facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Νομοπαρασκευαστική για τα blogs


Το εξήγγειλαν και το προχωράνε. Ο λόγος για την ειδική νομοπαρασκευαστική επιτροπή για το ηλεκτρονικό έγκλημα και την άρση του απορρήτου στα μπλογκ. Γνωστός δημοσιογράφος φιγουράρει στην επιτροπή.
Το όνομα του Πάσχου Μανδραβέλη, δημοσιογράφου και κυρίως αρθρογράφου, είναι ανάμεσα στα υπόλοιπα στην νομοπαρασκευαστική επιτροπή για το ηλεκτρονικό έγκλημα, η οποία συστάθηκε με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μιλτιάδη Παπαϊωάννου.
Διαβάστε Περισσότερα » "Νομοπαρασκευαστική για τα blogs"

Χωρίς φάρμακα από 1η Σεπτεμβρίου


Στοπ στη χορήγηση φαρμάκων από τον Σεπτέμβρη προς ασφαλισμένους των ταμείων που δεν πληρώνουν. Σκληραίνουν τη στάση τους οι φαρμακοποιοί. Αύξηση λουκέτων εξαιτίας των οφειλών από τον περασμένο Φεβρουάριο
Σε 7 ασφαλιστικά ταμεία, ανάμεσά τους και ο ΟΠΑΔ, σταματούν από την 1η Σεπτεμβρίου 2011, την επί πιστώσει, χορήγηση φαρμάκων, οι φαρμακοποιοί της Αττικής.
Διαβάστε Περισσότερα » "Χωρίς φάρμακα από 1η Σεπτεμβρίου"

Φάρμακα καθημερινής υγείας δεν θα καλύπτονται απ' τα Ταμεία!


Φάρμακα για ενήλικες και παιδιά, λαϊκά, φτηνά, καθημερινά, μπαίνουν στη μαύρη -«αρνητική», κατά το υπουργείο Υγείας- λίστα. Αναλγητικά, αντιπυρετικά, αλοιφές, κολλύρια, φάρμακα για την ακμή, σιρόπια για τον βήχα βγαίνουν
εκτός συνταγογράφησης και σταματούν να καλύπτονται από τα ασφαλιστικά ταμεία

Σιρόπια που έχουμε όλοι δώσει στα πιτσιρίκια μας για τον βήχα ή κρέμες με τις οποίες τα έχουμε περιποιηθεί μετά τα τσιμπήματα κουνουπιών, κολλύρια που οι ίδιοι την άνοιξη έχουμε ρίξει στα μάτια μας κι άλλα καθημερινά φάρμακα θα πληρώνουμε στο εξής από την τσέπη μας και ακριβότερα.
Διαβάστε Περισσότερα » "Φάρμακα καθημερινής υγείας δεν θα καλύπτονται απ' τα Ταμεία!"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news