facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής και όλες οι δράσεις του (αθλητικές, πολιτιστικές, αποκομιδή, παιδικοί σταθμοί κ.λ.π), βρίσκονται υπό κατάληψη από τους εργαζόμενους.
Σκοπός μας, δεν είναι να ταλαιπωρήσουμε τους συνδημότες μας. Σκοπός μας είναι να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας
Διαβάστε Περισσότερα » "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ"

Η Γερμανία Πρέπει να Πληρώσει στην Ελλάδα τις Προ Πολλού Οφειλόμενες Υποχρεώσεις της

Ο Γάλλος οικονομολόγος και σύμβουλος της Γαλλικής κυβέρνησης Jacques Delpla δήλωσε πρόσφατα ότι η Γερμανία χρωστάει περισσότερα στην Ελλάδα από ότι η Ελλάδα στην Γερμανία. Όπως δημοσιεύθηκε πρόσφατα, η Γερμανική εφημερίδα Die Welt παραδέχθηκε ότι η Γερμανία οφείλει στην Ελλάδα το κατοχικό δάνειο.
Διαβάστε Περισσότερα » "Η Γερμανία Πρέπει να Πληρώσει στην Ελλάδα τις Προ Πολλού Οφειλόμενες Υποχρεώσεις της"

"Ιδού τι μας χρωστάνε οι Γερμανοί!"

Με ένα πολύ καυστικό άρθρο ο Γιάννης Δημαράς "θυμίζει" στους Γερμανούς τι μας χρωστάνε από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και ασκεί κριτική στα δημοσιεύματα των Γερμανικών ΜΜΕ και κυρίως στο focus που "βύθισε" τον Παρθενώνα και ...μετάλλαξε την Αφροδίτη της Μήλου. Ολόκληρο το άρθρο του Γιάννη Δημαρά:
Διαβάστε Περισσότερα » ""Ιδού τι μας χρωστάνε οι Γερμανοί!""

“Η Ελλάδα μπορεί να προκαλέσει το απόλυτο χάος”

Του FLOYD NORRIS

Η Ελλάδα θα ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αν δεν είχε ενταχθεί στο ευρώ, ή αν την έδιωχναν το 2004, τότε που παραδέχτηκε ότι είπε ψέματα για τα οικονομικά της στοιχεία, προκειμένου να ενταχθεί. Σε καλύτερη θέση θα ήταν και η Ευρώπη. Οπότε, γιατί δεν φεύγει τώρα;
Διαβάστε Περισσότερα » "“Η Ελλάδα μπορεί να προκαλέσει το απόλυτο χάος”"

53 ετών με 33 χρόνια; Εφεδρος!


ΡΕΠΟΡΤΑΖ Νικολέττα Μουτούση


Τον δρόμο για ένταξη σε προσυνταξιοδοτική διαθεσιμότητα όλων των μόνιμων υπαλλήλων του στενού δημόσιου τομέα, των ΟΤΑ καθώς και των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, που έχουν τουλάχιστον 33 έτη προϋπηρεσίας και ηλικία από 53 ετών και άνω άνοιξε η κυβέρνηση με τις διατάξεις για την εφαρμογή της εφεδρείας οι οποίες περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών.
Διαβάστε Περισσότερα » "53 ετών με 33 χρόνια; Εφεδρος!"

Μεγαλοφοροφυγάδες που δεν δηλώναν ούτε 1 ευρώ στην εφορία

Σοκ προκαλούν οι πληροφορίες για μεγαλοφοροφυγάδες που δεν δηλώναν ούτε καν 1 ευρώ στην εφορία! Κατά τις έρευνες για την επώνυμη φοροδιαφυγή το ΣΔΟΕ βρήκε συνολικά 2 δισ. ευρώ σε 77 τραπεζικούς λογαριασμούς, οι ιδιοκτήτες των οποίων δηλώνουν... ανεπάγγελτοι ή δεν ξέρουν καν τι θα πει η λέξη «εφορία». Σχεδόν οι μισοί πάντως από τους 77 είναι γιατροί, ενώ 3 εξ αυτών είναι και διοικητές νοσοκομείων.
Διαβάστε Περισσότερα » "Μεγαλοφοροφυγάδες που δεν δηλώναν ούτε 1 ευρώ στην εφορία"

Νέες προσαγωγές για τη ληστεία στο Ελ. Βενιζέλος

Ακόμη δυο άτομα προσήχθησαν στην Ασφάλεια ύποπτα για τη συμμετοχή στη ληστεία του αεροδρομίου στην κατοχή των οποίων βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 293.880 ευρώ καθώς και ένα πιστόλι τύπου replica.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ενώνουν ένα, ένα τα κομμάτια του παζλ της κινηματογραφικής ληστείας που έγινε την περασμένη Κυριακή το απόγευμα στο υποκατάστημα της Alpha Bank στο αεροδρόμιο των Σπάτων.
Διαβάστε Περισσότερα » "Νέες προσαγωγές για τη ληστεία στο Ελ. Βενιζέλος"

Παραιτήθηκε ο γ.γ. του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων

Την παραίτησή του υπέβαλε στον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Γιάννη Ραγκούση, ο γενικός γραμματέας Επικοινωνιών Σωκράτης Κάτσικας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραίτηση του κ. Κάτσικας δεν έχει σχέση με κάποια διαφωνία με την πολιτική του υπουργείου, αλλά επιστρέφει στα πανεπιστημιακά του καθήκοντα.
Διαβάστε Περισσότερα » "Παραιτήθηκε ο γ.γ. του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων"

Τρεις προσαγωγές για τη "ληστεία του αιώνα"

Κοντά στη λύση του μυστηρίου της ληστείας στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" φαίνεται να βρίσκεται στη ΓΑΔΑ. Τρία άτομα προσήχθησαν και ανακρίνονται. Εντοπίστηκαν τα χρήματα

Τρία άτομα ανακρίνονται από την Ασφάλεια ως ύποπτα για τη μεγάλη ληστεία με λεία πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ που έγινε την περασμένη Κυριακή, στις 2 Οκτωβρίου, στο υποκατάστημα της Alpha Bank μέσα στο χώρο του αερολιμένα "Ελευθέριος Βενιζέλος".
Διαβάστε Περισσότερα » "Τρεις προσαγωγές για τη "ληστεία του αιώνα""

Ο Σκυλακάκης για τις 109.000 Μαϊμού Συντάξεις


Ο υπεύθυνος του Τομέα Οικονομίας και Οικονομικών της Δημοκρατικής Συμμαχίας, ευρωβουλευτής, Θεόδωρος Σκυλακάκης , έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:

«Οι 109.000 μαϊμού συντάξεις κόστους 1,3 δις ετησίως, αποδεικνύουν ότι υπάρχουν τεράστια περιθώρια εξοικονόμησης στις δημόσιες δαπάνες (κάτι που είχαμε προτείνει στο εναλλακτικό δικό μας μεσοπρόθεσμο), τα οποία κυβέρνηση και τρόικα έπρεπε να έχουν αξιοποιήσει, πριν υπερφορολογήσουν τον ιδιωτικό τομέα και στραγγαλίσουν την παραγωγική οικονομία.
Θέτουν όμως και άλλα δύο ερωτήματα:
Διαβάστε Περισσότερα » "Ο Σκυλακάκης για τις 109.000 Μαϊμού Συντάξεις"

Τα οφέλη του νόμου 4014/2011 περί ρύθμισης αυθαιρέτων


Στις 21/9/2011 δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ A 209 – 21.09.2011) ο πολυσυζητημένος νόμος 4014/2011 περί ρύθμισης αυθαιρέτων. Μετά από πολλά χρόνια, δημιουργήθηκε ένα ενιαίο πλαίσιο για τη ρύθμιση αυθαίρετων κατασκευών και χρήσεων που βρίθουν ανά την επικράτεια, καθώς και τον εξορθολογισμό των αντίστοιχων προστίμων που επιβάλλονταν μέχρι τώρα.
Διαβάστε Περισσότερα » "Τα οφέλη του νόμου 4014/2011 περί ρύθμισης αυθαιρέτων"

Αυτόνομη Παρέμβαση Ρεθύμνου:"Κυβέρνηση και Υπουργοί σε διατεταγμένη υπηρεσία για να μην αφήσουν τίποτε όρθιο"


από το Γραφείο Τύπου
Είναι ανίκανοι, επικίνδυνοι ή σε διατεταγμένη υπηρεσία; Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για πολιτικά ανδρείκελα που λειτουργούν ως ενδιάμεσοι για την εφαρμογή των πολιτικών, που τους υπαγορεύουν οι Τροϊκανοί και οι αγορές, καταπατώντας κάθε έννοια δικαιοσύνης, δημοκρατίας και τήρησης της συνταγματικής τάξης. 
Διαβάστε Περισσότερα » "Αυτόνομη Παρέμβαση Ρεθύμνου:"Κυβέρνηση και Υπουργοί σε διατεταγμένη υπηρεσία για να μην αφήσουν τίποτε όρθιο""

Την Τρίτη στη Βουλή το νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση του ΕΣΥ

Την Τρίτη εισάγεται προς συζήτηση στη Βουλή το νομοσχέδιο για την ανασυγκρότηση Φορέων Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Κέντρα Αποκατάστασης και την αναδιάρθρωση του ΕΣΥ.

Όπως δήλωσαν τόσο ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, όσο και οι υφυπουργοί, Μ.Τιμοσίδης και Μ.Μπόλαρης, το σχέδιο νόμου αποδεικνύει ότι με κατάλληλες κινήσεις ο ευαίσθητος χώρος της Πρόνοιας μπορεί όχι μόνο να διασωθεί αλλά και να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες με λιγότερους πόρους.
Διαβάστε Περισσότερα » "Την Τρίτη στη Βουλή το νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση του ΕΣΥ"

Α. Σαμαράς: Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο Αντώνης Σαμαράς ενόψει της αναθεώρησης της συμφωνίας της 21ης Ιουλίου για το ελληνικό χρέος. Παράλληλα προειδοποίησε την κυβέρνηση για τις επιπτώσεις που ενδέχεται να υπάρξουν στην ρευστότητα της ελληνικής Οικονομίας και στα ασφαλιστικά ταμεία.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι η παρέμβαση του προέδρου της Ν.Δ έγινε αμέσως μετά την συνάντηση του με τον αντικαγκελάριο Φίλιπ Ρέσλερ.
Διαβάστε Περισσότερα » "Α. Σαμαράς: Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες"

Κ.Μίχαλος: Η φοροδοτική ικανότητα πολιτών και επιχειρήσεων έχει εξαντληθεί

"Καλούμαστε σήμερα να στραφούμε σε μια νέα αναπτυξιακή φιλοσοφία. Η οποία θα στηρίζεται όχι πλέον στο κράτος, αλλά στις δυνάμεις του ιδιωτικού τομέα. Θα στηρίζεται σε νέες παραγωγικές δραστηριότητες και επενδύσεις. Θα στηρίζεται στην εξωστρέφεια, στην ανταγωνιστικότητα και στη βέλτιστη δυνατή αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας".
Διαβάστε Περισσότερα » "Κ.Μίχαλος: Η φοροδοτική ικανότητα πολιτών και επιχειρήσεων έχει εξαντληθεί"

Τρόικα: Υπάρχουν ανοιχτά ζητήματα

Του Κωνσταντίνου Ρομποτή
Λίγο πριν την ολοκλήρωση του ελέγχου της βρίσκεται η αποστολή της τρόικας στην Αθήνα και απομένουν κάποιες τελευταίες επαφές, προτού οι επικεφαλής της επιστρέψουν στις έδρες τους για να συντάξουν την κρίσιμη αξιολόγησή τους, η οποία θα καθορίσει όχι μόνο την εκταμίευση της δόσης αλλά και τις αποφάσεις για τη διαχείριση του ελληνικού χρέους.
Διαβάστε Περισσότερα » "Τρόικα: Υπάρχουν ανοιχτά ζητήματα"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news