facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Δάνειο 2,5 δις ευρώ από τη Ρωσία στην Κύπρο

Δανειακή συμφωνία με τη Ρωσία, ύψους 2,5 δις ευρώ, ενέκρινε το υπουργικό συμβούλιο της Κύπρου.

Όπως γνωστοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου, το δάνειο της Μόσχας προς τη Λευκωσία θα έχει διάρκεια 4,5 ετών, επιτόκιο 4,5% και θα τεθεί σε ισχύ τον Ιανουάριο του 2012.

Επιμέλεια: Χρήστος Μαζάνης



http://www.zougla.gr


Διαβάστε Περισσότερα » "Δάνειο 2,5 δις ευρώ από τη Ρωσία στην Κύπρο"

Αναστολή αναγκαστικών μέτρων για τους οφειλέτες του ΙΚΑ μέχρι 31/12/11

Αναστέλλεται η λήψη αναγκαστικών μέτρων για τους οφειλέτες του ΙΚΑ μέχρι το τέλος του έτους (31/12/2011).

Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα, με απόφαση του Ιδρύματος, στους οφειλέτες να προχωρήσουν σε διακανονισμό μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, με έκπτωση 20% στα πρόσθετα τέλη της οφειλής τους.

Διαβάστε Περισσότερα » "Αναστολή αναγκαστικών μέτρων για τους οφειλέτες του ΙΚΑ μέχρι 31/12/11"

Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν αναγνωρίζουν την κυβέρνηση ως νόμιμη!



Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και συγκεκριμένα φτώχεια πνεύματος, ενίοτε και ανδρείας. Μέσα στο γνωστό "σκηνικό" των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που αντιδρούν, ήρθε σήμερα στην επιφάνεια ακόμη μία επιστολή διαμαρτυρίας κυβερνητικών βουλευτών, οι οποίοι δεν αναγνωρίζουν την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου ως νόμιμη...!
Διαβάστε Περισσότερα » "Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν αναγνωρίζουν την κυβέρνηση ως νόμιμη!"

Απίστευτο "μαγείρεμα": Άλλαξαν τα στοιχεία 6 ετών του ΑΕΠ της χώρας!



Η "δημιουργική λογιστική" εφεύρημα των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ επί Κ.Σημίτη, σε πλήρη εφαρμογή και πάλι: Η Ελληνική Στατιστική Αρχή που κατηγορείται ότι "έστησε" με στοιχεία το έλλειμμα για να ενταχθούμε στον μηχανισμό στήριξης και να "δεθεί" η χώρα με το Μνημόνιο και πλέον υπακούει απ'ευθείας στην τρόϊκα προέβη σε αναθεώρηση των αποτελεσμάτων του ΑΕΠ για την περίοδο 2005-2010 με πιο... βολικά για την κυβέρνηση στοιχεία. 
Διαβάστε Περισσότερα » "Απίστευτο "μαγείρεμα": Άλλαξαν τα στοιχεία 6 ετών του ΑΕΠ της χώρας!"

Ομολογία Λοβέρδου: «Δεν υπάρχει Ελληνικό Κράτος!»



Ο κ. Λοβέρδος με αφορμή τις καταλήψεις φάνηκε εκνευρισμένος δηλώνοντας πως δεν υπάρχει ελληνικό κράτος του οποίου ο ίδιος είναι υπουργός βέβαια.

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του υπουργού Υγείας στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, όπου με αφορμή την κατάληψη του γραφείου του, εξεράγη, εξαπολύοντας βέλη κατά καταληψιών και απεργών, λέγοντας:
Διαβάστε Περισσότερα » "Ομολογία Λοβέρδου: «Δεν υπάρχει Ελληνικό Κράτος!»"

«Αυτά τα μέτρα θα σας σκοτώσουν»



*ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ στην Αννα Στεργίου
«Η Ευρώπη πρέπει να καταλάβει και να επανεξετάσει το ρόλο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Δεν μπορείτε να λάβετε περισσότερα δάνεια μόνο για να πληρώσετε το χρέος σας. Πρέπει να υπάρξουν καλύτερες προϋποθέσεις για την πληρωμή του εξωτερικού χρέους σας και οι γαλλογερμανικές τράπεζες να σας βοηθήσουν.
Διαβάστε Περισσότερα » "«Αυτά τα μέτρα θα σας σκοτώσουν»"

Σε 5 μέρες αρχίζουν δράση οι ιδιώτες “κεφαλοκυνηγοί” φόρων για λογαριασμό του Δημοσίου



Στις 10 Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν τη δράση τους οι ιδιωτικές εταιρείες και οι δικηγόροι τους για συλλογή φόρων, κυνηγώντας τους οφειλέτες του Δημοσίου. Από την ημερομηνία αυτή ξεκινάει η λειτουργίο της Επιχειρησιακής Μονάδας Είσπραξης της Γενικής Διεύθυνσης Φορολογικών Ελέγχων και Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων.
Διαβάστε Περισσότερα » "Σε 5 μέρες αρχίζουν δράση οι ιδιώτες “κεφαλοκυνηγοί” φόρων για λογαριασμό του Δημοσίου"

Ο ΟΤΕ χρωστάει “κοινόχρηστα” από το 1993 στο Δήμο Αθηναίων

Με προσφυγή του στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο ο Δήμος Αθηναίων, ζητάει να αναιρεθεί απόφαση του Διοικητικό Εφετείου Αθηνών που απάλλασσε τον ΟΤΕ από την καταβολή των τελών χρήσης κοινόχρηστων χώρων.
Διαβάστε Περισσότερα » "Ο ΟΤΕ χρωστάει “κοινόχρηστα” από το 1993 στο Δήμο Αθηναίων"

Και επίσημα ελεύθερο ωράριο για τα φαρμακεία

Εξεδόθη η υπουργική απόφαση από τον Ανδρέα Λοβέρδο για το ελεύθερο άνοιγμα των φαρμακείων τα απογεύματα αλλά και τα Σάββατα. Στη δικαιοσύνη προσφεύγουν οι φαρμακοποιοί.
Διαβάστε Περισσότερα » "Και επίσημα ελεύθερο ωράριο για τα φαρμακεία"

Εισαγωγές ηλιακής ενέργειας από την Ελλάδα προτείνει η Μέρκελ

Η Μέρκελ τόνισε ότι μολονότι η αιολική ενέργεια φαίνεται να είναι οικονομικά βιώσιμη στη Γερμανία, δεν ισχύει το ίδιο και για την ηλιακή.


Η καγκελάριος της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ, δήλωσε απόψε ότι θα πρέπει να μειωθούν οι επιδοτήσεις που αφορούν την παραγωγή ηλιακής ενέργειας υποστηρίζοντας ότι θα ήταν πιο λογικό στο μέλλον η χώρα να εισάγει ηλιακή ενέργεια από περιοχές όπως η Ελλάδα, που έχουν μεγαλύτερη ηλιοφάνεια.
Διαβάστε Περισσότερα » "Εισαγωγές ηλιακής ενέργειας από την Ελλάδα προτείνει η Μέρκελ"

«Κακοστημένο θέατρο» η επαναφορά του θέματος των ΣΣΕ

Επίθεση του προέδρου του ΣΕΒ στην τρόικα


Για «κακοστημένο θέατρο» μέσω του οποίου επιχειρείται να μεταφερθεί το κόστος της κρίσης στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα κάνει λόγο ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος, με αφορμή τις πληροφορίες για πιέσεις της τρόικας προς την κυβέρνηση προκειμένου να καταργηθούν οι συλλογικές συμβάσεις.


Η δήλωση του προέδρου του ΣΕΒ για το θέμα των συμβάσεων έχει ως εξής:
Διαβάστε Περισσότερα » "«Κακοστημένο θέατρο» η επαναφορά του θέματος των ΣΣΕ"

Μειώνονται οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα

Απαισιόδοξες οι προβλέψεις της Κομισιόν


Μειώσεις 3,3% του αριθμού των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Ελλάδα και 2,8% του αριθμού των απασχολουμένων, προβλέπει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το 2011, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες.


Η Επιτροπή εκτιμά ακόμη για φέτος, ότι η προστιθέμενη αξία από τη λειτουργία των επιχειρήσεων αυτών θα μειωθεί κατά 3,9%.
Διαβάστε Περισσότερα » "Μειώνονται οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα"

Ο πρίγκηπας δε μπορεί ν' αγοράσει τον Παναθηναϊκό

Παράνομη η μεταβίβαση μετοχών σε μη πολίτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης


Την αρνητική απάντηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού στην απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον Σαουδάραβα πρίγκιπα προανήγγειλε ο Παναγιώτης Περάκης, μέλος της Επιτροπής, μιλώντας στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6. «Ο νόμος είναι ξεκάθαρος. Εάν ο πρίγκιπας έχει ιθαγένεια από κάποια χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τότε αλλάζει», πρόσθεσε.
Διαβάστε Περισσότερα » "Ο πρίγκηπας δε μπορεί ν' αγοράσει τον Παναθηναϊκό"

Υπερψήφιση επί της αρχής του νομοσχεδίου για τα δημοψηφίσματα


Καταψηφίστηκε απ' όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης

Υπερψηφίστηκε επί της αρχής του, με τις ψήφους της κυβερνητικής πλειοψηφίας, το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για την διενέργεια δημοψηφισμάτων. Όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης το καταψήφισαν επί της αρχής, κατηγορώντας την κυβέρνηση για επικοινωνιακά παιχνίδια.
Διαβάστε Περισσότερα » "Υπερψήφιση επί της αρχής του νομοσχεδίου για τα δημοψηφίσματα"

Καστανίδης: Δεν χρειαζόμαστε την τρόικα για να καταστραφούμε



Την πλήρη αντίθεσή του με την κατάργηση της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών Χάρης Κστανίδης, τονίζοντας ότι «εάν η τρόικα είναι να ζητεί μέτρα που μειώνουν το βιοτικό επίπεδο σε πρωτόγνωρα επίπεδα για ευρωπαϊκή χώρα, τότε δεν έχουμε την ανάγκη των δανειστών».
Διαβάστε Περισσότερα » "Καστανίδης: Δεν χρειαζόμαστε την τρόικα για να καταστραφούμε"

«Μην χαριστείτε σε κανέναν» τόνισε ο πρωθυπουργός στην Οικονομική Αστυνομία


Επίσκεψη Παπανδρέου στη ΓΑΔΑ

«Μην χαριστείτε σε κανέναν, αυτό είναι το αίσθημα δικαίου που ζητά ο ελληνικός λαός» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, απευθυνόμενος στα στελέχη της υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κατά την επίσκεψή του στη ΓΑΔΑ.
Διαβάστε Περισσότερα » "«Μην χαριστείτε σε κανέναν» τόνισε ο πρωθυπουργός στην Οικονομική Αστυνομία"

Οι Ούγγροι αψηφούν Δ.Ν.Τ – Ε.Ε! – Αρνήθηκαν τη λιτότητα και φορολόγησαν τις τράπεζες

Αδύνατον να χωνέψουν οι Ευρωπαίοι το ηχηρό πολιτικό χαστούκι που έφαγαν η Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ. από τη νεοεκλεγείσα δεξιά κυβέρνηση της Ουγγαρίας, η οποία αρνήθηκε επιδεικτικά να συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις τους, προκειμένου να τους χορηγήσουν ένα δάνειο δηλώνοντας ότι δεν έχει καμία πρόθεση να επιβάλει πρόσθετα μέτρα λιτότητας στον ουγγρικό λαό επειδή έτσι θέλουν οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί. «Πραγματικό χλευασμό επιφύλαξε η ουγγρική κυβέρνηση στο Δ.Ν.Τ. και στην Ε.Ε. που έστειλαν αντιπροσωπείες τους για να εκτιμήσουν το πρόγραμμα βοήθειας στην Ουγγαρία», έγραψε η γαλλική «Λιμπερασιόν».
Διαβάστε Περισσότερα » "Οι Ούγγροι αψηφούν Δ.Ν.Τ – Ε.Ε! – Αρνήθηκαν τη λιτότητα και φορολόγησαν τις τράπεζες"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news