facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Μεγάλο deal Alpha Bank – Eurobank – Qatar

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ SITES ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ EURO2DAY ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ!
Πρώτο το euro2day.gr έφερε στη δημοσιότητα την είδηση της ημέρας μισή ώρα νωρίτερα από τους άλλους για το μεγάλο deal και την συμφωνία 
Alpha-Εurobank.
Κλεισμένο από το μεσημέρι του Σαββάτου θεωρείται το deal μεταξύ Alpha Bank και Eurobank, με αντικείμενο τη συνένωση των δυο τραπεζών και σημαντική αύξηση κεφαλαίου, με μετρητά,
Διαβάστε Περισσότερα » "Μεγάλο deal Alpha Bank – Eurobank – Qatar"

Επιμένουν στις εγγυήσεις οι Φινλανδοί

Η Φινλανδία επιμένει στη στάση της για την παροχή εγγυήσεων ως απόλυτη προϋπόθεση για την χορήγηση δανείων προς την Ελλάδα.

Το συντομότερο δυνατόν πρέπει να επιλυθεί η διαμάχη για το μοντέλο εγγυήσεων από την Ελλάδα, ώστε να αποφευχθούν σοβαρότερες συνέπειες στην Αθήνα και άλλες χώρες, δήλωσε σήμερα ο Φινλανδός πρωθυπουργός.
Διαβάστε Περισσότερα » "Επιμένουν στις εγγυήσεις οι Φινλανδοί"

HOL: Τι… «ξέχασε» να γράψει στο δελτίο Τύπου

Το μεγάλης έκτασης δελτίο Τύπου της Hellas On Line για τα αποτελέσματα εξαμήνου αναφέρεται σε αυξημένους πελάτες, σε βελτιωμένα έσοδα, σε ανοδικό EBITDA, σε σαφή μείωση των ζημιών (-8,8 εκατ. έναντι -18 εκατ. σε επίπεδο προ φόρων), σε επενδύσεις κ.λπ.
Διαβάστε Περισσότερα » "HOL: Τι… «ξέχασε» να γράψει στο δελτίο Τύπου"

Ευτυχώς το θυμήθηκαν!!! Τη Δευτέρα η ανακοίνωση των βάσεων

Ανακοινώνονται τη Δευτέρα οι βαθμολογικές βάσεις για την είσοδο των υποψηφίων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, όπου αναμένεται μεγάλη πτώση, στην πλειονότητα των τμημάτων.

Επίσης από το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι από Δευτέρα 29/08/2011 στις 08:00 θα δοθούν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Διαβάστε Περισσότερα » "Ευτυχώς το θυμήθηκαν!!! Τη Δευτέρα η ανακοίνωση των βάσεων"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news