facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

ΤΟ ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

Γράφει ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης


(Χάρρυ Κλυνν)

Άγγελα Μέρκελ: «To βάθος της διαφθοράς στην Ελλάδα είναι αχαρτογράφητο ακόμη και από την ίδια την ελληνική κυβέρνηση και μεγάλο κομμάτι της σήψης οφείλεται σε σκοτεινά κυκλώματα που λειτουργούν εντός της ελληνικής δικαιοσύνης!..»
Διαβάστε Περισσότερα » "ΤΟ ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ"

Δεν προστατεύονται όσοι χρωστούν σε τράπεζα πόσο άνω των 200.000 €


Δεν προστατεύονται από το πάγωμα των πλειστηριασμών όσοι πολίτες χρωστούν σε τράπεζα πόσο άνω των 200.000 ευρώ. Σύμφωνα με αμετάκλητη απόφαση του Πρωτοδικείου, η οποία αφορά χιλιάδες δανειολήπτες, όταν το χρέος ξεπερνά τα 200.000 ευρώ και αφορά δυο ή περισσότερα δάνεια, τότε η τράπεζα....
Διαβάστε Περισσότερα » "Δεν προστατεύονται όσοι χρωστούν σε τράπεζα πόσο άνω των 200.000 €"

Νέο λειτουργικό "λίφτινγκ" στο Facebook


Σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά την τελευταία μεγάλη αλλαγή στο design, το Facebook προχωρά σε ένα νέο "lifting". Αυτή τη φορά, οι αλλαγές είναι περισσότερο λειτουργικές και λιγότερο αισθητικές, χωρίς ωστόσο να λείπουν οι σχεδιαστικές παρεμβάσεις.
Διαβάστε Περισσότερα » "Νέο λειτουργικό "λίφτινγκ" στο Facebook"

Τι πρέπει να προσέξετε στα … «φοιτητικά ενοίκια»

StudentHouse.gr - Φοιτητική στέγη και φθηνή ενοικίαση χωρίς μεσιτική προμήθεια Πατήστε εδώ

Οι ιδιοκτήτες είναι διατεθειμένοι -ή και υποχρεωμένοι από τη μείωση στα εισοδήματα- να ρίξουν τις τιμές στα ενοίκια κυρίως στα διαμερίσματα που προορίζονται για τους φοιτητές. Υπάρχουν όμως... και περιοχές, όπως η Δυτική Μακεδονία, όπου οι τιμές είναι πολύ χαμηλές και τα περιθώρια μείωσης σχεδόν μηδαμινά.

Διαβάστε Περισσότερα » "Τι πρέπει να προσέξετε στα … «φοιτητικά ενοίκια»"

Ο χάρτης με τον οποίο η Τουρκία...σβήνει το Καστελόριζο!


Στο χάρτη που δημοσιεύουμε φαίνονται οι πέρα από κάθε λογική τουρκικές διεκδικήσεις. Με κόκκινο χρώμα είναι η περιοχή την οποία έχει καθορίσει η Τουρκία ως περιοχή ενδιαφέροντός της για να κάνει έρευνες! Έχει μάλιστα ..
Διαβάστε Περισσότερα » "Ο χάρτης με τον οποίο η Τουρκία...σβήνει το Καστελόριζο!"

Πως θα δημιουργήσει ένταση στη περιοχή των ερευνών η Άγκυρα!


Στις 15 Σεπτεμβρίου,λίγα 24ωρα πριν από την έναρξη των ερευνών για φυσικό αέριο και πετρέλαιο στην Ν.Α Μεσόγειο και σε περιοχές της Κυπριακής ΑΟΖ ,η Τουρκία έχει προγραμματίσει μεγάλες αεροναυτικές ασκήσει
Διαβάστε Περισσότερα » "Πως θα δημιουργήσει ένταση στη περιοχή των ερευνών η Άγκυρα!"

1.787.824 €, για μεταφορά των εφημερίδων!!!

Πριν λίγες ημέρες, επικροτήσαμε (ΕΔΩ) την απόφαση του υπουργού επικρατείας κ Μόσιαλου, να καταργήσει τον οργανισμό Εθνικού Οπτικοακουστικού Αρχείου επειδή όπως δήλωσε, στεγάζεται σε κτίριο με ενοίκιο 600.000 ευρώ και απασχολεί 11 υπαλλήλους. Όμως, τώρα θα βάλουμε τις φωνές. Διαβάστε : «Σας διαβιβάζουμε δικαιολογητικά συνολικού ποσού € 115.497,29 (ΕΚΑΤΟΝ ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΕΠΤΑ ΕΥΡΩ και ΕΙΚΟΣΙ ΕΝΝΕΑ ΛΕΠΤΑ) , που αφορούν Μεταφορά του Τύπου στο εσωτερικό της χώρας για το μήνα Δεκέμβριο του 2010».
Διαβάστε Περισσότερα » "1.787.824 €, για μεταφορά των εφημερίδων!!!"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news