facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

ALAPIS: Απάντηση σε επιστολή του Χ.Α.

Με αφορμή χθεσινό δημοσίευμα του «Euro2day.gr» υπό τον τίτλο «Λαυρεντιάδης: Καυτό χρήμα και εταιρείες-σφραγίδες» και σε συνέχεια της από 08/08/2011 με αριθμό πρωτοκόλλου 3774 επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και της από 08/08/2011 με αριθμό πρωτοκόλλου 18797 επιστολή του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η Alapis ΑΒΕΕ (εφεξής η «ALAPIS» ή η «Εταιρεία») γνωστοποιεί τα κάτωθι που αφορούν σε αυτήν: 
Διαβάστε Περισσότερα » "ALAPIS: Απάντηση σε επιστολή του Χ.Α."

Καυτό χρήμα και εταιρίες-σφραγίδες

Εταιρίες-σφραγίδες που δανειοδοτήθηκαν με την ίδρυσή τους, μεταφορές κεφαλαίων δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ και δύο υπό εκκαθάριση εταιρίες, οι οποίες αποτέλεσαν τους τελικούς αποδέκτες ύποπτων διαδρομών χρήματος.

Το πόρισμα του προέδρου της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Π. Νικολούδη, που διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, φέρνει στο φως νέα στοιχεία για το πώς έσπασε και πούλησε δραστηριότητες που ανήκαν στον όμιλο Alapis ο κ. Λαυρεντιάδης. Και επίσης τα ποσά με τα οποία δανειοδοτήθηκαν οι νέες εταιρίες. 

Διαβάστε Περισσότερα » "Καυτό χρήμα και εταιρίες-σφραγίδες"

Μέχρι πέντε έτη η άδεια άνευ αποδοχών


Τη χορήγηση άδειας άνευ αποδοχών έως 5 έτη αντί για δύο, αλλά και τη μείωση των ωρών εργασίας μέχρι και 50%, περιλαμβάνει η νέα εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών για τους δημοσίους υπαλλήλους. Ωστόσο, τονίζεται ότι ο χρόνος άνευ αποδοχών δεν μετρά στα συντάξιμα έτη.

Διαβάστε Περισσότερα » "Μέχρι πέντε έτη η άδεια άνευ αποδοχών"

Ιός του Δυτικού Νείλου: Ενημερωθείτε και προστατευθείτε

Διαβάστε Περισσότερα » "Ιός του Δυτικού Νείλου: Ενημερωθείτε και προστατευθείτε"

Με την απειλή λουκέτου 460 ΚΕΠ

Αντιμέτωπα με τον κίνδυνο να μην μπορούν να λειτουργήσουν θα βρεθούν τους επόμενους μήνες 460 από τα 1081 ΚΕΠ, καθώς λήγουν οι συμβάσεις των απασχολούμενων σε αυτά.Το θέμα τέθηκε και στη συνάντηση που είχε ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Ντίνος Ρόβλιας με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργαζομένων στα ΚΕΠ.
Διαβάστε Περισσότερα » "Με την απειλή λουκέτου 460 ΚΕΠ"

Προκήρυξη για την πρόσληψη 1.200 Ειδικών Φρουρών με το σύστημα των αντικειμενικών κριτηρίω

Με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την πρόσληψη 1.200 Ειδικών Φρουρών στις τάξεις του Σώματος. Η προκήρυξη του διαγωνισμού δημοσιεύθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (www.hellenicpolice.gr).
Στην προκήρυξη αναφέρεται λεπτομερώς οτιδήποτε σχετικό με τον αριθμό των προσλαμβανομένων, τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια πρόσληψης (μοριοδότηση), τη διαδικασία υποβολής των αιτημάτων, καθώς και τη διαδικασία διενέργειας των προκαταρκτικών εξετάσεων.
Επισημαίνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στα Αστυνομικά Τμήματα του τόπου κατοικίας τους από την 16-08-2011 έως την 05-09-2011.
Διαβάστε Περισσότερα » "Προκήρυξη για την πρόσληψη 1.200 Ειδικών Φρουρών με το σύστημα των αντικειμενικών κριτηρίω"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news