σ και Γραμματέας της Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας Γιώργος Ανατολάκης:

ΠΡΟΣ: Τον Αξιότιμο Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
Τον Αξιότιμο Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής
Αλλαγής.
Διαβάστε Περισσότερα » "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ."

Καταρρέει η Αlapis, χωρίς υλικά τα νοσοκομεία που προμηθεύει

Η εταιρεία του κ. Λαυρεντιάδη χρωστάει ένα δισ. ευρώ

Μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου της Proton Bank που υποχρέωσε την κυβέρνηση να προχωρήσει στην κρατικοποίηση της τράπεζας του κ. Λαυρέντη Λαυρεντιάδη ο οποίος ζει στο Λονδίνο, στα πρόθυρα της κατάρρευσης βρίσκεται και το δημιούργημά του, η φαρμακευτική εταιρεία Alapis η οποία οφείλει στις τράπεζες κοντά ένα δισ. ευρώ και προμηθεύει με φάρμακα και νοσηλευτικό υλικό σχεδόν όλα τα νοσοκομεία.

Σύμφωνα με στοιχεία, η Alapis που μεταβιβάστηκε πέρυσι σε επενδυτικό fund που εδρεύει στο Λονδίνο είχε το α' εξάμηνο βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις ύψους 800 εκατ. ευρώ και άλλες υποχρεώσεις 150 εκατ. ευρώ. Οι συνολικές οφειλές – στο μεγαλύτερο μέρος τους (800 εκατ. ευρώ) είναι συγκεντρωμένες σε τρεις πιστώτριες τράπεζες, τη Royal Bank of Scotland (RBS), την Εμπορική και την Εθνική – προσεγγίζουν το ένα δισ. ευρώ, ενώ το Δημόσιο οφείλει στην εταιρεία περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ από προμήθειες φαρμάκων και υλικών στα νοσοκομεία.

Η εταιρεία βρίσκεται σε «χρηματοδοτικό κενό», οι εργαζόμενοι πληρώνονται μετ' εμποδίων, ενώ υπάρχει διοικητική αναταραχή.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως είναι ο κίνδυνος διακοπής των προμηθειών των νοσοκομείων που γίνεται μέσω του πολυσχιδούς δικτύου του Ομίλου και της εταιρείας Gerolymatos, η οποία ήδη δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.

Λόγω της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί στο ΧΑ, αλλά και των εξελίξεων που διαφαίνονται στην Alapis, η τιμή της μετοχής υποχώρησε την Τρίτη στα 5 λεπτά (0,05 ευρώ) καταγράφοντας απώλειες 28% σε μία ημέρα, ενώ την Τετάρτη εν μέσω ανόδου παρέμεινε στα ίδια επίπεδα.

Η ταμειακή κατάσταση της εταιρείας αποτυπώνεται ευκρινώς στα οικονομικά στοιχεία της τελευταίας διετίας όταν οι ταμειακές ροές βρέθηκεν πέρυσι στο «κόκκινο».Το 2009 στο ταμείο υπήρχαν διαθέσιμα της τάξης των 90 εκατ. ευρώ που ήταν σοβαρό ποσό σε περίοδο κρίσης.

Τα φάρμακα

Σήμερα, η Alapis δραστηριοποιείται στις ακόλουθες κατηγορίες φαρμάκων προωθώντας μεταξύ άλλων και προϊόντα συνεργαζόμενων πολυεθνικών εταιρειών:

- Καρδιολογικά, Αγγειοκαρδιακά, Διαβητολογικά, Δερματολογικά, Ουρολογικά, Νευρολογικά, Ψυχιατρικά, Αντικαρκινικά, Ανοσοποιητικά, Αιματολογικά Νοσοκομειακά, Παιδιατρικά, Οφθαλμολογικά, Αναπνευστικά, Αλλεργικά, Μη Υποχρεωτικά Συνταγογραφούμενα Φάρμακα (ΟΤC)

Ο Ομιλος δραστηριοποιείται επίσης στην παραγωγή και διανομή και παραφαρμακευτικών προϊόντων.
Ο κατάλογος των παραφαρμακευτικών προϊόντων που διατίθενται περιλαμβάνει:
- Επιθέματα Τραυμάτων, Στερεωτικοούς Επιδέσμους & Ταινίες, Επιδέσμους γενικής χρήσεως, Ηλεκτρονικές συσκευές ποιότητας (πιεσόμετρα, θερμόμετρα), Ορθοπεδικά.

Επίσης, μέσω του χονδρικού δικτύου των φαρμακαποθηκών διατίθενται προς διανομή περισσότεροι από 10.000 κωδικοί παραφαρμακευτικών ειδών:

- Eίδη Βρεφανάπτυξης
- Παιδικά καλλυντικά
Συμπληρώματα διατροφής
- Φυτικές πολυβιταμίνες
Χημικά
- Δρόγες
Φυτικά διαιτητικά προϊόντα
- Υπατικά
Είδη υγιεινής περιποίησης γυναικών
Καλλυντικά
- Αποσμητικά
- Αποτριχωτικά
- Κρέμες εγκυμοσύνης
- Kρέμες σύσφιξης, αδυνατίσματος
- Είδη αντηλιακής προστασίας
- Προϊόντα περιποίησης μαλλιών
- Προϊόντα περιποίησης προσώπου - σώματος
- Προϊόντα υγιεινής και περιποίησης χεριών - ποδιών
Οδοντιατρικά
- Είδη υγιεινής στόματος
Οφθαλμολογικά
- Ταμπλέτες και υγρά φακών επαφής
Προϊόντα δερματικών παθήσεων
- Δερμοκαλλυντικά
Παστίλιες λαιμού
- Γλυκαντικά
Διαγνωστικά
- Συσκευές και Τεστ Αιματολογικού και Ουρολογικού ελέγχου
- Τεστ Εγκυμοσύνης
- Προφυλακτικά
- Επιδεσμικά - Πρώτων βοηθειών
- Εμπλαστρα
- Ορθοπεδικά
- Περιπατητικά
- Καλσόν φλεβίτιδας
- Ιατρικά εργαλεία
- Νοσοκομειακά
- Είδη για στομίες
- Υποσέντονα
- Πάνες ακράτειας
- Παιδικές πάνες
- Βαμβακομάντηλα
- Χαρτομάντηλα
- Είδη Εργαστηρίου
- Ζυγοί

Επιπλέον, ο Ομιλος εισάγει και εμπορεύεται στην ελληνική αγορά γάλατα και διατροφικά προϊόντα υψηλής ποιότητας που απευθύνονται κυρίως στις βρεφικές ηλικίες. Οι σειρές των εν λόγω προϊόντων περιλαμβάνουν:

Γάλατα 1ης βρεφικής ηλικίας
Γάλατα 2ης βρεφικής ηλικίας
Παιδικές κρέμες
Ροφήματα
Είδη κλινικής διατροφής
Λοιπές υπηρεσίες

Πέραν των προαναφερθέντων, ο Ομιλος παρέχει υπηρεσίες Logistics προς φαρμακευτικές εταιρείες έχοντας αναλάβει τη διανομή των προϊόντων τους προς τις φαρμακαποθήκες.

Η ιστορία

Οπως αναφέρεται στο «προφίλ» της εταιρείας, ο Ομιλος Alapis δημιουργήθηκε από τη συγχώνευση των εταιρειών Veterin ΑΒΕΕ, Lamda Detergent ΑΒΕΕ, ΕΒΙΚ ΑΕ και Elpharma ΑΕΒΕ.

Με τη συγκέντρωση των δραστηριοτήτων των τεσσάρων αυτών εταιρειών σε ένα κεντρικό κορμό, ο Ομιλος προσφέρει σε κάθε δραστηριότητα τη δυνατότητα να ενισχύεται από την τεχνογνωσία και τη διείσδυση στις αγορές των υπoλοίπων.
Ο Ομιλος δραστηριοποιείται στη χονδρική πώληση φαρμάκων και παραφαρμακευτικών ειδών μέσω θυγατρικών εταιρειών στις αγορές της Νοτίου Αγγλίας και της Σερβίας.
.
Το δημιούργημα Λαυρεντιάδη

Ο Ομιλος Alapis δραστηριοποιείται στο κλάδο της Ανθρώπινης Υγείας μέσω των ακόλουθων εταιρειών:
- ALAPIS ABEE ALAPIS RESEARCH LABORATORIES INC.
- ALMEDIA PHARMACEUTICALS ΑΕ
- EUROMEDICINES LTD GENESIS ILAC
- GEROLPHARM ΑΕ GEROLYMATOS INC MEDSYSTEMS ΑΕ
- SAMBROOK MED ΑΕ
- SANTA PHARMA AE
- SUMADIJALEK AD
- ΗΠΕΙΡΟΦΑΡΜ ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΗ ΑΕ
- Κ.Π. ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ ΠΝΓ
- ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ ΜΕΝΤΙΚΑΛ ΑΕ
- ΦΑΡΜΑΓΟΡΑ AE
- ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΗ ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΓΛΟΥ ΑΕ
- ΦΑΡΜΑΚΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕΕ
- ΦΑΡΜΑΣΟΦΤ ΕΠΕ

tovima
Διαβάστε Περισσότερα » "Καταρρέει η Αlapis, χωρίς υλικά τα νοσοκομεία που προμηθεύει"

Μπήκαν και τον ξυλοκόπησαν μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα


Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ στη Χώρα Σφακίων στα Χανιά. Συγκεκριμένα δύο άτομα με καταγωγή από την περιοχή Κομιτάδες ηλικίας 57 και 64 ετών αντίστοιχα συνεπλάκησαν στην περιοχή
Διαβάστε Περισσότερα » "Μπήκαν και τον ξυλοκόπησαν μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα"

ALPHA BANK : ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΤΑ 50%


Το ενδεχόμενο διαγραφής του 50% του ελληνικού χρέους θα συνιστούσε πιστωτικό γεγονός, θα άνοιγε τον ασκό του Αιόλου απειλώντας την ύπαρξη του ευρώ, προειδοποιεί με έκθεσή της η Alpha Bank η οποία χαρακτηρίζει την κυβέρνηση ανίκανη να...
διοικήσει μεγάλες ιδιωτικές τράπεζες σε περίπτωση
Διαβάστε Περισσότερα » "ALPHA BANK : ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΤΑ 50%"

Από το μισθό θα παρακρατείται η έκτακτη εισφορά

Απόφαση-σοκ του Ευ. Βενιζέλου

Απευθείας από το μισθό θα παρακρατείται η έκτακτη εισφορά στα εισοδήματα, προκειμένου τα κρατικά ταμεία να μην χάσουν ούτε ευρώ από το νέο «χαράτσι», σύμφωνα με δήλωση του υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου στη Βουλή.
Διαβάστε Περισσότερα » "Από το μισθό θα παρακρατείται η έκτακτη εισφορά"

Μήπως πρέπει να επεμβεί η Δικαιοσύνη...;

Ανοιχτή Επιστολή προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών

Κυρίες και κύριοι,
Αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα είναι αναγκαία περισσότερη Δημοκρατία και περισσότερη Δικαιοσύνη…Οι κυβερνώντες, λόγω των πιέσεων των δανειστών από ενδοτικότητα ή υποχρέωση προβαίνουν σε ενέργειες οι οποίες προσβάλλουν όχι μόνο το Πολίτευμα μας αλλά και διασύρουν διεθνώς τη χώρα…
Φυσικά οι Νομοθέτες φρόντισαν και στο Σύνταγμα μας αλλά και στους Νόμους να προστατεύουν τη Λαϊκή Κυριαρχία που είναι ο θεμέλιος λίθος του Πολιτεύματος…Οι Εξουσίες όπως τις διαχωρίζει το Σύνταγμα μας οφείλουν να υπακούουν αλλά και να λειτουργούν υπέρ αυτής…
Διαβάστε Περισσότερα » "Μήπως πρέπει να επεμβεί η Δικαιοσύνη...;"

Μακρύς ο πέλεκυς του Μακρυπίδη

Τα άκουσαν ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Ρέππας, ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης και ο υφυπουργός Ντίνος Ρόβλιας από τον πρώην υφυπουργό και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Μακρυπίδη. Οι υπόλοιποι υπουργοί του Πολυνομοσχεδίου, οι οποίοι απουσίαζαν από την τόσο ενδιαφέρουσα συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή, θα τα μάθουν από μας, τη «zougla.gr».

Τ’ ακούς Γιώργο;
Διαβάστε Περισσότερα » "Μακρύς ο πέλεκυς του Μακρυπίδη"

Η ομιλία του δημοσιογράφου Μανώλη Κυπραίου στα ΜΑΤ...που τον άφησαν ανάπηρο...

Σε σημερινή Ημερίδα με θέμα «Αστυνομία και Ανθρώπινα Δικαιώματα», που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία των Προέδρων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας και Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων και πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής στη Καισαριανή, ένας από τους βασικούς ομιλητές ήταν και ο δημοσιογράφος Μανώλης Κυπραίος ο οποίος έχει μείνει ανάπηρος έπειτα από χειροβομβίδα κρότου λάμψης ενώ κάλυπτε την απεργιακή κινητοποίηση στις 15 Ιουνίου.
Διαβάστε Περισσότερα » "Η ομιλία του δημοσιογράφου Μανώλη Κυπραίου στα ΜΑΤ...που τον άφησαν ανάπηρο..."

"Η Ελλάδα να γίνει σαν εμάς!" λέει ο άνθρωπος που έδιωξε το ΔΝΤ από την Αργεντινή

Η Ελλάδα, προκειμένου να αντιμετωπίσει σοβαρά και αποτελεσματικά την οικονομική κρίση που την πλήττει, «πρέπει να γίνει σαν την Αργεντινή!» είναι η απάντηση του Ρομπέρτο Λαβάνια, πρώην ΥΠΟΙΚ της Αργεντινής, του ανθρώπου που έδιωξε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο από τη χώρα του. Ο Ρ. Λαβάνια αρνήθηκε να ακολουθήσει τις «συνταγές» που πρότεινε το ΔΝΤ και στη συνέχεια ανέλαβε το δύσκολο έργο να βγάλει τη χώρα του από την κρίση από την οποία μαστιζόταν.
Διαβάστε Περισσότερα » ""Η Ελλάδα να γίνει σαν εμάς!" λέει ο άνθρωπος που έδιωξε το ΔΝΤ από την Αργεντινή"

"Λαϊκίστικη προπαγάνδα τα περί λιποθυμιών σε σχολεία", λέει το ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Για λαϊκίστικη προπαγάνδα στην οποία χρησιμοποιούνται ακόμη και μαθητές, κάνει λόγο το υπουργείο Παιδείας απαντώντας σε δημοσιεύματα περί καταγγελιών του Α` Συλλόγου Εκπαιδευτικών Αθηνών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για κρούσματα λιποθυμίας μαθητών από ασιτία.
Διαβάστε Περισσότερα » ""Λαϊκίστικη προπαγάνδα τα περί λιποθυμιών σε σχολεία", λέει το ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ"

Δυστυχώς είναι αλήθεια - Παιδιά έπεσαν λιπόθυμα από ασιτία σε σχολείο της Κυψέλης

- Ο πρ. Α' Συλλόγου Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης επιβεβαιώνει στο Νewsit οτι οι γιατροί που εξέτασαν τους μαθητές διέγνωσαν ασιτία.
- Δεν έχουν παπούτσια για γυμναστική και στο κυλικείο έχουμε τεφτέρι λένε οι εκπαιδευτικοί
- Αυτοκτόνησε άνεργος πατέρας με 3 παιδιά
Διαβάστε Περισσότερα » "Δυστυχώς είναι αλήθεια - Παιδιά έπεσαν λιπόθυμα από ασιτία σε σχολείο της Κυψέλης"

Ξέμεινε από λεφτά και από καύσιμα το κράτος

«Χειρόφρενο» τραβάνε η μία μετά την άλλη οι κρατικές υπηρεσίες. Όχι μεταφορικά, λόγω απεργιών κλπ, αλλά λόγω έλλειψης καυσίμων και της αδυναμίας για να κινήσουν αυτοκίνητα, σκάφη... ακόμα και τανκς.

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, από την περασμένη εβδομάδα τα κινητά συνεργεία του ΣΔΟΕ
Διαβάστε Περισσότερα » "Ξέμεινε από λεφτά και από καύσιμα το κράτος"

Η Γερμανία παρακολουθεί τους πολίτες της με ιό Trojan

Η ομάδα hackers Chaos Computer Club (CCC) κατηγορεί τη Γερμανική κυβέρνηση για χρήση ιού Trojan που κατασκοπεύει τους υπολογιστές των πολιτών.

Η ομάδα CCC, η οποία αυτοαποκαλείται η μεγαλύτερη ομάδα hacking στην Ευρώπη, στην προσπάθεια της να αναλύσει τη συμπεριφορά του ιού, αλλά και να αποδείξει ότι πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα από την παρακολούθηση των διαδικτυακών επικοινωνιών
(το οποίο θεωρείται νόμιμο στη χώρα), συνέταξε το δικό της πρόγραμμα απομακρυσμένου ελέγχου.
Διαβάστε Περισσότερα » "Η Γερμανία παρακολουθεί τους πολίτες της με ιό Trojan"

Ελεγχοι ιδιωτών συμβούλων για τον εκτροχιασμό των δημόσιων δαπανών

Η εταιρεία καλείται να ορίσει «Δείκτες Απόδοσης»

Στην αναζήτηση εταιρείας συμβούλων από τον ιδιωτικό τομέα προχωρά το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, προκειμένου να μελετήσει τα «επιχειρησιακά δεδομένα» για 300 επιλεγμένους φορείς του κράτους και με στόχο να διαπιστώσει τις αιτίες για το συνεχή εκτροχιασμό των δημόσιων δαπανών.
Διαβάστε Περισσότερα » "Ελεγχοι ιδιωτών συμβούλων για τον εκτροχιασμό των δημόσιων δαπανών"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news