facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!! 85.000 € πληρώνει το ελληνικό δημόσιο για να πάνε τα παιδιά τους κατασκήνωση!

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!! 85.000€ θα πληρώσει ο Ελληνικός λαός τις διακοπές που θα κάνουν σε κατασκηνώσεις της επιλογής τους τα παιδιά των υπαλλήλων της...ΕΕΤΤ (ρυθμιστικής αρχής τηλεπικοινωνιών και ταχυδρομείων), όπως φαίνεται στην σχετική απόφαση που έχει αναρτηθεί στη Διαύγεια. Δείτε την απόφαση(ΕΔΩ).
Τη στιγμή που γίνονται απολύσεις και καταργήσεις θέσεων, τη στιγμή που καταργούνται/συγχωνεύονται σχολεία και πανεπιστήμια, οι ιδιαίτερα προσεγμένες παροχές στα ρετιρέ κάποιων δημοσίων υπαλλήλων, φαίνεται ότι δεν επηρεάζονται από κρίσεις.
Διαβάστε Περισσότερα » "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!! 85.000 € πληρώνει το ελληνικό δημόσιο για να πάνε τα παιδιά τους κατασκήνωση!"

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!! 10.600 δις δολάρια επίσημα το χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα!!!

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
7.100 δις δολάρια για τους αρχαιολογικούς θησαυρούς, τις επανορθώσεις για την καταστροφή της ελληνικής οικονομίας και 3.500 δις για το αναγκαστικό δάνειο, αγοραστικής αξίας 1938 και για τα δυο ποσά….

Μανώλης Γλέζος – Πρόεδρος και Στέφανος Ληναίος – Υπεύθυνος2 της Γραμματείας του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, κατέθεσαν στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, παρόντος και του Υπουργού Εξωτερικών Σ. Λαμπρινίδη, τα πλήρη και αναλυτικά στοιχεία των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα.
Διαβάστε Περισσότερα » "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!! 10.600 δις δολάρια επίσημα το χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα!!!"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news