facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

ΔΝΤ: Αναμένεται σύντομα η έκθεση της τρόικας για την Ελλάδα

Σωστή η συμμετοχή ιδιωτών στο νέο μηχανισμό, ανέφερε εκπρόσωπος του Ταμείου στην Ουάσινγκτον

Θέμα ημερών χαρακτήρισε πριν λίγο ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντέιβιντ Χάλεϊ την ολοκλήρωση της κατάρτισης της έκθεσης της τρόικας για το ελληνικό πρόγραμμα.

Διαβάστε Περισσότερα » "ΔΝΤ: Αναμένεται σύντομα η έκθεση της τρόικας για την Ελλάδα"

Αποποιείται των βουλευτικών του προνομίων ο βουλευτής Λέσβου της ΝΔ, Σπύρος Γαληνός

Σχεδόν όλα τα βουλευτικά του προνόμια αποποιείται ο βουλευτής Λέσβου της ΝΔ, Σπύρος Γαληνός, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του.


Ειδικότερα, ο βουλευτής της ΝΔ, όπως δήλωσε, έχει αποποιηθεί το επίδομα ενοικίου των 1000 ευρώ, το βουλευτικό αυτοκίνητο, την πρώτη θέση στα αεροπορικά ταξίδια από και προς το νομό Λέσβου, την απόσπαση δύο αστυνομικών και ενός δημοσίου υπαλλήλου.
Διαβάστε Περισσότερα » "Αποποιείται των βουλευτικών του προνομίων ο βουλευτής Λέσβου της ΝΔ, Σπύρος Γαληνός"

Ελεύθερος ο αστυνομικός που συνελήφθη για τις χθεσινές βιαιοπραγίες στο Σύνταγμα

Ελεύθερς αφέθηκε ο αστυνομικός, που συνελήφθη μετά τις χθεσινές διαδηλώσεις στο Σύνταγμα, όπου φαίνεται ότι χτύπησε με βάναυσο τρόπο γυναίκα δημοσιογράφο και φωτορεπόρτερ ξένου πρακτορείου.


Σε βάρος του δεν ασκήθηκε ποινική δίωξη όταν οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή και η υπόθεση παραπέμφθηκε για περαιτέρω ανάκριση σε πταισματοδίκη.
Διαβάστε Περισσότερα » "Ελεύθερος ο αστυνομικός που συνελήφθη για τις χθεσινές βιαιοπραγίες στο Σύνταγμα"

Το δημόσιο «θυσιάζεται» για τον Μπόμπολα…

Με μια πρωτοφανή απόφαση που γεννά πολλά και σοβαρά ερωτήματα, οι ελληνικές αρχές αρνούνται να εισπράξουν από την ιδιωτική εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός» εκατομμύρια ευρώ και μάλιστα προσφεύγουν γι αυτό το λόγο κατά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής!

Άκουσον – άκουσον, η ελληνική κυβέρνηση παρεμβαίνει υπέρ

Διαβάστε Περισσότερα » "Το δημόσιο «θυσιάζεται» για τον Μπόμπολα…"

Πράσινο φως για πετρελαϊκές έρευνες σε 3 περιοχές

Την έγκριση για έρευνα και εξόρυξη πετρελαίου σε τρεις περιοχές της Δυτικής Ελλάδας έδωσε το πρωί η Κυβέρνητική Επιτροπή. Πρόκειται για συγκεκριμένα "οικόπεδα", όπως λέγονται στη διεθνή ορολογία, στον Πατραϊκό Κόλπο, Δυτικά των Ιωαννίνων στην Ήπειρο και την περιοχή του Κατακόλου στην Ηλεία.
Διαβάστε Περισσότερα » "Πράσινο φως για πετρελαϊκές έρευνες σε 3 περιοχές"

Έρχονται αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ

«Ηλεκτροσόκ» προκαλεί στους καταναλωτές η πληροφορία, ότι η ΔΕΗ, με αίτημά της έχει ζητήσει από την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας και κατά συνέπεια και από το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής να αυξήσει το 2012 και κατά πάσα πιθανότητα από τον προσεχή Ιανουάριο, τα τιμολόγιά της, μεσοσταθμικά κατά 18,7%, με ορισμένα νοικοκυριά μάλιστα να κινδυνεύουν να επιβαρυνθούν ακόμη και έως 30%, με τη ΔΕΗ να επικαλείται σημαντική αύξηση στα λειτουργικά της κόστη. 
Διαβάστε Περισσότερα » "Έρχονται αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ"

Reuters: Έλληνες ακόμα.. δεν είδατε τίποτα!


Η αλλαγή ηγεσίας στην ΕΚΤ σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, θα σημάνει για την Ελλάδα μία περίοδο ακόμη πιο δύσκολων διαβουλεύσεων με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
Όπως μεταδίδει το Reuters, η έλευση του Ντραγκι στη θέση του Ζαν Κλοντ Τρισέ που αποχωρεί από την ΕΚΤ το Νοέμβριο θα σημάνει την ίδια στιγμή και μία στροφή της ΕΚΤ εναντίον της Ελλάδας, σύμφωνα ....με το sofokleousin.gr.
Διαβάστε Περισσότερα » "Reuters: Έλληνες ακόμα.. δεν είδατε τίποτα!"

Σμιτ: «Οι Ευρωπαίοι ηγέτες να βοηθήσουν την Ελλάδα, αλλιώς να τους πάρει ο διάολος»

Την οργισμένη δήλωση «οι Ευρωπαίοι ηγέτες πρέπει να βοηθήσουν την Ελλάδα, αλλιώς να τους πάρει ο διάολος» έκανε ο πώην Καγκελάριος Χέλμουτ Σμιτ σε συνέντευξή του στην Zeit. Σύγκρινε την κατάσταση της Ελλάδας με την «κατάσταση της Γερμανίας μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου», όταν οι ΗΠΑ και η Γαλλία παρείχαν οικονομική βοήθεια και τάχθηκε υπέρ της διάσωσης της Ελλάδας από την ΕΕ.
Διαβάστε Περισσότερα » "Σμιτ: «Οι Ευρωπαίοι ηγέτες να βοηθήσουν την Ελλάδα, αλλιώς να τους πάρει ο διάολος»"

Διευθυντής τράπεζας χορηγούσε δάνεια σε συνεργασία με τοκογλύφο!

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Σουρέλης


Την ώρα που εκατοντάδες ελληνικές επιχειρήσεις κλείνουν εξαιτίας της έλλειψης ρευστότητας και της άρνησης των τραπεζών να χορηγήσουν δάνεια, ένας διευθυντής τράπεζας ενέκρινε αφειδώς καταναλωτικά και επιχειρηματικά δάνεια σε συνεργασία με τοκογλύφο!
Διαβάστε Περισσότερα » "Διευθυντής τράπεζας χορηγούσε δάνεια σε συνεργασία με τοκογλύφο!"

«Χοντρός» καυγάς Διαμαντοπούλου - Παφίλη

Άγριος καυγάς με βαριές εκφράσεις εξελίχθηκε στην ολομέλεια της Βουλής μεταξύ της κυρίας Άννας Διαμαντοπούλου και του βουλευτή του ΚΚΕ κ. Θανάση Παφίλη με αφορμή τις μαθητικές κινητοποιήσεις.


Αναλυτικά, ο κ. Παφίλης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με αστυνομικά μέτρα επιχειρεί να μετατρέψει τους μαθητές σε
Διαβάστε Περισσότερα » "«Χοντρός» καυγάς Διαμαντοπούλου - Παφίλη"

'Επιασαν βουλευτές και αιρετούς να παίρνουν διπλές συντάξεις - Τώρα; Θα τους τις πάρουν πίσω;

- Επι 7 μήνες έπαιρναν διπλές συντάξεις και σφύριζαν αδιάφορα!
- Την ίδια ώρα οι έλληνες πολίτες πλήρωναν το ένα χαράτσι μετά το άλλο!
- Να δώσει η Βουλή άμεσα τα ονόματά τους στην δημοσιότητα
Διαβάστε Περισσότερα » "'Επιασαν βουλευτές και αιρετούς να παίρνουν διπλές συντάξεις - Τώρα; Θα τους τις πάρουν πίσω;"

Oι τουρκοκύπριοι λένε "οχι" στη συμφωνία υφαλοκρηπίδας του "ψευδοκράτους" με την Τουρκία

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ


Σοκ προκάλεσε η είδηση στην Τουρκία, πως το Κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο «ψευδοκράτος» θα ψηφίσει «όχι» σχετικά με την ψηφοφορία που θα γίνει για τη συμφωνία οριοθέτησης της υφαλοκρηπίδας με την Τουρκία.
Διαβάστε Περισσότερα » "Oι τουρκοκύπριοι λένε "οχι" στη συμφωνία υφαλοκρηπίδας του "ψευδοκράτους" με την Τουρκία"

Άλεξ Ρόντος: "Η Ελλάδα πρέπει να αφοπλιστεί, η Τουρκία όχι"!

Ο μυστηριώδης Άλεξ Ρόντος, το σκοτεινό alter ego του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ο άνθρωπος που σε όποιο κράτος εργάζεται ακολουθεί πόλεμος ή πολιτική αναταραχή, "ξανακτύπησε" με συνέντευξή του στην Χουριέτ. Και, ως συνήθως, με δηλώσεις που προκαλούν το κοινό εθνικό αίσθημα:
Διαβάστε Περισσότερα » "Άλεξ Ρόντος: "Η Ελλάδα πρέπει να αφοπλιστεί, η Τουρκία όχι"!"

Βόμβες Κουσελά κατά Παπακωνσταντίνου! “Έφυγα από την κυβέρνηση, επειδή κυνηγούσα τους μεγαλοοφειλέτες!”

Βόμβες εναντίον του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνστανσινου ότι συγκάλυπτε τους φοροφυγάδες εξαπέλυσε ο τέως υφυπουργός και βουλευτής του Πασοκ Δημήτρης Κουσελας.


Στη συνεδρίαση του ΚΤΕ (έγινε με την συμμετοχή του Β. Βενιζέλου ) νωρίτερα υποστήριξε ότι έφυγε από την κυβέρνηση επειδή ήθελε να χτυπήσει τους μεγάλους οφειλέτες του Δημοσίου.
Διαβάστε Περισσότερα » "Βόμβες Κουσελά κατά Παπακωνσταντίνου! “Έφυγα από την κυβέρνηση, επειδή κυνηγούσα τους μεγαλοοφειλέτες!”"

Με πόνο κλείνουν στη Βουλή… σάουνα και πιλάτες!

Με βαριά καρδιά αλλά και με τεράστια καθυστέρηση κλείνει τη… σάουνα στο γυμναστήριο (ναι, υπάρχει και σάουνα…) το προεδρείο της Βουλής και περικόπτει προγράμματα για γιόγκα και πιλάτες, προσπαθώντας να εναρμονιστεί στο πνεύμα λιτότητας.
Διαβάστε Περισσότερα » "Με πόνο κλείνουν στη Βουλή… σάουνα και πιλάτες!"

Επιστολές απόγνωσης στον Παπούλια



Δεκάδες είναι οι επιστολές απόγνωσης που καταφθάνουν καθημερινά στην Προεδρία της Δημοκρατίας από παραγωγικούς και συνδικαλιστικούς φορείς αλλά και από μεμονωμένους πολίτες που απευθύνουν έκκληση στον ανώτατο πολιτειακό άρχοντα να αναλάβει πρωτοβουλία ώστε η χώρα να αποφύγει τη χρεοκοπία και να σταματήσει η επιβολή επιπρόσθετων φορολογικών μέτρων, αφού ήδη έχουν «γονατίσει».
Διαβάστε Περισσότερα » "Επιστολές απόγνωσης στον Παπούλια"

ΜΠΑΡΟΖΟ: "ΟΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ"



«Η Ελλάδα ζούσε για πολύ καιρό πάνω από τις δυνατότητές της, γι' αυτό τα σκληρά μέτρα λιτότητας που παίρνει τώρα είναι αναπόφευκτα» δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο. Σε συνέντευξή του στο...
Διαβάστε Περισσότερα » "ΜΠΑΡΟΖΟ: "ΟΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ""

Συνελήφθη ο αστυνομικός για την επίθεση στη φωτορεπόρτερ

Παράλληλα με τη διοικητική έρευνα, που διατάχθηκε χθες από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, σχετικά με βίαιη συμπεριφορά αστυνομικών σε βάρος δημοσιογράφων, διενεργείται ποινική προανάκριση από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.


Στο πλαίσιο αυτό, συνελήφθη σήμερα Αστυφύλακας της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, κατηγορούμενος για παράβαση των άρθρων 361 Π.Κ., εξύβριση και 308Α Π.Κ., απρόκλητη σωματική βλάβη, βίαιη συμπεριφορά σε βάρος γυναίκας δημοσιογράφου.

zougla.gr
Διαβάστε Περισσότερα » "Συνελήφθη ο αστυνομικός για την επίθεση στη φωτορεπόρτερ"

Βόμβα Πάγκαλου:" Ο Βενιζέλος τα έχει κάνει θάλασσα"


Φωτιά στα τόπια βάζει  για άλλη μια φορά ο Πάγκαλος στην Κυβερνητική συνοχή.
Στο περιοδικό Informer που κυκλοφορεί αύριο ο Αντιπρόεδρος φαίρεται να έχει πει για τον έτερο Αντιπρόεδρο  Βαγγέλη Βενιζέλο.
" Τα έχει κάνει θάλασσα . Δεν δικαίωσε τις προσδοκίες που είχαν πολλοί. Κάνει συνέχεια λάθη"
Για τον Παπανδρέου  " Αυτά μπορούσε να κάνει"
Και για την επόμενη μέρα στο ΠαΣοΚ φέρεται να είπε για τους διαδόχους Παπανδρέου.
Η Αννα Διαμαντοπούλου και ο Χρυσοχοίδης είναι λίγοι ο Ρέππας κινείται στο περιβάλλον Παπανδρέου. Οι μόνοι που αξίζουν είναι ο Ραγκούσης και ο Λοβέρδος.
θα τρέχουν από αύριο στο ΠαΣοΚ να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Οι διαψεύσεις θα πάνε σύννεφο.......
http://kafeneio-gr.blogspot.com
Διαβάστε Περισσότερα » "Βόμβα Πάγκαλου:" Ο Βενιζέλος τα έχει κάνει θάλασσα""

Η επιστολή του φορολογούμενου από το Ξυλόκαστρο προς τη Δ.Ο.Υ. που προκάλεσε "χαμό"!


Διαβάστε όλη την επιστολή φορολογούμενου προς την Δ.Ο.Υ. Ξυλοκάστρου με την οποία χαρακτηρίζει παράνομη και αντισυνταγματική συνολική οφειλή 743,20 ευρώ που του καταλογίστηκε.
"Θέμα: "οφειλές μου πρός το Ελληνικό Δημόσιο".

Κύριοι,
Έλαβα εκ μέρους σας "εκκαθαριστικό σημείωμα εισφορών και τέλους επιτηδεύματος" βάσει του άρθρου 29 του ν.3986/2011, αριθμός ειδοποίησης 1440 και αριθμός δήλωσης 1719, όπου αναφέρεται πως μου έχει καταλογιστεί απο το Υπουργείο Οικονομικών ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ, συνολική οφειλή 743,20 ευρώ.
Διαβάστε Περισσότερα » "Η επιστολή του φορολογούμενου από το Ξυλόκαστρο προς τη Δ.Ο.Υ. που προκάλεσε "χαμό"!"

Νυχτερινή σύσκεψη Βενιζέλου με Προβόπουλο, Θωμόπουλο, Πανταλάκη

Σύσκεψη για τα σενάρια «κουρέματος» του ελληνικού χρέους πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στο γραφείο του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλου στην οδό Ζαλοκώστα. Στη σύσκεψη μετέχουν ο διοικητής της ΤτΕ κύριος Γιώργος Προβόπουλος, ο πρόεδρος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητος κ. Θωμόπουλος αλλά και ο πρόεδρος της Αγροτικής Τραπέζης κ. Θεόδωρος Πανταλάκης.
Διαβάστε Περισσότερα » "Νυχτερινή σύσκεψη Βενιζέλου με Προβόπουλο, Θωμόπουλο, Πανταλάκη"

Χάκεψαν λογαριασμούς στην Τράπεζα Πειραιώς στην Ορεστιάδα!!! Πολλά λεφτά … έκαναν φτερά


Από το βράδυ της Δευτέρα ήταν φήμη. Το πρωί της Τρίτης έγινε πληροφορία, αλλά πριν λίγο η Piazza del Popolo σε συνομιλία που είχε με στέλεχος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος το επιβεβαιώνει! Στο κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Ορεστιάδα αρκετά λεφτά από λογαριασμούς πελατών έχουν κάνει λεφτά!!!
Διαβάστε Περισσότερα » "Χάκεψαν λογαριασμούς στην Τράπεζα Πειραιώς στην Ορεστιάδα!!! Πολλά λεφτά … έκαναν φτερά"

Ο κύριος Παπακωνσταντίνου «ομολόγησε»

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε χθές την εκπομπή Έρευνα….
Στη συνέντευξή του λοιπόν ο κ. Παπακωνσταντίνου παραδέχτηκε ότι προσέθεσαν στο έλλειμμα, χρέη του Δημοσίου προς ΔΕΚΟ και άλλα στοιχεία που δεν προσμετρούνταν μέχρι τότε…Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι έγινε για να μη τα κρύβουμε κάτω από το χαλί…
Διαβάστε Περισσότερα » "Ο κύριος Παπακωνσταντίνου «ομολόγησε»"

Έφυγε ο Στιβ Τζομπς...

Θρήνος στον πλανήτη της πληροφορικής για έναν εμπνευσμένο άνθρωπο που αφιέρωσε τη ζωή του στη γιγάντωση του δαγκωμένου του μήλου. Έναν άνθρωπο που καθόρισε τον κόσμο με τις ηλεκτρονικές του δημιουργίες.
Ο Στιβ Τζομπς, αντιμετώπιζε τον καρκίνο από το 2004 και φέτος είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από την ενεργή του θέση στην Apple.
Στις 5 Οκτωβρίου του 2011, η Apple ανακοίνωσε πως ο Jobs είχε πεθάνει...
Διαβάστε Περισσότερα » "Έφυγε ο Στιβ Τζομπς..."

Δημοψήφισμα για την κρίση στην Ελλάδα προανήγγειλε ο Χ. Καστανίδης!

Σε δημοψήφισμα σχετικά με τη δημοσιονομική κρίση στην Ελλάδα σχεδιάζει να προχωρήσει η κυβέρνηση, όπως προανήγγειλε μιλώντας στη Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών Χάρης Καστανίδης, χωρίς, όμως, να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.
Διαβάστε Περισσότερα » "Δημοψήφισμα για την κρίση στην Ελλάδα προανήγγειλε ο Χ. Καστανίδης!"

Άρειος Πάγος: Διαβιβάζουμε στη βουλή την μήνυση Δ. Αντωνίου για Εσχάτη Προδοσία

Η μήνυση του γιατρού Δημήτρη Αντωνίου, με την οποία μέλη της κυβέρνησης και βουλευτές που ψήφισαν υπέρ του μνημονίου κατηγορούνται για το κορυφαίο πολιτικό αδίκημα – κακούργημα της Εσχάτης Προδοσίας!!!
Ζητούνται 30 έντιμοι βουλευτές να αποφασίσουν για το τελευταίο στάδιο της μήνυσης του Δημήτρη Αντωνίου για εσχάτη προδοσία των 173 βουλευτών:
e-mail: απόΑντωνίου Δημήτρης epivetta@otenet.gr
ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Ο ΛΑΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ
Διαβάστε Περισσότερα » "Άρειος Πάγος: Διαβιβάζουμε στη βουλή την μήνυση Δ. Αντωνίου για Εσχάτη Προδοσία"

“Η Ελλάδα δεν είναι πλέον το πρώτο θέμα στην Ευρώπη – Προηγείται η Ιταλία”

Η Ιταλία και όχι η Ελλάδα αποτελεί, πλέον, το πρώτο πρόβλημα στην Ευρώπη για τους Ευρωπαίους ηγέτες σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του XrimaNews.gr και προκειμένου να εξασφαλιστεί η οχύρωση της Ιταλίας από τις αγορές, κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου θα συζητηθεί η μεγάλη αύξηση της ισχύς του EFSF.
Διαβάστε Περισσότερα » "“Η Ελλάδα δεν είναι πλέον το πρώτο θέμα στην Ευρώπη – Προηγείται η Ιταλία”"

Κατέρρευσε γνωστός Έλληνας Τραπεζίτης

Σοκ έχει προκαλέσει στους τραπεζικούς κύκλους της χώρας, η κατάρρευση γνωστού Τραπεζίτη, όταν άκουσε απο τα χείλη κυβερνητικού αξιωματούχου την ατάκα:
-Λυπάμαι αλλά δεν μπορούμε να βοηθήσουμε άλλο την Τράπεζά σας...


Ο Τραπεζίτης σωριάστηκε στη κυριολεξία στο πάτωμα του γραφείου του και μεταφέρθηκε με άκρα μυστικότητα σε μεγάλο ιδιωτικό ιατρικό κέντρο της Αθήνας.
Διαβάστε Περισσότερα » "Κατέρρευσε γνωστός Έλληνας Τραπεζίτης"

Το νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο - Απώλειες μέχρι 50%

Παγώνουν οι μισθοί για την πλειοψηφία των υπαλλήλων σύμφωνα με το νέο μισθολόγιο του Δημοσίου. Ελάχιστη θα είναι η αύξηση για τον κατώτατο μισθό, ο οποίος αναμένεται να φτάσει τα 780 ευρώ.


Οι νεοεισερχόμενοι πάντως στο Δημόσιο αναμένεται να «χάσουν», καθώς καταργείται η προσωπική διαφορά. Από την άλλη οι υπάλληλοι με πολλά επιδόματα θα δουν το μισθό τους να μειώνεται σχεδόν στο μισό.
Διαβάστε Περισσότερα » "Το νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο - Απώλειες μέχρι 50%"

Όλη η αλήθεια για το ''κούρεμα'' του ελληνικού χρέους

Γιατί η Μέρκελ και ο Σόιμπλε μιλούν ολοένα και πιο ανοιχτά για αναδιάρθρωση και γιατί η ελληνική κυβέρνηση επιμένει να διαψεύδει.


Το μόνο που προς το παρόν δεν έχουν αποφασίσει για εμάς οι Γερμανοί είναι ο ΑΚΡΙΒΗΣ χρόνος του ''κουρέματος''.
Διαβάστε Περισσότερα » "Όλη η αλήθεια για το ''κούρεμα'' του ελληνικού χρέους"

Δύο κρίσιμα «κρας τεστ» για την κυβέρνηση

Αντιμέτωπη με δύο «κρας τεστ» θα βρεθεί αύριο η κυβέρνηση, που καταθέτει στη Βουλή ένα από τα πλέον κρίσιμα πολυνομοσχέδια για την παραμονή της στην εξουσία, ενώ παράλληλα, αναζητά τον πολιτικό της σχεδιασμό για το μέλλον...
Διαβάστε Περισσότερα » "Δύο κρίσιμα «κρας τεστ» για την κυβέρνηση"

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ "Σούπερ ομόλογα" η λύση στην κρίση

Κοινή πρόταση για την εκτόνωση της κρίσης χρέους κάνουν οικονομολόγοι από οκτώ ευρωπαϊκές χώρες: νέα, πανευρωπαϊκά ομόλογα διαβαθμισμένου κινδύνου, τα οποία θα υποκαταστήσουν τα σημερινά ομόλογα υπερχρεωμένων χωρών.
Διαβάστε Περισσότερα » "Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ "Σούπερ ομόλογα" η λύση στην κρίση"

Κουτρουμάνης: Ανέφικτη η κατάργηση της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης

Η κυβέρνηση δεν θα νομοθετήσει επάνω στο θέμα αυτό, δήλωσε

«Ανέφικτη» χαρακτήρισε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργος Κουτρουμάνης, την κατάργηση της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Διαβάστε Περισσότερα » "Κουτρουμάνης: Ανέφικτη η κατάργηση της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης"

Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ 20 ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Εντείνονται τις τελευταίες ώρες οι πληροφορίες ότι ο Κουβέλης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με είκοσι τουλάχιστον μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ τα οποία ετοιμάζονται ομαδικά να προσχωρήσουν στη Δημοκρατική Αριστερά. Οι χειρισμοί γίνονται προσωπικά από τον ίδιο ενώ παράλληλα βρίσκονται σε εξέλιξη συνεννοήσεις με δύο υπουργούς του ΠΑΣΟΚ. Ο Κουβέλης αναφέρει δεξιά κι αριστερά ότι δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ στην προσπάθεια του , σε αυτή τη φάση να απαλλαγεί από τον χαρακτηρισμό του …πρόθυμου.

http://www.apospasma.gr

Διαβάστε Περισσότερα » "Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ 20 ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ"

Έστησαν στο δρόμο κρεμάλες για τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ!!

Αντιμέτωποι με μία τρομακτική εικόνα έρχονται όσοι οδηγοί περνούν μπροστά από το ξενοδοχείο Μακεδονία Palace. Άγνωστοι κρέμασαν από την πεζογέφυρα που βρίσκεται μπροστά στο ξενοδοχείο πέντε θηλιές.
Διαβάστε Περισσότερα » "Έστησαν στο δρόμο κρεμάλες για τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ!!"

Διώξτε την Ελλάδα από την ευρωζώνη αλλά μέχρι να βρείτε 2 τρις. Ευρώ, ξεχάστε το


Τα βλέμματα όλων των αναλυτών του κόσμου είναι στραμμένα στην Ελλάδα. Απόρρητες εκθέσεις που διαρρέουν, δηλώσεις υψηλόβαθμων αξιωματούχων και αναλύσεις οικονομικών οίκων είναι εδώ και ένα χρόνο στην καθημερινή ατζέντα κάθε πολιτικής και οικονομικής εφημερίδας της υφηλίου.
Διαβάστε Περισσότερα » "Διώξτε την Ελλάδα από την ευρωζώνη αλλά μέχρι να βρείτε 2 τρις. Ευρώ, ξεχάστε το"

Ανεξήγητη σιωπή των… αρμοδίων για τα σούπερ μάρκετ Μασούτης…

Πελώρια ερωτήματα εγείρονται για τη στάση των υπηρεσιακών παραγόντων της Βόρειας Ελλάδας απέναντι στην εταιρεία ΜΑΣΟΥΤΗΣ η οποία επί σειρά ετών δραστηριοποιείται και διευρύνεται, υπό καθεστώς αμφισβητούμενης νομιμότητας σε πολλά από τα σούπερ – μάρκετ που διαθέτει.
Διαβάστε Περισσότερα » "Ανεξήγητη σιωπή των… αρμοδίων για τα σούπερ μάρκετ Μασούτης…"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news