facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Ψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο για ΑΕΙ και ΤΕΙ

Η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον αρχηγό της ΝΔ ο πρωθυπουργός έφερε τελικά τη συναίνεση για το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ κάνοντάς το δεκτό επί της αρχής από το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ , τον ΛΑΟΣ και τη Δημοκρατική Συμμαχία.Ο κ. Σαμαράς έθεσε συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να ψηφίσει το νομοσχέδιο: να υπάρξει κατάργηση του ασύλου και ο πρύτανης να εκλέγεται από την πανεπιστημιακή κοινότητα, μετά από σχετικές προτάσεις του Συμβουλίου
Διαβάστε Περισσότερα » "Ψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο για ΑΕΙ και ΤΕΙ"

Τραπεζίτες: παίρνουν εκατομμύρια, ενώ ο κόσμος πεινάει!

Την ώρα που ο ελληνικός λαός περνάει τη χειρότερη μεταπολεμική οικονομική κρίση, με μισθούς και συντάξεις πείνας, την ώρα που η χώρα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και το μέλλον μας ως κράτος είναι αβέβαιο… μισθούς "μαμούθ" απολαμβάνουν οι 'Ελληνες τραπεζίτες. Αποδοχές χιλιάδων αλλά και εκατομμυρίων ευρώ το μήνα παίρνουν οι κύριοι που καθημερινά οδηγούν έναν ολόκληρο λαό στην εξαθλίωση. Ντροπή τους!
Διαβάστε Περισσότερα » "Τραπεζίτες: παίρνουν εκατομμύρια, ενώ ο κόσμος πεινάει!"

Τα πανάκριβα δώρα Παπανδρέου στη «στριμωγμένη» Eurobank

Μπορεί η ύφεση στην Ελλάδα να βαθαίνει και εκατοντάδες επιχειρήσεις και νοικοκυριά να κηρύττουν χρεοκοπία, αλλά η μεταβίβαση του πλούτου από τη μεσαία τάξη , σε μια ολιγαρχία εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς.

Οι ευθύνες της κυβέρνησης Παπανδρέου, γίνονται έκδηλες και η παραχώρηση της δημόσιας περιουσίας, προς συγκεκριμένους ιδιώτες και τράπεζες, δημιουργεί νέα δεδομένα εσωτερικής αποικιοκρατίας, εκτός της ξένης, που υπό τον ευρωπαϊκό μανδύα και τη διαδικασία των μνημονίων έχει ήδη επιβληθεί.
Διαβάστε Περισσότερα » "Τα πανάκριβα δώρα Παπανδρέου στη «στριμωγμένη» Eurobank"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news