facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Ποιά είναι τα πλοία με απαγόρευση απόπλου


Περίεργες συμπτώσεις συνοδεύουν την υπόθεση με τα πλαστά πιστοποιητικά αξιοπλοΐας τουλάχιστον46 πλοίων, μικρών επιβατηγών της ακτοπλοΐας και δεκάδων τουριστικών πλοιαρίων, τα οποία δραστηριοποιούνται κυρίως το καλοκαίρι.
Διαβάστε Περισσότερα » "Ποιά είναι τα πλοία με απαγόρευση απόπλου"

ΑΔΕΔΥ: Οι νέες καταστροφικές εξαγγελίες, για τους εργαζόμενους, του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ


07/09/2011

altΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε πλήρη κατεδάφιση του Δημόσιου Τομέα και των Δημοσίων Υπηρεσιών, προχωρούν με τις αποφάσεις τους Κυβέρνηση και Τρόικα, υιοθετώντας τα πλέον βάρβαρα, νεοφιλελεύθερα και αντικοινωνικά μέτρα που γνώρισε η χώρα μεταπολεμικά.

Οι χθεσινές εξαγγελίες, του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Οικονομικών, διαμορφώνουν συνθήκες διάλυσης των ήδη υποβαθμισμένων και απαξιωμένων -με ευθύνη της Πολιτείας- Δημοσίων Υπηρεσιών. Η προσπάθεια πλήρους απορρύθμισής τους συνεχίζεται από τη σημερινή Κυβέρνηση, μέσω της διαρκούς υποβάθμισής τους, με δραματικές επιπτώσεις για τους πολίτες. Σε αυτά τα πλαίσια εντάσσεται και το νέο μέτρο της διεύρυνσης του θεσμού της εργασιακής εφεδρείας, ακόμα και στα όρια του Στενού Δημοσίου Τομέα, με αποτέλεσμα
Διαβάστε Περισσότερα » "ΑΔΕΔΥ: Οι νέες καταστροφικές εξαγγελίες, για τους εργαζόμενους, του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ"

Αγανακτισμένοι όλης της χώρας καλούνται να έρθουν στη Θεσσαλονίκη

Αγανακτισμένοι όλης της χώρας καλούνται να έρθουν στη ΘεσσαλονίκηΜήνυμα προς τους Αγανακτισμένους όλης της χώρας απευθύνουν οι Αγανακτισμένοι του Λευκού Πύργου. Τους καλούν να έρθουν και να διαδηλώσουν όλοι μαζί, αποκλείοντας τη ΔΕΘ, και προτρέπουν να γίνουν καταλήψεις σε ραδιοτηλεοπτικά μέσα στην υπόλοιπη χώρα…
Διαβάστε Περισσότερα » "Αγανακτισμένοι όλης της χώρας καλούνται να έρθουν στη Θεσσαλονίκη"

Προσοχή: Κυκλοφορεί ύπουλος ιός στο Facebook


Ένα νέο trojan έκανε πρόσφατα την εμφάνισή του στο Facebook εκθέτοντας για μια ακόμη φορά τα κενά ασφαλείας της δημοφιλούς ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης.
Το συγκεκριμένο κακόβουλο λογισμικό θεωρείται ιδιαίτερα ύπουλο αφού
Διαβάστε Περισσότερα » "Προσοχή: Κυκλοφορεί ύπουλος ιός στο Facebook"

43 άνθρωποι στον ΟΕΔΒ για 35 εκατομμύρια βιβλία!


43 άνθρωποι στον ΟΕΔΒ για 35 εκατομμύρια βιβλία!Μόνο το 20% των βιβλίων θα μοιραστεί με το πρώτο χτύπημα του κουδουνιού, επισημαίνει ο διευθυντής Αποστολής Βιβλίων και πρόεδρος των εργαζομένων στον Οργανισμό Eκδοσης Διδακτικών Βιβλίων (ΟΕΔΒ) Μάκης Λυκόπουλος, ο οποίος εκτιμά ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο μήνες για να γίνουν τα σχολεία λειτουργικά, όπως είπε χαρακτηριστικά.
Διαβάστε Περισσότερα » "43 άνθρωποι στον ΟΕΔΒ για 35 εκατομμύρια βιβλία!"

Σοκ και δέος για τους μισθούς στο Δημόσιο – 150.000 απολύσεις


Σοκ και δέος για τους μισθούς στο Δημόσιο – 150.000 απολύσειςΈντονες αναμένονται οι αντιδράσεις των δημοσίων υπαλλήλων, μετά τις ανακοινώσεις Βενιζέλου για τις σαρωτικές αλλαγές στον δημόσιο τομέα, από τις οποίες θίγονται με δραματικό τρόπο οι εργαζόμενοι με μέσες και υψηλότερες αποδοχές.
Διαβάστε Περισσότερα » "Σοκ και δέος για τους μισθούς στο Δημόσιο – 150.000 απολύσεις"

Θα γεμίσει η πόλη σκουπίδια

Θα γεμίσει η πόλη σκουπίδιαΣε νέες κινητοποιήσεις προχωρούν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα, στον Δήμο Αθηνών, με κύριο αίτημα να δοθεί λύση στο ζήτημα των συμβασιούχων.
Διαβάστε Περισσότερα » "Θα γεμίσει η πόλη σκουπίδια"

Τα μέτρα – σοκ φέρνουν πιο κοντά τις εκλογές

Τα μέτρα – σοκ φέρνουν πιο κοντά τις εκλογέςΒατερλό της κυβέρνησης απετέλεσε η προσπάθεια πολιτικής επαναδιαπραγμάτευσης με την τρόικα των στόχων της οικονομικής πολιτικής, όπως προκύπτει από τα ιδιαίτερα σκληρά μέτρα που αποφάσισε χθες το Υπουργικό Συμβούλιο,
Διαβάστε Περισσότερα » "Τα μέτρα – σοκ φέρνουν πιο κοντά τις εκλογές"

Πρόστιμο 80.000 ευρώ του ΕΣΡ για το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ»

Πρόστιμο 80.000 ευρώ του ΕΣΡ για το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ»Πρόστιμο ύψους 80.000 ευρώ για διασφάλιση προστασίας θεσμών και προστασίας προσωπικότητας αναφερομένων προσώπων επέβαλε το ΕΣΡ στην εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», της 31ης Μαΐου.
Διαβάστε Περισσότερα » "Πρόστιμο 80.000 ευρώ του ΕΣΡ για το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ»"

Η Sony παίρνει μέτρα κατά των hackers

Η Sony παίρνει μέτρα κατά των hackersΟ Philip Reitinger είναι ο νέος επικεφαλής στο τμήμα ψηφιακής ασφάλειας της Sony. Η εταιρεία προχωρά σε αναδιοργάνωση του εν λόγω τομέα, στον απόηχο των πρόσφατων επιθέσεων που έπληξαν το PlayStation Network.
Διαβάστε Περισσότερα » "Η Sony παίρνει μέτρα κατά των hackers"

Τεγόπουλος: Ψήφισμα εργαζομένων

Τεγόπουλος: Ψήφισμα εργαζομένωνΟι εργαζόμενοι στην Χ.Κ Τεγόπουλος και στην Φωτοεκδοτική που συνεχίζουν για 53η μερα να εργάζονται απλήρωτοι, στην συνέλευση τους στις 6 Σεπτεμβρίου:


Αποφάσισαν ομόφωνα:
Διαβάστε Περισσότερα » "Τεγόπουλος: Ψήφισμα εργαζομένων"

Γίνε χάκερ του Facebook

Τη δυνατότητα να «χακέψεις» το Facebook σου δίνει η ίδια η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Το Facebook αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τις γνώσεις των περισσοτέρων από 700 εκατομμυρίων χρηστών του.
Διαβάστε Περισσότερα » "Γίνε χάκερ του Facebook"

Εντομοφάγοι θα έχουμε γίνει μέχρι το 2020

Εντομοφάγοι θα έχουμε γίνει μέχρι το 2020Η έκφραση «δεν χάφτω μύγες» σε κάποια χρόνια θα ανήκει στο παρελθόν. Γιατί όχι μόνο θα χάφτουμε μύγες, αλλά θα τις μαγειρεύουμε κιόλας. Αν και όλα αυτά ακούγονται εξωπραγματικά, είναι πέρα για πέρα αληθινά…
Διαβάστε Περισσότερα » "Εντομοφάγοι θα έχουμε γίνει μέχρι το 2020"

«Θα πάει καλά η συμμετοχή ιδιωτών» λέει η κυβέρνηση

«Θα πάει καλά η συμμετοχή ιδιωτών» λέει η κυβέρνησηΤον Οκτώβριο θα γίνει επισήμως η προσφορά και ανταλλαγή των ελληνικών ομολόγων που κατέχουν ιδιώτες, τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία.
Διαβάστε Περισσότερα » "«Θα πάει καλά η συμμετοχή ιδιωτών» λέει η κυβέρνηση"

24ωρη απεργία αύριο για τα ΤΑΞΙ

24ωρη απεργία αύριο για τα ΤΑΞΙΑπεργούν αύριο, οι οδηγοί ταξί με αφορμή τις εξαγγελίες του Γ. Ραγκούση για τις αλλαγές που φέρνει στον κλάδο το νομοσχέδιο.
Διαβάστε Περισσότερα » "24ωρη απεργία αύριο για τα ΤΑΞΙ"

Στον εισαγγελέα με στοιχεία φωτιά ο Νίκος Νικολόπουλος για την Ελβετική εταιρεία του Α. Παπανδρέου

Σήμερα στις 10.30 το πρωΐ, ο Αχαιός βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος κατέθεσε στον εισαγγελέα τα στοιχεία της έρευνας του σχετικά με την Ελβετική εταιρεία του αδελφού του πρωθυπουργού.
Διαβάστε Περισσότερα » "Στον εισαγγελέα με στοιχεία φωτιά ο Νίκος Νικολόπουλος για την Ελβετική εταιρεία του Α. Παπανδρέου"

Μόσιαλος: Υποψήφιοι για εφεδρεία όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι

Μόσιαλος: Υποψήφιοι για εφεδρεία όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι«Όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι ανεξάρτητα αν ανήκουν σε υπηρεσία που κλείνει ή δεν κλείνει, συγχωνεύεται ή δεν συγχωνεύεται είναι υποψήφιοι για εφεδρεία!».
Διαβάστε Περισσότερα » "Μόσιαλος: Υποψήφιοι για εφεδρεία όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι"

Κλείνουν τα μαγαζιά τους οι εστιάτορες στα εγκαίνια της ΔΕΘ

Κλείνουν τα μαγαζιά τους οι εστιάτορες στα εγκαίνια της ΔΕΘΘα πεινάσουν απ’ ότι φαίνεται οι επισκέπτες της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης την ημέρα των εγκαινίων της καθώς θα βρουν κλειστές τις πόρτες των καταστημάτων εστίασης.
Διαβάστε Περισσότερα » "Κλείνουν τα μαγαζιά τους οι εστιάτορες στα εγκαίνια της ΔΕΘ"

Παραιτήθηκε όλο το γραφείο προϋπολογισμού της Βουλής

Παραιτήθηκε όλο το γραφείο προϋπολογισμού της ΒουλήςΤην παραίτησή τους παρέδωσαν και τα μέλη του γραφείου της Βουλής που παρακολουθεί την εκτέλεση του προϋπολογισμού μετά την παραίτηση της προέδρου του Στέλλας Μπαλφούσια.
Διαβάστε Περισσότερα » "Παραιτήθηκε όλο το γραφείο προϋπολογισμού της Βουλής"

Έκδοση σύνταξης μέσα σε τρεις μήνες

Έκδοση σύνταξης μέσα σε τρεις μήνες
Μέσα στο διάστημα 3 μηνών είναι υποχρεωμένα τα ασφαλιστικά ταμεία να εκδώσουν τη σύνταξη των ασφαλισμένων  που έχουν καταθέσει τα πλήρη δικαιολογητικά και εντός 6 μηνών σε περιπτώσεις διαδοχικής ασφάλισης.
Διαβάστε Περισσότερα » "Έκδοση σύνταξης μέσα σε τρεις μήνες"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news